Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
hát az animusban ahol mindíg kiírta hogy Continue, ott balra húzd el az egeret és válaszd ki a memory block kettõt. Hát csak így tudod újrajátszani.

Nothing is True, Everything is Permitted

devilzero
Üdv!
Kijátszottam végre az AC-t csak azt szeretném kérdezni hogy olyat nemlehetne megoldani hogy pl én a memory block 2-nél kihagytam 2-3 rész és azt beszeretném pótolni replay nélkül?
Köszi!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

Narxxis
Szerintem az updatere folyamatosan keres új updatet, másra nem tok gondolni. 😄 De ilyen probléma nem volt még pl. 1 hónapja, valami összeesküvés elméletet sejtek a háttérben. 😄

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

ffxi
Tûzfal letiltással télleg megy.

Fákjúal!

CroftManor
Kösz, most már nekem is 😊 Kitöröltem minden AC cuccot a tûzfal listájából.

Elõször nekem se volt jó ha letiltottam tûzfalban, csak ha kihúztam, de ma, ma már sikerült. Vezérlõpult->Windows Tûzfal->Kivételek->és ott az assassins creedes cuccokat én töröltem miután kivettem a pipát, most úgy tûnik h müxik.

CroftManor
mármint a windows tûzfalnál tiltottad le? Vagy pontosan hol? és mit?

JackSparrow88
Na nekem sikerült orvosolnom a problémát. Még csak ki sem kellett húznom a netet, csak elég volt letiltani a vezérlõpultban és onnastól kezdve ment mint a szél, egyszer sem akadt meg...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

CroftManor
Próbáltam de így is úgyis csinálja. De az update nemcsak az 1.02es patchet szedi le? mert az fent van, így elvileg nem kell kapcsolódnia az update-nak.

köszi nekem is mükszik!!
Ha kell közben a net, elég kivenni a tûzfal kivételekbõl. <#awink>
devilzero
Én CCleanert használok, eredeti a gém és mégis szar, valami rossz update-t adott nekünk az Ubi amit egybõl letöltött az AC majd a köv. frissítés hátha orvosolja!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

ffxi
Gondolod mindenki felrakta magának a Doctor-t 😊 És ettõl akadozik mindenkinek?

OFF: Jah mostanra meg lett véve a Doom3, úgyhogy tudok nyomni net mellett 😄

Fákjúal!

CroftManor
de az a vicc h nekünk eredeti van és mégis fagy a nettõl. holott eddig nem csinálta. Én tegnap feltettem a windows doctort, ami elég rendesen kitakarítja a gépet, olyan, mint a Vista Manager és lehet h az kavart be vmit.

ffxi
Én sejtettem, hogy net kilövésével menni fog. De ez akkor is hátrány számomra. Doom3-nál is uez volt a helyzet. Csak ott nem fagyott a játék, hanem télleg ellenõrizte magát, hogy legális-e a kulcs. Ha warez, akkor el sem indult. Net kilõ és offline-ba simán ment, mert nem tud kapcsolódni a fejlesztõ serveréhez. 😛

Fákjúal!

devilzero
Örülök hogy segíthettem, az egészben az a jó hogy 1órán át keresgéltem angol topikon, de semmit nem találtam :S Õk már inkább az AC2-re vannak hangolva :-)

Majd kikapcsoltam a netet elindítom a gémet és láss csodát :-)

Azért csináltam ilyet mert amikor megvettem az ehavi GameStart nem akartam hamis adatot adni hogy legyen Live Accountom így csináltam a Gears of Warban egy Offline profilt amihez kikapcsoltam a netet, de hogy ez hogy jött ide az AC-hez, nemtom de ez mentette meg a Memory Block 6-os folytatást:-)

nekem is ez volt a gond net lelövöm és megy a game
Kipróbáltam h lenyomom a netet, na úgy összejött, a tûzfalas megoldás viszont nem, szal marad ez a net kinyomós...

CroftManor
A windows tûzfalba próbáljátok meg letiltani az Assassins Creed updatert.

ffxi
Pedig jó lenne haa net mellet is menne ám.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megy közbe a torrent 😄

Fákjúal!

CroftManor
Jééé, bevált a módszer!! Lekapcsoltam a netet és simán megy mint régen <#nyes> halleluja <#worship>
csak azt nem értem ha eddig nem csinálta ezt, mért most egy év után? <#fejvakaras>

CroftManor
Az autopatch csak akkor kapcsolódik fel ha azt érzékeli hogy nincs fent az 1.02-es patch. (gondolom)

devilzero
Majd írd meg hogy mûködik-e, mert nekem megy, csakhát tölteném le az E3-as videókat így nemlehet 1szerre mind2õ.

JackSparrow88
Csak ha télleg azzal van a gondja h mindig felmegy a netre játék közben is és azért buzul, akkor akinek warez van annál okés, de akinek eredetibe van meg, annál akkor mi?(mivel olvastam lentebb h olyannak is csinálja ezt aki megvette)Iletve akkor mér csak a játék végefele kezdtett el szórakozni, elõtte meg semmi baja sem volt. Mind1 kipróbálom ezt a netes megoldást aztán majd meglátjuk...

ffxi
Akkor télleg vmi gond lehet a gémmel 😞 Pont most, amikor nosztalgiáznék. Pedig gondolkodom megvételén. Mert Steamen 50%-os áron lehet megvenni 😊

Fákjúal!

devilzero
Nekem eredetim van CroftManor-nak is a sima fórumon többen szólaltak fel mint az off topikon, így gondolom enmcsak a warezt hanem a rendes AC-kel is vannak gondok, megkérdezem már rokont mi az újság az övéjével.

Meg szerintem ha kiszûrné a warezt nemilyen módon tiltaná el a júzert az AC-tõl

ffxi
Jah mert felkapcsolódik az autopatch a netre. Ezért gondolom, hogy warez-t kiszûri.

Amúgy néha szaggat mr be nálam. Nem sûrûn a 1.02 patch+vitaly félere krekkel. De most kipróbálom patch nélkül.

Fákjúal!

Kész vagyok... <#idiota>
Hi!
Nagy fejemmel elõbb kérdeztem, aztán írtam. 😉
devilzero
Megnéztem a videót nekem is ilyen a problémám és szerintem mindenkinek!

Netet kepcsoljátok ki és akkor biztos jó lesz, neekm jó és ha neked is kérlek jelezd vissza!

devilzero
Kipróbáltam:
-net mûködésben már az ubi videó is beakad, ölés-, mentésnél szaggatás
-net kikapcs. mûködõkepes minden tiszta nemszaggat

CroftManor
Hát, nekem eredeti verzióm van és egyik napról a másikra nekem is beszaggat a játék. Legtöbbször akkor fordul elõ, amikor bejönne egy kivégzés animáció. Mondjuk már alapból az Ubisoft videó is szaggat nálam

devilzero
Asszem nekem már jó!
Ha játszani szeretnétek akkor húzzátok ki a netet vagy ha modemetek van elég ha lekapcsoljátok!
Biztos valami online frissítést ellenõriz és letilt vagy nemtom:S
Írjatok ha mûködik!

devilzero
Jelenleg mindenkinek ez a baja, majd lesz egy Okos ember aki megmondja, vagy tökölünk és rájövünk.

Én már 1órája nézek utána hogy miért van ez de sehol semmi!

Hello!
Nekem ienem van Assassin's Creeddel: amikor hidden blade-del ölök, vagy amikor "rámugranak" az õrök a kép kimerevedik pár másodperce, aztán megy tovább. Ez mér lehet, mer k*rva idegesítõ?!
Thx
sziasztok!
én már kipróbáltam mindent repack reload verzio patch-el vagy anélkül mindig amikor megölök valakit 5-10s szünet és már semmi ötletem nincs miért lehet ez és mitõl szünne meg
valaki kézzel fogható ötlet?így számomra nem élvezhetõ a játék!
sziasztok!
JackSparrow88
Esetleg meg lehet próbálni csak az 1.01-es patch-el vagy simán anélkül, hátha télleg csak a crack rossz...

JackSparrow88
Vista de am pl. tesómnak XP-n is csinálta szal nem az a baja biztos...

devilzero
Win7

Narxxis
Meg kell vennetek majd a második részt. XD

Am. akinek akad milyen windowsa van? Milyen szervízcsomaggal?

devilzero
Érdekes nekem is pont ugyanezt csinálja, amikor megtalálok ez zászlót vagy megölök 1 ellenfelet beakad, újraraktam semmi!

JackSparrow88
Am a reloaded verzió van meg és a legelsõ játszásakor, még tavaly egyáltalán nem csinált ilyet, igaz akkor még csak lowon ment kb 20 fps-sel. Sztem elképzelhetõ h a patch törése szar vmiért és azért csinálja ezt a hibát, más ötletem nem igen van...

JackSparrow88
Hali, most nálam is csinálja ezt az 5-10 mp-es beakadást. Ráadásul úgy h már a patch is rajta van. Ami érdekes viszont h csak tegnap óta szórakozik így, pedig már vagy több mint egy hete fenn van a gépemen és eddig nem volt ilyen probléma. Na akkor most mi van? (igaz már egyszer kinyomtam szal most akár dobhatnám is emiatt de hátha mégis van vmi trükk erre)

Narxxis
ok

akkor leszedem a repack reload változatot az biztos jó lesz!ok?
Alapból azzal kéne tolnod ha nincs meg eredetiben, el kéne felejteni az ilyen szir szar dvd5ös verziókat. Egyébként én is felraktam a patchet és továbbra is beakad...

hello
ird már meg mivolt mert ha jo akkor lehet letöltöm a reload verziot és azzal tolom!
Az a ciki h pont azt raktam fel én is. Lehet megnézem pacth nélkül.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

hello
nekem nem engedi felrakni az 1.02-es patch-et mert azt irja could not retrieve version number.installation will be aborted.nem birja letölteni az adott versiot megszakitja a telepitést
ez mitõl lehet?
hello
mert én ezt szedtem le Assassin's Creed-DVD5 és ebbe benne van állitolag minden!?
hy