Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mármint ezt fel kell rakni vagy nem kell felrakni?
hello!
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
nekem is olyan gondom van hogy ha pl elkezdek valakivel kardozni harcolni és megölöm akkor mielõtt meghalna egy 5-10sec-ra megáll minden és ezután vissza jön a kép és minden megy tovább csak nagyon zavaró nincs ellene valami orvosság?
radeon4850 sapphire videokártyám van 3ghz proci 2gb ram
mi lehet a gond?
Fákjúal!
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Nothing is True, Everything is Permitted
nekem is hasonló a gondom tegnap nagy frankon játszottam, de ma eljutottam a lovas küldiig és amikor verekszem elakad 5 s-re de visszajön így nem élvezetes a játék valami ötlet?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
A zászlóknak semmi köze ahhoz h mit jelez a térkép, az csak mellékes gyüjtögetésre van.
Úgyhogy nem értem ezt az egészet. Pedig a játék nagyon tetszik, csak vagy valamivel nem vagyok tisztában, vagy egyszerûen bugos a játék. Szóval nem tudom. Valami más ötleted nincs?
Nekem olyan problémám lenne hogy:
jáccottam sokáig játékkal viszont újra kellett rakjam a gépem most XP SP2 van rajta a gép konfigja megfelel a játékhoz viszont amikor elindítom rögtön a betöltésnél 80%-nál kifagy és kész. Nemértem milehet a gond?
Kérnék egy kis segítséget. Kinyírtam 3 semmirekellõt, de azok után már a GPS nem jelez semmilyen konkrét célpontot. Pedig az összes tornyot megmásztam és még az összes polgárt is megmentettem (na nem az egész játékban, hanem 1 városon belül). Kérlek segítsetek.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Tudna valaki magyarítást a játékhoz? Nagyon jó lenne.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De a pult mögé nem tud benyúlni! Mégis hogy öljem meg?
Nekem is kéne egy kis segítség, mert alakadtam. Szerintem a játék hibás, mert egyszerûen....
Ott tartok, hogy a 4.blockot végigcsináltam, és az 5. blockba még nem enged vagy mi.
Tehát felébredek a laborba, és ennyi. Nem nyílik a hálószoba ajtó se (pedig eddig ugye bementem aludtam, keltem és már tudtam is tovább menni) a másik kettõ se, már nyomkodtam az ágyon meg az asztalon lévõ számítógépet is a játékban, de egyszerûen semmi, csak keringek.
A végigjátszásban annyit írtak, hogy "menjek fel a doktorhoz és vegyem el a tollát", de se doktor se toll se semmi
Elõre is köszönöm ha valaki tud segíteni!
Nekem is kéne egy kis segítség, mert alakadtam. Szerintem a játék hibás, mert egyszerûen....
Ott tartok, hogy a 4.blockot végigcsináltam, és az 5. blockba még nem enged vagy mi.
Tehát felébredek a laborba, és ennyi. Nem nyílik a hálószoba ajtó se a másik kettõ, már nyomkodtam az összes gombot az asztalon lévõ számítógép elõtt stb. és egyszerûen csak keringek.
A végigjátszásban annyit írtak, hogy "menjek fel a doktorhoz és vegyem el a tollát", de se doktor se toll se semmi
Elõre is köszönöm ha valaki tud segíteni!
Mindegy, kikapcsoltam a tûzfalat és aztán már nem volt gondja. És feltelepítettem, játszottam. Itt a vége fuss el véle. 😛
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson