Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spurs-city 0:2 félidõ

hát ebbõl már nem lesz semmi.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Minimum csoport elsõség !!! REMÉLEM😊

miilann04
2011/12 UEFA Europa League group stage

Group A
Tottenham Hotspur FC (ENG)
FC Rubin Kazan (RUS)
PAOK FC (GRE)
Shamrock Rovers FC (IRL)

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

adebayor a tottenhamé HIVATALOS (nem repdesek az örömtõl "egyenlõre)

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-hivatalos_adebayor_a_tottenhame_-54064

még valami ...

Digi sportról néztem a meccset. A kommentátorról szólnék röviden. Még a vak is látta mikor lennon nem passzolt a hollandnak és dühöngött ezért. Kommentátor : " Vdvaart azért dühöng mert nem rúghat szögletet"
3szor megismételték, és nem vette észre hogy mi a helyzet.

Amikor lejött kranjcar és helyette jött pavlyuchenko. Kommentátor : "Vdvaart jön le helyette pavlychenko."
a meccs végéig nem vette észre hogy na akkor mit keres itt a holland.

Milyen kommentátor az ilyen ???

Hát akkor összegezném a mai estét :

Egyenlõ ellenfelekként kezdett mindkét csapat. Hátul is rendben volt minden nálunk ami ritkaság, és Friedel, hát õ egyszerûen tanítani való módon védte a hálót. Lennonak volt egy óriási lehetõsége arra hogy gólpasszt adjon VdVaart-nak, de õ oldalról a manchesteribe lõtte a labdát. A holland jogosan dühöngött, szinte biztos gólt lõhettünk volna ha passzol. Lennon egyébként talán élete leggyengébb teljesítményét nyújtotta. Semmit nem ért a játéka.
A második félidõ 10.perce után teljes mértékben átvette a united az irányítást. Szétestünk, és kaptunk 3gólt. Mindhárom gólnál védõ hibát említenék mert olyan szabadon voltak a góllövõk mint a madárkák. Az 55-60.-ik perc után szinte még passzolni is elfelejtett a csapat. Egy harmad osztályú csapat teljesítményére változott a játékunk. Bõven van mit fejlõdni még !!!
Gratuláció a united-nek.

Tyler1
ha Evans nem is, de Jones talán tudja 😊 Smalling simán jobb már, mint Ferdinand, de neki most sztem megint szélen lesz a helye, de Evans meg mostanában egész okosan játszott. majd meglátjuk... 😄 én nem tartok ettõl a védelemtõl annyira, tavaly voltunk nagyobb szarban is, ott is helytálltak a tartalékok 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

miilann04
azért azt te sem gondolod komolyan, hogy a vidic-ferdinand belsõ védõpárost simán tudja helyettesíteni egy smalling-evans.. 😄
mindemellett vszeg jobb csapatotok van mint nekünk, de ennél nagyobb esélyünk tán sose lesz a gyõzelemre az old traffordon.
lass valóban fasza játékos, örülök neki <#eljen> fõleg h sandro még hónapokig sérült lesz :s

Nem rossz! Diarra jó lesz, csak Adebayornak nem örülök. Remélem közbe jön valami és nem igazol hozzánk !!!

Tyler1
Diarra hivatalos!

#1717: védelemmel nincs gond, simán tudják helyettesíteni a fiatalok. a kapusposzt viszont annál aggasztóbb.

miilann04
én is úgy érzem, hogy nyerünk ma, jó formába vagyunk, és remek játékot mutatott a csapat az európa liga meccsen, valóban a hearts nem egy mu, de akkor majd nem nyerünk csak 2-0ra :p na csak viccelek, de sztem tényleg nyerhetünk, fõleg hogy kb az egész mu védelem sérültlistás.

Nem kis meccs elé nézünk ma. Esélyesnek látom a csapatot akár a 3pont megszerzésére is a Hearts elleni mérkõzésen látottak alapján. Azért van némi különbség united és hearts között 😊 , de szerintem most tökéletes a csapat morál, és érzik egymás játékát a fiúk a pályán.
Hajrá SPURS !!!

Tyler1
ja, hozzáteszem: ÁLLÍTÓLAG 😊

Tyler1
Diarra a küszöbön.

A United ellen kéne majd ez a játék hétfõn a bajnokin.

bakkerman
nagyon jó meccs volt,le a kalappal,gyönyörûen fociztak a spurs játékosai,egyérintõbe olyan szinten szétszopatták a skót védelmet,hogy öröm volt nézni,csak így tovább!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
hát sorry srácok, nekünk égetõ szükségünk van egy kreatív irányítóra, vigasztaljon, h VdV ott van nektek! (Ha egyáltalán jön)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

0:4 bale
0:5 lennon
mesés gólok 😊 öröm nézni

vígan megleszünk nélküle. Aki ennyire menni akar az menyjen!

miilann04
nem, és a keretbe se nevezték. ma-holnap már a tiétek lesz szvsz.

hedonist
Modric játszik?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miilann04
30' Hearts 0 - 3 Tottenham

livermore lõtte a harmadikat.

0:3 livermore még szebb gól. Mesés este.

0:2 defoe nagyon nagy góllal. Go SPURS 😊

miilann04
megy a meccs.

6' Hearts 0 - 1 Tottenham

gól: vdv

coys!

hogy kérhetnek ekkora pénzeket ? egy real-barca nem kerül annyiba mint egy spurs-everton. szép pénzeket bezsebelnek a piszkok.

Hát Adebayornak nagyon nem örülnék. Enyhén szólva utálom.

miilann04
lol, nála gyengébb játékos az egész chelsea keretbe nincs, arról nem is szólva, h semmi szükségünk rá.

amugy egészen gyengére sikeredett ez a pl nyitóforduló, 2 góllal verjük az evertont és mi vagyunk a másodikok 😄 mondjuk nem mostanában lesz ez a meccs pótolva, mert csütörtökön már el-rájátszás a hearts ellen.

Bulykin
a Chelsea meg már Benayount is adná Modricért a pénz mellett...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
bizony drága...mondjuk a repjegy egy olyan 18ezer ha hamarabb lefoglalod, viszotn a belépõ nagyon durva.
én kint éltem 1 hónapig Londonban...a stadiont azt láttam 😄
az ingyen volt xD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

miilann04
ez még csak pletyka úgy tudom.. fõleg h adebayor aug. 31 késõ estig josé hívására vár 😄
amugy ha jó formában van, és úgy játszik ahogy tud, akkor ok, mondjuk nem gondolom h pl defoenál annyival jobb lenne, csak defoe is tavaly végig szarakodott..
meg faragni kéne már a támadószekción, fõleg ha tényleg igaz adebayor érkezése.

LasDen
gyün 'á de bajor' kölcsönbe a citytõl....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jól jártam volna. Repülhettem volna a nagy semmibe. Se meccs, és a végén meg lehet jól meg is csapkodtak volna az angol huligánok, amilyen helyzet van 😊)))

Köszi a jelzést. Már készültem hogy szombaton nézem digirõl.

Megfordult a fejemben hogy repüljek londonba erre a meccsre 30. szülinapom alkalmából (aug. 27.) nyitó meccsre gondoltam. De még az Everton ellen is 100 font a legolcsóbb jegy. Repjegy még egy 200euro. Szállás stb. Sok pénz.

miilann04

Ott lettünk volna ? 😊

Nézegettem hogy a spurs hazai mérkõzéseire mibe kerül a jegy. Aug.27.-én leszek 30éves, gondoltam meglepem magamat. Everton kezdés, majd City, Pool, Arsenal hazai mérkõzések. Az Everton volt a legolcsóbb, ott is a b kategóriás helyért 120-130 evrit kérnek. Bakker azért ez durva. Haza Barca bl meccsért negyeddöntõ, fizetett a haver 140 evrit.
Mi a francért ilyen drága ?

Rockynhooo
Jött volna FEhérvárra a Spurs 😄DDDD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Itt tovább kell jutni !!!

miilann04
EURÓPA-LIGA, RÁJÁTSZÁS A CSOPORTKÖRBE JUTÁSÉRT

Hearts (skót)–Tottenham Hotspur (angol)

Az elsõ mérkõzéseket augusztus 18-án játsszák, a visszavágókra augusztus 25-én kerül sor.

hát robben jó lenne. suarezt kellett volna elkapni a pool elõl, de errõl már rég lekéstünk.

LasDen
én lavezzit is olvastam....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
semmi hivatalos.
a hírek szerint vucinichez vagyunk a legközelebb(15m €😉, meg pletyka szinten felmerült robben neve is, de annak az esélye közel 0%.

valami új igazolás ???

Én meg azt mondom ha Modric annyira menni akar, akkor legyen úgy. Kár itt tartani, mert így nem szívbõl játszana. Drogba jól jönne a csapatnak, bár messze nem a kedvencem.

miilann04
Félidõ Orlando 1 - 1 Tottenham

vdvnek volt egy szép szabadrúgás gólja, aztán kaptunk egy nagy gólt, bár amit friedel lemûvelt, annyi erõvel nyugodtan gomes is állhatott volna ott..

kezdõ:
Friedel - Naughton,Kaboul,Khumalo,Rose - Bentley,Modric,Palacios,Bale - Van der Vaart - Defoe.

a védelem gyenge és bizonytalan, bár csak cserék vannak most a pályán, viszont sajnos a támadószekció sem brillírozik.

elõzõ felkészülési meccset buktuk egyébként.
16 July 2011 Kaizer Chiefs 1 - 0 Tottenham
(kezdõ: Cudicini - Hutton,Bassong,Dawson,Assou-Ekotto - Bentley, Huddlestone, Jenas, Kranjcar - Keane,Defoe).

sandro megsérült a copa american, 3 hónapot kell kihagynia.

leigazoltuk a következõ drogbát, souleymane coulibalyt, 16 éves elefántcsontparti játékos, az u17es vb-n 4 meccsen 9 gólt lõtt.

és lehet hogy nálunk köt ki az igazi drogbát is, legalabbis napvilágot láttak olyan pletykák, miszerint 15 millió fontot és drogba játékjogát ajánlja a chelsea modricért.

Megfeledkezett mindenki a fórumról mert a bajnokság véget ért ??? Hol vagytok ??? 😊

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yKwpoXRTYM0

Végig libabõrös voltam.

Hát bakker !Én ezzel az AURASMA írással nem vagyok kibékülve. Hát igen a tavalyi hazai mezt nem lehetett volna felülmúlni. Nagyon betalálták. 1hónapja kutattam a tavalyi mezt L méretben angol oldalakon, sehol nem tudtam hozzájutni. Erre a hazaira viszont tuti hogy nem invesztálok.

LasDen
tökmindegy milyen a 3. mez....max 4x ha lesz használva szerintem...😄

Tyler1
fekete sztem is fasza. de a lilával akadnak gondok.

miilann04
hát a 10/11es hazai mez valami botrányos jó volt, akartam és vételezni belõle, de sajnos végül nem úgy alakult..
ez az új hazai igazból annyira semmilyen h se nem rossz, se nem jó. a fekete szerintem is fasza, a lilát meg csak nem értem. 😄
kapus mezek viszont mind faszák. <#eljen>