9242
-
#8962 Ok, sikerült, köszi. -
#8961 ahogy SaGa Jr mondja a blend meg amikor imátkozik és akk nem leszel gyanús az őröknek általában -
#8960 Ja, az igaz. :) -
SaGa Jr #8959 Ha ugrasz és úgy szúrsz az pont nem low profile, naná hogy észrevesznek. A low profile ha odamész és simán megszúrod a hidden blade-el úgy, hogy más nem látja a dolgot. -
#8958 Az az, amikor ráugrok és egyben leszúrom rögtön ugye?
Mert én ezt próbálom, de őr mindig van a közelben.
Előtte és utána blendelni? Az mi is? -
#8957 + érdemes előtte éd utána blendelni -
#8956 hidden bladeddel low profillal amikor nincs a közelben őr -
#8955 Azoknál a küldetéseknél, amikor 3 perc alatt meg kell ölni 2 embert, hogyan kell a küldetést végrehajtani, mert ha simán megölöm őket az őrök észre vesznek és vége a küldetésnek. -
Richardix #8954 hm.. mostmár minden memóriarészt megcsináltam, megvan az eagle eye képességem, akkor most ittavégefusselvéle? Azért kérdezem, mert a prof gépébe is megpróbálhatok belépni, de a jelszó nemjó... mostakkorhogyisvanez? -
ricsa008 #8953 am ez a játék nekem még nem fér bele az eredeti be
annyira nem fut jó nem is szép
ezért van most előrendelésbe a batman játék -
ricsa008 #8952 nem szeretem ha ismeretlenek le barátomoznak barátom :D -
Grifidos #8951 Berakod barátom az eredeti lemezedet és az autoupdate elintéz mindent... -
ricsa008 #8950 ? -
ricsa008 #8949 1.01 peccs van ehhez? -
#8948 nem 1 napos, de én a helyedben leszedném valamely (il)legális oldalról (akár torrent).
Megnézném és ha tetszik csak akkor venném meg:D -
Zilo85 #8947 Üdv mindenkinek!
Gondolkozom azon, hogy megvegyem e a játékot és kellene némi infó mert a trailereken meg a gameplay-es videókon kívül semmit nem tudok róla de amit eddig láttam az 1st class.
1. Az érdekelne, hogy milyen hosszú a játékmenet (nem szeretnék egy bruttó 1 nap alatt végigjátszható játékot venni.)
2. Bár tudom, hogy soktényezős a dolog de azért megkérdezném, hogy mit várjak egy kétmagos 2 Ghz-es AMD Turion procival, 2 GB rammal, 256 MB ATI 2400XT videókártyával + Vista Home-al szerelt(ACER TravelMate) notebooktól. Nem szeretnék diavetítéses előadást. -
#8946 a stand előtt ácsorgók közül kell megragadni valakit a grabancánál fogva, és belökni az árus felé, hogy felboruljon a pult... írja, hogy milyen gombokkal kell -
#8945 ott nincs is arcuk
azt a részt vidd végig így utána normális lesz ott a játék szerint még csak tesztelik az animust szóval ott még nem részletes, ha kiviszed azt a tutorial részt akkor jólesz utána már a városban addig nekem is olyan volt én is meglepődtem, de nem gond leviszed azt a géptest részt és utána fasza lesz -
kalmi91 #8944 Egy kép találhato itt hogy milyen is a képem: suzuki13 névnél láthatjátok!
http://logout.hu/bejegyzes/no_name_4/assassin_s_creed_hiba/friss.html#msg31 -
kalmi91 #8943 Hát én most tegnap kezdtem a játékot de nemtudok vele igy játszani már a legelején amikor körbevesznek a lányok már ott hiányzik az arcuk.És nemtudom mi lehet a probléma pedig fel van huzva a procim 2,7ghz-re simán kéne mennie de vmiért rossz a kép elmosodik.probáltam patch nélkül is meg levettem a grafikát is teljesen és ugyanolyan szoval más baj lehet.
Aki találkozott már ilyennel az adjon vmi ötlete PLS! -
#8942 ugyanazon a részen vagytok?
Vagy te még csak most kezdted?
mert az elején amikor még a "Virtuális kékségben" rohangászol addig normális -
leonaprofi #8941 Sziasztok!Elakadtam egy olyan résznél ahol két árussal kéne valamit csinálni,de nem férek hozzájuk,mert ott vannak a pult mögött.Tudtok segíteni? -
kalmi91 #8940 Sziasztok!Olyan problémám van a játékkal hogy amikor elindulok az emberkével akkor elkezd iszonyatosan mosodni a kép és nemtudom mi lehet az oka.Sapphire Radeon HD3650 kártyám van 512mb,a procim nemtul jo Intel Celeron D 2,26ghz, és 1,5gb RAM. És az a legrosszabb hogy haveromnak rosszabb teljesitményü gépe van és neki megy gond nélkül 1gb RAM-al meg nvidia 9500GT- vidikarival.
Ötleteket várom:D Köszike. -
Cyberdevil #8939 Fogaskerék szerűség meg amivel vissza lehet húzni talán, van 1 videó amiben nagyon közelről mutatják, nézd meg ott, szerintem -
#8938 Hi nemtudja valaki hogy a harmónikarugó alatt lévő két kis alkatrészt hova kell szerelni? Köszi :D -
brasco84 #8937 ja gondoltam már amikor megnéztem mit jelent, thx :D -
#8936 jaaa azok csak arra jók, ha nekimész az őrnek azok megfogják addig te ölheted őket:D
Másra nem jók:D -
brasco84 #8935 nem, sötét ruha. de megnéztem szótárba, elvileg vmi polgárőrt jelent. Mert amikor üldöznek, akkor azok segítenek gyepálni :D szóval sztem nem is mission, csak azért jelzi mert azok tudnak segíteni, vagy nem vágom.. -
#8934 fehér ruhába? -
brasco84 #8933 hello, kéne egy kis help. ezek a "vigilantes" jelzésűek mik a térképen? mit kell azokkal csinálni? odamegyek de semmi, áll ott mindig 4 ember. -
#8932 írd le, hogy milyen videókarid van és procid, és hogy mennyi ramod, de főleg a videókártya adatait pontosan! -
peete #8931 hello
Olyan problémám van a játékkal hogy mikor először ki kell menni a városból lóháton elérem a határt átölt a másik pályára, és itt jön az okosság hogy gyakorlatilag függőleges textúracsíkok és elmosodások telítik be a képet mint a falak úgy tudnám leírni és csak főhősünk és a lova kivehető meg ahogy megyünk emitt-amott egy két részlet a környezetből.
Valami ötlet
Kösszi előre is
-
#8930 Kösz, de megtaláltam egyböl amikor írtam az elözö hszem :) -
Steve Q #8929 Segítek, ITT el tudod olvasni, ha valamit nem értesz. -
#8928 Ok, elolvastam a FAQ-t, szóval nincs feliratozás, mindegy majd ha valamit nem értek akkor utánaolvasok... -
#8927 Hmm, nincs valami mód rá, hogy bekapcsoljam a feliratozást? Néhány helyen nem igazán értem mit beszélnek... :/ -
#8926 Jééé én eddig hogyhogy nem jártam ebben a topikban.
Most újrakezdem a játékot, megjött a kedvem hozzá :)
UI: a zenéjét töltöm :) -
saca79 #8925 PL .: GENIUS G.C USB külön audió bemenet található rajta, olyan 9k körül van az ára de tökéletes.Vagy esetleg vannak olcsóbb kategóriák ebben a márkában ,de azokat nem tom felismeri e a játék.... -
blur55 #8924 valaki tudna mondani pár gamepadot amit felismer a játék? mert az én ócsó tescos impact gamepadom nem jó neki - -
#8923 A ruhálya holyan mint aEzio-nak :P.