Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez meg egy fórum ami ugyebár , messzemenõleg sem a leghitelesebb fõleg ha egy ilyen "szellemjátékról" van szó
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ma már csak poénból minden katonára táamdtam hol becserkészve az áldozatot, hol karddal nekirontva😄
Esetleg egy ksi lovas hadonászás is belefért😄😄😄
Hiteles forrásból származik a hír? GS úgy véli az EU verzió tolódik április elejére, itt április végét olvashatunk. Mi ez, a magyar internetes sajtó megpróbálja felüllicitálni a másikat? Már várom amikor a HardWired kiírja, hogy május közepén jön a játék.
UI: ide is beszúrom, hátha itt többen olvassák, és meg tudnak cáfolni.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Feltettem én is a játékot, viszonylag jól menne 18-25 FPS (tehát hangsúlyozom viszonylag <#vigyor2>#vigyor2>), csak az irányítás egy kicsit fura. A cselekmények nem addig tartanak, ameddig nyomva tartom a gombot, hanem tovább. Pl.: Futás után idõben kell megállj-t parancsolni, hogy tényleg ott álljon meg a karakter ahol akarom. Gondoltam FPS függõ, de nem teljesen proci kihasználtság sem 100%-os. Van valakinek hasonló problémája?
Next PC upgrade: 2022
http://www.freetvmaci.info/
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Hogy lehet ezt kikapcsolni, hogy a teljes képernyõn menjen?
Majd lehet késõbb lesz olyan skillünk, ami segíteni fog nekünk ilyen esetekben.
Fogalmam sincs mitõl hal be a dolog,de remélem a rendes verzióba nem lesznek ilyenek.
2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-
- válts FPS nézetbe és nézz körül
- nyomd a SHIFT-et és úgy menj át az emberek között, hogy ne essen le a fejükrõl a köcsög
- ragadd meg a fickó nyakát és hajítsd a körbe
- és itt jön az ominózus feladat: SPRINT-elj a körbe, mielõtt az ellenfél beérne
Vagy lehet nem is ezzel a játékkal játszok? <#wilting>#wilting> <#awink>#awink>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Amúgy nagyon oké a game, tegnap már sikerült ezen túljutni, csak azóta nem mûködik, amióta új profile-t kezdtem. Lehet majd újratelepítem. Egyébként nekem is ott fog figyelni a szekrény tetején, már elõ is rendeltem <#zavart1>#zavart1>
Új harcolos videom
nekem megy az én egy magosomon(amd3500+) raadasul vista és kellemes 25 fps-el fut 😄
Ja...és eddig koppkopp,de egyszer se dobott ki soha
Hihetelenek vagytok. Ráadásul hány ember elakadt itt, sajna angol tudás hiánya miatt. Shiftet nyomod míg az emberek között közlekedsz és kész.
Egyébként szvsz annyira nem igaz a gamestaros hír,h nemrég láttam egy ugyanúgy 4.-ei hírt egy másik honlapon,szintén az új mellékküldiket részletezte,és abba ugynaúgy 28 volt..
a sorokban vannak "lyukak" per ember hiányzik a sorból beállsz az egyikbe, megvárod a következõt és oda lépsz és igy szép lassan át tudsz csúszni.. persze a SHIFT is segíthet aszem 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ezen a helyen meg van vagy 8 zászló amibõl kettõt sajna nemtudok megszerezni 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mit kell csinálni a játék legelején, amikor megy egy nagy tömeg?Ha nekikmegyek elhajítják a kezükben levõ korsót és kezdhetem elölrõl.
KÖsz!
Általában mindig ott ahol nem kéne.<#rinya>#rinya>
Nálam volt mikor 5 óra játék alatt sem volt fagyás.
Én még a játékban csak Jeruzsálemnél találkoztam fagyással.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑