Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékot már nem fejlesztik,tesztelik,finomhangolási mûveletek...ennyi...
Kb ugyan az lesz a full mint a mostani NUKE,talán kicsit mégoptimalizáltabb lesz és pár bug eltünik (nemtom nállam pl az árnyékok soxor igenrandák),+ végig lehet vinni,valamint csak kiderül miértelme a zászlóknak...
De aki ennél sokkal többet vár az csalódni fog.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Nekem igen 😊sajna semmit nem kaptam érte...
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Magyar feliratról nem tudtok hogy lessz-e hozzá?
Mert igy egy picit hiányosan értem meg😊
Nincsenek már csodák... De vannak még Skodák...
Akylleus:
szorry, de nem találom a videót, amin láttam :S
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Vicces ezt ide betenni? <#levele>#levele>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Próbáld ki, hogy a civilruhások közelében megölsz valakit, utána menj oda hozzájuk. Megfogják a kezüket és nem engedik.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Tudom, használtan van olcsóbb vagy külföld... de én magyar vagyok :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez mi???
Még nem probáltam semmitse mit lehet velük csak egyik küldim során néztem hogy mi az a pont az ott állnak 4-en.
Next PC upgrade: 2022
egyszer mar sikerult, de az is csak veletlensegbol, raadasul nem is az volt a feladat xD
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
Toronyugrás
Mászkálás,ugrálás
Egy kis harc
Dante:
Pl amit mondtak hogy lesz új küldetés Collectors Editionba vagy mibe az pl ebben is benne van tehát nemtom.Majd kiderül ha itt a full full 😄
Azt mondod, ez megegyezik a box-os-al. A hírek szerint pc-n lesznek új küldik, tehát ez ellened, ill a véleményed ellen szól, mint ahogy a csúszás, és a láthatóan félig kész álapot is.
Viszont az meg meletted, hogy eddig nem sok olyara emléxem, hogy egy kikerült verzió, nem a teljest tartalmazta volna. Viszont akkor, hacsak nem szándékos a kiszivárgás, akkor az eredeti is félóránként fagyni fog? Vagy behal Jeruzsálemnél? Eléggé cinkes lenne. Szóval, eldönteni ezt a vitát lehetetlen. Én mindenesetre remélem, hogy ez nem a végleges, mert ha az, akkor egy újabb pc-s bukásnak lehetünk majd szemtanui, amirõl megint csak közvetve tehet a warez.
Mert ez így, nagyon félkész...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
van valami haszna/célja,vagy valami más van mögötte?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Annak ellenére, h rühellem a tutorokat, most itt kivételt tettek ezzel. Az elsõ pálya, Maysaf az valami hihetelenül jól felépített küldetés, hangulatteremtõ, nem úgy mint Damasz vagy Acré😞 A többi két map már csak a látványról fog szólni. Hiába van nekünk Királyság méretû keresztény-muszlim birodalmunk, egyszerûen nem tudunk mit kezdeni vele. A küldik piszkosul gyengék, MONOTONOK. Itt a lényeg. Gondoltam lesz olyan a küldetés felépítése mint a GTA sorozat valamelyike. De ugyanazt a szitut többször eljátszani, már nem haragudjanak. De az is lehet h demó, egy megademo, mert ez hihetetlen, h CSAK ennyi az egész.
Reménykedjünk Március végén, h valami egészen teljes verziót fogunk kapni, nem is merem megvenni eredetibe sem, emiatt a szitu miatt.
Összegzés:
Grafika: 9
Hangok/zene: 9
Hangulat: elsõ map: 10*, de összességében 7
Küldetés felépítés: 4
Nagyobb az elcsépelõdött füstje, mint a lángja... Csalódott vagyok. De nem tartom rossz játéknak még így sem... szal bizonyítsanak majd a teljese és normálisan müködõ verzióval.
Ilyen nincs, h semmi lopakodást nem tedtek bele, semmi... Maysaf a legkirályabb pálya. A látvány engem spec. nem érdekel. Addig jó volt meg minden, míg megpillantottam Damaszkusz távolról paripámmal nyerítve, ááj de szép látvány volt muzsikával együtt.
Reménykedjünk a hónap végére, h valami tejesen GTA szerû felépítésû játékot fogonk kapni.
Valamolyen szinten eggyetértek azokkal akik szerint nem elég változatos, annak ellenére, hogy sokat nem játszottam a játékkal.
Fõmuftit egyféleképpen lehet, ill kell legyilkolni. (1-et csináltam meg a kilencbõl ennek alapján mondom!) Toronyból ugrálós móka, ellenfelek legyilkolászása sem egy nagy szám... Sokkal többet lehetett volna hozni belõle! Egy kicsit változatosabb küldetésmenettel, egy nem csekpointos mentésrendszerrel. (Legtöbb új játéknál ez zavar legjobban egyébként)
VISZONT!
Tudom páran le fognak torkolni, hogy nem csak a grafika számit, de (szerencsére maxhoz közeli beálitáson tolom) ennek a játéknak annyira hangulatos, lenyûgözõ a grafikája, hogy azzal feledtetni tudja az egyébb hiányosságokat. Sikerül a fejlesztõknek összehozni egy olyan látványvilágot, ami engem legalábbis, odaver. Egyszerüen jó figyelni a világot amiben játszódik a történet. Valahogy hasonlóképp képzeltem ezt az idõszakot, és ezt a helyszínt eddig is, nagyon eltalálták. Ezértis fájó, hogy a képernyõfelbontást nem lehet 4:3-ra rakni, így csak egy "szeletet" kapnak azok, akiknek nem szélesvásznú a monitora.
Összegezve; Vannak hiányosságok, de a látványvilág elviszi a hátán a játékot.
Persze, akinek ez keveset, vagy egyáltalán nem számít, az lehet csalódni fog a játékban.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Én most 90 zászlót szedtem össze a királyságból, 10edszerre írtottam ki a faluk, táborok katona-populációit, de valahogy eddig minden egyes alkalommal élvezettel tettem ezt.
(na ennyit a személyiségemrõl 😊