9242
  • watto
    ugyan ez van velem is én azt csináltam hogy kitöröltem a rus-osat és bemásoltam engeset nem irtam át meg semmi igy nincs benne beszéd csak háttérkiabálások meg zörejek de legalább nem akad és nem zavar az a hülye nyelv:D
  • the1gabor
    van egy kis gondom...
    Feltemttem a jerufixet, felülirtam az elötte ***eng röl ***rus ra átneevezett filet(a biztonsági másoltaból a patch részre) de igy is orosz hangja van... ráadásul beragadnak a hangok végei és ismétlönek. (igy hogy papapapapapa<-LOL)
    Mit tegyek.. hol csesztem el?
  • watto
    a jerufix az angolhoz van és orosz lessz tőle a játék kivéve hangokat ...elég idegesitő de gyorsan lerendezed jerut aztán visszaállitod
  • watto
    memory block 3ban acre ban mikor le kell ölni a
    hapit:D akkor nem hátbaszurtam hanem rámjött az
    egész udvar és ledaráltam mindenkit köztük őt
    is:Dnekem nagyon bejön a játék, grafika szép és
    lehet hogy egy idő után monoton a játékmenet de
    én igyse unom:)nagyon brom a arcolós részeket meg
    a menekülősöket is:Degyszóval nekem 5/5 ös game:)
    bár lehet később változni fog a véleményem
  • barmi
    Ez a jerufix a ruszkihoz van vagy az angolhoz e?
  • watto
    én most vok memory block3ban most mek jeruba jeru fixel 2.x...
    de most fater elvitte a gépet:DD
  • barmi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A meory block 3 legalább fele már teljesítve volt (ekkor Jeruzsálemben még nem voltam! Tudom ott megdöglik az angol verzio) viszont volt 2 nem teljesített feladatom a memory block 2-ben is amit meg szerettem volna csinálni, visszatöltöttem a memory block 2-t és elvesztek a memory block 3-ban már teljesített küldetéseim :( Jerunak még nem jártam a közelében sem és tisztában vagyok a dolog pikantériájával.
  • tommyg
    ne ide járj hazudni meg mentést kéregetni, memory block 3nál az angol verzió kilép
  • High Voltage
    "Aki játszott már vele az megmondaná nekem hogy az elején van valami oktatás tehát szépen eljátszatja veled az összes gombot amivel mit lehet csinálni vagy sem??"

Gyönyörü mondat? Lefordítottad angolra, majd vissza magyarra egy online szótár segítségével?

Amúgy az egész játék során mindíg elmagyarázza mivel mit lehet csinálni.
  • barmi
    Valaki tudna dobni egy mentést mert az enyém valamitöl tönkrement a haszontalan :) Vissza akartam menni mert még két kis csontocska hiányzott a memory block 2-ből erre mikor újra indítottam a játékot a mentésem nem létezett :( Érdekes bug :( Angol verzsönöm van és a memory block 3 is majnem meg volt már teljesen! Aki itt tart esetleg az dobjon egy mentett állást! Köszi!
  • barmi
    ohhhh, megvan :) a faq mi mindenre jó :DDD
  • barmi
    De hogy hova a pi**ába ment azt még mindig nem tudom :D
    Valaki esetleg?
  • barmi
    Ja, van.
  • SrAta
    Hi
    Aki játszott már vele az megmondaná nekem hogy az elején van valami oktatás tehát szépen eljátszatja veled az összes gombot amivel mit lehet csinálni vagy sem??
    Köszi SrAta
  • watto
    27 perc után végzet...ééés most újabb probléma...nem tom angolositani a beszédet és oroszul meg mindig beakad a hang, lefagy a játék...
    "játék eredeti mappájába van egy fájl, amit törölni kell: DataPC_StreamedSoundrus.forge ." de nekem csak DataPC_StreamedSoundSrus.forge van meg DataPC_StreamedSoundSeng.forge
  • barmi
    Hova a ...ba ment ez a játék?

Csináltam én is pár képet, a fraps nem működik rendesen, nem lehet látni mennyi az fps, olyan mint The Protector képein ezért inkább kikapcsoltam. Zökkenésmnetesen fut 1024*768 felbontáson ; DX9 ; A video settingsben minden fullon.

• medog
    hm... en nagyot csalodtam... jo lenne ha nem lenne ennyi video meg beszéd benne...
  • Gunner
    bevonom mosogatószivaccsal és már nem izzad kezem
  • watto
    én 7k-ért vettem, tényleg nem olcsó de nem izzadsz rá,kényelmes, meg minden:)
  • kirol
    Köszi.
    Hát nem egy olcsó darab.
  • watto
    Logitech ChillStream PC(gamepadXD)
  • kirol
    Ez mi? Logitech micsoda a típusa?
  • tdu Toyota
    xD szép :D
  • watto
    nekem is ilyesmim van csak szellőzősXD
  • tommyg
    nem mivel meg se jelent még a játék, olvass FAQ-t!
  • aboriginal74
    Hali emberek!

Van-e valami fix javítás a gémhez, mert egyes helyeken simán kilép a winfosba...

Tudtok-e valami hasznos infóval szolgálni nekem?!

Thx előre is...

Ha lehet ide kérem: [email protected]
  • Gunner
    jaja, ahhoz picit hosszabb távon is érdekesnek kéne lennie :)
  • tommyg
    majd ha kipróbálod változni fog a véleményed :) igaz hogy jó játék, de év játékához messze áll
  • JaSoN HuNTeR #5483
    még nem is játszotam vele.[Láttam már]De megmondom hogy ez az év játékaCsak jelenjen már meg.
  • JaSoN HuNTeR #5482
    Ennyi az egész.Konzol nem is kell ide :)
  • tdu Toyota
    bocsi az offért :)
  • tdu Toyota
    xbox 360 stílusó gamepadot vegyél nagyon jó 4500Ft aszthiszem így nézki jó minőség kényelmes
  • lac111
    Üdv!

Gondolkozom egy gamepad megvételén a játékhoz, de világ életembe egér+bill.-tel játszottam a gameket. Érdekelne azoknak a véleménye, akik már vettek és próbálták a játékot vele. Jobb/rosszab? Kinek mennyire jött be. Másik kérdésem pedig, hogy tudnátok-e ajánlani egy jófajta kontrollert kb. 5k Ft-ig??
  • watto
    ööö...velem egy bug fordult elő 2x is....hogy kiesek a textúrából...
  • tommyg
    nem kell kösz
  • Gunner
    nem kell, tudjuk h bughalmaz...
    majd ha kijött akkor te is irkálhatsz supportnak
  • the1gabor
    pár bug:
    Ha elkezdesz sprintelni abban az átmeneti téren 5468hsz elso kep, akkor egy ido utan eltunnek az effektek. (gondolok a feliratokra, amik villodznak osszevisszak)
    Van egy pár hely ahol ha legurasz egy szénába és nem a toronybol ugrasz, átrepülsz fél házon.
    Elején mikor a gore kinyirjja azt a faszit utána ha belelépsz a faszibaszimplán átmegy rajta a lába....
    enyi egyelőre majd még irom...
  • davidka003
    Automatikusan lekicsinyíti a fórum a nagy képet.
  • tommyg
    nem fogja kiszélesíteni
  • tommyg
    kedves vagy, am sztem jók