423
Romanii-in-spatiu azaz Románok az űrben..scifi a javábol:)
  • 0Fritz0
    Mindenesetre érdekes, hogy míg a felmérés szerint minket tartanak a legnagyobb veszélyforrásnak, addig a szintén antipatikus ;) elnökök között fel sem merül magyar jelölt.
    Sztem náluk is az van, mint nálunk: Általánosított utálat egy egész nemzet ellen. Szerintem…

Az önértékelés szerint nekik is elég egészséges az önbizalmuk (ego power), talán többek között ezért is tudjuk ilyen lelkesen osztani egymást.
    Elvégre a májer csávók csak nem hunyászkonak meg egymás előtt. :)
  • Snipa
    Kivancsi lennek mit szolnanak a jenkik ha keszulne egy olyan jatek ahol oket mint lazadokat irtjak ki a vilagot uralo irakiak...

A romanok kapjak be, nekem pl semmi problemam azzal ha eloveszunk egy jo tortenelmi strategiai jatekot pl. Medieval TW, HoI 1-2, Europe UV, Cossacks stb... Van benne valakinek problemaja, hogy gyakorlatilag mas nep ellen kell harcolni? Nincs!
    Van problemaja valakinek azzal, hogy BF2 ben vagy cod2 ben kiket lo le? Nincs...

Ha ez a szar roman jatek ami a screenshotok alapjan egy hanyas, egy fiktiv jatek ami a jovoben jatszodik, miert kell pont a magyarokat kiirtani? Ezert undorito az egesz ezert kell jogosan felhaborodni es igenis tiltsak be a rakba!
    Miert vagyunk meg a fiktiv jovojukben is egy kiirtani valo ellenseg? MIert pont egy olyan nacio az ellenseg a jovoben, amelyik jelenleg az orszaguk lakossaganak 10% at kiteszi, ha nem tobbet! Szvsz alig talalni olyan embert romaniaban akinek ne lennenek magyar vervonali kapcsolatai, es hogy ok pont minket tekintenek kiirtando ellenfelnek ez az o szegenysegi bizonyitvanyuk nem a mienk!

Megjegyzem ha a romanok csinalnanak egy hasonlo gamet mint a medieval tw2 lesz, ahol ok a 2 fejedelemsegukkel meg akarjak hoditani erdelyt! Az EGYALTALAN nem zavarna!!!! Szerintem minden magyar elvezne...
  • TSL16b
    Majd a magyarításban a helyükre kerülnek a dolgok.
    Most valahogy éppen nem megy a fórumuk.
  • Pluskast
    De Garfield hozzászólására gondoltam.
  • Pluskast
    Szerintem meg azért mert mindíg ezt csináljuk. Vonunk egyet a válunkon vagy legyintünk rá. Azért tart itt ez az ország mert az emberek nagy része ezt gondolja itt bármit meg lehet tenni hisz úgy sem történik semmi és úgy sem fog szólni senki semmit. Tiszta langyos mocsár.....
  • mrzed001
    Csendbe jegyezném meg, hogy :
    A románok szerint Magyarország a fő ellenség
  • Axon
    Na ennél nagyobb baromságot még senki sem írt ebben a topikban.
  • Axon
    Azért látom kezdesz egészen románná válni. A magyar nyelvben nagy betűvel kezdjük a mondatokat és a pont után szóköz van. Egy rakás szavadat pedig nem értem (biztos románul van). Nem csodálom, hogy nem bántottak a románok, hiszen már te is az vagy.
    Én azért ha valós képet akarok kapni, akkor leemelek egy Wass Albert kötetet a polcomról és beleolvasok. Ha pedig a napi akrocitásokról, akarok tudni, akkor megkérdezem két erdélyi barátomat, akik itt tanulnak jelenleg és bőségesen ellátnak információval, mennyire faszagyerekek ezek a románok.
  • _Neo
    Miért, te jobban utálod a cigányokat amióta betiltották az Olah Actiont?
  • I.C.ram
    Sikerült kivívni, hogy a románok mégjobban megutálják a magyarokat.... gratula hozzá! Az egész egy szánalmas szar kis játék volt ,erre úgy felfújták... most betiltatták a magyar"-ellenes" részeket.

Áhh sok gyökér ember.
  • tormy
    Nem, de frappans valasz lenne, nem?
    Mondjuk nem egy intelligens valasz, de legalabb ok is felhuznak magukat kisse.
  • _Atti_
    igen, ez valóban egy skálán mozogna ezzel a játékkal.(?)
  • icewolf
    Nézd. Te az egyik végletet látod. Tomcat elég inteligens, és tényleg elég karizmatikus ahhoz, hogy mozgatni tudjon egy nagyobb tömeget, sőt, még el is hitessen velük dolgokat. Bevallom Én a mai napig tartom vele a kapcsolatot, ha másért nem, hát a pólók miatt. Észre kell venni, mi a mondandója között az igezság, mert van. A mostani témákon én már csak röhögni tudok, mint ez is... Teljesen felesleges felfújni a dolgot. Röhögni kell rajta, mert változtatni úgyse tudsz. Ahogy itt sokan mondták, sem az oroszok nem jelentgetnek, meg csinálnak botrányt abból, hogy ők most, mint ellenségként szerepelnek. Elfogadják, és csendben maradnak. Tomcat most pattog, mert szeretné egy kicsit kibillenteni a mérleg nyelvét... ez van, Én csak nevetek rajta.
  • tormy
    Hat ez nem semmi. Erre csak 1 valasz lehet. Irjon valaki egy jatekot, ahol felcigany kinezetu romanokra kell fejlovesekrt leadni, vagy gazkamraba tuszkolni.
  • _Atti_
    szerintem nem a te hozzáállásodra gondolt..bár nem tiszta.
  • Garfield
    Nem.

Az ilyen piszlicsáré, öncélú műbalhék miatt tart itt az ország...
  • _Atti_
    "Akkor sem az háborított fel, hogy valaki bántja vagy védi a cigányokat, hanem az, hogy egy ilyen faszság miatt valaki feljelentget meg heteken át sajtótájékoztat, meghurcolva egy szerencsétlen hülyegyereket."

Tehát a következtetés? hurcoljuk meg ezeket is!!(de ha a célja az hogy kiugrassa a fent emlitett kussolókat akkor is az előző a következmény) az persze csak másodlagos hogy a neve ismét megjárhatja az országot:)

"A román ügyben az zavar, hogy azok, akik annak idején telesipákolták a média minden lehetséges csatornáját a szegény cigányok védelmében, most egy kísértetiesen hasonló ügyben mélyen kussolnak"

Szerintem nagyjából ő volt az első aki felfedezte a honlapot..a románok szerint állitólag egy magyart nem láttak érdeklődni pedig már lassan fél éve létezik a jelenlegi honlap.

Cigányokat védeni egy olyan játéktól akkora szánalom mint magunkat ettől..
    arról nem beszélve, bár szerintem tomcat tisztában van vele maga is hogy attól hogy 3 ember honlapot hoz létre aminek forumja van, sőt ad a csapatnak egy fejlesztői nevet attől még nem lesznek profik, sőt akár még ingyen is dolgozhatnak..mert ebben a játékban tetszik vagy nem a hungarian szócska beirása volt a legkevesebb munka..másrészt a néven kivül nem sokkal több köze van hozzánk..esetleg magunkra vehetjük még hogy JÓ szerepben vagyunk.bár lehet vannak itt olyanok akik irigylik a románok játékbeli elnyomó helyzetét?
  • Neoncsoves
    Valaki aszonta, hogy azt kéne mondani hogy ezek magyar cigányok, és azokat kell ölni benne... hogy mekkora botrány lenne... tényleg nagy botrány lenne, de ez igy is elég
  • _Neo
    Azért egy kicsit ha figyelmesebb lennél egy kicsit máshogy látnád a kérdést. Idézem tomcat-et:

"Ha odafigyeltek volna a Mokka-beli szereplésemre, ezt hangsúlyoztam is: hülyeség egy ilyen játékot komolyan venni. Ugyanezt mondtam egyébként annak idején az Oláh Action-ről is. Akkor sem az háborított fel, hogy valaki bántja vagy védi a cigányokat, hanem az, hogy egy ilyen faszság miatt valaki feljelentget meg heteken át sajtótájékoztat, meghurcolva egy szerencsétlen hülyegyereket. A román ügyben az zavar, hogy azok, akik annak idején telesipákolták a média minden lehetséges csatornáját a szegény cigányok védelmében, most egy kísértetiesen hasonló ügyben mélyen kussolnak. Ezt hívják kétszínűségnek, s ízlés szerint találhatunk más kifejezést is. De tőlem olyan játékot csinálnak a románok, amilyet akarnak, hiszen addig nincs baj, amíg csak ennyivel csesztetjük egymást.

• Hunnenkoenig
    Öcsem, mit össze tudtok szenvedni egy kibaszott jatekon?

Amikor elolvastam a törtenetet, nekem egyböl az jött le, hogy a magyarok a pozitiv szereplöi a törtenetnek, hisz az altalanos roman elnyomas ellen küzdenek.

Hiszen a nevük is "lazadok" es caucescu nepe ellen harcol, akik 2 milliard embert irtottak ki a hatalomra törekves utjan.

Amugy meg miert mindig az oroszok, meg az arabok legyenek a fögonoszok?
    Azok mikor haborodtak fel ilyesmin?
    Na jo, az arabok nehanyszor, de az oroszok? Nekik mennyire tele lehet a faszuk az ilyesmivel!? Arra nem gondoltatok?

Aki itt ellensegesseget lat, az inkabb menjen el pszihiaterhez. Meg azt sem tudjatok mi a jatek lenyege es hogy müködik a cucc, csak azert mert olyan faszköcsögök mint az a buzi Tomcat, aki a hülye bunko degeneralt felfogasaval kepes a sok kis fasz 14 evest manipulalni, azt mondjak hogy itt bizony fajgyülöletröl van szo, akkor azt mar mindenki keszpenznek veszi.

Amugy meg ö a legnagyobb fajgyülölö geci a vilagon. Ja persze az ok.
    Hogy ilyen embert meg a TV-be is meghivnak es az ö velemenyet adjak el szakertöi velemenynek, az egesz orszag szinvonalarol tanuskodik.

Gratulalok!

Ja es igen, verliberalis vagyok es erre büszke vagyok. Ha a verliberalisok lennenek mindenhol hatalmon, akkor nem lenne ez, ami most van.
  • _Atti_
    "van egy internetes oldaluk" ez tetszik amugy a legjobban :DDD
  • _Atti_
    "Egy független román fejlesztőcsapat olyan videojátékot készít, melyben a magyarokat kell kiirtani. Természetesen a nemzetközi visszhang nem maradt el."

ugyanmár..már február óta fentvan ezen állapotában az oldal a készitők szerint és szót nem szolt senki mindezidáig..ha tomcat nem ugy állitja be ezt a játékot akkor szó nincs semmiről

"Százezrek várják, óriási nagy fóruma van, van egy internetes oldaluk, bemutatták egy nagy számítástechnikai konferencián is."

szerintem az óriási forumon már több a lázongó vadmagyar mint a román..szerintem örülnének ha csak ezren várnák a játékukat, de száz embert se érdekel szerintem igazán komolyan:)

_megj: ugy tűnik lezárták a forumot..talán eszközölnek egy kis változtatást a játékon hogy ne sirjon a szánk(magyaroknak)..vagy a trollért, flamért bedurvítják..bár ez a lépés már nagyon nem tetszene!
  • Cat 02 #321
    voltemár ?
  • haxoror
    jaja, tömören erről van szó!
  • _Atti_
    aztamindenit, hát nemtudom biztos tetették de azt se tudták miről van szó amikor valaki felvetette a forumon
  • _Atti_
    Ennek a játéknak köszönhetően semmi nem történhet..kipróbáltad?
    Az az ember aki ennek hatására valamit csinál az körülbelül annyi esélyel teheti meg ugyanazt csakmert szemébe világított a nap.

csak azt nem értem ha ez zavar akkor miért nem tiltakozol ugy körülbelül az erőszak teljes beszüntetéséért a számítógépes játékokban, filmekben?..sőt hiradót se lehessen nézni mert szerintem egyszer kétszer jobban felhuzza a románt , mint az ha meglát egy játékot amiben magyarnak cimkézett űrhajókat lődözgethet..
  • Pluskast
    Az olah action a cigányokról szól nem pedig a románokról.....
  • 0Fritz0
    Tehát az egész világ egy geci. :)
    De mi legalább yo fejek vagyunk! ;)
  • mobal
    sráccok. pont tegnap mondta az erdélyi magyar ismerősöm aki szerencsére magyarországon él ,hogy a románok vérébe van a gyülölet! tisztelet a kivételnek! de nefeledjük a többi "fos" nemzetet körülöttünk azokse kutyák! mindezt köszi franciaország!
  • Neoncsoves
    Ez a játék azért van mert 3-4 kis pöcs megírta az olah action-t... semmi másért... GRAT OLAH ACTION KESZITOK faszák vagytok...
  • Qwerty4
    Sajna én most is romániába élek, igaz hogy nem kell általánosítani és a végtelenségig lenézni a románokat.Szerintem is a politika illetve az ilyesféle játékok felelősek az ellentétekért.Miért?Hát azért mert a román kölykök akik játszanak ezen a játékon megtanulják hogy a magyarokat kell utálni, ellenségként kezelik és abból lesz a baj.
    Még nekem se volt problémám a románokkal, pedig egy magyar-román vegyes suliba járok, és 3 év alatt még egy komolynak mondható konfliktust sem láttam.
    De talán majd pár év elteltével lesznek, enenk a játéknak is köszönhetően.
  • zoli80
    marosvasarhelyen szulettem,romanok kozott nottem fel,ok voltak a szomszedaim es a barataim.sokan voltak meg ott is.soha a büdös eletbe meg rossz szot sem kaptam toluk,sem én sem a csaladom.egyutt szorakoztunk,ugyanott ettunk-ittunk,tanultunk bekeben.ha nem volt kenyerunk a roman szomszed adott,ugy hogy az ajtaja tarva-nyitva volt,kopogni sem kellett.az ottani barati korombol 40 emberbol 20 roman és allandoan egyutt vannak,nem is nagyon ertik mi ez a hulyeseg,ok nem romanoznak-magyaroznak!fel vanfujva a dolog és ha van feszultseg azt a politikusok gerjesztik.nekem elhihetitek.van péló ott is boven de nem kene alltalanositani!nagyon off de egy kis tisztanlatas nem art szerintem.
  • Szabi1991
    az tuti :)
  • Pluskast
    pfff. Na az ilyen hozzáállás miatt tart itt ez az ország...
  • Krinyo
    Terjesszük el hogy a játékban szereplő magyarok valójában magyar cigányok és biztos hogy hatalmas botrány lesz :D
  • Shadow_THH
    loál feléig olvastam :) mondjuk a csávó amit írt abban van igazság csak ugye nehéz elhinni hogy komolyan így gondolja
  • _Atti_
    és amit írtam is sokszor az egész sztori cinizmusáról..

"the story is a joke. It's even easy to realize it since it's exactly backwards: fight FOR opression instead of against. Fight FOR violence and murder instead of being against it. How can all of you take it seriously? "

fejlesztők megjegyzése
  • _Atti_
    hát igen..szánalom
  • Garfield
    Azért csak kibújt a szög a zsákból.

Akik eddig jól el-"szőröstalpúztak", azoknak van egy rossz hírem: a fikázás célpontjának nem a játékkészítő cégnek kellene, hanem a csúnya "überliberálisoknak".
    Ahogy kiderül a játékkészítők fórumán Tomcat által indított topikból, ő is röhejesnek tartja a játékot, csak azért rinyál, hogy a csúnya vadliberálisok ezzel a játékkal miért nem foglalkoznak.

Szóval pitiáner magyar közéleti műbalhé, belerángatott külföldi szereplőkkel. Szánalmas.
  • Grenzjager
    magyar címer és magyar zászló, mertg abba bárki belerúghat, mert a magyar olyan mint a BIRKA, mindent eltűr....