423
Romanii-in-spatiu azaz Románok az űrben..scifi a javábol:)
-
#303 amugy fejbelőhetlek ha előtte kijelentem hogy te is megtennéd úgy is? -
#302 ott is csak azok balhéznának akik itt is vérig sértődtek. -
#300 lol! akkor magyarazd meg ezt: "Hogy jön az újkorában is gagyi Operation Wolf klón Amigás lövöldözős játék, egy újkorában se szép PC-s 3D űrszimulátorhoz? Nem értem az összehasonlítást."
ezt irtad a 290es kommentemre, ugye ezt te sem gondolod komolyan =) mert zsir ertelmetlen :D:D:D -
Inquisitor #299 De igen :) -
#298 erről beszélek..nincs szükság hasonlatra mert maga a játék se jó példának a botrányra. -
#297 Jah de amerika még szinte a hajnalát éli -
#296 lol! ki beszelt operation wolfrol meg a klonjairol?
te nem nyomtad felre a valasz gombot veletlen? ;) -
#295 jó persze, szerintem senkinek nem hiányzott anno a háború. Egyébként a románoknak van űrhajójuk:)? -
#294 akkor teszem azt hogy űrhajónk nincs is :D
És hiába volt náci zászló a karonák karján azért 10 ből lehet hogy akadt egy kettő akinek a hátsó felének se hiányzott az a poszt amiben lelövöd:) -
Inquisitor #293 Hogy jön az újkorában is gagyi Operation Wolf klón Amigás lövöldözős játék, egy újkorában se szép PC-s 3D űrszimulátorhoz? Nem értem az összehasonlítást. -
#292 Egy apró gondolat, hogy miért nem jó a ww2-es náci irtás hasonlat...nem mindegy, hogy ott az akkori náci zászló volt, nem a mai német lobogó. Kiváncsi vagyok, hogy a magyar űrhajókon, milyen zászló lesz? Esetleg címer?
Egyébként ebből nem lesz még egy ugyan már sem, ebben az országban mindenki érdekeit védik, kivéve a magyarokét...eu tényleg bekaphatja. -
steweee #291 most néztem a linket. elég vicces sztem. ennyire fejlett a román pc játékipar hogy iyleneket irkálnak? a romairtós hazai játékra emlékeztet a dolog -
#290 mar reg rossz ha magyarazkodunk ;)
nekem eleg annyi, hogy a nagy "testver" a multikulturalis berendezkedese ellenere igenis ossze tud fogni egy nepkent, ENGEDIK(soot ugy is nevelik) oket "nemzetiesen" gondolkodni, megnyilvanulni... itt az orszagban ha rajtad van egy piros-feher-zold karkoto mar megy az oltas, lenezes, lehulyezes ezerrel... hat kerem ez van =)
(a honlapos tortenetre meg csak annyit, hogy eleg szanalmas az a fajta megnyilvanulas is, ez teny... az ilyen alakok tobbet artanak nekunk, "imazsnak" mint godnolnank... szomoru az is :( ) -
Inquisitor #289 A válasz kifejtése több napot venne igénybe, utána kéne olvasnom (ráadásul nagyrészt angolul) párezer oldalt, és akkor se tuti, hogy jól magyaráznám el :)
Amúgy benéztem a készítők fórumára, és megmondom őszintén megdöbbentet a hozzászólások primitívsége.
(Félreértések elkerülése végett nem arról van szó, ha valaki felháborodását kifejezi, hanem az ahogyan. De ez az "ajtót berúgós és behányós" mód megdöbbentő, ráadásul magyarságukra büszke emberek nem tudnak leírni egy normális mondatot. Na mindegy. -
#288 de megis pl. a multikulturalitas mekkajaban USAban(ahol aztan tenyleg mindenki mindenkinek a kevertje, ha szabad ilyen csunyan fogalmaznom :D) es megis erdekes modon lengetig az amcsi zaszlot, es nagyon is buszkek arra, hogy ok bizony jueszééj allampolgarok es hudeha... :D
hogyisvanez? ;) -
Inquisitor #287 Nem baj, a magyarok majd csinálnak játékot, amiben ameriakkal arabokat lehet hentelni. Milyen jó, hogy az nem rasszista, mi?
(Gy.K. Nem értek egyett azzal, hogy ebben a játékban a magyarok a főellenség, de felidegesítenek az olyan hozzászólások, amik vagy csak fröcsögésből állnak, vagy nélkülözik a "saját vélemény" erejét, és instant igazságokból áll. Szóval ha vita, akkor érv kell, a sima siránkozás kevés.) -
Inquisitor #286 "Az a baj velünk, hogy gyengék vagyunk, és nem állunk ki az érdekeinkért."
Nem is sejted mennyire közel vagy az igazsághoz, nem volt ez mindíg gy, de párszáz éve tart és lövésem sincs hány év(század) kell, amíg kinövi ez a nemzet. -
Inquisitor #285 Ezen most egy hétig fogok röhögni. Ha csak a "magyar" nemzetet vesszük alapul, az is népek tucatjainak volt olvasztótégelye, nem beszélve azokról, akik már elöttünk itt voltak a Kárpátok között, meg akik késöbb jöttek. -
#284 az orosz amerikai jatekokkal peldazni hulyeseg ott sem amerika sem orosz(sovjet) fold nem egyetlen nep, egyetlan allam, mint mi vagyunk... -
Takezó #283 de pont a libsi barátaid mondják, hogy az ilyen jellegű játékok azok gyűlöletkeltésre alkalmasak... ne mondd már, hogy "de ha magyarok ellen irányul, akkor mégse" -.- ez szánalom -
Nuki #282 tudtok még példát mondani ilyen játékra mint ezek? ez az Oláh Fájter vagy mi... meg ez az új román játék... pl Wolfeinstein3D hol náciirtás volt hangsújban, stb... -
Nuki #281 Juj ez loál, én imádom az űrstratégiás játékokak de ez...:o
tulképpen a cikkekben mindent összefoglaltak ami kérdés először eszembe jutott aztán ahogy így belemazsolázgattam a topicba, hm...
kiváncsi leszek arra hogy 1-2 romániában élő román ismerősömnek mi lesz a véleménye erről, mert az egy dolog, hogy mit fog írni a média, hogy milyen fogadtatása van ott a játéknak, azért kiváncsi leszek a démosz 1-1 tagja hogy látja az eseményeket... :o -
#280 nem jött ki, asszem szeptemberben jön full, most beta-demo van..visszább van link keress rá -
#279 :D az semmi hogy a játékon de az ilyen megnyilvánulásokon is nevetek..
ebből nem lehet botrányt csinálni mert ebben nincs semmi botrányos..ha betöltenéd szerintem belátnád.
a média oh:D olyan ferdítés lenne hogy az szép, csak ugy sülne a pofánkról..
nekik ez igy alapjáraton nem sztori -
#278 Engem pl. jobban izgat, hogy tegnap hajnalban megmérgezték a kutyámat, s valószínűsíthetőleg (99%) a nem a napon barnult népcsoport kedves tagjai tették így a lomtalanítás után kedvet kapva további lomtalanításra a házban! ÉS?! Senki sem fog nekem segíteni, legkevésbé a rendőrségnek nevezett szánalomszervezet. Csakhogy én már régen nem is számítok ilyesmire. Az ember szép lassan megtanulja hol a helye.
Ja és ez MO. Budapest... -
Szabi1991 #277 ez a game már kijőtt ? vagy csak demo van ? -
DJviolin #276 Ez elég szomorú nem. -
#275 Az egérrel kattints rá a #215-ösben is látható H-gombra és a feljövő menüben tudod kiválasztani, hogy merre menjen a ladik. -
#274 Tessék akkor médiabotrányt csinálni! :D
A mai lepukkant világban az embereket az sem igazán érdekli, ha a szomszédjukat ott belezik ki a portájuk előtt, max. akkor, ha összevérezi a lábtörlőt! Jól is van ez így, majd eljön a jó öreg 7 csapás (vagy akármennyi) és megint rend lesz, mert a halottak nem ugrálnak. -
DJviolin #273 A gond csak az, hogy mi elröhögjük, elvicceljük ezt az egészet. Sőt! Lehurrógjuk itt egymást a topikban, ha valaki fel meri emelni a hangját ez ellen a RASSZISTA játék ellen. Mert rasszizmus nem csak az lehet, ha valaki lek*rva*nyázza, szétveri a kisebbséget, hanem EZ is.
Azzal jövünk, hogy mi jobbak vagyunk Ő tőlük, és ezért nem foglalatosítunk semmilyen intézkedést, meg összehúzzuk fülünket-farkunkat. De most gondoljatok bele. Ha MI csináltunk volna egy romángyilkolászós játékot, amiben a magyar az isten, akkor a román "elit" (akik egyáltalán nem szemüveges ürgék, és nem a számgép előtt ülnek), már régen az erdélyi magyarokat beleznék és gyújtogatnák a házaikat.
Az a baj velünk, hogy gyengék vagyunk, és nem állunk ki az érdekeinkért. Itt az emberek eszét elvitte a szolidaritás nevű szó. (Amelyet nem csak a Fidesz alkalmaz.) Szolidárisnak kell lennünk mindenkivel. A románokkal, a kisebbséggel, a szerbekkel, stb., stb. DE ŐK NEM SZOLIDÁRISAK VELÜNK!!! AKOR MI MIÉRT LEGYÜNK SZOLIDÁRISAK VELÜK????????? Azt hangoztatjátok, hogy nem szabad leereszkednünk az ő szintjükre. Pedig talán ez lenne a legcélravezetőbb. De sajnos ha szerb kettőt üt, akkor a szerb rendőr megveregeti a hátát. Ha a magyar csak csúnyán néz rá, akkor lesittezik egy hónapra.
Itt van nekünk ez a kis sziget, Magyarország. Legalább ezt ne engedjük elvenni. ha odakint bármilyen attrocitás éri a kinti és az itteni magyarokat, AKKOR KI KELL ÁLLNI MAGUNKÉRT ÉS A KINTI MAGYAROKÉRT IS!!! EZÉRT KELL ITTHON EBBŐL A JÁTÉKBÓL MÉDIABOTRÁNYT CSINÁLNI. -
#272 most néztem ha mission failed van akkor is lehet menni tovább köv feladatra -
#271 Most nézem, hogy ez játék lesz! :DDD -
#270 xDDDDDDD -
mobal #269 hmm. remélem kijutnak az űrbe és ott is maradnak -
#268 igen :D -
#267 ' a játék során egyetlen magyar sem veszíti életét a román precíziós lézereknek és a modern begyűjtőrendszereknek köszönhetően.. ' ;D -
#266 Látszik, hogy nem vagy vérbeli román elnyomó vazeg! Akkor csípőből menne... :D -
#265 nekem egyszer sikerült odáig elvinni hogy azt az első bandát elintézzük de utána valahova el kéne mennem hiperrel az nem nagyon megy.. -
Cat 02 #264 igazából is afterburner az utánmégető ? :D
1ébként angol -
#263 Azért ez így ebben a formában nem jó. Hiába írod ki, hogy ez csupán a képzelet szüleménye azzal nem érsz semmit sem. Ez olyan mint amikor elmész diszkóba és a ruhatárnál ki van írva, hogy az elvesztett tárgyakért felelősséget nem vállaunk. Nem tudom, hányan tudják de ezzel akár ki elehet tapétázni az egész diszkót is akkor sem ér vele semmit, ugyan is van egy olyan polgár jogi fogalom, hogy felelős örzés. Hasonló a helyzet itt is. Csak itt meg ember jogi és nemzetközi jogaszabályokat sértenek meg.