9242
-
#5351 A PC Dome oldalám március 28. a megjelenés -
#5350 tapasztalat: csináld azt amit mondanak -
#5349 cinizmust félretéve ...
hogy a túróba válaszoljunk egy ilyen kérdésre: "nem tom mit kell csinálni az elején" ???? -
#5348 kössz a helpet! -
#5347 Szvsz kár volt letölteni.
Ez nem a teljes játék. Pár hetet már ki lehet bírni. -
#5346 Te se gondolod komolyan :). Most őszintén ... nem egyszerűbb új játékot indítani? -
#5345 tehát leihatod:D -
#5344 hát reményeim szerint játszani de ez nagyon szar itt az eleje mert szart se látok mer ilyen szar a kép meg azt se tom mit kell:DD -
#5343 te most játszani fogsz vagy minden lépés elött kérdezősködni :D:D:D ... -
#5342 je megvan a game:DD de nem tom mit kell csinálni az elején mert elnyomkodtam a kiirásokat hogy megnézzem megy e akadásmentesen:Dleirnátok nekem_?:D
mert fut előlem egy fószer püffölöm de nem pusztul meg -
#5341 EVM ? :D -
#5340 Még nem biztos, hogy 7990 FT az ára. z nőhet, és csökkenhet is a megjelenésig. Ha lemegy 2000 FT alá, akkor tuti, hogy megveszem... :D Szerintem 10000 FT körül lesz. -
#5339 lol, szerinted felülnek mind a 2-en egy lóra? Ketten beleugranak a szénakazalba... XD De durva. Hé mit akarsz, ez foglalt. :D -
#5338 Multinak multi, csak az a baj, hogy egy gépen van (és egy kontrolleren) játszik "mindkét" játékos, hiszen csak egy bug :)
-
#5337 nincs multi -
#5336 Jut is marad is :) 7990 ft -
#5335 Tényleg, semmi multiplayerhez fűződő úgymond "kapocs" nem lesz a játékban? Csak single? -
#5334 Köszi mindenkinek! Végülis otthagytam azt a küldit, mert visszaléptem a játékba, aztán egyből bementem a fickóhoz, aki utasított, h öljem meg a királyukat. Kinyírtam... Kiterült a "rohadék". Megnéztem Jeruzsálemet, nem könnyű oda eljutni, egy lovamba került. A drágaságomba... :(
-Szméagol mondá XD
Mind1, ez rizsa. Nekem is kifagyott. Lehet, hogy én megfogom venni a játékot. Locsolási pénzemből (11500FT) csak kijönne... -
#5333 az más kérdés :D:D -
#5332 fejezd már be ezt a gyerekes hülyeségedet, senkibe nem kötöttem bele te idióta, nagyon unalmas vagy már, egy szóval nem mondtam hogy a háztetőről kell szétütni, onnan is lehet hallgatni mit beszél -
#5331 üsd szét a háztetőről, te nem birod ki h beleköss mindenkibe, mi ? :D -
#5330 Ja, feltéve ha a dagadt emberkék(akiktől a dobókéseket lehet el lopni) nem agyabugyálnak el közbe :D -
#5329 nem muszáj várni, elmondja a magáét aztán szétütöd -
#5328 Állítólag Gandalf miatt nem megy. Remélem tudtam segíteni. -
#5327 Akkor én is ringbe szállok ...
Szerintem vallatni kell a fickót, tehát a következő a teendő:
Odamész, F betűt nyomkodod, megvárod míg elmondja a mondókáját (ugyanis nem tudsz mit tenni), aztán követed, és a megfelelő pillanatban elagyabugyálod. -
#5326 onnan is jó mivel csak hallgatni kell -
#5325 ne a háztetőről akarj már beszélgetni vele... menj oda és dumáljatok :D -
#5324 kösz! -
#5323 Be a várba, gondolom. Én már ott vagyok! Megcsináltam mind a 9 lelátót... :D Remélem a gyönyörű fehér lovam megvár a kapu előtt... -
#5322 ja, de előtte egy f-et nem árt nyomni -
krys002 #5321 ez a bug naon LOL, amúgy naon jó a játék, most fut szépen 1024-ben low-on az angol változat is, most értem damascusba, ott merre kell menni? -
#5320 Jajj, istenem mit güriztem azért, hogy ezt ide be tudjam dobni... pf
Itt elakadtam. Mit csináljak? Várjam meg, míg elmondja a mondókáját, azt üssem meg? :D -
#5319 -
#5318 RTFM -
#5317 HEllo!Nem tom volt e már de nagyon jó:DKATT -
#5316 hasznos eredmény;
Várd meg míg megjelenik a játék.... -
gadamka #5315 hát 20 oladalt nem szivesen olvasok el... ha vmilyen hasznos eredményre jutottatok akkkor azt leirhatnátok 1 mondtaban... -
Ari18 #5314 Végül is nem erről beszéltünk kb 20 oldalon keresztül.
olvass vissza.Esetleg ott fent/oldalt OFF topik. -
gadamka #5313 hi!
lenne 1 problémám... amint beérnék jeruzsálembe kilép a játékból... tudtok segiteni? ez mér van? -
#5312 valahogy csak kibirjuk a 3 hetet ha már ennyit vártunk