Tottenham Hotspur Football Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ebbõl már nem lesz semmi.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Group A
Tottenham Hotspur FC (ENG)
FC Rubin Kazan (RUS)
PAOK FC (GRE)
Shamrock Rovers FC (IRL)
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-hivatalos_adebayor_a_tottenhame_-54064
Digi sportról néztem a meccset. A kommentátorról szólnék röviden. Még a vak is látta mikor lennon nem passzolt a hollandnak és dühöngött ezért. Kommentátor : " Vdvaart azért dühöng mert nem rúghat szögletet"
3szor megismételték, és nem vette észre hogy mi a helyzet.
Amikor lejött kranjcar és helyette jött pavlyuchenko. Kommentátor : "Vdvaart jön le helyette pavlychenko."
a meccs végéig nem vette észre hogy na akkor mit keres itt a holland.
Milyen kommentátor az ilyen ???
Egyenlõ ellenfelekként kezdett mindkét csapat. Hátul is rendben volt minden nálunk ami ritkaság, és Friedel, hát õ egyszerûen tanítani való módon védte a hálót. Lennonak volt egy óriási lehetõsége arra hogy gólpasszt adjon VdVaart-nak, de õ oldalról a manchesteribe lõtte a labdát. A holland jogosan dühöngött, szinte biztos gólt lõhettünk volna ha passzol. Lennon egyébként talán élete leggyengébb teljesítményét nyújtotta. Semmit nem ért a játéka.
A második félidõ 10.perce után teljes mértékben átvette a united az irányítást. Szétestünk, és kaptunk 3gólt. Mindhárom gólnál védõ hibát említenék mert olyan szabadon voltak a góllövõk mint a madárkák. Az 55-60.-ik perc után szinte még passzolni is elfelejtett a csapat. Egy harmad osztályú csapat teljesítményére változott a játékunk. Bõven van mit fejlõdni még !!!
Gratuláció a united-nek.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
mindemellett vszeg jobb csapatotok van mint nekünk, de ennél nagyobb esélyünk tán sose lesz a gyõzelemre az old traffordon.
lass valóban fasza játékos, örülök neki <#eljen>#eljen> fõleg h sandro még hónapokig sérült lesz :s
#1717: védelemmel nincs gond, simán tudják helyettesíteni a fiatalok. a kapusposzt viszont annál aggasztóbb.
Hajrá SPURS !!!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
0:5 lennon
mesés gólok 😊 öröm nézni
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
amugy egészen gyengére sikeredett ez a pl nyitóforduló, 2 góllal verjük az evertont és mi vagyunk a másodikok 😄 mondjuk nem mostanában lesz ez a meccs pótolva, mert csütörtökön már el-rájátszás a hearts ellen.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
én kint éltem 1 hónapig Londonban...a stadiont azt láttam 😄
az ingyen volt xD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
amugy ha jó formában van, és úgy játszik ahogy tud, akkor ok, mondjuk nem gondolom h pl defoenál annyival jobb lenne, csak defoe is tavaly végig szarakodott..
meg faragni kéne már a támadószekción, fõleg ha tényleg igaz adebayor érkezése.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Megfordult a fejemben hogy repüljek londonba erre a meccsre 30. szülinapom alkalmából (aug. 27.) nyitó meccsre gondoltam. De még az Everton ellen is 100 font a legolcsóbb jegy. Repjegy még egy 200euro. Szállás stb. Sok pénz.
Nézegettem hogy a spurs hazai mérkõzéseire mibe kerül a jegy. Aug.27.-én leszek 30éves, gondoltam meglepem magamat. Everton kezdés, majd City, Pool, Arsenal hazai mérkõzések. Az Everton volt a legolcsóbb, ott is a b kategóriás helyért 120-130 evrit kérnek. Bakker azért ez durva. Haza Barca bl meccsért negyeddöntõ, fizetett a haver 140 evrit.
Mi a francért ilyen drága ?
Hearts (skót)–Tottenham Hotspur (angol)
Az elsõ mérkõzéseket augusztus 18-án játsszák, a visszavágókra augusztus 25-én kerül sor.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a hírek szerint vucinichez vagyunk a legközelebb(15m €😉, meg pletyka szinten felmerült robben neve is, de annak az esélye közel 0%.
vdvnek volt egy szép szabadrúgás gólja, aztán kaptunk egy nagy gólt, bár amit friedel lemûvelt, annyi erõvel nyugodtan gomes is állhatott volna ott..
kezdõ:
Friedel - Naughton,Kaboul,Khumalo,Rose - Bentley,Modric,Palacios,Bale - Van der Vaart - Defoe.
a védelem gyenge és bizonytalan, bár csak cserék vannak most a pályán, viszont sajnos a támadószekció sem brillírozik.
elõzõ felkészülési meccset buktuk egyébként.
16 July 2011 Kaizer Chiefs 1 - 0 Tottenham
(kezdõ: Cudicini - Hutton,Bassong,Dawson,Assou-Ekotto - Bentley, Huddlestone, Jenas, Kranjcar - Keane,Defoe).
sandro megsérült a copa american, 3 hónapot kell kihagynia.
leigazoltuk a következõ drogbát, souleymane coulibalyt, 16 éves elefántcsontparti játékos, az u17es vb-n 4 meccsen 9 gólt lõtt.
és lehet hogy nálunk köt ki az igazi drogbát is, legalabbis napvilágot láttak olyan pletykák, miszerint 15 millió fontot és drogba játékjogát ajánlja a chelsea modricért.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yKwpoXRTYM0
Végig libabõrös voltam.
ez az új hazai igazból annyira semmilyen h se nem rossz, se nem jó. a fekete szerintem is fasza, a lilát meg csak nem értem. 😄
kapus mezek viszont mind faszák. <#eljen>#eljen>