Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amúgy egyébként ha kiadó lennék én csinálnék ilyen huzást hogy megjelenés elõtt mondjuk 1-másfél hónappal feldobnám a cuccost netre.Nézegetném fórumokat és amikor irnak mik kellenének még bele lehetne építeni.És akkor egy fasza gamet kiadni.
Pl értem itt ennél 4:3-as felbontás,feliratok stb.
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõre is köcce!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Mert most nem rak vissza automatikusan a faterhoz 😞 CSak itt bolyongok.
Nothing is True, Everything is Permitted
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Igen, ezzel a képzavar éltem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
kalóz=assassinok igy érted ugye?
három oldal van ... assassin's török, meg a lovagok
kb. mint a második vh-ban usa, szovjetúnió, németórszág
de legalább altair megmenthet itt-ott pár városlakót...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
és szerintem is csak counterattack-ként lehet használni tõrt, v ha dodge-olsz és utána csapsz egyet v step és aztán attack 2x 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Összegezve: a rejtett tõr kivégzésre jó, semmi másra.
Banner alján látható orosz verzió elindítása gomb😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Azt megtudná vki mondani, hogy a rejtett tõrrel hogyan lehet kombózni? Mert eddíg csak nyakon tudtam szúrni az ellent vele. :S
Ja és vki írta azt, hogy tanult egy olyan módszert, hogy fellehet ütni az ellenfél kardját, aki így védtelenné válik. NA azt is hogy kell?
Erre ott a válasz...
Üdv SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mert ahogy jövünk ki a várból, az elsõ kilátót már assassasin társaim védik, meg a mi zászlónk van ott. A játék elején pedig még törökök kezében volt...
(érdekes mert ha bárhol levágom az ellenséges csapatokat akkor ugyis újrapakolja õket a program)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Úgy azér érdekes a játék😄
Én egyszer játszottam arab játékkal sokkal izgalmasabb volt a játékmenet fõleg h aztse tudtam mivel kell fegyvert váltani...😄😄😄
Úgytünik amit mondtam halálosan komolyan vették!<#nyes>#nyes>
Elegem an ezekbõl az orosz vackokbol....
álandóan behal a támadásnál a geme. Igen belehet menni jeruzsálembe... De ki menni nem tudok mert ott dob ki álandóan.
Az elöbb pedig csinált egy marhaságot. Fogtamagát a gép és kiirja hogy kijelentkezés stb. majd mindha leálna sehol semmi vinyo csinál egy csippanást és ott teremtem a felhasznalófiok váalsztásnál. viszamegy és lent volt tálcán a game...
érdekes...
enyire megbízhatóak az orosz cuccok...
Még egy kérdés.
Jeruzsálemben (elsõ negyed) miért kelett mégegyszer visszamennem abba az épületbe levágni ismét az elitkatonákat, majd üldözni a vezetõjüket és ismét levágni?
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
A játék az intro után ezzel a hibával kilép...:s mit tehetek???
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic