9242
-
saca79 #8922 Mi ezen a komoly ..? Bambul ki az ablakon, mint valami langyi. :) amúgy szép kép :)
-
#8921 szép -
#8920 Ezt nézzétek meg. Ez nagyon komoly. -
#8919 F.A.Q. -
#8918 felraktam rapidra, ha valakit érdekel a zenéje
http://rapidshare.com/files/258028106/Assassin_s_Creed_Original_Game_Soundtrack.zip.html -
Bodrey #8917 Üdv mindenki
Abban kérném a segítségeteket hogy mikor a 3 memoriaban vagyok választhatok hogy Jeruzsálámbe megyek, vagy a Ace.
Amikor Jeruzsálembe megyek kifagy a betöltés közben mit tegyek hogy ez ne történyjen?
Előre is kössz
-
#8916 Üdv!
Segítsetek mert nem jó a game. Elindítottam net nélkül akkor 55%-nál hibát írt ki és kilépett. Bekapcsoltam a netet és letöltött valami patchet és 52%-nál a gép kihozott egy kék képernyőt és ujraindult. Légyszi segítsetek!!! -
#8915 Üdv!
Én is megszereztem a játékot mert eddig letöltöttem 5-ször de eggyik sem indult el így hát megvettem. De még nem tettem fel majd ha lesz időm. A Witcher után gondoltam ez már vmivel jobb mint a Witcher így hát megvettem. -
kovaro950 #8914 A countert tudtam.
A 2.-ért thx -
#8913 LOL.Gyakorlatilag a legjobb dolgot nem tudod a játékban.A counter attack.Tartobba jobb gombot folyamatosan(védekezel)Mikor üt feléd vki gyorsan megnyomod közben a támadás gomdot(bal egér).És kivégzi.Pont akkor mikor eltalálna.DE ha béna vagy akkor nyomkodd folyamatosan gyorsan mikor kezdi a támadást.HA erősebb ellenféllel küzdesz akkor meg kell gyengíteni pofonokkal stb csak aztán végehetős ki.
2.Mikor támadsz vkivel és összecsattanik a kard akkor nyomj bal egérgombot és pár Csattanás után kivégzi.ez is jó tehnika. -
kovaro950 #8912 Hi all!
Már többször is végig játszottam a játékot de egy dolgot nem tok.
Van egy másik fajta speciális támadás amit már az elejétől fogva van.
Vmi olyasmi hogy támdasz és ha jó időben (leírja mikor de én nem tudtam megérteni) a "támadást" gombot akkor jön elő.
Ha tudja vlaki hogy mikor és hogyan kell akkor pls írja le! -
#8911 Nem, nincs. -
Trantorius #8910 Van a játéknk magyarosítása,vagy várható? -
Trantorius #8909 Hi -
#8908 Azér...elvagyok. XD -
Bali007 #8907 Köszi szépen, az volt az.:)
Az elsötétülésre rosszul emlékeztem, a harang rémlett csak.
Nagyon sépen köszönöm még egyszer!:D -
#8906 szerintem ERRE gondolsz -
Bali007 #8905 Hello!
Valaki meg tudná adni annak a videónak a linkjét, amiben egy assassin egy asztal körül ülő emberek közül kinyír egyet pont akkor, amikor elsötétül a terem egy pillanatra?
A segítséget előre is köszönöm!
Bali -
#8904 A pop nekem se annyira kedvenc, főleg nem a WW. de azért egy végigjátszást megért...
Ha esetleg vki nem látta volna másik AC vidimet, most megnézheti :) -
#8903 Már megnézegettem pár videót, azután az eszembe jutott hogy AP CS4-el könnyebb HD-s videót csinálni :-)
A Mirrors Edge a másik nagy kedvenc, szeretem az ilyen mászkálós játékokat, viszon a POP sorozat nem a nagy kedvenc, hiába vettem meg a Warrior Withint, nem tetszik! -
#8902 Hát a mostani gameplayt az Adobe premiere CS4el. Az akkori trailert meg Ulead Video Studio 11el. Minden videómat azóta Adobe CS4el szerkesztek -
#8901 Igen, azt is megnéztem már, és téll jobb ez a Trailer;)
Movie Maker vagy komolyabb szerkesztőt használsz?
A Basabánál jó hogy megvágtad, nemnagyon tetszett a pusztulós rész, sokat dumált, megérdemelte:D -
#8900 Kösz :) Egy kicsit megvágtam a dumálós részt a török basánál, így is 112 MB lett a vidi, mivel HD.
Am a banner alatt lévőt is én csináltam :D -
#8899 Megpróbálnám 100%-ra kijátszani a játékot, mert megszerettem, megvannak a zászlókereső mappok is!
A videó nagyon jó, szeretem elnézegetni az ilyen fain videókat!
-
#8898 Látom CroftManor már készülődik a második részre (logójáról nézve)
:) -
#8897 Am milyen a videó? -
#8896 és mért baj az h kihagytál egy zsebtolvajlást? -
#8895 Akkor ha egy zsebtolvajlós rész pl kihagytam a Memory Block 3ból akkor csak úgy tudom megcsinálni ha teljesen előről kezdem?
Az a baj hogy a memory block 4-nél jutott az eszembe hogy mindent megkéne csinálni:S -
robinho1 #8894 nekem is mükszik ugy is ha megy a net... -
#8893 Na ennek a probléma megoldásnak az örömére, csináltam egy akadás mentes gameplayt -
#8892 hát az animusban ahol mindíg kiírta hogy Continue, ott balra húzd el az egeret és válaszd ki a memory block kettőt. Hát csak így tudod újrajátszani. -
#8891 Üdv!
Kijátszottam végre az AC-t csak azt szeretném kérdezni hogy olyat nemlehetne megoldani hogy pl én a memory block 2-nél kihagytam 2-3 rész és azt beszeretném pótolni replay nélkül?
Köszi! -
#8890 Szerintem az updatere folyamatosan keres új updatet, másra nem tok gondolni. :D De ilyen probléma nem volt még pl. 1 hónapja, valami összeesküvés elméletet sejtek a háttérben. :D -
#8889 Tűzfal letiltással télleg megy. -
#8888 Kösz, most már nekem is :) Kitöröltem minden AC cuccot a tűzfal listájából. -
Cyberdevil #8887 Először nekem se volt jó ha letiltottam tűzfalban, csak ha kihúztam, de ma, ma már sikerült. Vezérlőpult->Windows Tűzfal->Kivételek->és ott az assassins creedes cuccokat én töröltem miután kivettem a pipát, most úgy tűnik h müxik. -
#8886 mármint a windows tűzfalnál tiltottad le? Vagy pontosan hol? és mit? -
#8885 Na nekem sikerült orvosolnom a problémát. Még csak ki sem kellett húznom a netet, csak elég volt letiltani a vezérlőpultban és onnastól kezdve ment mint a szél, egyszer sem akadt meg... -
#8884 Próbáltam de így is úgyis csinálja. De az update nemcsak az 1.02es patchet szedi le? mert az fent van, így elvileg nem kell kapcsolódnia az update-nak. -
robinho1 #8883 köszi nekem is mükszik!!