9242
-
#5191 Értem, de pont azt nem mondtad, hogy hol kell felhúzni, vezérlőpult? -
#5190 Városban lent high, városban fent v vidéken medium sztem, de talán egy medium-custom beállítás megtenné hatását -
#5189 ati tray tools letölt, megnézed mit mennek a GTS-ek, felhúzod pont annyira, ha megy megy, ha nem visszarakod, sztem ennyi -
#5188 Ezen hogy futna?
http://www.teszvesz.hu/item333784865_leadtek_winfast_geforce_px_8600_gts.html -
#5187 Amióta feltettem az orosz patcht, azóta a lovaglós részek belassultak, főleg a vége felé, mikor mennünk kell a kikötőbe és sok katona jön.
A városokba egyáltalán nem lassult be, max egyszer kétszer egy tizedmásodpercre mikor vkire ráugrottam és nyakon szúrtam.
Akkor hol állítsak, Gunner? :)
-
barmi #5186 -
#5185 a statisztika szerint igen, szerintem ezekután észre sem veszed :) -
#5184 Hát nekem aztán mondhatod, nem vagyok otthon ilyen téren
És akkor jobb lessz a játék? -
#5183 szép lett -
#5182 mag - memória - shader órajeleket gts szintre állítod ha jó a hűtésed? -
#5181 király lett -
#5180 No, összedobtam egy kis videót az eddig kijött trailerekből ... vessétek rá szemeitek!
Assassin's Creed Trailers
(a muzsika ami alatta szól: Apocalyptica - I Don't Care) -
#5179 Hogy érted, h meghúzom picit a gt-t és máris gts lessz belölle? -
#5178 Én csak március 28-án írom át április 11-re a megjelenést a FAQban ... addig remélek :) (persze csak ha március végén már nem lesz a kezemben a kicsike) -
#5177 értem de egy 7600GT,3,2 proci(1 magos :D) és 1gb ramnál már elindulhat?
legalább hogy a menü ne laggoljon xd
-
#5176 igen leveszik, mert optimizálják, de nem olyan drasztikusan h ati 9600 proval is tudjál játszani, sm3 kötelező :) -
#5175 nem az a baj h 512es kártyád van, hanem h ddr2es!!! 8600gt ddr2 vs ddr3? öngyilkosság :D
8600gts vs 8600gt ddr3 ? meghúzod picit a gt-t és máris gts, ennyi :) add el valami hülyének, vegyél ddr3 -
#5174 remélem hogy a game már tényleg meg fog jelenni április 11-én -
#5172 Bocsi, hogy későn reagálok. Tapasztalatom szerint egy játékállást úgy a legegyszerűbb megérteni, ha két részre vesszük:
1. Pozíció mentése
2. Állapot mentése
A pozíció esetében csak az utolsó mentésnél aktuális térképet menti a játék. Minden térképen van egy (lehet több is ... akkor viszont a legközelebbi) pozíció, ahol töltés után megjelenik a karid.
Állapotnál pedig a missziókkal (mellékküldiket is beleértve) kapcsolatos dolgok mentődnek (megcsináltál -e már egy mellékküldit, hány keresztes lovagot öltél meg, stb.), s ahogy a pontos helyzeted, a térképen található nem missziókkal összefüggő karakterek állapotai is elvesznek.
Amiket leírtam nem tények, inkább tapasztalati úton szerzett információk. -
#5171 értem köszi -
#5170 Ez még nem a végleges játék.
Jeruzsálemnél kilép.
Lehet, hogy majd a hivatalos verzió jobban fog futni. -
#5169 azzal mi lesz jobb? leviszik a rendszerkövetelményét? -
#5168 én? -
#5167 Várd meg még hivatalosan megjelenik a játék. -
#5166 na jó mind1 akkor a 3.2 proci kevés mi?
mondjuk az 1 g ram minimalba jó lenne
meg a 7600gt is jó lenne azt láttam
de ha aztmondjátok h nem akkor nem -
#5165 és még mi az a is2E.exe? a játékhoz tartozik? -
#5164 Semmi köze a videókártyának a gépedben lévő ram-hoz.
Tehát lehetséges. -
#5163 de ezt komolyan mondod? akkor a gép szar ?
mert a minimal rendszerigény ugyláttam 2.8ghz nem?
a többi cuccom meg egyezik vele -
Pokerface86 #5162 Az lehetseges hogya karim az 8600 gts 256 DDR3-as de a gepemben DDR2-es ram van? -
#5159 "Vki azt írta, h az nem a legjobb, ha 512 MBos karim van. "
Lassabb tőle a kártyád.
512 MB DDR2<256 MB DDR3
DDR3-as RAM-al jobban mennek a játékok. -
#5158 ez hülyeség, miért lenne az hátrány ha több ramod van? -
#5157 de ezt nem értem hogy miért nem ott folytatódik... -
#5156 Vki azt írta, h az nem a legjobb, ha 512 MBos karim van. (geforce 8600 GT) Viszont pl a Pc dome oldalán az ajánlott gépigénynél pontosan a (directx10 kompatibilis) 512 MBos kártya szerepel.
-
#5155 Ja furcsa mentési rendszere van... viszont pl templomosok neutralizálása után szerencsére elmenti..., csak éppen nem ott folytatódik ha kilépünk :( legalább statisztika mentés van... -
#5154 view pontok megmaradnak szerintem, csak a többi nem :D -
#5153 télleg olyan ahogy elmondtad de velem még nem csinált ilyet -
#5152 hm érdekes a játék mentési rendszere, volt 2/10 view pointom ezt felnyomtam 8/10-re és ugye minden pont végén kiirja hogy saving, erre kilépek később megint be és nagyon nem onnan kezdte ahol mentett és a view pointok se maradtak meg, valaki elmagyarázná a mentési rendszert?? -
#5151 Valaki akinek van rá idelyee berakna egy képet ami ugy készült hogy minden low-on van? pls má nem nagymegterhelés:D -
#5149 Mindkét helyen. -
#5147 Lehet hogy vótmá!