9242
  • Gunner
    küszködjél, ha megjelenik körberöhögünk, oks? :D bird már ki
  • tommyg
    hát annyit talán :)
  • KáZé
    olvastam, hogy sok embernek van az a problémája, hogy indítaná el a játékot és a windows hibát észlelt hibaüzenettel leáll a játék. ez sztem nem tulajdonítható annyira a tört verziónak, mert öcsém gépén gond nélkül indul a játék. itt nálam sztem vmi kompatibilitás hiba lehet, meg sztem másoknál is az van, de rá kellene jönni hogy mi okozza a hibát mert nem állapot hogy mindig az öcsém gépén játszok:D
    szóval akik ilyen gondal küszködnek fogjanak össze. és akinek ötlete van írja meg! előre is köszi.
  • kisdudeEe #5228
    Milyen ez a mobilos verzió?
  • watto
    na de tud produkálni kb 20fps-t?
  • tommyg
    miaz a finta?
  • Gunner
    finta?
  • JencyJ
    hello!
    a játékban harc közben hogyan kell fintákat csinállni milyen billentyűzetkombinációkkal ha egyálatalán lehet??? vagy csak nyomogassam a harc gombot mint egy őrült:D..?
  • Gunner
    ilyen szinten már 512
  • CroftManor
    Most egy 8600 GT karim van, szeretném lecserélni pl egy 8800 GT, vagy GTSre, esetleg egy 9600 GTre.
    Melyik a fontosabb, hogy GDDR3as ram legyen benne és 256 MBos legyen, vagy GDDR3as és 512 MBos legyen?
  • watto
    edig-pedig
  • watto
    tudom de van aki azt írja elmegy neki 3GHz-s procin van aki azt írja nem,
    van ahol 2,8as procit irnak minimumnak 1gb rammal van ahol teljesen mást így nem tudom hogy most melyik a valódi...gondoltam megkérdezem, tudom hogy nem a legjobb gép de nem szeretném potyára megvenni a játékot letölteni kipróbálni edig...hát...elég nagy az én netsebességemhez :D
  • Balumann
    Miért kérdezed meg minden játéknál, hogy elindul-e és hogyan fog futni? ^^ system requirements alapján lehet következtetni, meg mások tapasztalatából is amit írtak eddig a forumon :o
  • watto
    thx! és tudna lowon produkálni 5fölötti fps-számot?
  • tommyg
    elindulni el
  • watto
    de elindul???:DD
  • tommyg
    még a rammal is
  • watto
    Hello!
    Szerintetek ilyen gépen hajlandó lenne ked-
    ves assassin barátunk megmozdulni a monitoro-
    mon low-on akadásmentesen?
    Pentium 3GHz
    1GB ram
    HD2600xt 256DDR3

sokan mondják hogy a procival lehet gond:S
    Remélem tévednek:D
  • Gunner
    nesze 240x?
  • Rage47
    annál kisebb sajna, de nem zavaró, nálam sok játék nem tudja a 320x240-et. majd belinkelem ide a játékot...
  • Hellsing47
    mekkora felbontásban? :)
    ha 240x320 akkor engem is érdekelne :)
  • Rage47
    mobilomon már végigtoltam, még jeruban is voltam
  • Gunner
    diafilm?
  • pulti
    elindulni elindul csak olyan lesz mint képregény
  • neoG
    Sajnos azt nem tudom megmondani,hogy melyik verzióval játszottam,de a gépigény gondolom mind1iken ugyanaz:)
    És garantálhatom Neked,hogy 1 magoson elindul!
    Athlon 64 S939, 1 magos.ilyennel nyomtam!
    A64 3200+, 2G Ram, 6600GT
  • Gunner
    Az igazság odaát van
  • Tibbor
    Egyetlen kérdésre válaszoljatok, légyszi: össze-vissza kutattam már a fórumokat, ellentmondásos válaszokat olvastam mindenütt.Van-e itt a topicban valaki, akinek a Reloaded verzió elindult EGYMAGOS procival?!Nálam az indítás után két egymás alatt balról-balról jobbra töltődő kék csík látszott, majd hibaüzenet jelent meg.Okés, tudom, a min. gépigényben KÉTMAGOS proci szerepel, ettől függetlenül többen is írták, hogy nekik elindult a game.Akkor most mi az igazság?
  • elitehun
    érdekes most meg már ott van... Nevezettek akárminek de az előbb akkor se volt ott
  • elitehun
    csak nállam van az hogyha belépek a játékosok fórumába akkor nincs ott az assassin's creed?????????????????
  • Gunner
    milyen meglepő
  • Dante73
    Esetleg MAJD, ha megjeleneik a játék?
  • zeus89
    mikor lesz már normális release ?
  • neptum
    igen egy szerszámíj van a hátán de e helyet van a dobó kész meg a másik kard de nekem egy szerszámíj jobban tetszet volna a játékba
  • Gyadi
    Érdekes, hogy ebben a videoban van néhány nyílvessző is Altair hátán egy tegezben.
  • tommyg
    jó lett de nekem ez a kedvencem
  • CroftManor
    Az Nvidia vezérlőultjában van egy olyan, hogy rendszerhangolás.
    Ez segít abban, hogy jobb legyen a kari teljesítménye?
  • CroftManor
    És nem lessz baja a karimnak, ha vmit rosszul állítok be, hasra ütés alapján? :D
    vegyél fel MSnre sztem, jobban járunk :)
  • Gunner
    ati tray tools-ban csak elszórakozol
    mellesleg külön progi, nem CCC része
  • Gunner
    ja és új + 3év gari
  • Gunner
    szebb - márkásabb?