9242
  • CroftManor
    Na kipróbáltam én is a repack verziót. Hát mit is mondjak, az orosz verzió gyorsabban futott a gépemen, mint ez. Le kellett vennem 1024x768ra a felbontást, h gyors legyen a játékmenet. A lovaglós részek vmiért iszonyúan akadnak nálam, főleg ha még vágtázni akarok a lóval.
    Pozitívumként annyi, h télleg nem fagy ki se jerunál, se semmikor.
  • Dante73
    Ha tudod, hogy a játék procilimites nálad, akkor mér a grafikát cseszteted? Vegyél vissza a megjelenített emberek számából, és láss csodát, jobban fog menni!
    Nemtudom, miért akarja mindenki, hogy X360-as szintű játékok elfussanak, x-box szintű gépeken....? Ennyi embert, ezzel a grafikával, ennél kisebb gépigénnyel? Érdekes volna...
  • Viktor9202
    A no AGP-vel eggyet értek veled:)
  • csgj
    Egy nyamvadt fps különbség nincs az AC-ben high és low graf között... NÁLAM. Oké, neked klassz géped van, és ezen a fórumon sok mindenkinek klassz gépe van, de nem jut mindenkinek pénz egy ilyen gépre. DE lehet jól optimalizált játékokat kiadni! Az AC és pl a Crysis totál nem ilyen játék... De ha ennyit dolgoznak az AC-n, jóval a konzolos változat megjelenése után, akkor igazán megpróbálhattak volna barátságosabb gépigényt kialakítani hozzá. NEKEM igazán csak a procim régi, a többi megállná a helyét, és eddig minden ment vmilyen beállításon úgy, hogy ne akadjon ilyen őrült módon. EDDIG. Ezen vagyok kiakadva.

Ja, a játékok, amiket felsoroltál klasszak, habár a Ghost Recon AW a megjelenése idején bűnronda volt, és mellette gépigényes. De ezzel a no AGP dologgal, és az AC-vel a UbiSoft sikeresen felidegesített engem...
  • fook
    jó mégegy kis lámázás :D nem lehet valahogy átállítani monitorom 16:9be?:D
  • bacsobalint
    na most már azt átvitem de sajna a köv.küldetésnél nem tom mit kell csinálni mikor lemegyek a falu aljára és 2 ember ott van körülöttem de nem tom mit cisnáljak?????
    segitsetekxd
  • Viktor9202
    Ja. Ghost Recon??? Splinter Cell???? Rainbow Six???? Ezzekkel van valami bajod is? Ahogy látszik még az EA sem adott ki értelmes játékot ami gépbarát, meg lehet hogy akad neked, de érdekes nekem valahogy jól megy. Mer ha gyengébb géped van és mindent maxra baszol,akkor persze hogy nem megy normálisan.
  • csgj
    Amikor kiadták a Beyond Good and Evil-t, én is ezt gondoltam....
    Btw, felesleges a faszlámázás.
  • Gunner
    hát a nővel, "mártysad" be neki xD
  • Balumann
    Mostanában nem. Bár régebben sem voltak a kedvenceim között a játékai.
  • bacsobalint
    és meikel kell aludni?
  • Dragooon #5943
    aludj egyet.
    menj a franciaágyhoz.
    asszem ez az..
  • bacsobalint
    én abb akérnékj segitséget hogy az a pálya után amikor 2 őr lefog a fekete kabátos csávó belém mártya a kést ...
    utána folytatódik a diknőnél utána mit kell csinálni mert ahogy kihalgattama a beszédüket ....>beszéltem a adokinőve---->és utána nem topm mi kell
    létszi válaszoljatok:D
  • fook
    hát..akkor lehet uninstall lesz belőle :/
  • TDC Geronimo
    Semmi gond érted :)
  • fook
    bocsánat hogy nem mindenki olyan mint TE!
  • TDC Geronimo
    Ha egy kicsit is érdekel valami én először utánaolvasok és csak legvégső esetbe kérdezek, úgy látom a te esetedben ez fordítva működik. Csupán 1 oldalt kéne visszaolvasnod és megkapnád a választ...ez is 16:9be megy és nem lehet "teljes képrenyőre" rakni.
  • Dave0092
    faszláma... ubisoft az egyik legjobb
  • fook
    de vicces vagy..
  • TDC Geronimo
    Húzd szét a monitorod hosszirányba -.-
  • fook
    halihó :) hol lehet teljes képernyőre rakni ?:O
  • pauly
    Hát akkor valami nálad nem stimmel ha a Crysis jobban megy mint ez :P
  • lourker
    Egy normális mai configon egyáltalán nem "akad" a game. nem 3-4-5éves kártyával/procival kell játszani vele és rögtön kevesebb a gond.
  • csgj
    Úristen... komolyan, ez az új, normális verzió is teljesen ugyanolyan, mint az előző. Azzal a kivétellel, hogy itt megy Jeruzsálem. De ugyanúgy baromira rosszul optimalizált, jobban akad, mint a Crysis (az nem is nagyon akadt nekem... ez viszont, mint az őrült), és megmaradtak a bugok! És még akkor ott van a widescreen, és a nuku felirat. Bugok közül a "nyomorékul lógó csuklya effekt" is megmaradt... Persze az is lehet, hogy ez ugyanaz a "béta" verzió. Viszont ha nem, akkor a fejlesztők piszok sz*r munkát végeztek... persze, hát Ubisoft, mit is vártam, miután pl megjegyezték a Vegas 2 gépigényében, hogy a game nem támogatja az AGP-s kártyákat...
  • Shep
    Kösz.
  • Shep
    Jó, jó miért ne lenne jó?
  • CroftManor
    Most akkor ami a Repack reloaded verzióban van crack, az jó vagy sem?
  • Rage47
    shift kellett előzőben
  • Shep
    Melyik gombot kell nyomni a zsebtolvajláshoz, mert Damaszkuszban nem akarja csinálni, hiába nyomkodok akármit, pedig a másik verzióban simán működött a dolog.
  • Dragooon #5925
    nem tette jól, mert ez nem warez topik -.-
  • lourker
    hát aki a warezért fizet az meg is érdemli imo. kb. ezeregy módja van gyorsan beszerezni egy játékot smsweben kívül
  • bgabor
    Szerintem meg jól tette hogy belinkelte. Én is innen terveztem leszedni az új release-t.
  • BlastR
    Nekem sajnos ez a verzió akad....
    Nem értem...
    A másik fullon élsimitással meg se röccent,ez meg akad mint állat.
    Ennek a verziónak állítolag jobban kellene futnia mint a "demónak"?
  • Gunner
    Srácok... 25-35 fpsel fut a kicsike mindenhol, 1024 no aa, minden 2/4en kivéve shadows (2/3)
    lejjebb már nincs pofám vinni a grafikát, mert már égő lenne :)
  • Gunner
    remélem szóltak már valamelyik modnak xD
  • Shep
    Téged ezért valaki hú de le fog szólni :)
  • DarkSector
    THX a pontos warez-t.
    LOL
  • Gunner
    najah, a magas színvonalú magyar szinkronszínészeinkel :D
  • strebacom
    Milyen jó lenne ez a játék magyar szinkronnal....Húú...
  • Gunner
    kettesben ugrálni le a tetőkről? :) egyébként egy multiplayer kód megírása nem is olyan egyszerű, és elvileg nagyon felgyorsítja a feljesztési időt (napersze... :D)