Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ott tartok, hogy mindenkit kinyírtam a fûmuftikból akiket kellett a vároban , a kikötõ felé kell menjek, ott kinyírok rohadt sok embert, utána beszélek a keresztes lovagok vezetõjével, késõbb meg rámküldenek egyszerre kb 10 full páncélos lovagot, de nem tudom kinyírni õket, vagy ott mit kéne csinálni , nemtudja valaki ?

Gunner
1,5 hónap alatt semmit se építenek bele 😄 xbox360hoz képest majd fél év telt el és alig kapunk valamit 😊 az volt inkább ilyen húzás, de mondjuk az h nem kell állandóan lovaglászni minden városhoz ha már egyszer megtõrtént az tetszett 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Istencsászár
Felirat konzolon sem volt, itt sem lesz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gunner
28, gamestarboltban lehet asszem 😄 meg bárhol máshol is 😉

grebber
Egyébként engem is nagyon érdekelne valaki végigvitte -e már ezt a verziót.Vagy lehet hogy nem is lehet??

Amúgy egyébként ha kiadó lennék én csinálnék ilyen huzást hogy megjelenés elõtt mondjuk 1-másfél hónappal feldobnám a cuccost netre.Nézegetném fórumokat és amikor irnak mik kellenének még bele lehetne építeni.És akkor egy fasza gamet kiadni.

Pl értem itt ennél 4:3-as felbontás,feliratok stb.

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Õlesz az😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Hát ha jól vettem ki amugy a belinkelt törénetbõl az a faszi lesz a 9. kinyirandó személy akinek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
végig beszámoltunk a dolgokról és adta vissza a cuccainkat!
Lehet ezért nem dob vissza hozzá.Bár én nemtudom még csak most nyirtam ki a 6. csávót!

Istencsászár
Lehet megsérült a harcban<#idiota>

grebber
Esetleg magadtól nemtudsz oda visszamenni?

Sziasztok én amellett döntöttem,hogy megveszem(nem kellett magam nagyon gyõzködni)...😄😄 mikor jelenik meg 24 vagy 28án?és lehet valhol elõre rendelni?😄😄
elõre is köcce!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

CroftManor
Tudja vki mit kell csinálni, amikor már az utcsó ellenfelet is legyõzted?
Mert most nem rak vissza automatikusan a faterhoz 😞 CSak itt bolyongok.

Nothing is True, Everything is Permitted

bakvarnyu
tényleg , köszi

Gunner
nekem bejön... link

ZsZso
Csak bejelentkezés után mûködik...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
"kalóz=assassinok igy érted ugye?"

Igen, ezzel a képzavar éltem.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

bakvarnyu
az offtopic csak nekem nem jön be?
mi a linkje?

Voltan
Török? Lol.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

gabo91
Lehet, akkor tévedtem.
kalóz=assassinok igy érted ugye?
három oldal van ... assassin's török, meg a lovagok
kb. mint a második vh-ban usa, szovjetúnió, németórszág

de legalább altair megmenthet itt-ott pár városlakót...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Gunner
az nem kombó, és a falhoz vágod és utána földön megszúrod az nem volt rejtély, a csaj mondja is töltõképernyõnél 😊
és szerintem is csak counterattack-ként lehet használni tõrt, v ha dodge-olsz és utána csapsz egyet v step és aztán attack 2x 😊

CroftManor
Pedig igenis lehet kombózni a rejtett tõrrel is, mert látam youtube-on is. És nekem is csinált olyat, hogy, megfogta az ellen fejét és vhogy a falhoz vágta és utána szúrt bele a rejtett tõrrel...

Gunner
a kék hülyeség a töltõképernyõ, mennyit vártál ott? 😊

Gunner
akko megvárod márc 28 v keresgélsz, nyafival nem fejlõdött még az emberiség 😊

na meg probáltam ugy hogy az orosz verzioval be megyek jeruzsálembe és ujratelepitetem de nem tölti be csak a kék hülyeség jön be
Sadist
GameCam

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

No végre megvan az angol reloaded....tudna valaki mondani egy progit amivel videót készíthetek a játékból a frapson kívül???
ZsZso
Jól értem, te közelharcban szeretnéd használni a rejtett tõrt? Szemtõl-szemben az ellenféllel? Höhö ... szerintem evidens, hogy nem erre találták ki. Amúgy counter-attackelni lehet vele, ha mázlid van, de kombózni ... nanemár. Arra ott két kard 😉.

Összegezve: a rejtett tõr kivégzésre jó, semmi másra.

SrAta
De ha mázlid van és tudsz oroszul akk megoldható a dolog
Banner alján látható orosz verzió elindítása gomb😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

CroftManor
Ennél az utolsó célpontnál vagy 1 órát szenvedtem, mire megcsináltam. Egyszerre vagy huszan támadnak Altairra.
Azt megtudná vki mondani, hogy a rejtett tõrrel hogyan lehet kombózni? Mert eddíg csak nyakon tudtam szúrni az ellent vele. :S
Ja és vki írta azt, hogy tanult egy olyan módszert, hogy fellehet ütni az ellenfél kardját, aki így védtelenné válik. NA azt is hogy kell?

ZsZso
Szerintem a Masayafból kivezetõ úton az elsõ kilátó kezdetek óta "kalózkézen" van.

értem köszi
ZsZso
Állítólag polgárháború dúl Jeruzsálem falain belül, s meg akar kímélni a progi a látványtól.

SrAta
Ott látsz egy olyan gombot a bannerban hogy varez verzió elindítása kattints rá és olvasd el az utolsó sort...
Erre ott a válasz...
Üdv SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Gunner
lekell gyõzni gandalfot, de ha láttad lotr-ot akko tudod h megfelelõ eszközök nélkül úgyse fog sikerülni 😊

gabo91
A váosok közti területet kilehet takaritani, aztán assassin-ok kezére passzolni?
Mert ahogy jövünk ki a várból, az elsõ kilátót már assassasin társaim védik, meg a mi zászlónk van ott. A játék elején pedig még törökök kezében volt...
(érdekes mert ha bárhol levágom az ellenséges csapatokat akkor ugyis újrapakolja õket a program)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Öö lenne egy kérdésem hogy lehet Jeruzsálembe menni mert a kapu után kidob eddig egyszer sem fagyott ki a game de most folyton ezt csinálja mi a lehet a gond?
SrAta
Ti most oroszul játszotok???😄
Úgy azér érdekes a játék😄
Én egyszer játszottam arab játékkal sokkal izgalmasabb volt a játékmenet fõleg h aztse tudtam mivel kell fegyvert váltani...😄😄😄

na végre Jeruzsálembe járok nem rossz hely csak ne lenne ennyi íjász
SrAta
JAJA LOL

grebber
Az 5. likvidálandó egyénnél felkértek hogy szóljak pár szót a közösség érdekében:

Úgytünik amit mondtam halálosan komolyan vették!<#nyes>

gabo91
Nekem volt olyan mikor nem sikerült egyik házról másikra ugrás ráestem egy porcelános bodéra és összerogyott... de csak egyszer sikerült :S

Elegem an ezekbõl az orosz vackokbol....
álandóan behal a támadásnál a geme. Igen belehet menni jeruzsálembe... De ki menni nem tudok mert ott dob ki álandóan.

Az elöbb pedig csinált egy marhaságot. Fogtamagát a gép és kiirja hogy kijelentkezés stb. majd mindha leálna sehol semmi vinyo csinál egy csippanást és ott teremtem a felhasznalófiok váalsztásnál. viszamegy és lent volt tálcán a game...
érdekes...

enyire megbízhatóak az orosz cuccok...

Még egy kérdés.
Jeruzsálemben (elsõ negyed) miért kelett mégegyszer visszamennem abba az épületbe levágni ismét az elitkatonákat, majd üldözni a vezetõjüket és ismét levágni?

thx

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

davidka003
Megfogsz egy embert és hozzávágod az árusokhoz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Én meg azt szeretném megkérezni, hogy hogyan lehet ledönteni az árus bódékat, mert küldiben ezt kell csinálni.?

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

Ha frissen tetted fel, akkor vagy nem crackelted, vagy azért írja ki ezt, mert már orosz javítópatchet feltettél, és valami nem egyezik, tedd újra.

rvn
sorry

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

ZsZso
Ez warezos topikba való ... bár látom oda is posztoltad ...

ZsZso
Bejelentkezés után mûködik csak ...

rvn
A(z) Assassin's Creed Game hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

A játék az intro után ezzel a hibával kilép...:s mit tehetek???

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

de nem müködik télleg a link se
gabo91
Te agyoniskolázott elötted lévõ üziben köszönték meg a linkjét.
Elötte egyel pedig linkelték az off topikot!!!!!!!!!44444444444444444
olvass már vissza kicsit