Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Itt válaszd ki az assassin's creed-et.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
2gb ram
7600 gt van
Ezen megy persze az árnyékokat 1 esre illetve az egyéb grafikát 2 esre állítva 1280*1024 ben 60hz(tft monitoron) szép és élvezhetõ.
lényeg hogy legyen a videókártya pixel shadder model 3.0 támogatásu.
Azt írták xp alatt elég 1 giga ram is.
De van 1 system teszt a support mappában ha jól emlékszem.
A játék elmegyeget ezen a gépen úgy, hogy játszható legyen?:
Proci: 4200+ 2,21 GHz
RAM: 1GB
Graf.Kártya: 256 MB
DX9
Köszi a válaszokat
Ha DX 9 alatt futatom a játékot akkor alap teljes képernyõn fut.
Viszont ha DX 10 alatt megy akkor bent van az ablak kerete és nem lehet kiszedni!
Tudnátok segíteni?
Ilyenko mi van?
elkezdtem a játékot felraktam elinditom de mintha vmi nem stimmelne késik az egész villog szal elég idegesitö..de amikor már magához tér a csávo a laborban akkor már viszomt jo és tiszta minden az elején direkt volt oylan a játék vagy nálam nem stimmel valami?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Hogy az istenbe kell megjeleníteni a "katt ide" oldalt mert nekem csak a nagy fehérség látszik??
Vagy akkor azt mondjátok meg honnan lehet az átdolgozott ruszkis angolos megoldást letölteni??
Viszont ha DX 10 alatt megy akkor bent van az ablak kerete és nem lehet kiszedni!
Tudnátok segíteni?
Különben totál érzõdik a játékon hogy POP Splinter Cell és BG&E készítõi csinálták, minden játékból van benne egy pici.
My god is a great big god, KIRA!
Viszont ha DX 10 alatt megy akkor bent van az ablak kerete és nem lehet kiszedni?
Tudnátok segíteni?
Elõre is kössz!
Amugy OFFOFF
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
My god is a great big god, KIRA!
Nothing is True, Everything is Permitted
Mindenesetre, azt még nem olvastam, hogy aranylemezen lenne a játék, addig pedig bármi ELKÉPZELHETÕ. Akár az is, hogy a warez ezúttal hasznos volt, és rávilágitott egy-két olyan problémára, amire eddig nem derült fény. És most úgy döntöttek, kijavítják, még akkor is, ha csúszik miatta a kiadás, nem pedig utólag peccselnek.
(megjegyzem, ez sokkal tiszteletre méltóbb lenne, mint az adjuk ki gyorsan, csak a pénz számít hozzáálás)
Egyébként, sok marhaságot olvastam SG-n, eddig is, de az tévedés volt, vagy félreforditás, nem szándékos hazugság. A cikk pedig eléggé egyértelmû, akkor is, tévednek.
De mindegy is, én REMÉLEM nem tévedés, az ugyanis kicsit visszaadná a Pc-s játékiparban mostanság igencsak megrendült hitemet.
http://www.freetvmaci.info/
Nézzétek el nekem, hogyha elolvasok egy hírt, akkor nem az igazságtartalmán rágódom, hanem azon, mi van mögötte. Márpedig ha a játék hibáit nézzük, és azokat a híreket, hogy csúszik egy hónapot, akkor még simitanak egyet-kettõt rajta. Akkor pedig, (mégha véglegesnek szánták is) BÉTA!
http://www.freetvmaci.info/
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Fájl infók: Termékverzió 1.0.0.1
Kamu hír az is hogy jön még a 4 plussz mellékküldetés, mivel ebben is benne van lehetett látni. Nem kell minden szart elhinni.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Szia
3 perc alatt kell nemtom hány embertõl ellopni cuccot.Az elsõtõl sem sikerült.Érdekesség az erre szakosodott pickpocket küldetések full elsõ ahogy mögé osonok elleopja a dolgot ,de itt ennél semmi 😞
No majd még görcsölök rajta!
Next PC upgrade: 2022
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Komcsi... Naon okosak vagytok... 1000 thx