9242
-
#5551 jó kis bérgyilki !! -
#5550 aha
faq -
#5549 Csak nállam nem működik a F.A.Q.???????
-
#5548 április bolondja video -
#5547 Most küldtem el a mailt. Amint válaszol szólok -
#5546 nem hiszem hogy olyan lenne a game, hogy folyton kifagy de azt a cikket én is olvastam. De hogy nyugodt légy akkor megkérdezem a cikk írójától. -
#5545 elég érdekes 1 videó -
#5544 Ez mi ez? Assassin'S Creed on the battlefield? Vagy mi? És hogy lehet belsőnézetre váltani? -
#5543 jóságos video:) -
#5542 Ha a hivatalos forumba jól olvastam, akkor a PS3 verzióhoz is patch kellett, hogy ne faggyon le állandóan... -
#5541 lol, bazz most nézem milyen szépen írtam...pár elírás -
#5540 Nah én is a végére értem:)
Nagyon jó game sztem bár van benne 1-2vicces
bug pl mikor kiesek textúrából de a játék élmlny
nagyon nagy:) SPOILER
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végében rohadtul jó amikor minen célpontunkal 1x-re kell verekedni:D meg mikor az assasinok nekünk ugranak haverük meg ledonálják őket dobókéssel:DD
Sztem tényleg zsiir gém mindenkinek ajánlom:D -
#5539 Hát akkor mégsem én vagyok bolond... -
#5538 minden játékban vannak fagyások, ennyi
de pl a gamestar azt írta hogy meglepően 1x sem fagyott le, sok mindentől függ ez -
#5537 Talán el kéne olvasni azt a rohadt cikket, amit bemásoltam.
Pontosabban az oldalon: Ami jó vs Ami rossz. azt kéne elolvasni.
http://www.gamekapocs.hu/cikk/1695/895/1/Assassins+Creed+PC -
#5536 sztem erre elég egyértelmű a válasz -
#5535 szerinted lenne olyan kiadó, aki olyan játékot adna ki (főleg egy világcég munkáját), ami folyton kifagy? ^^ -
#5534 április bolondja? -
#5533 Lehet h ez scak egy jó poén volt, én is elhidtem, de amit az előbb olvastam gamekapocs oldalán, azt nem akarom elhinni:
Gamekapocs AC értékelés: ( a lényeg)
Ami rossz
Nem tökéletes port, kósza kifagyásokkal
Vagyis az ápr 11.én megjelenő változat is ki fog fagyni? Hát akkor nem veszem meg.
http://www.gamekapocs.hu/cikk/1695/895/1/Assassins+Creed+PC -
#5532 Öeültem hogy tetszektt:D. -
#5531 wáááááááááááá már szaladtam a konyhakésér
csak nehogy a végén ez legyen mégis...
akkor most elvileg április 11.? -
#5530 váááá én is bevettem:DD -
#5529 apád f*szát :D:D:D:D:D:D
kajak bevettem, jóvolt -
#5528 lol
jópoén:D:D:D
De ha ígyhaladnak lehet nemlesz az...:DXD
-
#5527 Megint késik a pc-s Assaissin's Creed
"Az Ubisoft ma bejelentette, hogy a konzolon nagy sikert aratott játéka, az Assassin'S Creed pc-s verziójának európai megjelenése, ismét csúszni fog. A korábban biztosan beigért április 11.-i időpontot sem tudják a fejlesztők tartani. Az Ubisoft mindenkitől bocsánatot kér,de igérik, hogy ha megjelenik a játék, sokkal jobbat fognak kapni, mint a konzolos játékosok. A játék Május 6.-án fog megjeleni BIZTOSAN." Forrás gamekapocs.
A francba hogy megint késik a fene egye meg:(.
boldog Április elsejét.:D
-
#5526 -.-
Hankyaku: katt -
#5525 Tessék! -
Hankyaku #5524 Ppl. Légyszi linkeljétek be a jerufixet!
Köszi! -
#5523 1?? április 11 az még inkább 2 hét :) -
#5522 lololololllll
Jézusom hát elhiheted nekem hogy 10 méterről nem tudsz megütni senkit de próbáld ki élőbe ha nem hiszed el:D:D:DXDXDXD -
the1gabor #5521 közelebb kelett menni...:P -
#5520 Ja de orosz. -
#5519 ---->(Jeru FIX)<---- -
#5518 nézd meg nincsenek e fölttetek gerendák vagy a közelben házak, mert akkor annak a tetejéről kell lockolni -
#5517 Nincs Jeruzsálemben küldetés, mivel be sem enged.
1 hét múlva megjelenik a játék. -
the1gabor #5516 Srácok mi a jeruzsálem első küldetés??? egy templom elé vezet a GPS és egy őklöt mutat. ott szonokol 1 faszi 2 őr védi. de a faszira nem tudok lockolni, ha meg utőm (elötte kinyirom a két ört) nem csinál semmit...
légyszi segitsetek!!
-
#5515 harmadik lesz a legjobb -
#5514 ja -
#5513 télleg trilógáit akarnak csinálni a gémből?? mert hallottam vlmi olyasmit... -
#5512 Sztem egyáltalán nem zavaró az orosz nyelv, hamar hozzászoktam, így vittem végig is.