Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
<#wink>
Kongy
Hello! Na megvettem az Assassin's Creedet. Eredeti. Felpakonám de kb a felénél megáll és azt mondja hogy a data3.cab-bal van valami error, és megszakítja az installálást! Mit csináljak, mi a baj? Esetleg lehet pótolni a data3cabot??? Plz segítsetek már tiszta ideg vagyok!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

KaszaN
De jobb mintha nemértenéd te 😄 Egyébként is csak példa volt hogy lehetne az ac-hez is csinálni nemlenne olyan nagy öröndõsség csak nelenne annyi lusta ember. 😛

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

macleody
Hát nemtom. Olyan mintha egy mesefilm szinkronját hallanám.
KaszaN
Nézzétek milyen faszán megcsinálták! Az Assassin's Creed-ben milyen jól jönne az ilyen 😄.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kongy
Mert nincs meg, és akkor hülyeség megvenni, ha szaggatna, meg élvezhetetlen lenne. :S Azt tudom, hogy beindulna, de nem mindegy, hogy milyen minõséggel és sebességgel. Mert láttam, hogy egy 2.6 GHz-es Dual Core proci a min. Az E5200 meg csak 2.5 GHz-es. Vagy a Pentium D és a Pentium Dual Core 2 különbözõ dolog? Mert azt tudom, hogy az e5200 45nm-es technológiával készült, de ebbe ne menjünk bele. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Rohamsisak
Simán.

davidka003
Miért nem próbálod ki? Valszeg igen menni fog.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kongy
Szerintetek fog futni az AC high grafon, AA nélkül az én gépemen? 1024x768ban? Laggot nem szeretnék, normális sebességgel lehetséges lenne?

Konfig:

P4 Dual Core E5200
Gigabyte Radeon HD4670 512MB
2 Gb DDR2 800MHz RAM

Szóval reménykedem köszi a választ!

Kongy
Elsõ részre gondoltam. Félek, hogy lowba kell játszanom, ezért kérdeztem meg. YouTubeos vidik alapján (van sok ilyen konfiggal való futtatásos) reménykedem, bár a videó laggol, és nem adja vissza az eredeti sebességet. Na majd felteszem az AC-t és megírom hogy fut.

KaszaN
Nem?<#wow1> Niért nem?<#vigyor0>

macleody
Ja értem. Sajnos nem tudom megnézni, nincs fent a játék. Bár lehet felteszem, mert még nem nyomtam végig.
KaszaN
A linkek nekem is jók, én nemarról beszélek hanem a módról. Hiába indítom a módot, altair ruhája ugyan olyan 😞.

macleody
Nekem mûködnek a linkek.
KaszaN
Ottvan melettük a link...De nekem nem mûködnek 😞

LPKENJI
Honnan lehet ezeket megszerezni?(:

KaszaN

KaszaN
Ha valaki annyira ért a játékhoz, meglehetne azt csinálni valahogy az ini fájlban babrálva, hogy a játék belsõnézetben menjen? Nagyon szólna ACfpsmod vs. Mirror's edge 😛

koschwarz
velencében viszont jó sok erkély van, meg állítólag már úszni is fog tudni altair, és ott az is kellhet...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

KaszaN
A fenét fog ez francia országban játszódni. Ezen a videón Leonardo Davinchi rajzai vannak aki olasz volt és kétlem hogy akkor fog játszani hogymá puskával lövöldözünk. Az túl nagy ugrás lenne.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

KaszaN
Ez két szempontból is érdekes.
1. Most énsem találom az 1.01-es patchet.
2. Nekem nemkérte az 1.01-es patchet az 1.02 telepítésekor.

valaki nemtudja hogy hol birom letõlteni az 1.01 es patchet mert kéri az 1.02 höz a gép
KaszaN
Ha jólemlékszem ez a kérdés bentvan a F.A.Q-ban 😛

macleody
Rossz verziót szedtél le.
csasztok!kellene egy kis segítség!nekem is az a bajom hogy kilép mikor beérek jeruzsba.nemtom mitõl lehet valami tipp pls help
Rage47
tipp: konzolra jön csak😄
Van infója valakinek a 2. részrõl?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Persze, egy filmhez se egyszerû feliratot csinálni, egy játékhoz meg...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

KaszaN
Egyébként mértnem csináltah a játékhoz magyarítást? A játéknak BIZTOS van forgatókönyve vagyis levan írva akkor csak annyilenne az egész hogy lekéne fordítani magyarra és feliratozás formályában egy patchel együtt belehetne tenni és a menü is magyar lenne 😊szerintem ha valaki nagyon akarná megcsinálná nem hiszem hogy olyan nagy dolog ha én tudnák angolul és tudnám ezt hogyan is kell biztos megcsinálnám 😊.

koschwarz
😊))

de egyébként a játékmenet az olyan, amit te is megtapasztaltál: megkapod a küldit, elmész abba a városba, megcsinálod a nyomozásokat, aztán végrehajtás. szóval ilyen szempontból elég repetitív, de ízlés kérdése, én minden egyes halálugrást és harcot élveztem, a környezet meg fantasztikus, és a történet is nagyon bejött nekem.

zászlót meg csak akkor vettem fel, ha épp az utamba esett, nem tudom mi jelentõsége van a játék szempontjából a gyûjtögetésüknek.

Naaa, te gonosz. 😊

A kerettortenettol nem estem hasra, az oreg napi dumajatol szinten nem, mivel kb semmi jelentosege nincsen a jatekmenetre. Ha a kuszkusz optimalis elkeszitesi modjarol beszelne, az se sokat valtoztatna azon, hogy mit kell csinalni.

Attol hogy dumalnak, nekem meg nem lesz elvezetesebb a jatekmenet. Sajnos, mert igen igeretesnek tunt a jatek, a kivitelezes tenyleg uberprofi. De hat izlesek es pofonok 😊

Rage47
Amint tudom, megoldom. Türelem😊

toto11: nincs szállítási költség.
koschwarz
mármint ha "az öreg valamit magyaráz" szinten van a történet megértése, akkor tényleg csak annyi a játék amit leírtál 😉))

Na igen, kicsit elhanyagoltuk - talán méltánytalanul -a játékot és a topic -ot is😊
Azért nem rossz játék szerintem, engem a hangulata mindig magával ragadott....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

KaszaN
Egyébként megkérdezhetem mértnincs a topiknak ott fent semmi képe?😊

KaszaN
Fú nekem az utolsó küldi tetszik ott damaskus közelében. Amikor vagy 100embert kell tüzifává aprítani 😄.

Jah ^^ Bár a végsõ gyilok érdekes szokott lenni, max az odavezetõ út nem.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sracok, egy gyors kerdes: tologatom, tologatom a jatékot, talán a 4. orgyilkosságnál tartok - ez most végig ugyanez lesz 9 orgyilkosságon keresztül?

Úgy értem: elõzõ akció végén teleport vissza a várba, öreg magyaráz, kapok egy új fegyvert, lóra fel, vágta a városba, város elõtt leverni a katonákat, benn megcsinálni 2 véletlen küldetést, irány az iroda, onnan vissza a kivégzendõ célponthoz aztán kész.

Lesz ez más is, vagy csak ez ismétlõdik újra és újra? Nekem ebbõl 4 kb elég, 100 zászlót meg nem fogok keresgélni egy városban 😊

ffxi
Basszus! milyen idõnként kell felnézni a steam-re? Mindig lemaradok baszki a kedvenceim akciójáról. A karácsonyi Bioshock-ról is lemaradtam :@ Legalább elõre szólnának 1 héttel 😊

Fákjúal!

KaszaN
énmár megjelenés napján szaladtam a boltba megvenni 😊

+ szálítási költség?
Rage47
50%-os akció van ma Steamen. 4500huf az AC.
1280x1024 volt... idokozben megoldottam: az assassin.ini fajlban a Multisampling=16 ot allitottam be. Bar jatekbol ez csak 1-3ra (esetleg 4) volt allithato, ha megpiszkaltam az ini-t, egybol maskepp nez ki a dolog.
Eleg furcsa ez amugy... de mostmar minden ok.

KaszaN
A felbontást próbáltad feljebb tenni? XD (vicc)

Sracok, szegyenlem megkerdezni, de hol lehet ebben a jatekban Anti Aliast bekapcsolni? Graphic optionsban mindent kinyomtam maxra, jatekon kivul Catalyst Control Centerben (Radeon 4850-em van, Windows XP) is probaltam Anti Aliast bekapcsolni - semmi. Iszonyatosan reces minden...

Hello!
Memory block 4-nél tartottam, és ma tökvéletlenül letöröltem a profilomat, úgy ahogy van...
Légyszi küldjön valaki mentést!!A Memorby block 4-ben már megcsináltam Damascust, ha valaki tud ilyen mentést küldeni, annak nagy köszi!!
ha újra lehet játszani,onnan,ahonnan akarom, akkor jó lenne a 100%-os mentés is! mail:[email protected]
Köszi elõre is!!
mármint nem a szélesvászon a gond, hanem nem rakja ki teljes képernyõre, látszik az asztal, stb...
a játék videó beállításánál akármit állítok semmi...léyszi segítsetek, egyébként azért köszi