Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SrAta
ugyanazon a részen vagytok?
Vagy te még csak most kezdted?
mert az elején amikor még a "Virtuális kékségben" rohangászol addig normális

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Sziasztok!Elakadtam egy olyan résznél ahol két árussal kéne valamit csinálni,de nem férek hozzájuk,mert ott vannak a pult mögött.Tudtok segíteni?
Sziasztok!Olyan problémám van a játékkal hogy amikor elindulok az emberkével akkor elkezd iszonyatosan mosodni a kép és nemtudom mi lehet az oka.Sapphire Radeon HD3650 kártyám van 512mb,a procim nemtul jo Intel Celeron D 2,26ghz, és 1,5gb RAM. És az a legrosszabb hogy haveromnak rosszabb teljesitményü gépe van és neki megy gond nélkül 1gb RAM-al meg nvidia 9500GT- vidikarival.
Ötleteket várom😄 Köszike.
Fogaskerék szerûség meg amivel vissza lehet húzni talán, van 1 videó amiben nagyon közelrõl mutatják, nézd meg ott, szerintem

KaszaN

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

ja gondoltam már amikor megnéztem mit jelent, thx 😄
SrAta
jaaa azok csak arra jók, ha nekimész az õrnek azok megfogják addig te ölheted õket😄
Másra nem jók😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

nem, sötét ruha. de megnéztem szótárba, elvileg vmi polgárõrt jelent. Mert amikor üldöznek, akkor azok segítenek gyepálni 😄 szóval sztem nem is mission, csak azért jelzi mert azok tudnak segíteni, vagy nem vágom..
SrAta
fehér ruhába?

hello, kéne egy kis help. ezek a "vigilantes" jelzésûek mik a térképen? mit kell azokkal csinálni? odamegyek de semmi, áll ott mindig 4 ember.
SrAta
írd le, hogy milyen videókarid van és procid, és hogy mennyi ramod, de fõleg a videókártya adatait pontosan!

hello

Olyan problémám van a játékkal hogy mikor elõször ki kell menni a városból lóháton elérem a határt átölt a másik pályára, és itt jön az okosság hogy gyakorlatilag függõleges textúracsíkok és elmosodások telítik be a képet mint a falak úgy tudnám leírni és csak fõhõsünk és a lova kivehetõ meg ahogy megyünk emitt-amott egy két részlet a környezetbõl.

Valami ötlet

Kösszi elõre is

jackcsabi
Kösz, de megtaláltam egyböl amikor írtam az elözö hszem 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Segítek, ITT el tudod olvasni, ha valamit nem értesz.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

jackcsabi
Ok, elolvastam a FAQ-t, szóval nincs feliratozás, mindegy majd ha valamit nem értek akkor utánaolvasok...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jackcsabi
Hmm, nincs valami mód rá, hogy bekapcsoljam a feliratozást? Néhány helyen nem igazán értem mit beszélnek... :/

jackcsabi
Jééé én eddig hogyhogy nem jártam ebben a topikban.
Most újrakezdem a játékot, megjött a kedvem hozzá 😊

UI: a zenéjét töltöm 😊

PL .: GENIUS G.C USB külön audió bemenet található rajta, olyan 9k körül van az ára de tökéletes.Vagy esetleg vannak olcsóbb kategóriák ebben a márkában ,de azokat nem tom felismeri e a játék....

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

valaki tudna mondani pár gamepadot amit felismer a játék? mert az én ócsó tescos impact gamepadom nem jó neki -
KaszaN
A ruhálya holyan mint aEzio-nak 😛.

Mi ezen a komoly ..? Bambul ki az ablakon, mint valami langyi. 😊 amúgy szép kép 😊

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Narxis
szép

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

KaszaN

KaszaN
F.A.Q.

poppe

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Üdv mindenki
Abban kérném a segítségeteket hogy mikor a 3 memoriaban vagyok választhatok hogy Jeruzsálámbe megyek, vagy a Ace.
Amikor Jeruzsálembe megyek kifagy a betöltés közben mit tegyek hogy ez ne történyjen?
Elõre is kössz
zsolt515
Üdv!
Segítsetek mert nem jó a game. Elindítottam net nélkül akkor 55%-nál hibát írt ki és kilépett. Bekapcsoltam a netet és letöltött valami patchet és 52%-nál a gép kihozott egy kék képernyõt és ujraindult. Légyszi segítsetek!!!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

zsolt515
Üdv!
Én is megszereztem a játékot mert eddig letöltöttem 5-ször de eggyik sem indult el így hát megvettem. De még nem tettem fel majd ha lesz idõm. A Witcher után gondoltam ez már vmivel jobb mint a Witcher így hát megvettem.

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

A countert tudtam.
A 2.-ért thx
The Protector
LOL.Gyakorlatilag a legjobb dolgot nem tudod a játékban.A counter attack.Tartobba jobb gombot folyamatosan(védekezel)Mikor üt feléd vki gyorsan megnyomod közben a támadás gomdot(bal egér).És kivégzi.Pont akkor mikor eltalálna.DE ha béna vagy akkor nyomkodd folyamatosan gyorsan mikor kezdi a támadást.HA erõsebb ellenféllel küzdesz akkor meg kell gyengíteni pofonokkal stb csak aztán végehetõs ki.
2.Mikor támadsz vkivel és összecsattanik a kard akkor nyomj bal egérgombot és pár Csattanás után kivégzi.ez is jó tehnika.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hi all!
Már többször is végig játszottam a játékot de egy dolgot nem tok.
Van egy másik fajta speciális támadás amit már az elejétõl fogva van.
Vmi olyasmi hogy támdasz és ha jó idõben (leírja mikor de én nem tudtam megérteni) a "támadást" gombot akkor jön elõ.
Ha tudja vlaki hogy mikor és hogyan kell akkor pls írja le!
ffxi
Nem, nincs.

Fákjúal!

Van a játéknk magyarosítása,vagy várható?
Hi
KaszaN
Azér...elvagyok. XD

Köszi szépen, az volt az.😊
Az elsötétülésre rosszul emlékeztem, a harang rémlett csak.
Nagyon sépen köszönöm még egyszer!😄
ProGabe
szerintem ERRE gondolsz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hello!
Valaki meg tudná adni annak a videónak a linkjét, amiben egy assassin egy asztal körül ülõ emberek közül kinyír egyet pont akkor, amikor elsötétül a terem egy pillanatra?
A segítséget elõre is köszönöm!
Bali
CroftManor
A pop nekem se annyira kedvenc, fõleg nem a WW. de azért egy végigjátszást megért...
Ha esetleg vki nem látta volna másik AC vidimet, most megnézheti 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

devilzero
Már megnézegettem pár videót, azután az eszembe jutott hogy AP CS4-el könnyebb HD-s videót csinálni :-)

A Mirrors Edge a másik nagy kedvenc, szeretem az ilyen mászkálós játékokat, viszon a POP sorozat nem a nagy kedvenc, hiába vettem meg a Warrior Withint, nem tetszik!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

CroftManor
Hát a mostani gameplayt az Adobe premiere CS4el. Az akkori trailert meg Ulead Video Studio 11el. Minden videómat azóta Adobe CS4el szerkesztek

devilzero
Igen, azt is megnéztem már, és téll jobb ez a Trailer😉
Movie Maker vagy komolyabb szerkesztõt használsz?

A Basabánál jó hogy megvágtad, nemnagyon tetszett a pusztulós rész, sokat dumált, megérdemelte😄

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

CroftManor
Kösz 😊 Egy kicsit megvágtam a dumálós részt a török basánál, így is 112 MB lett a vidi, mivel HD.
Am a banner alatt lévõt is én csináltam 😄

devilzero
Megpróbálnám 100%-ra kijátszani a játékot, mert megszerettem, megvannak a zászlókeresõ mappok is!

A videó nagyon jó, szeretem elnézegetni az ilyen fain videókat!

Prince23
Látom CroftManor már készülõdik a második részre (logójáról nézve)
😊

CroftManor
Am milyen a videó? <#vigyor0>

CroftManor
és mért baj az h kihagytál egy zsebtolvajlást?

devilzero
Akkor ha egy zsebtolvajlós rész pl kihagytam a Memory Block 3ból akkor csak úgy tudom megcsinálni ha teljesen elõrõl kezdem?

Az a baj hogy a memory block 4-nél jutott az eszembe hogy mindent megkéne csinálni:S

nekem is mükszik ugy is ha megy a net...
CroftManor
Na ennek a probléma megoldásnak az örömére, csináltam egy akadás mentes gameplayt<#vigyor>