9242
  • rucinho
    még egy nagy mínusz a játéknak!
    jah,és kösz!
  • ZsZso
    A PCs játékoknál megszokott értelemben nem. Olyan konzolos mentés van a játékban ...

Autosaveszerűség. Ez annyit tesz, hogyha valami változás történik a játékban (pl. kiderítettél valami infót, megmentettél egy személyt, vagy felvettél egy játékot) akkor lementi az adott memória blokkot. Így hogyha belépsz ugyanazon állapotba lépsz vissza (a felvett zászlókat már nem látod újra, de az őrök akiket kinyírtál újrateremtődnek ... kivéve a Templarok, mert ők részei a Templargyilkolós "mellékquest"nek.)

Továbbá mikor ment a játék szerintem csak azt menti melyik városba vagy, vagy melyik területen, a pontos pozíciód nem. Így mikor visszatöltöd a játékot, akkor nem garantált, hogy pont ugyanoda kerülsz, ahol kiléptél, de általában ez nem okoz gondot, mivel 1-2 perc alatt visszajuthatsz oda.

Remélem érthető voltam :)
  • rucinho
    nah,akkor másodszor is...:) gyorsmentés létezik a gémben?
  • lourker
    Milyen felbontásban annyi az fps? Igaz hogy mehetne gyorsabban is de azért 35fps már a játszható kategória szvsz.

Nálam 1024*768ban majdnem minden maxon /samplin talán 2*van 3*os helyett/ jól megy egy 8800gt 2gb ram és egy 2800mhz-re húzott 4200+os x2 mellett.(és ez már nem egy csúcskonfig manapság).
    Az rld verzió gond nélkül müxik 3-4óra játék után 1fagyás se volt nekem.
  • ZsZso
    Nincs.
  • KaszaN
    öhhömm van demó verzió a játékhoz? És ha van honnan lehet letölteni?
  • Prince of Máté
    Igen ha kettévágod az ISO-t, vagy a rarokat két dvd-re teszed.
    Nem akarok vele szarakodni, úgyis van most 10 DLem.
  • ZsZso
    Két új kérdést tettem a FAQba:
    Hogyan tehetem teljes képernyőre a játékot?
    [URL=http://pub36.bravenet.com/faq/show.php?usernum=3061935103&catid=9007#q5]Hogyan hozhatom át a mentéseket a "demó" verzióból a véglegesbe?[/URL]
  • DarkSector
    Jah a bótba.
  • rvn
    ezek szerint van rendesen müködö verzió?
  • rucinho
    mert nem működik alatta a CF!
    bár nekem így is szépen fut! :)
    nem értem meg a játék készítőket hogy miért nem optimalizálják a gémeket több kártyás rendszerre is,régebben még azt mondom hogy ok,de hogy 2008-at írunk és nem megy!érthetetlen!
  • rucinho
    már megvan! :)

viszont hogyan lehet gyorsmentést alkalmazni?
  • rage
    A régi mentések az átnevezős módszerrel valóban működnek,köszi a tippet.
  • ricsa008
    ezt nem értem mért nem lehet fullba tenni?
  • rage
    Most már jó a Jerusalem file is, rendesen scimitar bejegyzéssel indul. Tuti, hogy nem csak a cracket javították
    (Nem is kellett hozzá crack amúgy sem)
  • grebber
    Sehogy!
  • rucinho
    hogyan tudom full screenbe tenni a gémet?
  • AMD Norbee
    Azt nem értem hogy élsimító nélküli max grafon hogy lehet kb 30-35fps a lenti konfiggal??
    Vicc!!
  • HeadHunter86
    Minek ide dual layer DVD, mikor ki lehet írni DVD5-be is.
  • sparrow35
    Vegyél még egy 1G-set (a mai ram árak ismeretében javaslom...), és akkor lesz 4G dualban, viszont buherálni kell majd hogy a Win. mindet kezelje is...
  • Skyline
    Grebber már régebben is mondta hogy "mocskosmód unalmas"..:)
    Egyébként baromi sokan mondják,anno boxon toltam és tény monotonná vállik,egy idő után nem történik szinte semmi új...
  • Prince of Máté
    Na holnap i take a try...
    Kap egy utolsó esélyt, azért egy DL DVD-t megér, ha már ennyien töltik.
  • Mr Bishop
    OK. Te tudod.
  • grebber
    Nemtudom te mit néztél véletlenül sem imádtam.Egynek elment de unalmas nagyon ennyi.
  • Mr Bishop
    Nemrég még imádtad...
  • mama2
    Na ez se veszem meg ha ennyire mindenki mondja hogy uncsi:P.
  • grebber
    "A játék a vége felé elég uncsi lett..." Már kb a 3. órától hot unalom ugyanaz mindig.Szerencsére végigtoltam azt el is felejtettem.
  • CroftManor
    Hát akkor még hányszor fogjuk letölteni?
    Egyszerűbb, ha megvesszük pénteken a boltba, az a biztos
    Amúgy nekem tök mind1, h a mentéseket felismeri v sem, mert én úgyis végig fogom tolni újra az elejétől a végéig.
  • bgabor
    De egyértelműen nem az a mérföldkő, amit vártunk.
  • CalebJoe
    Valami olyasmit irtak az nforce-on hogy ez az előző verzió csak javítva lett a crack, ez még mindig nem a végleges, de lehet hülyeség.
  • matter
    Véleményem a játékrol:

A játék a vége felé elég uncsi lett...
    szinte mindig ugyan azok a küldik.

Nincsenek kihívások.

DE nem rossz játék, el lehet vele szórakozni:)
    Csak ajánlani tudom:)
  • Mr_no_NaMe
    Nekem még mindig rossz ez az új verzió...beszédnek/trappolásnak nincsen hangja és kérem nehogymár ki kelljen kapcsolni a hardwares gyorsítást, hogy tudjak ezzel játszani mert befosok. Most akkor ez ugyan az az 1-2 hónappal ezelőtti verzió csak javítva van jeruzsálem? Mert első ránézésre ugyan olyan bugos és szar...
  • CroftManor
    Látom van akinek itt 3 GB memója van, de azzal gyorsabb lessz az AC?
    Mert pl én vettem plusz 1 giga ramot múlt héten, de azt mondta haver h ne tegyem be, mert csak lassítja a gépet ha singleba van a 3. ram. Szal nekem 2x1 GB RAM dual channelbe megy most, de ha beteszek közé még egy giga ramot, akkor úgy veszi h single channel.
    Nem?
  • tommyg
    köszi
  • DarkSector
    KB 20h - végtelenig
  • tommyg
    mennyi a játékideje körülbelül?
  • Rage47
    Bannert majd pénteken átírom.
  • CroftManor
    Enyém is olan :D
    Remélem jól fog futni rajta ez a verzsön!
    Főleg ha jövő héten lecserélem a VGAmt 8800GTre
  • tommyg
    nem
  • Dante73
    Hasonló gépen, mint a Tied, 1280x mittoménhány, (szélesvászon miatt nemtudom) minden maxon, röcc nélkül szaladgál. A procim egy C2D E6550