9242
  • CroftManor
    A PC Dome oldalám március 28. a megjelenés
  • Gunner
    tapasztalat: csináld azt amit mondanak
  • ZsZso
    cinizmust félretéve ...

hogy a túróba válaszoljunk egy ilyen kérdésre: "nem tom mit kell csinálni az elején" ????
  • watto
    kössz a helpet!
  • davidka003
    Szvsz kár volt letölteni.
    Ez nem a teljes játék. Pár hetet már ki lehet bírni.
  • ZsZso
    Te se gondolod komolyan :). Most őszintén ... nem egyszerűbb új játékot indítani?
  • watto
    tehát leihatod:D
  • watto
    hát reményeim szerint játszani de ez nagyon szar itt az eleje mert szart se látok mer ilyen szar a kép meg azt se tom mit kell:DD
  • Gunner
    te most játszani fogsz vagy minden lépés elött kérdezősködni :D:D:D ...
  • watto
    je megvan a game:DD de nem tom mit kell csinálni az elején mert elnyomkodtam a kiirásokat hogy megnézzem megy e akadásmentesen:Dleirnátok nekem_?:D
    mert fut előlem egy fószer püffölöm de nem pusztul meg
  • Gunner
    EVM ? :D
  • blackfire001
    Még nem biztos, hogy 7990 FT az ára. z nőhet, és csökkenhet is a megjelenésig. Ha lemegy 2000 FT alá, akkor tuti, hogy megveszem... :D Szerintem 10000 FT körül lesz.
  • blackfire001
    lol, szerinted felülnek mind a 2-en egy lóra? Ketten beleugranak a szénakazalba... XD De durva. Hé mit akarsz, ez foglalt. :D
  • ZsZso
    Multinak multi, csak az a baj, hogy egy gépen van (és egy kontrolleren) játszik "mindkét" játékos, hiszen csak egy bug :)

• Rage47
    nincs multi
  • ZsZso
    Jut is marad is :) 7990 ft
  • blackfire001
    Tényleg, semmi multiplayerhez fűződő úgymond "kapocs" nem lesz a játékban? Csak single?
  • blackfire001
    Köszi mindenkinek! Végülis otthagytam azt a küldit, mert visszaléptem a játékba, aztán egyből bementem a fickóhoz, aki utasított, h öljem meg a királyukat. Kinyírtam... Kiterült a "rohadék". Megnéztem Jeruzsálemet, nem könnyű oda eljutni, egy lovamba került. A drágaságomba... :(
    -Szméagol mondá XD

Mind1, ez rizsa. Nekem is kifagyott. Lehet, hogy én megfogom venni a játékot. Locsolási pénzemből (11500FT) csak kijönne...
  • tommyg
    az más kérdés :D:D
  • tommyg
    fejezd már be ezt a gyerekes hülyeségedet, senkibe nem kötöttem bele te idióta, nagyon unalmas vagy már, egy szóval nem mondtam hogy a háztetőről kell szétütni, onnan is lehet hallgatni mit beszél
  • Gunner
    üsd szét a háztetőről, te nem birod ki h beleköss mindenkibe, mi ? :D
  • CroftManor
    Ja, feltéve ha a dagadt emberkék(akiktől a dobókéseket lehet el lopni) nem agyabugyálnak el közbe :D
  • tommyg
    nem muszáj várni, elmondja a magáét aztán szétütöd
  • ZsZso
    Állítólag Gandalf miatt nem megy. Remélem tudtam segíteni.
  • ZsZso
    Akkor én is ringbe szállok ...

Szerintem vallatni kell a fickót, tehát a következő a teendő:
    Odamész, F betűt nyomkodod, megvárod míg elmondja a mondókáját (ugyanis nem tudsz mit tenni), aztán követed, és a megfelelő pillanatban elagyabugyálod.
  • tommyg
    onnan is jó mivel csak hallgatni kell
  • Gunner
    ne a háztetőről akarj már beszélgetni vele... menj oda és dumáljatok :D
  • blackfire001
    kösz!
  • blackfire001
    Be a várba, gondolom. Én már ott vagyok! Megcsináltam mind a 9 lelátót... :D Remélem a gyönyörű fehér lovam megvár a kapu előtt...
  • tommyg
    ja, de előtte egy f-et nem árt nyomni
  • krys002
    ez a bug naon LOL, amúgy naon jó a játék, most fut szépen 1024-ben low-on az angol változat is, most értem damascusba, ott merre kell menni?
  • blackfire001
    Jajj, istenem mit güriztem azért, hogy ezt ide be tudjam dobni... pf

Itt elakadtam. Mit csináljak? Várjam meg, míg elmondja a mondókáját, azt üssem meg? :D
  • tommyg
  • tommyg
    RTFM
  • watto
    HEllo!Nem tom volt e már de nagyon jó:DKATT
  • Dante73
    hasznos eredmény;
    Várd meg míg megjelenik a játék....
  • gadamka
    hát 20 oladalt nem szivesen olvasok el... ha vmilyen hasznos eredményre jutottatok akkkor azt leirhatnátok 1 mondtaban...
  • Ari18
    Végül is nem erről beszéltünk kb 20 oldalon keresztül.
    olvass vissza.Esetleg ott fent/oldalt OFF topik.
  • gadamka
    hi!
    lenne 1 problémám... amint beérnék jeruzsálembe kilép a játékból... tudtok segiteni? ez mér van?
  • elitehun
    valahogy csak kibirjuk a 3 hetet ha már ennyit vártunk