9242
-
santibi #6074 Akkor a RELOADED REPACK versióval minden OK? Megy rendesen nem lép ki stb.? -
#6073 On: Ha már felirat nincs benne miért nem szinkrózták le mint a Vicsert? Szerintem akkor sokkal kelendőbb lenne nálunk is. -
#6072 A feltörekvő országokban ahol csupán aprópénz egy eredeti játék biztos 10-es csomagokban fogják venni. Csak néhány inkább lecsúszó ország (direkt nem mondok nevet) szorul arra hogy warezoljon. Ez van. -
#6071 én nem sajnálom, az első rész után... :p -
#6070 Esetleg annyi, hogy ha nem veszik meg elegen, a következő 2 résszel nem fognak szenvedni, hogy portolják PC-re. -
#6069 Nem mindegy... régen volt. :) -
#6068 Ja, 16 oldal, fekete-fehér. :) A dvd meg egy gagyi fehér dvd-tokban, papírtasakban. Persze nem ez számít, csak a CD Projekt hasonló árkategóriájú kiadásai után elég fapadosnak tűnik. -
#6067 Ez lenne a legkisebb problémám. Ha elindulna ezen az őskövületen ami nekem van. -
#6066 A cdgalaxisnál, ugye van a játékról részlet. Ott azt írja: Az" Assassin's Creed család első tagja Kr. u. 1191-ben játszódik, amikor a Harmadik Keresztes hadjárat után a Szentföld darabokra hullott."
A borítón ez áll: Jeruzsálem, IE. 1911. Akkor ezt most hogy is van?:) -
#6065 A crack mappában ugye van két fájl a dx9-es, meg a dx10-es. a dx9-es a Winfoshoz, a dx9 meg a Vistához való. Na szóval, nekem xp-m van, így elég lenne a dx9-es exét meg crackolni? Vagy mind a kettőt kell? Mert én mind a kettőt felülírtam, lehet hogy azért nincs nekem hang? -
#6064 Ha már magyar nyelvű kézikönyv is van, akkor az okoskodóknak üzenem nem lesz itt semilyen már rls, a relodaded a végleges. :) -
Cat 02 #6063 Magyar nyelvű kézikönyv =) -
#6062 011dfdb0 pont ez -
#6061 Ezt írja:
AppName: assassinscreed_dx9.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: assassinscreed_dx9.exe
ModVer: 1.0.0.1 Offset: 011dfdb0
Mi a hiba? -
#6060 fogdossa kallantyúcskát és rezgesse a helyére -
#6059 jajj tee.. há magyar kézikönyv!!! -
#6058 semmit csak kiraktam :)) -
xido #6057 úristen ez meg milyen kérdés??..azért mert itthon 3-4 nappal később kerül a boltokban,mint USAban,miért lenne ez más?? -
#6056 ez kinek van? mit akarsz ezzel mondani?? -
#6055 -
#6054 Van már
RELOADED REPACK -
Hedic #6053 van már normális verzió a jétékhoz? aminél nem lép ki Jeruzsálemból???
Vagy pedig várni kell még arra a verzióra??és ha van akkor letölthetö internetröl?thx -
#6052 Egy fontos kérdésem lenne
Holnap megjelenik egy ilyen verzio 8000FT-ért
Ez több valamivel minta RELOADED REPACK?? MErt multi nincs tehát akkor van haszna azon kivül hogy támogatom az ubisoftot?? -
#6051 tudna vki adni nekem mentést jeri előtt? plz:) -
Mopi #6050 Sziasztok! Én vagyok az egyetlen, akinek kb. 20 percenként kifagy a "Repack" verzió? A "demo" tökéletesen futott, itt pedig már nekem is vannak problémáim a hanggal (noha beállítottam a faq-ban leírtakat), illetve lényegesen gyakrabban fagy, mint a demo. Van erre valami megoldás? Előre is köszönöm, ha esetleg tud valaki segíteni. -
#6049 Kipróbáltam gamepaddal, tényleg jobb sokkal ,csak kicsit szokatlan :D (nem vagyok gamepadhoz szokva). De azthiszem így folytatom, megpróbálok hozzászokni. -
PunkZoli #6048 srácok! mibug, hogy nem tudok valakitől lopni jeruzsálemben 4 es kártya végén, pedig kvasokszor ment egyből:D ???!! -
#6047 Sokkal jobb szvsz. -
#6046 Jobb gamepaddal játszani, mint egér billentyűzet párossal? Érdemes megpróbálni? -
#6045 rég néztem már be a topikba, lehet hogy már ismert dolgot mondok, de már van RELOADED verzió, működik, angol, megy jeruzsálemben! :) -
#6044 Sztem ezt bekéne tenni a F.A.Q.-ba: Hogyan tehetem teljes képernyőre a játékot? Rakd a felbontást 1280x800ra :)
Ennyi -
#6043 Régebben kérdeztem azóta nem nagyon jártam erre , aki controlerrel tolja , ez az új letölthető verzióval ,működik a rezgés vagy nem? thx -
JamesRyan #6042 te kis herripotter:-) -
#6041 Egyetértek, kb egy hónapja ezt írtam én is nagyvonalakban... monoton, ez a lényeg. -
#6040 Amugy azt nem tom észre-e vette vki, ha 1280x768ra rakja a felbontást, eltűnik a két fekete csík a képernyőről, viszont egy kis csíkot levág a képernyő jobb oldaláról, de egész tűrhető! -
#6039 Igen, le a kalappal...de télleg tök unalom az egész, még elsőre végigtolja az ember, de másodszorra megint megmászni a tornyokat (ha új játékot kezdesz) semmi kedvem hozzá.
Az télleg elég gáz, h elbujok a szénakazalba vagy a tetőn és ott áll a katonta tőlem 3 méterre, kiugrok a rejtekhelyről és szépen lemászik a tetőről :S nem beszélve a pados bújócskáról.
Ami engem a legjobban idegesít, h midnen egyes pofázást végig kell hallgatnunk a öregnél. -
#6038 Ja, zászlógyűjtögetésnek mi a rák értelme van? :D
1. helyszínen megtaláltam mind a 20-at, de minek :D
Ja és az ufrabugrálás jó lett, le a kalappal a fejlesztők elött. -
#6037 Ja-ja. Meg se veszem azé se. Amúgy arra hogy 4 menűn kell végigmenni mire meglátjuk a windowst, van egy megoldás: alt+f4, és azonnal kilép. -
#6036 Kis vélemény a játékról:
Sokkal de sokkal többet ki lehetett volna hozni a játékból. Nagyon monoton lett és unalmas.
Irányítással semmi gond.
A Grafika is jó, megállja a helyét.
Bugokkal sincs tele.
A missziók csapnivalóak: Hányinger kerülget attól hogy toronyba másszak fel már vagy 50-edszer, és civilt mentsek meg 100x. Lopás, zászlófutás, unalmas.
Logikátlan az egész játék: beugrasz az őrők elől egy szénakazalba, majd kijöszz, kicsit se gyanús nekik a dolog. Leülsz egy padra ugyanez.
Ha a tetőn bujsz el és feljön a tetőre nem nézne bele a "dobozba".
Sok logikátlanság van a játékban, amit sokkal jobban is meg lehetett volna oldani, ha nem 12 éveseknek csinálták volna a játékot.
Nincs felirat, 2008-at írunk és nincs felirat, szánalmas.
16:9-es képarány, egy Assassin's Creed-ért nem fogok 16:9-es monitort venni, üzletpolitika ide vagy oda, megint csak nevetséges dolog.
Alaplapi hangkártya probléma, megint egy "-".
2 perc mire az ember kilép a játékból, mert 4 menün keresztül kell végigmenni mire meglátod az áhított Windows-t.
A harc unalmas, arra figyelsz állandóan mikor üt az ellen hogy counter attackot nyomj, kb ennyi a harc. Semmi izgalom vagy kihívás.
Tele van a játék ilyen és hasonló hiányosságokkal hibákkal.
Összességében jó játék LEHETETT VOLNA. Nagyon vártam is, már kb 1 éve, de így csak egy 3-mas alá. -
#6035 Bazz mekkora bugot fogtam ki: Előttem volt egy ház. Mondom fel megyek a tetejére, neki futok, space, és mitörténik? Átesek a házon, bele a semmibe, majd egy tengerbe bele esek:P. KLezdhettem előröl:P.