9242
  • tobias88
  • ZsZso
    Szia!

Sokunknak kiakadt. Állítólag minden 1000. próbálkozásra beenged, próbálgasd csak!
  • Dante73
    Ja, me a "faterod hozta amerikábúúú"...
  • macskássy
    hi. kiakatt a gámme a város,elöt .!? Jerúzsálemba.
  • ZsZso
    10x
  • wesker24
    Tomb Raider Anniversary !
  • ZsZso
    TR:A?
  • rotator
    Én meg pár hónapja vettem meg a TR:A eredeti collectorst 3 ezerért. :)
  • simonl #5703
    Köszönjük Emese.....:D

Azért nehogy most felfelé licitáljunk és az legyen a baj, hogy 7990.-!!!

Örüljünk, hogy ennyi, és ha tele vagy, vedd meg mellé a Vegas 2 -t...
  • Morfi
    Szerintem ha ennyibe fog kerülni, akkor jóval többen meg is veszik mint 12 ezer forintért :)
  • CroftManor
    Hogyhogy scak 7990? Egy ilyen jól sikerült játék, és csak ennyit kérnek érte?
    Én 2006 tavaszán a TR Legendet 12 ezerért vettem, tavaly az Anniversary is 12 ezer volt...Azt a Crystal Dynamics csinálta, de az UBISOFT is elég nagy cég.
    Érdekes.
  • Balumann
    nézd meg kinek írta. 1-2 szó nem baj, de ha egy 5 szavas mondatban csak az A betüt tudja helyesen leírni akkor az már nem olyan jó :D
  • Mr_no_NaMe
    Holnapra már esedékes a normális Reloaded verzió? Mert az 1 hónappal ezelőtti verzsönt nukeolták tehát gondolom újra fel fogják törni.
  • csoola
    BAN PLZ! XDXDXD EZEN SIRVA RÖHÖGÖK JÁJ DE JÁJ XD
  • rotator
    Ez is pénteken tud megjelenni... :(
  • tommyg
    senki mert nem annyiba fog kerülni, olyan nincs hogy itt ennyi ott meg annyi :))
  • CroftManor
    Akkor emgveszem v megrdenelem a Galaxisnetnél. Ki az a hülye, aki 12 ezerért veszi majd meg...
  • renatokancso
    NEm is rossz ötlet!De figy meg mind beszól hogy hány helyesírási hiba van benn lehet ez a hobbyja hogy számolja egyes oldalakon a helyesirási hibákat!!
  • mama2
    Hát jah. Tudjátok mit? Írassuk le vele százszor azt hogy:megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekértXDDDDDDD.
  • renatokancso
    Neked most nem mind1 hogy irok ha te is gyorsan írsz ne mond hogy te nem hibázol el egy két betűt!Meg ugy is megértetted nem akkor meg??
  • tommyg
    itt is 7990
  • koschwarz
    "hi. enyi, it, a bizónyitek,"

baszki, egy ilyen rövid mondat is csak hibákkal van teli. ez már annyira kemény, hogy el sem hiszem, hogy valaki ENNYIRE nem tud helyesen írni (már ha tud írni egyáltalán).
  • renatokancso
    Csá all valaki el tudná mondani hogy ha végigtoltam a Gamet akkor hogyan lehetne megszerzni a számszerijjat mert sokan mondták hogy ha végigtolam a game-t akkor lehet kapni számszerijjat meg videóba is láttuk sokan nah szal valaki elmondaná hogy ha meg lehet szerezni akkor hogyan???
  • ProGabe #5688
    te kinek az alregje vagy?plusz ha ebben leled örömöd,ajánlom gondolkodj el az életeden -.-
  • CroftManor
    Hogy lehet az, h a PC dome oldalán csak 7990 a játék, máshol meg 11990?
  • tommyg
    csak vicceltem helóka
  • tdu Toyota
    xD
  • mama2
    Most mi a rézfánfülyülő rzangyaláért vagy ilyen bunkó?
  • tommyg
    Kérdeztük? Nem! Szia!
  • mama2
    Hát én megveszem ez már biztos:).
  • FlyHigh
    Agypörkölő egy fasz vagy bazdmeg!
  • macskássy
    hi. enyi, it, a bizónyitek,
  • Morfi
    Amit itt mostanság beleírtok ebbe a topikba, az inkább elmenne egy bizonyos szanatóriumban vagy itten példával szóval a gumiszobába. Kész röhej, hogy egy ilyen jó játéknak a topikját így eltudjátok cseszni Gratulálok nektek. És ha kellene magyar nyelvtanár aki korpetál titek csak szóljatok, de tudok angolt is.
    írása: game; fonetikus írása: [geim], kiejtése: gém ... Ezen ennyit vitázni, néztétek volna meg egy szótárban.

Én remélem hogy mielőbb meg tudom venni, mert ahogy láttam a kalózverzióban nagy szép, látványos és én eddig hasonló játékkal sem nagyon találkoztam.
  • FlyHigh
    Holnap US, ha minden igaz, akkro meg már úgy is le lehet cigánykodni.:D
  • strebacom
    A hülyeséget féretéve, remélem már a héten tolhatjuk a normális verziót és az oroszt végigtoltam ..illetve majdnem de meguntam a "harasót" igy törlésre került.....vagy most mikor is jön ki mert már megkavart a sok hülyeség, vagy a .....Köszi!!!
  • Gunner
    ablak alatt is lesznek, ne csinálj hülyeséget :D
  • strebacom

baxa meg nálam már kopogtak..megyek..
  • overlocker
    Már késő tesa' minjá kopognak XD
  • Dragooon #5673
    tőlem megvehetitek

[csak poén mielőtt még indulnának a rendőrök]
  • overlocker
    akkor legyen tiszta tényleg AZ EGÉSZ QURVA VILÁGON MÉG SEHOL NM LEHET MEGVENNI ennyi pont