Tottenham Hotspur Football Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
azt olvastam Modric édesapja nyilatkozta hogy nincs esély arra hogy Modric elhagyja a csapatot. crouch-tól redknapp semmiképpen nem akar megválni, aminek nem igazán örülök. és remélem cudicini lesz az elsõ számú kapusunk.
Igen nagyon aranyos :D nem is tudtam hogy gyártanak ilyen lurkó méretben is mezeket :) nagyon menõ kis srác :)
Modric szerintetek marad vagy megy? Ha minden igaz a MU egyik fõ kiszemeltje, bár ha megszerzik valahogy Sneijdert (amit kétlek) vagy egy jobb irányítót akkor szerintem letesznek Modricról.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
már úgy voltunk hogy kitagadunk :)
láttad a fotót a fiamról ? :)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Cudicini nagyon jó kapus , Gomes meg lehetne második kapus.
szerintem egyértelmûûûûû :))))
1.apuci 2. messi 3.defoe
nagyobb méretet rendeltem hogy jövõre is jó legyen :)
a sportsdirect.com ról rendeltem. a spurs oldalán már nem volt, és L méretben magamnak ezt a hazai mezt nem tudtam sehol sem megrenelni. majd az újat. mellesleg nagyon eltalálták ezt a hazai mezt.
köszi LasDen és Bakkerman :)

na nézzük azt a 14 nevet. :)
dos santos, gondolom a két kezdõ szélsõ bale+lennon, de szerintem maradhatna cserének, mert ügyes gyerek és még nagyon fiatal, esetleg még egy év kölcsönbe.
kranjcar, jó és stabil csere lehetne, de õ kezdõ akar lenni, vszeg megy a serie a-ba, meg ahogy látom redknapp inkább pienaart favorizálja.
bentley, ugye volt egy sérülése, aztán elment kölcsönbe a birmingham cityhez, cserének jó lenne, de igazából ha a birmingham kezdõjébe se tudta beverekedni magát akkor felõlem mehet. mondjuk jó drágán vettük, kíváncsi vagyok mennyiért tudunk továbbadni rajta. ezt azért nem lehet elfelejteni. :)
palacios és jenas, hasonló a szitujuk, a helyükön sandro és/vagy huddlestone lesz a kezdõ, az egyiket azért megtartanám cserének. talán inkább palaciost, a milan ellen sandroval párban nagyon jól mûködtek.
gomes, eléggé egyértelmû, bár redknapp még akkor is azt mondta h jövõre õ lesz a kezdõ, amikor már az utolsó bajnokikon cudicini védett. végül gomes is azt mondta, hogy inkább visszatérne a psv-hez. már írtam korábban is, szerintem nagyon jó kapus, de egy stabilabb kapusra van szüksége a csapatnak. nagyon kíváncsi vagyok kit fogunk hozni kezdõ kapus posztra.
keane, defoe, pavlyuchenko. igazából én már a mostani szezon elõtt is azt írtam h a csatársorba kellene a vérfrissítés.
(#873 "redknapp elvileg 1 vagy 2 igazolást szeretne, amivel egyet is értek. kell vki a védelembe, minõségi cserének. és szerintem a csatárokat kéne megbontani, eladni mondjuk keanet és pavlyuchenkot, és igazolni mondjuk egy dzekot (álom, édes álom). ha megnézzük azért a csatársort, defoe 28 éves, többiek mind idõsebbek, keane már 30, de crouch és pavlyu és közelítenek a 30 felé, tehát szerintem egy ilyesmi csatár kéne mint dzeko, 24 éves és kurvajó amit eddig mutatott. hasonló célpont még suárez.")
a korábbi célpontok már ugye mind elkeltek.. keane szerintem jó, de már õ se lesz fiatalabb, adjuk el amíg korrekt pénzt kaphatunk érte. pavlyuchenko meg defoe sztem sokban hasonlít, mindkettõ el tud dönteni meccseket, hatalmas gólokat tudnak ragasztani, de néha képesek eltûnni egész meccsekre is. a véleményem ugyanaz mint a szezon elõtt, keanet és pavlyut eladnám, defoet megtartanám, bár õ meg nyilatkozta h kevesli h idén csak 15ször volt kezdõ, és lehet h távozna.
elvileg falcaot próbáljuk most megszerezni a portotól. az európa ligában lõtt 17 góllal eléggé felkeltette magára a figyelmet a többi top európai csapat számára is (többek közt az arsenalét is). a kivásárlási ára 26 millió font, már meg is tettük érte az ajánlatunk.
az angol eb-selejtezõ (jún.4. svájc ellen) keretbõl egyébként sérülés miatt visszalépett defoe, így elég valószínû, hogy crouch kezdõ lesz. (csatárok a keretben: crouch, bent, zamora.)
amúgy ez csak 9 név, nem találtam a maradék 5-öt (köztük lehet bassong), nem tudom kik lehetnek, de ha tényleg eladnánk 14 embert az nagyon durva lenne, az több mint a jelenlegi keret fele, nem hiszem h jót tenne a csapatnak..
most olvastam, hogy a milan kívánság listáján van bale és vdv is. ha csak az egyiket is elviszik, biztosan felgyújtom a san sirot, ki tart velem? :D
valamint a fogadóirodák szerint redknapp a legesélyesebb a chelsea vezetõedzõi posztjára, hiddink és van basten elõtt. redknappre mindössze 2xes szorzót fizetnek, de egyáltalán nem hiszem h távozna.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/tottenham-harry-redknapp-14-jatekost-tett-atadolistara-2079104
várom, hogy EL-ben mi mutat a csapat.
king egy évvel meghosszabbította a szerzõdését, utána viszont valószínûleg visszavonul. nagy kár érte, bár várható volt.
úgy néz ki, hogy woodgate és bassong viszont már az idény végén mennek. woodgate egyértelmû, a szerzõdése is lejár. bassongot sajnálom kicsit, amikor játszott tette amit kell, és még fiatal. kb 6 millió fontot kérünk érte.
múlt szombaton redknapp a francia kupa döntõn (psg-lille 0-1) mamadou sakhot (psg, 21 éves, középhátvéd) nézte meg személyesen. a hírek szerint 15 millió font az ára.
nagyon örülök. kellett már ez ! :)
még egy forduló, nagyon remélem, hogy meg lesz az 5. hely és így az EL.
ha megmarad a csapat magja, akkor ott nagyon sokáig menetelhetünk.
#1635: tizi volt a második, modric értékesítette.
jövõhéten a Birmingham-et verni kell hazai pályán, és biztosítva az 5. hely.
a pool ellen egyébként maxira érdemes odafigyelni, az elmúlt 3 meccsén 7 gólt lõtt.
akiket ma kiemelnék : gallas, dawson, lennon, és rose az egyik legjobb volt.
vd vaart és crouch a leggyengébbek, egy nagy nullával pontoznám a játékukat. pienaar meg a legrosszabb vétel volt. jelen pillanatban egy csomag chipset nem ér, nem hogy millió fontokat.
és akkor jöjjön redknapp :
emberek könyörgöm, corlukát már szinte röhej hogy játszatja, crouch-ot teszi elõre, aki talán 4gólt lõtt(most már 5 az öngóllal) huszon-nem tudom mennyi meccsen???????????????????? defoe akiben ott lapul mindig 1-2 gól berakja 10 percre. piennart erõlteti, pedig a helyére jöhetne bárki más. és megint 75 percig crouch fejére játszatta a csapatot. ennyire ökör nem lehet már!
vagy sokat pálinkázik mostanság, vagy egyszerûen mákja volt eddig és egy szar edzõ ehhez a csapathoz.
lennont hülyeség volna eladni. ami bizonyos hogy ilyen csatárokkal mint osvaldo szerintem nem nyerünk háborút. a liverpool elõl kellett volna suarezt elcsípni. nagggyon jól jártunk volna vele.
kezdek biztos lenni abban hogy redknapp távozása sem hangzana számomra rosszul.
nehogy legyen ebbõl egy gyenge 6. hely
reménytelennek tûnik a jelenlegi helyzetünk, fõleg a szép, és eredményes játékra. mélyponton van az egész csapat.
viszlát gomes.
sajnos messze nem a legjobb kezdõnkkel tudunk felállni, nehéz lesz bevenni hart hálójat, õsszel is volt vagy 5 bravúrja, pedig már az elsõ félidõben gólokkal vezethettünk volna. több szerencsét mára.
GO Spurs! :)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló