9242
  • Saitn
    Ha kell közben a net, elég kivenni a tűzfal kivételekből.
  • devilzero
    Én CCleanert használok, eredeti a gém és mégis szar, valami rossz update-t adott nekünk az Ubi amit egyből letöltött az AC majd a köv. frissítés hátha orvosolja!
  • ffxi
    Gondolod mindenki felrakta magának a Doctor-t :) És ettől akadozik mindenkinek?

OFF: Jah mostanra meg lett véve a Doom3, úgyhogy tudok nyomni net mellett :D
  • CroftManor
    de az a vicc h nekünk eredeti van és mégis fagy a nettől. holott eddig nem csinálta. Én tegnap feltettem a windows doctort, ami elég rendesen kitakarítja a gépet, olyan, mint a Vista Manager és lehet h az kavart be vmit.
  • ffxi
    Én sejtettem, hogy net kilövésével menni fog. De ez akkor is hátrány számomra. Doom3-nál is uez volt a helyzet. Csak ott nem fagyott a játék, hanem télleg ellenőrizte magát, hogy legális-e a kulcs. Ha warez, akkor el sem indult. Net kilő és offline-ba simán ment, mert nem tud kapcsolódni a fejlesztő serveréhez. :P
  • devilzero
    Örülök hogy segíthettem, az egészben az a jó hogy 1órán át keresgéltem angol topikon, de semmit nem találtam :S Ők már inkább az AC2-re vannak hangolva :-)

Majd kikapcsoltam a netet elindítom a gémet és láss csodát :-)

Azért csináltam ilyet mert amikor megvettem az ehavi GameStart nem akartam hamis adatot adni hogy legyen Live Accountom így csináltam a Gears of Warban egy Offline profilt amihez kikapcsoltam a netet, de hogy ez hogy jött ide az AC-hez, nemtom de ez mentette meg a Memory Block 6-os folytatást:-)
  • owen20
    nekem is ez volt a gond net lelövöm és megy a game
  • Cyberdevil
    Kipróbáltam h lenyomom a netet, na úgy összejött, a tűzfalas megoldás viszont nem, szal marad ez a net kinyomós...
  • CroftManor
    A windows tűzfalba próbáljátok meg letiltani az Assassins Creed updatert.
  • ffxi
    Pedig jó lenne haa net mellet is menne ám.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megy közbe a torrent :D
  • CroftManor
    Jééé, bevált a módszer!! Lekapcsoltam a netet és simán megy mint régen halleluja
    csak azt nem értem ha eddig nem csinálta ezt, mért most egy év után?
  • CroftManor
    Az autopatch csak akkor kapcsolódik fel ha azt érzékeli hogy nincs fent az 1.02-es patch. (gondolom)
  • devilzero
    Majd írd meg hogy működik-e, mert nekem megy, csakhát tölteném le az E3-as videókat így nemlehet 1szerre mind2ő.
  • JackSparrow88
    Csak ha télleg azzal van a gondja h mindig felmegy a netre játék közben is és azért buzul, akkor akinek warez van annál okés, de akinek eredetibe van meg, annál akkor mi?(mivel olvastam lentebb h olyannak is csinálja ezt aki megvette)Iletve akkor mér csak a játék végefele kezdtett el szórakozni, előtte meg semmi baja sem volt. Mind1 kipróbálom ezt a netes megoldást aztán majd meglátjuk...
  • ffxi
    Akkor télleg vmi gond lehet a gémmel :( Pont most, amikor nosztalgiáznék. Pedig gondolkodom megvételén. Mert Steamen 50%-os áron lehet megvenni :)
  • devilzero
    Nekem eredetim van CroftManor-nak is a sima fórumon többen szólaltak fel mint az off topikon, így gondolom enmcsak a warezt hanem a rendes AC-kel is vannak gondok, megkérdezem már rokont mi az újság az övéjével.

Meg szerintem ha kiszűrné a warezt nemilyen módon tiltaná el a júzert az AC-től
  • ffxi
    Jah mert felkapcsolódik az autopatch a netre. Ezért gondolom, hogy warez-t kiszűri.

Amúgy néha szaggat mr be nálam. Nem sűrűn a 1.02 patch+vitaly félere krekkel. De most kipróbálom patch nélkül.
  • Saitn
    Kész vagyok...
  • Saitn
    Hi!
    Nagy fejemmel előbb kérdeztem, aztán írtam. ;)
  • devilzero
    Megnéztem a videót nekem is ilyen a problémám és szerintem mindenkinek!

Netet kepcsoljátok ki és akkor biztos jó lesz, neekm jó és ha neked is kérlek jelezd vissza!
  • devilzero
    Kipróbáltam:
    -net működésben már az ubi videó is beakad, ölés-, mentésnél szaggatás
    -net kikapcs. működőkepes minden tiszta nemszaggat
  • CroftManor
    Hát, nekem eredeti verzióm van és egyik napról a másikra nekem is beszaggat a játék. Legtöbbször akkor fordul elő, amikor bejönne egy kivégzés animáció. Mondjuk már alapból az Ubisoft videó is szaggat nálam
  • devilzero
    Asszem nekem már jó!
    Ha játszani szeretnétek akkor húzzátok ki a netet vagy ha modemetek van elég ha lekapcsoljátok!
    Biztos valami online frissítést ellenőriz és letilt vagy nemtom:S
    Írjatok ha működik!
  • devilzero
    Jelenleg mindenkinek ez a baja, majd lesz egy Okos ember aki megmondja, vagy tökölünk és rájövünk.

Én már 1órája nézek utána hogy miért van ez de sehol semmi!
  • Saitn
    Hello!
    Nekem ienem van Assassin's Creeddel: amikor hidden blade-del ölök, vagy amikor "rámugranak" az őrök a kép kimerevedik pár másodperce, aztán megy tovább. Ez mér lehet, mer k*rva idegesítő?!
    Thx
  • owen20
    sziasztok!
    én már kipróbáltam mindent repack reload verzio patch-el vagy anélkül mindig amikor megölök valakit 5-10s szünet és már semmi ötletem nincs miért lehet ez és mitől szünne meg
    valaki kézzel fogható ötlet?így számomra nem élvezhető a játék!
    sziasztok!
  • JackSparrow88
    Esetleg meg lehet próbálni csak az 1.01-es patch-el vagy simán anélkül, hátha télleg csak a crack rossz...
  • JackSparrow88
    Vista de am pl. tesómnak XP-n is csinálta szal nem az a baja biztos...
  • devilzero
    Win7
  • Narxxis
    Meg kell vennetek majd a második részt. XD

Am. akinek akad milyen windowsa van? Milyen szervízcsomaggal?
  • devilzero
    Érdekes nekem is pont ugyanezt csinálja, amikor megtalálok ez zászlót vagy megölök 1 ellenfelet beakad, újraraktam semmi!
  • JackSparrow88
    Am a reloaded verzió van meg és a legelső játszásakor, még tavaly egyáltalán nem csinált ilyet, igaz akkor még csak lowon ment kb 20 fps-sel. Sztem elképzelhető h a patch törése szar vmiért és azért csinálja ezt a hibát, más ötletem nem igen van...
  • JackSparrow88
    Hali, most nálam is csinálja ezt az 5-10 mp-es beakadást. Ráadásul úgy h már a patch is rajta van. Ami érdekes viszont h csak tegnap óta szórakozik így, pedig már vagy több mint egy hete fenn van a gépemen és eddig nem volt ilyen probléma. Na akkor most mi van? (igaz már egyszer kinyomtam szal most akár dobhatnám is emiatt de hátha mégis van vmi trükk erre)
  • Narxxis
    ok
  • owen20
    akkor leszedem a repack reload változatot az biztos jó lesz!ok?
  • Cyberdevil
    Alapból azzal kéne tolnod ha nincs meg eredetiben, el kéne felejteni az ilyen szir szar dvd5ös verziókat. Egyébként én is felraktam a patchet és továbbra is beakad...
  • owen20
    hello
    ird már meg mivolt mert ha jo akkor lehet letöltöm a reload verziot és azzal tolom!
  • Ari18
    Az a ciki h pont azt raktam fel én is. Lehet megnézem pacth nélkül.
  • owen20
    hello
    nekem nem engedi felrakni az 1.02-es patch-et mert azt irja could not retrieve version number.installation will be aborted.nem birja letölteni az adott versiot megszakitja a telepitést
    ez mitől lehet?
  • owen20
    hello
    mert én ezt szedtem le Assassin's Creed-DVD5 és ebbe benne van állitolag minden!?
    hy