9242
-
Skyline #6034 Állíts...Ha arragondolsz amikor az elején a tutorial után mész a vár felé..Na ott fényesnappal napsütés van,viágosság..:)
-
#6033 Én sötét pályára csak a legvégén emléxek, mikor meg kell küzdeni az öreggel. -
#6032 Ja, mégegy problémám van: Amikor már a városban vagyo, és megyek a várba, akkor az egész minden olyan sötét, hogyha a monitor elé teszek egy negrót, az elkezd világítani. Komolyan. Rohdt sötét, nem tudom mi van. A játék direkt ilyen, szóval, mert el van borulva a játékba, vagy a monitoron kéne valamit állítani? -
#6031 Hát pedig nekem se nagy az angol tudásom, de én tudtam mit kell csinálni azon a köcsögös részen. -
Skyline #6030 A gond az angoltudás..:)
Főleg amikor beírja valaki hogy a tutorialba nemtud átmenni a köcsögös emberek közt pedig megnyomja a shiftet...No igen,csak nem az van odaírva hogy nyomd meg a shiftet hanem hogy TARTSD lenyomva:) -
Skyline #6029 A 0 gomb az egér bal az 1-es gomb az egér jobb gombja,a legtöbb játék eszerint nyomja,max nem 0-1 hanem 1-2..:)
A shiftet meg kiírja,a space-t is...Gond?:)))) -
#6028 cölöpökön ugrálni könyebb bill-el meg egérrel, azon kívül gamepad 4eva :) -
#6027 MIért van az, ha megnyomom az E betűt, akkor ugye látnom kéne a népet fekete fehéres ködben...de ha megnyomom semmi mást nem látok csak a nagy vakító fehéret? -
gregtom6 #6026 lol,ha emiatt nem veszel meg vmit......
csak úgy mondom,h kb 5 perc v annyi sem,amíg beállítod a klaviatúrádat vagy x360 kontrolleredet rá.
Amúgy meg a nagy konzolátiratoknál is mindig az irányítás miatt sírnak.Pl Devil May Cry 3 PC-nél is,pedig halál egyszerű még billentyűn játszani is,sőt sztem könnyebb,mint vmi kontrolleren. -
#6025 Látom megy a flame ezerrel, na én csak annyit böknék hozzá, hogy nálam azért csak 2 percet futott, mert a hideg kirázott a "tutorial"-nak nevezett villódzó fostól, meg a sajnos fejlesztők között elég gyakori nyomd meg a lófaszjóska gombot hogy ezt csináld, megnyomom és persze hogy nem azt csinálja mert LUSTA dögök kiírni azt hogy Mouse click 1 vagy sift vagy akármi. Ha kiír vmit akkor legyen mán úgy is könyörgöm.Bosszúból nem veszem meg. -
#6024 Igen-igen, alap gyorsításra kellett rakni és akkor volt hang. De nekem most is az elvileg teljes verzióba is arra kellett rakni, holott ha teljes, nem kellne ilyen hibának lenni benne szvsz. -
gregtom6 #6023 Látom,Rage47 beírta a bannerba,de milyen jól tette. Úgyhogy most már csak on legyen,no off. -
#6022 jah vágom, valami hardveres gyorsítást vagy mit kell kikapcsolni, én nem vágom nekme a bétába is volt hang -
#6021 De nem úgy hang. Hanem a bétában is úgy volt hang, hogy valamit átállítottunk a winfosba. De azt hittem, hogy ez a teljesben(mivel ez szerintetek a teljes), nem kell semmit állítani, alapból lesz hang. De NEM. Éerirek mire gondolok? -
#6020 integrált kártyám van és van hang :)
ez nem attól függ, sokkal inkább megfelelő drivertől -
#6019 Zoltán, maga egy született FASZ! -
#6018 a bétába is volt hang meg ebbe is -.- -
Skyline #6017 No...Az 1 hónapja feltünt változathoz képest ez bizta optimalizáltabb...Vista alatt dx10-ben mindent automatikusan fullra rakott a progi felbontás 1680*1050 és vidáman hasít (az 1 hónapos davaris változat röcögött ittott) Acre-ben sem akad sehol 8800 gt oc-vel 4800x2 2 giga memó mellett..:)
A látványvilág iszonyatkomoly,szerintem közelíti a crysist és sokkal jobban fut:) -
#6016 PC-re "csak" ez van.
:) -
#6015 Rendezői változat, amiben benne van a 3 új minijáték:O. Akkor az Április 11.-én megjelent változata melyik lesz? -
#6014 Megjelent (mármint boltban). -
#6013 ufff -
#6012 Most csak hülyéskecc? Bazz máá... De várjá: Ha a mentéseidet átmásolod, akkor azt nem tölti be a játék. Vagy igen? -
#6011 akkor most én jövök : FAQ-ba le van írva mi a teendő hang probllémára! Ha meg bugos annak semmi köze a rilizhez , és ha minden gond nélkül csak install & play módszerbe akarsz játszani akkor vedd meg! :D -
#6010 Képzeljétek..... !
A DOOM 3 mentéseit bemásoltam az Assassin'S Creed mentései közé...
Hát... gyerekek..!!!!! Félelmetes, ahogyan Jeruzsálemnél aprítok a BFG-vel.... FÉLELMETES ARGHHH -
#6009 Semmi baja a játéknak. Minden hang tökéletes, csak kell hozzá egy nem integrált hangkártya és Vista. Nálam így minden jó. -
#6008 elolvastam elötte a f.a.q.-ot , de már volt rá példa hogy nem volt frissítve a f.a.q. és volt egy adott problémára már megoldás... -
#6007 engem az nem zavarna , de nekem látszik az alsó és felső ikonsor vagy micsoda :) -
#6006 Amúgy le kell ülni a közeli padra, megnyomni az f-et, és kihalgatni őket. -
#6005 Ez nem chat. Attól, hogy 10 percenként beírod hol akadtál el, még nem fogsz hamarabb választ kapni rá. Ha te ezt nem tudod megérteni, akkor banplzhtxbye. -
#6004 azután mit kell csináli amikor leszurnak és a fehér szobába vagyok ,és alszok egyet
utána kapook egy küldetést hogy találkozzak 2 emberrel és ott nem tok beszélni velük ...
mit kell cisnálni
segitsetek
ez az egésznek még az eleje fele van
-
#6003 NEM lehet teljesképernyőre rakni a játékot, miért nem lehet megérteni??? Ha a FAQ-ban úgy van hogy NEM lehet, akkor NEM lehet. -
#6002 télleg nem lehet teljes képernyőre rakni a játékot!? FAQ-ban azt írják...
ez most akko hogy is van? -
#6001 azután mit kell csináli amikor leszurnak és a fehér szobába vagyok ,és alszok egyet
utána kapook egy küldetést hogy találkozzak 2 emberrel és ott nem tok beszélni velük ...
mit kell cisnálni
segitsetek -
#6000 Na leszedtem a játékot, hogy megnézem, milyen lett a végleges(mert ti azt mondtátok hogy ez a végleges.). SZAR!!! Ugyanúgy nincs hang, mint az előzőnél. Lehet, hogy ez nem a végleges, hanem ugyanaz a régi szar "béta verzió", csak, nem lép ki Jerunál. Na most. Mivel ti azt mondtátok ez a végleges verzió, kérdem én nektek van hang? Mert nállam nincs. Úgy hogy ha ez a végleges verzió, ami holnap itt is kijön, akkor nem veszem meg, de nem hiszem hogy ez az lenne. REPACK. Szerintem ez azt jelenti, hogy ugyan az mint a régi, csak működik Jerunál is. Akkor leszek megnyugodva, amikor az interneten simán az látom hogy:Assassin's Creed REOLADED, vagy PROCYON, vagy RAZOR. Akkor ezek közül egyet letöltök, és ha van hang, meg nem bugos, akkor veszem meg. De nem most. Úgyhogy szvsz ez még mindig az a régi béta verzió, csak abban más, hogy ki van javítva és nem lép ki Jerunál. Szerintem. -
#5999 azután mit kell csináli amikor leszurnak és a fehér szobába vagyok ,és alszok egyet
mit kell cisnálni
segitsetek létszi -
Cat 02 #5998 "Miért nem azt szedted le?"
No Comment >.< -
#5997 No comment. Tegnap jelent meg a játék.
Miért nem azt szedted le? -
janik #5996 csősztok miert van az hogy amikor belépek jeruzsálembe lefagy ??? ezt a szar orosz verziot tettem fel és ott meg nem kilép és lefagy hanem simán megy a game és közbe lefagy de nem ir ki semmit. MIERT ??? -
#5995 Azért nem sikerül megölni az utcsó ellent, mert ahhoz nyakon kell őt szúrnod, nem pedig a tetőről leszedni dobókéssel. Én ugy csináltam, h lemásztam a járókelők közé és ha kiszúrt a csávó, elkezd rohanni, de utána rohantam és ráugrottam hátulról és kész, mikor meg Altair levette a vérmintát a tollal :) utána simán elmenekültem a helyszínről, vissza a bérgyilkos irodába. Ennyi.