9242
  • rush21
    NEKEM MŰKÖDIK!
  • Mr_no_NaMe
    Az kurvára nem lenne jó mivel direkt azért töltöm, mert ELVILEG ez nem a régi béta szar. Remélem van annyi eszük ezeknek, hogy nem pont a megjelenés időpontjában adják ki külön a régi béta verziót csak javítva...
  • BlastR
    Beszarás tényleg azt irják rossz a crack :S
    Ez a reloaded mostanság ..... NC
  • overlocker
    reloadeds release got nuked. "Nuked: Bad.Cracking.learn.to.do.it.right.some.times"

De a listán nincs Nukeolva csaka for

valyon mi lesz itt még?
  • davidka003
    Olyat is írnak, hogy ez még nem a végleges verzió, csak a régi javított változata, ami nem lép ki Jeruzsálemnél. Ezért Repack.
    Elvileg lesz még egy Retail verzió is.
  • Katun
    mindjárt tesztelem :P
  • overlocker
    Most akkor rossz az uj crack vagy nem??
  • Adam69852
    pár hónap és ugyis bepótolom :D
  • ZsZso
    OKé, tudom, hogy soxor a gyakorlatban a kevés sok, a sok meg kevés :).
  • CroftManor
    Nem mondod, h ez se fut full screenben???
  • Adam69852
    azért megkérdeztem :D

mert a Cod4 el is igy volt... Kiirva hogy nem támogatja a 9600 at és mégis ment vele
    de azért thx
  • bakvarnyu
    vista mi?
  • zeus89
    nforceon azt irják rossz a crack ...
  • NeBby
    "bad crack. fuck reloaded."
  • tobias88
    nah, ez hülye, azt írja nem elég a cpu, mert hogy csak 1 magos... HT-vel elvileg eddig ment
  • ZsZso
    FAQban nézd meg, ott azért többségében igazat írtam :).
  • timantes
    most azért nem fogok ugrani a boltba hogy vegyek egy ótvar kétmagosat 20ért amin talán megy mediumba 30 FPSt... kár érte , akkor beszerválom a ps3 verziót
  • tobias88
    procidtól függ, hogy milyen 3,4 Ghz az... nekem 3,2 HT-en jól ment low és médium között
  • davidka003
    Proci gyenge. 2 magos ajánlott.
  • Rage47
    nem az "működ" :D
  • timantes
    P4 3,4 GHz
    4 GB Ram
    Ati Radeon X1950Pro 512 GDDR3
    ------------
    nekem ezen a konfigon a pár hónappal ezelőtti játék az első városban ugy SZAGGATOTT hogy játszhatatlan volt a játék a legkisebb grafikán a legkisebb felbontásban!!!!

miért ???? ez jobban fog futni ?
  • tommyg
    nincs, mivel az egy 4 évas kártya bagy mégtöbb, de ez már jópárszor el lett mondva
  • zeus89
    hát az a műsor tök gáz, nem beszélve arról, h hova sűllyedt a TV2 :D
  • overlocker
    1......2.....3.....MÜKÖDJ!!!!!!!!

• Adam69852
    ez szívás :S
  • zeus89
    Hát ha Uri Gellert megkéred, hogy erősen koncentráljon, hogy menjen akkor talán menni fog :D
  • Adam69852
    Háli

lenne egy kérdésem....
    ööö amiket eddig olvastam számomra elkeserítöek :(
    Tehát semmi esély arra hogy elinduljon Ati Radeon 9600 al?
  • Mr Bishop
    Mellesleg, senki sem Atyaúristen, hogy beleszóljon a másik dolgába.
    Fogalmam sincs, hogy hogy veszi magának bárki is a bátorságot, hogy a másikat rendreutasítsa... Kit érdekel, hogy varezol-e a másik...
    Tiszteletben kéne tartani mindenkinek a magándolgait, tölti vagy sem, veszi vagy sem, kit érdekel.
    Amúgy meg köpdösni a másikra... hát, enyhén szólva is egyfajta időkre emlékeztető "magyar" sajátosság.
    Fogalmam sincs Zszso barátom, hogy veszed maganak a bátorságot, hogy megugatod a másikat. Sztem mindenki azt csinál, amit akar.
  • strebacom
    Én tudom!!
  • strebacom
    Én tudtam hogy ez lesz hiába erölködik bárki, csak tettem egy próbát és vártam a reakciót...bejött...
  • ZsZso
    Én voltam az aki beírt a modis topikba. Szerintem nem azért kéne áthúzni innen a warezzal a warezos témába, mert "beköptem" a szerencsétleneket, hanem mert:
    1. van egy direkt erre a célre fenntartott topik (célszerű ezért azt használni)
    2. azt a topikot még a majmok is el tudják érni (OFF topik gomb segítségével, a gyengébben kedvéért)
    3. egyébként átláthatatlanná válik ez a téma

Ettől függetlenül mindenki azt csinál amit akar, végül is semmi közöm hozzá.
  • lourker
    yup jobb szvsz ;d
    márcsak az a 10éves kisgyerek hiányzik aki naponta 3szor beírja hogy ő megveszi eredetiben;p
  • crazyclone
    egyelőre még nem irja hogy NO WAREZ ugyh a lelkedet is kiadhatod !!
  • CroftManor
    Elírtam, 400-500al stabilan jön..de ha jekem csak... így már jobb lessz öcsifej?
  • strebacom
    Drága ecsém nem tudsz olvasni..és csak irsz mi...
  • CroftManor
    Az lehet h 455-500al stabilan jön, de ha nekem scak 133 kb/sec-el tud maximum szedni, akkor jöhet 1000rel is...
  • strebacom
    Gyerekek, már "beköptek" benneteket úgy hogy a Warezolással menjetek át az OFF topicba!!!
  • overlocker
    Palace DTSH ott van RELOADED és 400-500 al stabilan jön
  • CroftManor
    Nekem vmiért nem akar elindulni FTPvel a letöltés
  • ZsZso
    Frissült a FAQ.