9242
-
#5913 de -
#5912 kár hogy nincs benne vmi multiplayer-féleség:( -
#5911 Majd ha valaki megvette eredetiben nézze már meg hogy nála is DemoShield van-e v rendes InstallShield, köszi :) -
#5910 de -
#5909 hahaha -
Pokerface86 #5908 Na Hali!!
Amit tegnap feltettek a netre , ez a "Repack Reload" ez még nem a hivatalosan megjelent nem?? -
#5907 szerintem gyorsabb, a bika gépemen a 3ghzes egymagos procin és a 6600gtem az előző verzióban, egy egész nadrág volt látható, ez a verzió pedig fut és ultralow grafikán nem is akadozik. szal ja tuti optimalizálva van rendesen. -
Adam69852 #5906 mind1 nem szóltam...
azthiszem tul sok csokit ettem máma :S sry -
gregtom6 #5905 Na ez az,h elvileg optimalizálták a PC-s verziót,azért adták ki olyan sokára. Ha a reloaded-es változat is ugyanúgy fut mint a régi,akkor sztem nem a most megjelentről lett csinálva. -
#5904 ha az előző úgy ment mint a diavetítés(nememléxem hoiyg a grafikát lefettem vagy nemvettem) akkor semmi esély hogyez jobban menjen? -
#5903 hitman is bérgyilkos mégis sokkal változatosabb -
#5902 Nem olyan családból származik :S -
Adam69852 #5901 bocsi bocsi ha megint kötözködök de embörök mit vártok egy bérgyilkostól??? menjen bevásárolni a tescoba vagy egyéb dolgok? a bér gyilkos az bérgyilkol... nem lessz sokkal változatosabb
szal jöhettek folytogatni megint... :D -
#5900 gépigény nem ment lejjebb?:) -
gregtom6 #5899 Mivel tudom,h még itt sem eredetizik senki,ezért helpért nézzetek be az off topicba,h mit kérdeztem.Kösz. -
50cent911 #5898 oké mégegyszer bocs,csak nem tudtam hova mert uj vagyok!köszi és bocs -
#5897 Ide: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332 -
#5896 :) Nem kell venni új hangkártyát :). Max egy windows újrainstallálás kell. Amúgy nem is értem hogy mehet el a hang egy progi törlése miatt (driver törlése miatt már inkább, de akkor is csodákat tehet egy újraindítás).
Amúgy rossz topik :). -
#5895 Nagyon gyorsan menj át a hardver topicba. -
50cent911 #5894 helo,előre is elnézést kérek,tudom hogy nem ide tartozik de remélem valaki tud nekem segiteni,mert én nem vagyok egy nagy számitogép zseni!az lenne a problémám hogy véletlenül letöröltem valamilyen programot a gépről,és azóta elment a hang!ilyenkor lelehet hozzá tölteni valmit,vagy vennem kell egy uj hangkártyát?mégegyszer bocs,de aki tud segiteni örök hála! -
#5893 -
#5892 OFF:
Hi Mr. Bishop ;)
ON:
-
#5891 Hi ZsZso -
#5890 FAQban épp azért van, hogy ne kelljen kismilliószor leírni :S. Amúgy grat a kitartásodhoz :). -
#5889 Leírtam a megoldást nem is olyan régen (kb. 60 üzenettel korábban lehet). Csak létre kell hozni 1 újat, majd a régiket arra átnevezni (nem a profil nevet adja a fájlnévnek hanem egy random számú mentést és létrehoz egy .hdr fájlt, abba van a profile név is. (a régi neveddel hozz létre új profilt) -
#5888 FAQ! -
#5887 FAQban is van egy rész követelményekkel :) -
#5886 MICSODA???
nemismeri fel a profilom!
a régi profilom a nemvégeleges verzióból
ÁÁÁÁ???
újra végigkell tolnom? WTF -
lourker #5885 persze így van. és alap hogy intel proci jobb vétel manapság.
az intel gma x3100hez hozzászólva elméletileg tudja sm3-at a kari, de én nem láttam AC támogatott kártyalistáján/bár csak vmilyen fórumon találtam ilyet/. -
#5884 kihajtás!
lol hogy ly-al ítram ! -
#5883 én nem vennék amd procit egy erősebb vga alá,inkább intel intel!
de ez a kihalytás dolog is több részből tevődik össze,felbontás,élsimítás stb de most nem mennék bele!
über a gém! -
Shaggy84 #5882 Hali!
Kérdésem az lenne vki olyan felé aki rendesen tudna válaszolni nekem , hogy van a lapicsekem ami egy Intel Pentium DCP T2330(1.60 Ghz )2GB memó és egy Mobil Intel Graphic Media Accelerator X3100 ami asszem 400bm fölit a memó mert h a rendszer memóból veszi el és asszem támogat dx10 is, de nem abba akarom futatni, h a kari miatt nem engedi szerintettek a játék elindítását, azaz az intro lemegy, de utána kiírja h a program leáll és....?
Válaszokat előre is köszönöm
u.i.:Amúgy van nagy asztali gépem is csak bent vok melóhelyen és ezért kérdezem :)
-
lourker #5881 alap hogy nem hajtja ki teljesen, de nem is írtam hogy kihajtja csak leírtam, hogy megy a game?;p
Még így is hogy 35-40%/ugye egy 5600+os órajelén megy/ körüli tunning van a procin így sincs kihajtva a videokari. -
lourker #5880 a 2 gb mem is lehet oka az alacsonyabb fps-nek pl. vista alatt(ugye alapból 3gb -ot lehetett olvasni "ajánlott" memóriának sok helyen) -
Martins15 #5879 és egy 5600+ igen? -
#5878 azzal igencsak többnek kéne lennie, bár a 3870-es szériát nem tartom sokra -
#5877 4200+ nem igazán tudja meghajtani a 8800gt-t ... -
#5876 Ja, ja ... ha meghalsz, akkor nagyon közel dob le ahhoz ponthoz, ahol megpusztultál ... szerencsére. -
Skyline #5875 Nincs ezzel a mentéssel semmi baj amíg nem megoldhatatlan szinte a feladat...Nagyobb a kihívás,mintha 2 percenként nyomogatnám a quicksave-t...Ennek a megoldásnak a másik oldala (amit egy jtákban régen meguntam és uninstall) amikor már 50.-jére kezdesz valamit előről de nemsikerül megcsinálni,és vagy 10 perc mindig mire odajutsz...:) -
#5874 Mért? A "demó"val játszottam, abban nagyon helyénvalónak éreztem. Legrosszabb esetben is 10 percem veszett kárba. (ez is a főgyilkolászos + visszaszaladós résznél)
Volt jópár játék aminek hasonló mentési stratégiája volt, de ez messze föléjük emelkedik. Itt tényleg nincs olyan frusztráció, hogy nem tudod mikor hagyd abba, mert nem vagy biztos benne, hogy a következő mentési pontig lesz -e elég időd.
A mentések általában 5 percenkent követik egymást.