Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy te még csak most kezdted?
mert az elején amikor még a "Virtuális kékségben" rohangászol addig normális
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ötleteket várom😄 Köszike.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Másra nem jók😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Olyan problémám van a játékkal hogy mikor elõször ki kell menni a városból lóháton elérem a határt átölt a másik pályára, és itt jön az okosság hogy gyakorlatilag függõleges textúracsíkok és elmosodások telítik be a képet mint a falak úgy tudnám leírni és csak fõhõsünk és a lova kivehetõ meg ahogy megyünk emitt-amott egy két részlet a környezetbõl.
Valami ötlet
Kösszi elõre is
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Most újrakezdem a játékot, megjött a kedvem hozzá 😊
UI: a zenéjét töltöm 😊
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
http://rapidshare.com/files/258028106/Assassin_s_Creed_Original_Game_Soundtrack.zip.html
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Abban kérném a segítségeteket hogy mikor a 3 memoriaban vagyok választhatok hogy Jeruzsálámbe megyek, vagy a Ace.
Amikor Jeruzsálembe megyek kifagy a betöltés közben mit tegyek hogy ez ne történyjen?
Elõre is kössz
Segítsetek mert nem jó a game. Elindítottam net nélkül akkor 55%-nál hibát írt ki és kilépett. Bekapcsoltam a netet és letöltött valami patchet és 52%-nál a gép kihozott egy kék képernyõt és ujraindult. Légyszi segítsetek!!!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Én is megszereztem a játékot mert eddig letöltöttem 5-ször de eggyik sem indult el így hát megvettem. De még nem tettem fel majd ha lesz idõm. A Witcher után gondoltam ez már vmivel jobb mint a Witcher így hát megvettem.
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
A 2.-ért thx
2.Mikor támadsz vkivel és összecsattanik a kard akkor nyomj bal egérgombot és pár Csattanás után kivégzi.ez is jó tehnika.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Már többször is végig játszottam a játékot de egy dolgot nem tok.
Van egy másik fajta speciális támadás amit már az elejétõl fogva van.
Vmi olyasmi hogy támdasz és ha jó idõben (leírja mikor de én nem tudtam megérteni) a "támadást" gombot akkor jön elõ.
Ha tudja vlaki hogy mikor és hogyan kell akkor pls írja le!
Az elsötétülésre rosszul emlékeztem, a harang rémlett csak.
Nagyon sépen köszönöm még egyszer!😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Valaki meg tudná adni annak a videónak a linkjét, amiben egy assassin egy asztal körül ülõ emberek közül kinyír egyet pont akkor, amikor elsötétül a terem egy pillanatra?
A segítséget elõre is köszönöm!
Bali
Ha esetleg vki nem látta volna másik AC vidimet, most megnézheti 😊
Nothing is True, Everything is Permitted
A Mirrors Edge a másik nagy kedvenc, szeretem az ilyen mászkálós játékokat, viszon a POP sorozat nem a nagy kedvenc, hiába vettem meg a Warrior Withint, nem tetszik!
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Movie Maker vagy komolyabb szerkesztõt használsz?
A Basabánál jó hogy megvágtad, nemnagyon tetszett a pusztulós rész, sokat dumált, megérdemelte😄
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Am a banner alatt lévõt is én csináltam 😄
A videó nagyon jó, szeretem elnézegetni az ilyen fain videókat!
Az a baj hogy a memory block 4-nél jutott az eszembe hogy mindent megkéne csinálni:S