9242
-
#5231 küszködjél, ha megjelenik körberöhögünk, oks? :D bird már ki
-
#5230 hát annyit talán :) -
#5229 olvastam, hogy sok embernek van az a problémája, hogy indítaná el a játékot és a windows hibát észlelt hibaüzenettel leáll a játék. ez sztem nem tulajdonítható annyira a tört verziónak, mert öcsém gépén gond nélkül indul a játék. itt nálam sztem vmi kompatibilitás hiba lehet, meg sztem másoknál is az van, de rá kellene jönni hogy mi okozza a hibát mert nem állapot hogy mindig az öcsém gépén játszok:D
szóval akik ilyen gondal küszködnek fogjanak össze. és akinek ötlete van írja meg! előre is köszi. -
kisdudeEe #5228 Milyen ez a mobilos verzió? -
#5227 na de tud produkálni kb 20fps-t?
-
#5226 miaz a finta? -
#5225 finta? -
JencyJ #5224 hello!
a játékban harc közben hogyan kell fintákat csinállni milyen billentyűzetkombinációkkal ha egyálatalán lehet??? vagy csak nyomogassam a harc gombot mint egy őrült:D..? -
#5223 ilyen szinten már 512 -
#5222 Most egy 8600 GT karim van, szeretném lecserélni pl egy 8800 GT, vagy GTSre, esetleg egy 9600 GTre.
Melyik a fontosabb, hogy GDDR3as ram legyen benne és 256 MBos legyen, vagy GDDR3as és 512 MBos legyen? -
#5221 edig-pedig -
#5220 tudom de van aki azt írja elmegy neki 3GHz-s procin van aki azt írja nem,
van ahol 2,8as procit irnak minimumnak 1gb rammal van ahol teljesen mást így nem tudom hogy most melyik a valódi...gondoltam megkérdezem, tudom hogy nem a legjobb gép de nem szeretném potyára megvenni a játékot letölteni kipróbálni edig...hát...elég nagy az én netsebességemhez :D -
#5219 Miért kérdezed meg minden játéknál, hogy elindul-e és hogyan fog futni? ^^ system requirements alapján lehet következtetni, meg mások tapasztalatából is amit írtak eddig a forumon :o -
#5218 thx! és tudna lowon produkálni 5fölötti fps-számot? -
#5217 elindulni el -
#5216 de elindul???:DD -
#5215 még a rammal is -
#5214 Hello!
Szerintetek ilyen gépen hajlandó lenne ked-
ves assassin barátunk megmozdulni a monitoro-
mon low-on akadásmentesen?
Pentium 3GHz
1GB ram
HD2600xt 256DDR3
sokan mondják hogy a procival lehet gond:S
Remélem tévednek:D -
#5213 nesze 240x? -
#5212 annál kisebb sajna, de nem zavaró, nálam sok játék nem tudja a 320x240-et. majd belinkelem ide a játékot... -
Hellsing47 #5211 mekkora felbontásban? :)
ha 240x320 akkor engem is érdekelne :) -
#5210 mobilomon már végigtoltam, még jeruban is voltam -
#5209 diafilm? -
#5208 elindulni elindul csak olyan lesz mint képregény -
neoG #5207 Sajnos azt nem tudom megmondani,hogy melyik verzióval játszottam,de a gépigény gondolom mind1iken ugyanaz:)
És garantálhatom Neked,hogy 1 magoson elindul!
Athlon 64 S939, 1 magos.ilyennel nyomtam!
A64 3200+, 2G Ram, 6600GT -
#5206 Az igazság odaát van -
Tibbor #5205 Egyetlen kérdésre válaszoljatok, légyszi: össze-vissza kutattam már a fórumokat, ellentmondásos válaszokat olvastam mindenütt.Van-e itt a topicban valaki, akinek a Reloaded verzió elindult EGYMAGOS procival?!Nálam az indítás után két egymás alatt balról-balról jobbra töltődő kék csík látszott, majd hibaüzenet jelent meg.Okés, tudom, a min. gépigényben KÉTMAGOS proci szerepel, ettől függetlenül többen is írták, hogy nekik elindult a game.Akkor most mi az igazság? -
#5204 érdekes most meg már ott van... Nevezettek akárminek de az előbb akkor se volt ott -
#5203 csak nállam van az hogyha belépek a játékosok fórumába akkor nincs ott az assassin's creed????????????????? -
#5202 milyen meglepő -
#5201 Esetleg MAJD, ha megjeleneik a játék? -
#5200 mikor lesz már normális release ? -
neptum #5199 igen egy szerszámíj van a hátán de e helyet van a dobó kész meg a másik kard de nekem egy szerszámíj jobban tetszet volna a játékba -
#5198 Érdekes, hogy ebben a videoban van néhány nyílvessző is Altair hátán egy tegezben. -
#5197 jó lett de nekem ez a kedvencem -
#5196 Az Nvidia vezérlőultjában van egy olyan, hogy rendszerhangolás.
Ez segít abban, hogy jobb legyen a kari teljesítménye? -
#5195 És nem lessz baja a karimnak, ha vmit rosszul állítok be, hasra ütés alapján? :D
vegyél fel MSnre sztem, jobban járunk :) -
#5194 ati tray tools-ban csak elszórakozol
mellesleg külön progi, nem CCC része -
#5193 ja és új + 3év gari -
#5192 szebb - márkásabb?