9242
  • CroftManor
    hát csak akkor rezeg ha pl nagyobbat esel, vagy ha megütnek pl
  • FlyHigh
    Nah megoldottam, viszont van még valami, xbox360 kontroller nem rezeg a játékban, hiába állítom a vibrációt onra. Nálatok is ilyen?
  • FlyHigh
    Csáó!
    Nekem a az problémám, hogy nem rakja kis full képernyőre a játékot, nem ablakban fut, fekete sáv van körbe arányosan a 16:9-hez, lcd tv-n tolom.
    Valaki esetleg?
  • yecga
    www.bestfifasok.gportal.hu
    nézzétek meg ez az oldalt !!
  • CroftManor
    Hát xboxra meg ps3omra már kint van. Én már végigvittem azt is. PCre valamikor 2010 március
  • DONGUBA
    es az mikor jon?
  • CroftManor
    A második részben már van felirat :)
  • Edorn
    Nem találtam lehetőséget a játékban, hogy feliratot kapcsoljak be. Játék közben menü sincs nagyon (csak kilépés, profil választás, ilyesmi...), szóval nem nagyon lett volna értelme egy magyarításnak... (remélem a második részben már lesz lehetőség a feliratok bekapcsolására...)
  • FlyHigh
    Nekiállok a játéknak. azt olvastam, hogy nem készítettek hozzá magyar feliratot, ez igaz?
  • Edorn
    Levettem teljesen és így már tökéletesen fut max beállításokkal is akadás nélkül! Még egyszer köszönet!!!
  • Edorn
    Köszi a tippet! Bár nem javult meg teljesen, de jobb lett...
  • kirol
    A start menüben van olyan, hogy FUTTATÁS. Na oda írd be.
  • Edorn
    WinXP. Hogy érted, hogy futtatás részbe?
  • CroftManor
    Milyen op rendszered van? Ha xp, akkor írd be a futtatás részbe, hogy dxdiag, és ott a hardveres gyorsításnál vedd le normállra, ha jól emléxem.
  • Edorn
    Nekem lenne egy olyan gondom, hogy megy szépen full beállításokkal, de a hang az csúszik, főleg ha sokan harcolunk. De gyakran akkor is csúszik, ha csak két személy beszélget egy szobában, vagy a "végtelenben"... Mitől lehet ez? Már lejjebb vettem pár grafikai beállítást, hátha az akasztja meg (árnyékokat 0-ra, meg két on/off-os beállítási lehetőséget off-ra), de így is csúszik/szaggat hang... Gyakran, mintha dadognának...

Elég idegesítő... Tud erre valaki valami megoldást?
  • kirol
    Innen indul pontosan, az tök jó!
  • CroftManor
    Az a vége az AC1nek, a kettő innen folytatódik.
  • kirol
    Meg hogy lesz ennek vége?
    Lement a stáblista és most ott vagyok abban a teremben és semmi. Látom azokat a tejtett írásokat mindenütt és akkor most mi van?
  • cr234
    sajnos en sem ertem a veget
  • cr234
    nyomd folyamatosan a shiftet
  • kirol
    Na tegnap végigvittem.
    Valaki spoilerben röviden összefoglalná, hogy mi is volt ez a vég?
    Felirat nélkül nem vágom teljesen.
    A csóka megölette velünk a sok bácsit, kamuból. Aztán a való életben mit azok, amiket a falon, földön látunk? Mi történt itt?
  • laaj
    helló
    Én most keztem ezel a játékkal játszani de már az elején megakadtam ahol mennek körbe körbe az emberek azokkkal a vázzákal h ott mit kel csinálni?????
    vagy rosz helyen járok ezt nem is kel megcsinálni??????????

SEGGÍTSÉGETEKET KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!
  • Grifidos
    Lófaxt!
    ALT+ENTER
  • kirol
    Ne nyomkodd az ALT+TAB-ot és ne kattintgass asztalra indulás közben és nem vált ablakra.

Ha véletlenül megnyomtam, vagy asztalra kattintottam indulás előtt, nekem is átvált.
  • Deni21
    Szevasztok! Az lenne a gondom hogy Windows7 alatt nem tudom teljesképernyőre rakni. tdvalaki megoldást?
  • kirol
    Már megtaláltam, köszi!
  • Grifidos
    Felhasználó ügyesen kimegy a városból, rátompul a TAB-ra és megnézi a térképen hogy hol van.
  • Steve Q
    Acre közelében valahol.
  • kirol
    De hova?
  • DONGUBA
    ulj fel egy lora es lovagolj oda:)
  • kirol
    Azt mondja lovagoljak Arsuf -ba. az mi az?
  • Edorn
    Nekem ilyet dob telepítés közben:

http://kep.ivpicture.hu/233403.N.jpg
    Tudnátok rá valami megoldást?
    Ha leokézom, akkor az eddig telepített mappáit eltünteti... eddig 3szor próbálkoztam telepíteni, mindig ez volt a vége és mindig itt, ennél a résznél.

Ezzel a Jeruzsálemmel csak nincs még mindig rendben minden...
  • DONGUBA
    Koszi
    Kene egy vegigjatszas ha van.
  • koschwarz
    a temetés még nem teljesen a vége, de úgy emlékszem, hogy menekülni kell ahogy csak bírsz, de aztán van egy scriptelt jelenet és egy párbaj. mellesleg ilyenkorra már tudnod kéne, hogy megy ez :)
  • kirol
    Ülj le a padra, fordulj oda és nyomd meg a gombot. (E, vagy Q nem emlékszek.)
  • DONGUBA
    Hello kene egy kis help
    Meg az elejen vagyok egy faluban ahol ha jol ertem hallgatoznom kellene.
    Csak nem tudom hogy hogy?
  • kirol
    Szerintem már a vége felé járhatok. Valami temetésen vagyok, ahol aztán mindenki rám támad.

Próbáltam harcolni, de esélyem nincs annyi emberrel szemben. Próbáltam menekülni,hogy hátha elbújhatok, de azt se lehet.

Valami praktikus tanácsot tudnátok adni?
  • davidka003
    9600 xt semmihez nem elég. 5 éves kártya.
  • kirol
    Most ott járok, hogy miután a 7-ből 1 ember a tűzbe löktek - és az mivel beleesett, már azonnal meg is halt :D - kimennek 6-an a városba és őket kell egyesével megölni. De mindig elvérzek egy-egy csatában. Pedig eléggé vágom a harcot.
    Nagyon idegesítő, hogy küzdök 20 percet, elbukok és kezdhetem elölről. :(

Sokszor csak hason üti a másikat és csak elesik, ahelyett, hogy leszúrná.
  • Glesthor
    Üdv mindenkinek!

Szeretnék érdeklődni, hogy egy ati radeon 9600xt 256mb-os videókártya elég-e a játékhoz vagy valami mást kéne hozzá hegeszteni?