9242
  • gregtom6
    Csak a bannerba kellene kiírnia vkinek, h mielőtt kérdezel,katt az F.A.Q.-ra.
  • o0tomy0o
    Bocs, nem tűnt fel, sokan itt olvasni sem tudnak (FAQ lámák...), lehet ezt sem veszik észre...
  • o0tomy0o
    Te eltudsz?
  • mama2
    Én nem tudom hogy kell, de kérlek ne káromkodj. Jó, felbaszta az agyadat, de ez nem a gmui. Úgy iis megértjük, ha nem minden második szavad f*sz.
  • KaszaN
    Nem tudsz elbánni 20 őrrel?:)
  • o0tomy0o
    Hogy a kékeres f@szomba kell megcsinálni azt a küldit amiben 7-8 könyvégetős gecit kell kinyírni?? már vagy 20 szor nekiálltam, nagynehezen kinyírom az összeset de az uccsót akárhogy igyekszem egyszerűen nem lehet. Ha a tetőn megyek 3 nyilas van, azok úgy is kiszúrnak nemtom levadászni őket, ha meg kiszúrtak akkor meg az a fasz elkezd futni a várőrökhöz. Ha tetőről ("árnyékban") becélzom és dobókéssel akarom leszedni az lepattan róla vagy mi a fasz. Ha simán berohanok akkor is meghalok mert jön vagy 20 őr. Egyszerűen nemlehet kinyírni (várőrségnél mikor addig elfut már lehetetlen...). Már kurv@ra felbaszta ez a fos az agyam.
  • mama2
    JÉZUS KRISZTUS ez a topik ez valami... Minden második hsz:LÁMA, vagy olyan kérdés, ami benne van a FAQ-ba, vagy két hsz.-szel arrébb megválaszóltak:P.
  • Pokerface86
    Miért nincs ebben az új verzióban párbeszéd hangok?????
    Legalábbis nem mindig van!!!
  • Magiszter
    És mindjárt jön egy olyan is hogy "Hogy kell elindítani a FAQ-ot? Elakadtam a FAQ-ban a XY helyen...."
  • ZsZso
    Kb.

Így visszaolvasva csak ezen az oldalon 10 fölött van azon hozzászólások száma ahol a FAQban megválaszolt kérdéseket tartalmaznak.
  • Gunner
    Ilyenkor érezheti az ember, h FAQ fölösleges... fórum linkje a FAQ-ból kéne indulnia, és ha elfogadod a feltételeket-következményeket csak akkor jöhetsz ide :)
  • ZsZso
    Édes egyetlen JackSparrow -om. Nézd meg te is a FAQt kérlek.
  • ZsZso
    Ez is benne van a FAQban :)
  • ZsZso
    Igazából azokra a tornyokra kell felmászni, amit mutat a térkép. Meglátásom szerint a már felfedezett kilátok eltűnnek a mapról.
  • o0tomy0o
    Köszönöm szépen!
  • bubu13
    a kék területekre kell menni (ismeretlen terület) és ott kell felmászni a tornyokra
  • o0tomy0o
    Uhh, lehet volt már, de segítsen valaki, hogy merre kell menni és mit kell csinálni mikor a várban a "nagyfőnök" elküld hogy beszéljek a városokban lévő bureau-kban lévő tagokkal. Elmentem mindegyikhez, de mivel nem hallottam semmit a párbeszédekből (nem szól a centerem :S) ezért abszolute nemtom merre kell menni és mit kell csinálni. Térképeknél mindegyik városban ugyan azt írja ki hogy menjek a kilátóhelyekre szétnézni és akkor kapom a küldiket (ugye 6 küldiből 3-at kell teljesíteni az assassin memo blokkhoz...). Aztán hiába mészok fel 2-3 ra is egy városban, sehol semmi... Pls help!
  • Dante73
    Nem úgymond, hanem konkrétan 16:9 es a játék. Ezt én is HATALMAS hibának tartom! Mintahogy a feliratozás hiányát is! Szerintem, ezeket megszokta az egységsugaru PC-user, kell neki. Ugyhogy, ha bukta lessz PC-n a játék, akkor ez a kettő, plusz a lapos játékmenet lessz a hunyó, nem a warez... Persze, arra lessz fogva, de ez más kérdés. Mint ahogy az is, hogy miért minden harmadik hozzászólásnak a "hogyan álitom át a képarányt" "hol kapcsolom be a feliratokat" és "miért optimalizálták olyan szarul, hogy csak x FPS-em van, a kukába való gépemen"...
  • xido
    az az általános hiszti,hogy alul felül fekete vászon van...mint mikor régen bemondták a tévében,hogy bocsánatot kérünk érte:))..nem wndows módban indul el,kis ablakban...hanem ez nekik így nem teljes,hogy úgymond 16:9-es a játék:))
  • xido
    nem hát...jaj de birka kérdés ez...tegnapi hivatalos USA megjelenéskor mi a jóistenre vártok még feljesztésre,javításra az utolsó pillanatokban EU-ba kerülés előtt?
  • CroftManor
    Na nekem vmiért visszaállt az orosz verzió szerinti jobb gombra, hogy h egyszer megnyomod futni kezd, ha mégegyszer akkor abbahagyja a futást és gyalogol.
    Ja és most az elöbb kilépett, az ac.exe hibát észlelt...pedig csak a felbontást álítottam át :S
  • Balumann
    Szélesvásznu a játék, így van megcsinálva, nincs teljes képernyőre lehetőség. De nem értem mi a gond, 19 colos monitorom van (nem wide) és telejsen jól látni midnent... nem értem mi a probléma
  • Balumann
    visszaolvasás vagy FAQ elolvasással
  • underx
    Hogyan tudom azt elérni hogy müködjenek a régi mentéseim?
  • JackSparrow88
    THX, de akkor a végleges változat még nem jött ki ugye?
  • csoola
    jeru utáni megbizásnál merre kellene elindulnom, arsuf következik ha jol értettem, de az merre van? csak nem akarok feleslegesen boklászni... vagy ismét valamelyik városba kellene zuzni?
  • underx
    Nekem is Samsungom van és megy teljes képernyön!!!
  • gregtom6
    Akkor az én gépemen hogy menne?
    AMD Athlon 64 3500+
    Inno3D nVidia GeForce 7600 GT
    2,25 GB memória
    a www.srtest.com azt mondja,a procim nem éri el a minimumot se.akkor nekem is úgy fog akadni,mint neked???
    Neked milyen procid van amúgy?
  • underx
    Hy!
    Miért nem müködnek a régi mentések?
    Vagy csak én nem csinálok valamit jol?
  • CroftManor
    Nekem Samsung LCD van és nem megy telejs képernyőbe :(
  • csgj
    Megtaláltam, de így is alapban minimumon volt, szóval tökmindegy...
  • fook
    hát nekem régi monitorom van , és nem lehet teljesre rakni.. normálon a régi fajtát értem.. nem lcd,tft, widescreen
  • csgj
    Megjelenített emberek számából?? Ilyen is van? :O Én nem vettem észre...
  • ricsa008
    de mi a gáz a teljes képernyővel nekem alapból teljes
  • csgj
    Én a VEGAS 2-ről írtam, hogy NEM megy AGP-s karikon... hjaj (JackSparrow88, nyugi, úgy van, ahogy Balumann írta)
  • fook
    szerintetek lesz patch teljes képernyős "problémára"?:D
  • CroftManor
    Hé, most vissza akartam menni a játékba, erre nem tölti be :S
  • Balumann
    (illetve Ati HD-knél és x1950 -esnél is jó az AGP-s
  • Balumann
    Csak a * -al jelölt kártyáknál nem jó az AGP-s, pl. ha jól értem Nvidia 7*** és 8*** -nál jó az AGP is.
  • JackSparrow88
    Hy! Két kérdésem lenne, az első : AGP-s kártyákon télleg nem megy a game?
    A második, bár ez lehet h lejjebb már le lett írva, nemtom h ez a "Repack Reloaded" verzió ez a bolti változat vagyis a végleges már? THX a válaszokért...