Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálatok is sokszor kifagy a game, vagy csak nálam?
Az elöbb is Jeruzsálem felé tartottam, erre félúton az AssassinsCreedexe hibátészlelet ezért leált...
Egyik haverom kérte h érdeklõdjem meg: Az,h beér Damascusba a fõszálat tekinte a játék hány %-a?
itt meg hatra van feszitve a keze, szoval egy orok rejtely marad a gyurusuj. de ha jobban belegondoltak, egy ilyen kvalitasu manusnak, aki a kozepkor batmanje, talan elfogadhato teny, hogy nem 100%-osan ep a teste.
davidka003
"The perfect woman exists. This video is the evidence"<#worship>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

"A Merchant Stand Destruction Challenge módban a kijelölt áldozatunkkal bármilyen kapcsolatban álló emberkéket kell kivonnunk a forgalomból."

ez jó lehet

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

rotator
Hûha! 😊 Nálunk nem nagyon várható collectors, mi?

Nah mit találtam 😛

A3 as poszter
Art Book ból 1 kép

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

rotator
Jó idegesítõ hangja van.

Madj oda kötöd a gyûrûs újad a tenyeredhez (valahogy).
Kandurex
kár!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kinek volt olyan gondja, hogy mint a menüben mint játék közben percenként megakad 10secre a game?
Ha talált rá megoldást help me !

My god is a great big god, KIRA!

Seth
Elvoltunk a velencei karneválon a jómúltkor és volt ott egy csávó,aki Altair-nek öltözött. Furamód senkit sem érdekelt különösebben rajtam kívül, mígnem egy kb 50-es manus szólította le(nem kicsit meglepõdtem😄), hogy az assassin creed-bõl van e(nem értek olaszul, de ezt kérdezhette 😄) AZtán ott fotózta a srácot, meg megkérdezte az újját is, csávó mutatta hogy az megvan aztán röhögtek egy jót 😄 Sajna nem volt annyi lélekjelenlétem,hogy lefotózzam a jelenetet😄

PSN ID.: Beegabor

Dragooon
csajotok, anyanyelvén.
ezt hallgatom már egy ideje 😄Dd

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Broafka
hát az egyszer biztos hogy farsangon nem öltözök majd Atayirnak 😄 (nem tom pontosan hogy írják) vagy elgalábbis nem lesz annyira hiteles 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Isten vagy, köszönöm !

TDU Nick:Stil_HUN

😄
egész balkeze a téma😄

hogy majd meg tudjuk a következõ részben <#vigyor2>
Dragooon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
fanatikus történész :-o

Dragooon
senki nem veszekszik itt

#4182: hát jó <#smile>

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
játék végén a tudós csajnak is hiányzik az az újja, na, erre mit léptek?? 😄

énse értem

most olyan jó hogy veszekednek egy ujjon nem ?
Seth
Jade bébi mondta egyik interjúban hogy rituálészerûen levágják azt az újjukat,merthogy amikor ökölbe szorítják a kezüket(erõkifejtést ugye azért igényel egy ilyen szúrás,nyitott tenyérrel azt meg nem lehet rendesen),akkor az az új pont a rejtett penge útjában van
Kérdés letudva, ez a hivatalos válasz, nem tudom mit vitatkoztok ezen

De hadjuk is ezt a kéz újj dolgot mert csak az Ubisoft tudja miért csinálta ilyenre.

próbáld meg hártafeszített kézfejjel valamit megütni,utánna próbáld meg ökölbe szorítva sztm van külömbség.

CroftManor
Nemrég nyírtam ki az egyik legkönyebb hadvezért. Egy török basához hasonlított a legjobban. Csak szaladt elõllem semmi támadás 😄
Most már nem tudnak ledobálni kõvel a falról.
Most ujra Acreban vagyok...

Nothing is True, Everything is Permitted

Dragooon
igen, mivel hiányzik a gyûrûsujja.
de ha öt ujja lenne, akkor sem lenne gond, hiszen a kézfejét hátra tudja feszíteni, így a penge nem vágja meg (a penge ráadásul tokban van, úgyhogy nem egy vonalban van a tenyerével, így nem is kell kitörnie a csuklóját, elég ha egy kicsit hátrahajlítja)

én még mindig úgy gondolom, hogy nem emiatt hiányos a keze<#smile>

Nézz a bannerre. nem feszíti hátra azt.

azt azért nem oda teszik mert épp ha kar alsórészén fekszik el nehezebben észrevehetõ azért tették azt oda nem peddig felülre!

Dante73
Ja, és ha forditva teszi fel, akkor nem a tenyere, hanem a kézfeje felöl jön ki a penge, és nem ütközik / ütközhet eggyik ujával sem. Tuti valami más oka van. Egyébként nem értem, miért nem úgy mûködik. A köpenye takarná ottis.

http://www.freetvmaci.info/

és RedDevil te nem láttod át a dolgokat csak, ennyi .

Te nem figyelsz oda és ne írtam butaságot !Figyel a kis ujjan lévõ gyûrûvel tudja a pengét elõhívni azaz be kell neki huznia és ha te is végre hajtod ezt a kezdenn hogy a kisujjad vissza felé huzzod akkor leesik hogy miért kellett azt onnét levágni !Mert a rövidujj és a gyûrûsujj majdnem 1x mozdul nem úgy mint a többi ujjad

Edig ha ledöfött valakit akkor háta feszítette a kézfejét. Én nem emlékszem olyan esetre mikor ököben volt és úgy ölt.
RedDevilsza
Te tényleg ilyen buta vagy? 😄 Simán hátrafeszíti a kézfejét egy picit és közel sincs a penge az ujjaihoz, ekkora baromságot hgy csak azért levágta, hogy ott elférjen... a játékbn is tisztán látszik hogy köze sincs az ujjaihoz! <#circling>

Pont azért nincs ott az ujja mert a penge mikor kijön pont azt az ujjat vágná le ezért tette meg ezt a lépést hogy azt onnét levágta, hogy a penge ne okozon neki kárt!!!

milyen vid karid van ?

ez kicsit jó hir a számomra 😊 , hogy annyira nem egyedi gond, de ujratettem os másik driverekkel de semmi változás

Tinman
Jobb... de nagyobb kép nem volt törppéniszrõl <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Broafka
7-ért? hát az tök jó, egyébként, 576-ban most majdnem minden játék (még az újjak is) ilyen 3-4-5 ezer forint, vagy már nem? lehet érdemes megvárni míg kijön, és az is csak 5 ropi lesz 😛

nem is jött ki csak valahol már 7ruppoért elõrendelheted

Broafka
hmm, nem úgy volt hogy még nem jött ki? 😊
vagy ez a ps-es verzió?

valahol csak 7-8ezer sztm korrekt ár rá😄
Pcdome-én 13ezer.

Szóval tovább megy de befagy?
nem tom de messze van az márc.28😄
Most ha ez a játékféle mert nem tok mit mondani rá talán beta😄
nem jöttvolna ki nem lenne senkinek ilyen gondja hogyan játszon vele😄

Broafka
áhh nem érdemes szerintem ezzel még szenvedni, most basszus 1 hónapot csak kibírunk, még guggolva is. azután meg majd úgyis jönnek a jobb warez verziók. ódörvájsz megveszed eredetiben, vagy vársz még egy évet, hogy olcsóbb legyen 😊

Broafka
a kép szerint richtig nem ottjön ki a penge! 😊
de a játékban igen, szal lehet hogy pont a penge miatt csonkította meg magát, szal hogy kiférjen a penge akkor.

mekkora baromság! 😄
képes volt azért levágni az ujját, csak hogy legyen egy ilyen rejtett pengéje? ha egy kcisit még gondolkozik rajta, biztos kiötlött volna valami kevésbé drasztikusabb módszert

Ugyanez az én problémám is...

basszus, akkor holnapig sztem nem lépek be megint... :'(
Nem hiszem h elindulna 1 magon...

Dragooon
jahjah, én már harmadszorra csinálom ki 😄D
kezdem unni, hogy nem lehet az idióta szövegelést átugorni... :@

Dragooon
csak hogy a félreértéseket elkerüljük, nem azért nincs ujja szvsz, hogy elférjen a penge a középsõ és kisujj között.. 😊 de ha már van hely, akkor miért ne, használjuk azt..^^képugye (bár ezen a képen hátrafeszíti a kézfejét :-o )

nekem elég szimpatikus az öncsonkítós magyarázat.(mint magyarázat)