9242
  • Dante73
    Persze!
    Igaz, csak azoknál, akik például elfelejtik a megjelenített emrkék számát (mondjuk) visszavenni... Ugyanis az zaabálja a procit...
  • overlocker
    Nah majd az én gépem hogy birja mglátjuk holnap irom az eredményeket XD
  • mama2
    Na most, akkor ez szaruabb mint a régi "béta" verzsön(optimizálás terén)?
  • overlocker
    I've played about 3 hours with reloaded.... after Jerusalem... Smile All worked fine.... no at least one crash apperead Smile So.. gg reloaded!

LE: MY OLD SAVES WORKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! You just need to rename them...

Megy itt minden kérem
  • Balumann
    Én ezt sokkal jobban élvezem mint a Crysis-t (még a Crysis multijánál is) (meg még sok más játékot is).
  • Haversrác
    Na végre köszz,egy pinanyalatra azt hittem már hogy a CRYSIS fórumon vagyok, de lehet hogy ha ott kérdezem meg előbb kapok választ?! :)
  • Magiszter
    Nekem a "demó" tett rá hogy milyen beállításra nyomtam. Fullon Low-on is ugyanúgy nézett ki és ugyanúgy szagatott, bizonyos helyeken. De a játékélmény az nagyon el lett találva.... Crysis is tetszett, de.... jó volt csak ahhoz hogy élvezhetően játszadozzak vele nagyobb vas kellene. Azért mert az a grafikával és a játékmenettel hódit, ez meg itten a játékélményre és a játékmenetre építkezett. Eltudnám játszani ezt egy HL1-es motorral is mert olyan jó :-P
  • Haversrác
    Lehet hogy rosszul kezdtem a kérdést: CRYSIS,NUKE-olt,optimalizálás,stb. FULLSCREEEEEEEEEN?
  • TDC Geronimo
    Az kizárt dolog, mert nem tudom.
  • CroftManor
    Teljesen egyetértek!
  • csoola
    elhárápom a torkod:D amugy crysis első fele sztem nagyon jo volt a második annyira nem tetszett, de végigtoltam
  • Prince of Máté
    Azért a Crysis sztem sokkal jobb mint ez
  • Adam69852
    de mér mindenki a grafikára ugrik??? én általában azért játszok egy játékkal mert leköt. Pl: Crysis csilli villi és még is egy kalap x*r

bocsánat elöre is tom hogy most mindenki nekem támad :D
  • Balumann
    Nekem a korábbi verzió (reloadedes) az időnként beszaggatott, árnyékot például nem tudtam bekapcsolni se mégha többi lowon volt. Most közepesen van az árnyék, multisampling is bekapcsolva, és több minden, és teljesen mértékben játszható.
    Tényleg nem az optimalizálás mesterei. De nekem a Crysis pl. sokkal gyengébben futott. És hiába volt az részletesebb is, nem tetszett annyira a látványvilág mint ebben (nem maxon volt az sem természetesen, érdekes módon ez sincs, mégis szép).
    Szóval sokat ne várjatok, de nem akadozik annyira, és nem lépett még ki, még mindig bennvagyok a játékban (a mentést is úgy írtam már h játékba voltam, még most is csak alt taboztam).
  • tobias88
    jelzem Kane & Lynch, Bioshock maxon ment... Crysis is közepesen, a patch nélküli 1.0ás...
  • tobias88
    nálam minden minimumon 1024*768ban, és hát nem ezt vártam, hasonlóan fut mint az előző, tán egy nagyon picit jobban, DE OLYAN RONDA LETT, hogy csak a játékélmény miatt játszok! unpotimalizálták...
  • tobias88
    ezt tuti szándékosan csinálták, hogy megváltoztatták a nevét
  • CroftManor
    Hát ez nem jó hír, már bánom h letöröltem a régi verziót, inkább lépegessen ki, mint szaggasson egyfolytában. :S
  • timantes
    NEM!!!!

Saját tapasztalat: a hónapokkal ezelőtti verzió sokkal jobban futott mint ez , amit műveltek az UBISOFTos srácok az gyalázat!! egyszerűen annyira szaggat már a tutorial pálya amikor két ember van a pályán mintha 10 évvel ezelőtti konfigom lenne, vagy egy ps3-as játékot akarnék elindítani ps2n! Jelzem hogy CSAK EZ a játék szaggat , minden más max grafikán pörög, még a crysis is jobban fut. Hát erre nyomtam egy UNINSTALT.
    Maga a játék az KÍVÁLÓ , de ahogy optimalizálták az EGY KALAP SZ*R!!!!

ezek után nem kétséges hogy egy Ft-ot nem adok a játékért , örültem a lewarezolásnak de a pénzt félreteszem...

• Balumann
    Tényleg sokkal optimalizáltabb lett a játék!
  • Balumann
    Megoldottam a mentést. Létre kell hozni egy új profilet (ugyan azon a néven mint a régi) a játékban. (3 vagy 4 fájlt hoz létre, egy .hdr , egy .opt , és egy .sav kiterjesztésű fájlt. Egy hosszú számu mentést hoz létre, és szóval az a lényeg hogy a régi mentés fájljait átnevezitek (illetve én a neven.map fájlt hagytam, mert .map fájlt nem hozott létre ilyen véletlenszerű számokkal teli névvel).

A régiben .hdr fájlt nem hozott létre, és a játékban adott nevem volt a fájlnév.
  • Haversrác
    Szasztok,van valami trükk arra, hogy szélesvászonról fullscreen-re állítsam a játékot?
  • davidka003
    Idézett hsz meg eltűnt közbe.
  • davidka003
    Sokan nem értik meg, hogy 4 éves gép már kukába való.
    Nem az a baj, hogy szar a gépe, hanem az, hogy nincs vele tisztába, hogy nem való semmire.
  • Skyline
    Én egyébként pont ezért hagytam abba kb fél óra játék után az kölcsönvett verziót..Bugosvolt,néhol darabos,orosz nemhiányzik,inkább vártam türelemmel hogy kijöjjön fullba,azt szeva..:)
  • TDC Geronimo
    Írják, hogy nem megy a régi mentés.
  • Skyline
    Ha egy nagyonpicit visszaolvasol,szép magyarra is le van fordítva amit egy külföldi fórumon írt egy gyerek aki már megvette a játékot:
    A full változat: Gyorsabb,stabilabb,picit szebb,de nem müxenek vele a lopott szar mentései....
  • Balumann
    Basszus nem találja meg a régi savegamemet :S:S Pedig le is mentettem külön, bemásoltam újra (hátha az újra telepítéskor mégis rátelepítette volna). De nem jó :S

Más tudja folytatni a régit?
  • Balumann
    Hol láttok ilyet h nukeolva lett, semmi ilyen nincs nforce-n... A crack ráadásul az előző verzióban is tökéeltesen működött (nem azzal volt a baj).
  • ProGabe #5802
    ez már tényleg hihetetlen!
    most itt ti azt találgatjátok,hogy mit TALÁLGATNAK nforce forumán? :S

legalább az ottani idiotizmus ne adódna össze az ittenivel!

mégis hogy a bús p*csába lenne attól jó ez a repack,hogy újra tömörítette a rld?a prenek az volt a gondja,hogy jeruzsálem fájlja egy random-generált fájl volt teszt verzió lévén.nehogy már azt gondoljátok,hogy fogta magát a rld és véglegesítette a játékot!már írták itt is,hogy aki kipróbálta,annak jó.nem csak abban,hogy továbbmegy,hanem hibákat is javítottak,stabilabb,gyorsabb

persze ettől maga a crack még lehet szar!

bocs az offért,de ilyen szintű idiotizmust ami itt megy....
  • strebacom
    Ne húzd fel magad tudtuk hogy ez lesz,mindig ez van és ezt nem lehet megállítani..ennyi...
  • ZsZso
    Ahhoz, hogy megértsd a történetet nem árt. Sokan végignyomták oroszul a játékot, ami azt mutatja, hogy nem szükséges ... ahogy írták az előttem szólok, felirat nincs, szóval az se segít :S.

Hogy jó hírrel is szolgáljak. A történetet megtalálhatod sokfelé a neten (magyarul is), szóval ha nagyon hadilábon állsz az angollal, akkor max elolvasod a sztorit miután kijátszottad :).
  • ZsZso
    Egyébként ha rákattintassz a képre, akkor ezt olvashatod: (üzenem #5759nek is)
    "No warez! Próbáld megvenni, jó játék, megéri!
    Ha mégis warezolsz, az elindításról, hibákról stb. itt lökd a sódert: KATT IDE." ...

Ez nekem elég egyértelmű. Úgy néz ki ezen a fórumon csak akkor értik meg az emberek, ha bazi nagy piros betűkkel vésik fel a lelkes modik ... (höhö .. legtöbbször még akkor sem) Ettől függetlenül bármit szabad, max lebasznak érte.

Hülye szokás, de mikor bemész a WCbe, akkor se a WC pumpát hugyozod le, mert te mindent megtehetsz ... (vagy ha igen, akkor elnézést kérek tőled). Ott van a budi, az épp arra jó ... itt meg van egy warez topik, ami pont arra jó, hogy warezoljanak benne.

Ezzel téma részemről lezárva. Aki ezek után anyázni akarna, csak nyugodtan, ahogy jólesik.

Aki kérdezte:
    Úgy néz ki maradt alul is és felül is a csík ... tehát nincs "igazi" full screen.
  • overlocker
    reloadeds release got nuked. "Nuked: Bad.Cracking.learn.to.do.it.right.some.times"

De a listán nincs Nukeolva csak forum pletyi sztem
  • Mr_no_NaMe
    Akkor megint letöltötem 6 gigát fölösbe...szuper
  • Vorpal
    Nem de az élethez kell
  • CroftManor
    Hát ez fantasztikus mondhatom
  • davidka003
    "this is not the retail version but the previous reloaded version with a fix"

Ha jól fordítom, akkor azt mondja, hogy ez nem a végleges verzió, hanem csak az előző verzió javítása.
  • sb1
    Kell biza, mível még felirat sem nagyon segít, így hallás után kell követni az eseményeket...
  • 50cent911
    helo,az lenne a kérdésem hogy kell-e a játékhoz komolyabb angol tudás?