9242
-
#5711 -
#5710 Szia!
Sokunknak kiakadt. Állítólag minden 1000. próbálkozásra beenged, próbálgasd csak! -
#5709 Ja, me a "faterod hozta amerikábúúú"...
-
#5708 hi. kiakatt a gámme a város,elöt .!? Jerúzsálemba. -
#5707 10x -
#5706 Tomb Raider Anniversary ! -
#5705 TR:A? -
#5704 Én meg pár hónapja vettem meg a TR:A eredeti collectorst 3 ezerért. :) -
simonl #5703 Köszönjük Emese.....:D
Azért nehogy most felfelé licitáljunk és az legyen a baj, hogy 7990.-!!!
Örüljünk, hogy ennyi, és ha tele vagy, vedd meg mellé a Vegas 2 -t... -
#5702 Szerintem ha ennyibe fog kerülni, akkor jóval többen meg is veszik mint 12 ezer forintért :) -
#5701 Hogyhogy scak 7990? Egy ilyen jól sikerült játék, és csak ennyit kérnek érte?
Én 2006 tavaszán a TR Legendet 12 ezerért vettem, tavaly az Anniversary is 12 ezer volt...Azt a Crystal Dynamics csinálta, de az UBISOFT is elég nagy cég.
Érdekes. -
#5700 nézd meg kinek írta. 1-2 szó nem baj, de ha egy 5 szavas mondatban csak az A betüt tudja helyesen leírni akkor az már nem olyan jó :D -
#5699 Holnapra már esedékes a normális Reloaded verzió? Mert az 1 hónappal ezelőtti verzsönt nukeolták tehát gondolom újra fel fogják törni. -
csoola #5698 BAN PLZ! XDXDXD EZEN SIRVA RÖHÖGÖK JÁJ DE JÁJ XD -
#5697 Ez is pénteken tud megjelenni... :( -
#5696 senki mert nem annyiba fog kerülni, olyan nincs hogy itt ennyi ott meg annyi :)) -
#5695 Akkor emgveszem v megrdenelem a Galaxisnetnél. Ki az a hülye, aki 12 ezerért veszi majd meg... -
renatokancso #5694 NEm is rossz ötlet!De figy meg mind beszól hogy hány helyesírási hiba van benn lehet ez a hobbyja hogy számolja egyes oldalakon a helyesirási hibákat!! -
#5693 Hát jah. Tudjátok mit? Írassuk le vele százszor azt hogy:megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekértXDDDDDDD. -
renatokancso #5692 Neked most nem mind1 hogy irok ha te is gyorsan írsz ne mond hogy te nem hibázol el egy két betűt!Meg ugy is megértetted nem akkor meg?? -
#5691 itt is 7990 -
#5690 "hi. enyi, it, a bizónyitek,"
baszki, egy ilyen rövid mondat is csak hibákkal van teli. ez már annyira kemény, hogy el sem hiszem, hogy valaki ENNYIRE nem tud helyesen írni (már ha tud írni egyáltalán). -
renatokancso #5689 Csá all valaki el tudná mondani hogy ha végigtoltam a Gamet akkor hogyan lehetne megszerzni a számszerijjat mert sokan mondták hogy ha végigtolam a game-t akkor lehet kapni számszerijjat meg videóba is láttuk sokan nah szal valaki elmondaná hogy ha meg lehet szerezni akkor hogyan??? -
#5688 te kinek az alregje vagy?plusz ha ebben leled örömöd,ajánlom gondolkodj el az életeden -.- -
#5687 Hogy lehet az, h a PC dome oldalán csak 7990 a játék, máshol meg 11990? -
#5686 csak vicceltem helóka -
#5685 xD -
#5684 Most mi a rézfánfülyülő rzangyaláért vagy ilyen bunkó? -
#5683 Kérdeztük? Nem! Szia! -
#5682 Hát én megveszem ez már biztos:). -
#5681 Agypörkölő egy fasz vagy bazdmeg! -
#5680 hi. enyi, it, a bizónyitek,
-
#5679 Amit itt mostanság beleírtok ebbe a topikba, az inkább elmenne egy bizonyos szanatóriumban vagy itten példával szóval a gumiszobába. Kész röhej, hogy egy ilyen jó játéknak a topikját így eltudjátok cseszni Gratulálok nektek. És ha kellene magyar nyelvtanár aki korpetál titek csak szóljatok, de tudok angolt is.
írása: game; fonetikus írása: [geim], kiejtése: gém ... Ezen ennyit vitázni, néztétek volna meg egy szótárban.
Én remélem hogy mielőbb meg tudom venni, mert ahogy láttam a kalózverzióban nagy szép, látványos és én eddig hasonló játékkal sem nagyon találkoztam. -
#5678 Holnap US, ha minden igaz, akkro meg már úgy is le lehet cigánykodni.:D -
strebacom #5677 A hülyeséget féretéve, remélem már a héten tolhatjuk a normális verziót és az oroszt végigtoltam ..illetve majdnem de meguntam a "harasót" igy törlésre került.....vagy most mikor is jön ki mert már megkavart a sok hülyeség, vagy a .....Köszi!!! -
#5676 ablak alatt is lesznek, ne csinálj hülyeséget :D -
strebacom #5675
baxa meg nálam már kopogtak..megyek.. -
#5674 Már késő tesa' minjá kopognak XD -
#5673 tőlem megvehetitek
[csak poén mielőtt még indulnának a rendőrök] -
#5672 akkor legyen tiszta tényleg AZ EGÉSZ QURVA VILÁGON MÉG SEHOL NM LEHET MEGVENNI ennyi pont