423
Romanii-in-spatiu azaz Románok az űrben..scifi a javábol:)
-
#383 Az teljesen más! Ott zsidóknak görbült haja szála és azt tudhatnád, hogy nagyon megtorolják. Azt is tudhatnád, hogy a 2. vh-ban is csak zsidók haltak meg, senki más. Legalább is a mai fiatalok már ezt tanulják. -
#382 Nem ez volt a kiváltója az Izraeli offenzívának is Libanon ellen?
Na akkor most végre nyugodtan lenyomhatjuk a románokat, mehetnek a bombázóink (már amelyik még megy, de majd betoljuk ha más nincs) -
#381 Már nincsenek kiskatonák, csak hivatásosok vannak állományban.
A katonaság bizonyos százalék alatt nem köteles nyilvánosságra hozni a veszteségeket. Legalábbis ez volt a dogma, amikor (sorozott)katona voltam.
-
#380 Megmondom őszintén én ezt mind kinézem a románokból, de azért nyolc határőr legyilkolása mégsem maradhat titokban. Már csak azért sem, mert ezeknek a katonáknak van családja, vannak kollegáik, akik biztos nem maradnak csendben.
Na meg elvileg uniós tagok vagyunk, ahol az ilyesmit mégsem nézhetik jó szemmel, pláne nem ebben a divatos terroristás időkben.
Egyébként azon az oldalon amit megadtál, nem találtam semmi ilyen hírt, bár lehet, hogy regisztrálnom kellett volna és bejelentkezne, de én ezzel most nem kinlódok.
-
#379 sokat gondolkoztam a dolgon, hogy beirjam a forrast, vagy sem... de vegulis, ...
Dr. Szitányi György foiskolai docens az info forrasa...
remelem nem artok vele neki, ha lekozlom otole van az infom(kozvetetten) :/
-
#378 szerinted az rtl lekozol egy ilyen hirt? ugyanmar kerlek! nemerted? ha pesten raneznek csunyan egy romara, mar este megy a klubbon a hir, hogy rasszista megfontolasbol... blabla...
amugy jobbos hirhalo... tudom-tudom akkor hazugsag! (es enis remelem, hogy nem igaz, mert az gaz nagyon!) -
Wini #377 ha ez tényleg megtörtént, kérdem én honnan tudod, ha a hírekben nem ment le?... -
Braveheart #376 Ez mi a franc? -
#375 viszont egy kis erdekesseg...
"A Szent Mihály Pártja (SZMP) nevű román soviniszta mozgalom félkatonai osztagai tegnap átlopóztak a magyar határon. Tűzfegyverekkel orvul rátámadtak egy magyar határőrszakaszra. Nyolc kiskatonát megöltek, kettőt elraboltak. Az SZMP a pravoszláv vallási fanatikusok pártjaként benne van a román kormányban. A budapesti kabinet évtizedek óta jegyzékek sorában követeli, hogy a szomszéd ország hatóságai fegyverezzék le a Vasgárda örökségét nyíltan vállaló SZMP paramilitáris hadseregét, kiképzőtáborait. De Bukarest cinkosan szemet huny.
Na?
Sto gyelaty?"
tudom-tudom nem a jatek miatt tortent ez(mielott kedves Garfield forumtars letamadna izibe... -.-)
egy kis "erdekesseg"... -
#374 Visszanéztem az oldalra van e valami ujság, és valóban bejelentették hogy el lehet felejteni a régi sztorit. Az kérdés az új sztori milyen irányban tér majd el, de gondolom jobb belátásra tértek :)
Az alábbi üzenet nyit:
< Képzelj ide egy szarkasztikus, nevetséges történetet. Győződj meg róla hogy sértő legyen azoknak akik nem veszik a poént. >
Majd leirja hogy egyenlőre érjük be annyival hogy a románok hamar elkergettek mindenféle alient és a játékost nagyobb, nehezen manőverezhető gépek mellé helyeznik ki támogatásként a maradék idegen elleni harcban.
A forumon a régi hunos topikokat zárták, nyilt viszont olyan hogy legyen e Román-Magyar koalíció az uj sztori szerint? a szavazás az igen felé hajlik, persze megjelentek a trollok ott is :) -
#373 Olyan "romános" lenne :-) -
#372 Ez sajnos a mai világban elég röhejesen hangzik. -
Smoke #371 Mi lenne ha kijön a játék akkor elküldjük kedves magyarító kolegáinknak akik kicsit átszerkeszthetik a játék storyját pont az ellentetjére.
Vagy ez nagyon gyermeteg lenne?
-
#370 Ja az elvek színtjén persze. -
haxoror #369 persze, hogyne -
#368 Minden emberi lény szabadon születik és egyenlő méltósága és joga van. -
#367 ez csúnya játék
Όλοι οι άνθρωνοι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα. (Óloi oi ánthrōpoi gennioúntai eleútheroi kai ísoi stēn axioprépeia kai ta dikaiṓmata.)
mennyire igazuk van... ez csak egy idézet a wikipédiáról -
Inquisitor #366 "Na most ez a Románokból hiányzik."
Aham, olvasd el a tiltakozóknak nyitott topicot a készítők oldalán.
Nem csak belőlük, és akkor finom voltam ... -
#365 Ja meg emberi jogokról beszélni egy háború kellős közepén. Szerintem ez szintén össze egyeztethetetlen gondolat. -
#364 Szerintem itt nem gyűlöletről meg szeretetről van szó. Épp elég ha tiszteled a másik országot. Na most ez a Románokból hiányzik. Biztos ismered a történelemet. Ha igen akkor tudhatnád, hogy kik azok akik állandóan provokálnak, válvetve a szlovákokkal meg a szerbekkel. Nemigen hallottam magyar állami szinten román vagy szerb vagy szlovák ellenes megnyilvánulásokat. A másik 3 ország vezetőiről és ploitikusairól ez nem mondható el..... -
#363 Mivel viszonylag nagy most itt a béke, ezért akár át is ruccanhatnánk IDE. -
#362 Le a gravitációval! :-) -
#361 És b-szni a szüzességért :D -
#360 Ahogy fegyverrel védeni a békét! :D -
#359 Paradoxon, képbe van a srác :p -
#358 Hogy lehet gyűlölni a gyűlöletet? -
Zenty #357 Egy probléma van ,hogy ez nem komoly game :) -
#356 A bikás témában egyetértek, bár szvsz az a szerencsésebb, ha a „harcias természet” a versenyszellemben nyilvánul meg.
Kétségtelen, hogy a technikai fejlődésre mindig jótékony hatással voltak a háborúk, de ennek pozitív oldaláról elég nehéz lenne meggyőzni az áldozatoknak… :)
Na de ez már tényleg offtopic, tehát: Szemét románok, a Magyar Űrköztársaság ellenáll a végsőkig! Vagy amíg van sör…
-
#355 Te szélsőségekről beszélsz. Egy szó sem volt atombombáról, vagy fegyverekről, hanem az emberek természetéről. Én azt állítottam, hogy a túléléshez szükség van az ember harcias természetére is. Egy tökéletes világban, ahol minden szép és jó és az emberek kérődző bírkákhoz hasonlítanak, ott figyel az út végén a lassú halál.
Mondok egy példát. Figyeld meg a jóléti államok szaporodási rátáját. Mindegyikben drasztikusan csökken a lakosság.
Ez alól talán egyedül Magyarország a kivétel, ahol még roppant távol állunk a jóléti államtól, de a lakosság talán a legnagyobb mértékben csökken a föld többi országához képest. Ennek okai viszont már tényleg kívül esnek ennek a topiknak a keretein. -
#354 "Ha egyszerűbb gondolatokra vágysz, akkor ezzel a roppant puha pacifista mentalitással pillanatok alatt kipusztulna az emberiség."
Igaz, hiszen a pacifizmus nem öl meg senkit és az szar dolog.
Tehát ide nekünk az atombombát és világunk élni fog! :) -
#353 Amiket elmondtál (mind szép és jó) azokon sokat lehet filozófálni.
Ideig-óráig működik egy mesterséges burokban, de pusztulásra ítélt a vadonban. Jelenleg átmenet van a vadon és a burok között, de úgy néz ki, hogy a burok elpusztítja önmagát. Vagy csak az a probléma, hogy a vadakat eresztik be folyamatosan a burokba, holott még a burok lakók is félvadak.
Ha egyszerűbb gondolatokra vágysz, akkor ezzel a roppant puha pacifista mentalitással pillanatok alatt kipusztulna az emberiség. Ami sokak szerint nem is lenne baj.
Ettöl függetlenül ennek a fejtegetésnek kevés köze van ehhez a játékhoz. -
Kölyki #352 Még azt fűzném hozzá az előző hozzászólásomhoz, hogy két dolgot gyűlölök, az gyik a gyűlölet, annak is szerintem a legundorítóbb fajtája az egy társadalom, egy nemzet felé írányuló. Nem értem, hogy hogyan vagytok képesek úgy élni, hogy gyűlölet van a szívetekben olyan emberek iránt is, akiket nem is ismertek. Beszéljünk az előítéletekről is? Inkább abbahagyom a fárasztásotokat. Én még hiszek abban, hogy a világ jobb lehet........egyszer... -
Kölyki #351 Sziasztok!
Szerintem is egy jó játék lenne, főlleg ha lenne multi része. Hány komolyabb gammában lehet magyarokkal lenni? Én kifejezetten élvezném, ha magyar csillaghajókkal hódíthatnám meg a világűrt, és seholse lennének a jenkik, a ruszkik, kinaiak, vagy a japánok. Ha értenék a programozáshoz vagy a grafikai dolgokhoz, én biztos felajánlanám segítségemet, hogy még remekebb legyen. (ego power:) -
#350 Itt egy cikk:
http://index.hu/tech/szoftver/magyrom7383/ -
#349 Most aztán hatalmas veszteség érte a művész világot.... -
Shadow_THH #348 tegnap vagy azelött láttam a hír tv-n
egyébként szerintem nem nézett ki rosszul -
Shadow_THH #347 ugyis benne lesznek :D
god - isten mód
allweapon - össze fegyver és töltény
hungarians - -
#346 komolyan betiltatták? -
#345 Lehet, bár ahogy Mo egy Trianon utáni traumában leledzik (siratjuk az elveszett 2/3-ot), hasonlóan ők is egy traumában vannak azóta (visssza akarják kaparintani azzzok a mocskok ... ássssspisssskígyók pssssz :P ) -
haxoror #344 Ezt az indexes izét már láttam korábban is, most is azt mondom hogy kamuszaga van