9242
-
rush21 #5791 NEKEM MŰKÖDIK! -
Az kurvára nem lenne jó mivel direkt azért töltöm, mert ELVILEG ez nem a régi béta szar. Remélem van annyi eszük ezeknek, hogy nem pont a megjelenés időpontjában adják ki külön a régi béta verziót csak javítva... -
Beszarás tényleg azt irják rossz a crack :S
Ez a reloaded mostanság ..... NC -
reloadeds release got nuked. "Nuked: Bad.Cracking.learn.to.do.it.right.some.times"
De a listán nincs Nukeolva csaka for
valyon mi lesz itt még? -
Olyat is írnak, hogy ez még nem a végleges verzió, csak a régi javított változata, ami nem lép ki Jeruzsálemnél. Ezért Repack.
Elvileg lesz még egy Retail verzió is. -
mindjárt tesztelem :P -
Most akkor rossz az uj crack vagy nem?? -
Adam69852 #5784 pár hónap és ugyis bepótolom :D -
OKé, tudom, hogy soxor a gyakorlatban a kevés sok, a sok meg kevés :). -
Nem mondod, h ez se fut full screenben??? -
Adam69852 #5781 azért megkérdeztem :D
mert a Cod4 el is igy volt... Kiirva hogy nem támogatja a 9600 at és mégis ment vele
de azért thx -
vista mi? -
nforceon azt irják rossz a crack ... -
"bad crack. fuck reloaded." -
nah, ez hülye, azt írja nem elég a cpu, mert hogy csak 1 magos... HT-vel elvileg eddig ment -
FAQban nézd meg, ott azért többségében igazat írtam :). -
timantes #5775 most azért nem fogok ugrani a boltba hogy vegyek egy ótvar kétmagosat 20ért amin talán megy mediumba 30 FPSt... kár érte , akkor beszerválom a ps3 verziót -
procidtól függ, hogy milyen 3,4 Ghz az... nekem 3,2 HT-en jól ment low és médium között -
Proci gyenge. 2 magos ajánlott. -
nem az "működ" :D -
timantes #5771 P4 3,4 GHz
4 GB Ram
Ati Radeon X1950Pro 512 GDDR3
------------
nekem ezen a konfigon a pár hónappal ezelőtti játék az első városban ugy SZAGGATOTT hogy játszhatatlan volt a játék a legkisebb grafikán a legkisebb felbontásban!!!!
miért ???? ez jobban fog futni ? -
nincs, mivel az egy 4 évas kártya bagy mégtöbb, de ez már jópárszor el lett mondva -
hát az a műsor tök gáz, nem beszélve arról, h hova sűllyedt a TV2 :D -
1......2.....3.....MÜKÖDJ!!!!!!!!

-
Adam69852 #5767 ez szívás :S -
Hát ha Uri Gellert megkéred, hogy erősen koncentráljon, hogy menjen akkor talán menni fog :D -
Adam69852 #5765 Háli
lenne egy kérdésem....
ööö amiket eddig olvastam számomra elkeserítöek :(
Tehát semmi esély arra hogy elinduljon Ati Radeon 9600 al?
-
Mellesleg, senki sem Atyaúristen, hogy beleszóljon a másik dolgába.
Fogalmam sincs, hogy hogy veszi magának bárki is a bátorságot, hogy a másikat rendreutasítsa... Kit érdekel, hogy varezol-e a másik...
Tiszteletben kéne tartani mindenkinek a magándolgait, tölti vagy sem, veszi vagy sem, kit érdekel.
Amúgy meg köpdösni a másikra... hát, enyhén szólva is egyfajta időkre emlékeztető "magyar" sajátosság.
Fogalmam sincs Zszso barátom, hogy veszed maganak a bátorságot, hogy megugatod a másikat. Sztem mindenki azt csinál, amit akar. -
strebacom #5763 Én tudom!! 
-
strebacom #5762 Én tudtam hogy ez lesz hiába erölködik bárki, csak tettem egy próbát és vártam a reakciót...bejött... 

-
Én voltam az aki beírt a modis topikba. Szerintem nem azért kéne áthúzni innen a warezzal a warezos témába, mert "beköptem" a szerencsétleneket, hanem mert:
1. van egy direkt erre a célre fenntartott topik (célszerű ezért azt használni)
2. azt a topikot még a majmok is el tudják érni (OFF topik gomb segítségével, a gyengébben kedvéért)
3. egyébként átláthatatlanná válik ez a téma
Ettől függetlenül mindenki azt csinál amit akar, végül is semmi közöm hozzá. -
lourker #5760 yup jobb szvsz ;d
márcsak az a 10éves kisgyerek hiányzik aki naponta 3szor beírja hogy ő megveszi eredetiben;p -
egyelőre még nem irja hogy NO WAREZ ugyh a lelkedet is kiadhatod !! -
Elírtam, 400-500al stabilan jön..de ha jekem csak... így már jobb lessz öcsifej? -
strebacom #5757 Drága ecsém nem tudsz olvasni..és csak irsz mi... 
-
Az lehet h 455-500al stabilan jön, de ha nekem scak 133 kb/sec-el tud maximum szedni, akkor jöhet 1000rel is... -
strebacom #5755 Gyerekek, már "beköptek" benneteket úgy hogy a Warezolással menjetek át az OFF topicba!!!
-
Palace DTSH ott van RELOADED és 400-500 al stabilan jön -
Nekem vmiért nem akar elindulni FTPvel a letöltés
-
Frissült a FAQ.