9242
  • Rogerke
    Hi all

Lehetne 1 olyan kérdésem h a következőkben leirt konfigon fog-e futni a game (nem akarok rá feleselegesen költeni ha nem menne)

Intel Celeron D 336, 2,8GHz (tom h dupla magos kell de :D)
    Inno3D GeForce 8600GT 256Mb GDDR3
    2Gb DDR-2 533MhZ Geil
    Sb Audigy LIVE!

A töbit nem irom le mert felesleges

Előre is köszi a válaszokat :):)
  • jakewyler
    Hali,
    Új verzióhoz kéne egy mentés jeruzsálelem elött vagy jeruzsálelembe!
    Előre is köszi

mail: [email protected]
  • tommyg
    képet a dx10ről pls!
  • TDC Geronimo
    dx10 bármilyen meglepő gyorsabb meg szebb is mint dx9. Meg nálam dx9 alatt kicsit csíkos a kép, olyan érdekes -.-
  • Nagy01
    Egy kérdésem lenne.Van különbség a dx9 és a dx10-es verziója között?
  • Balumann
    Nekem az sp3-as XP van fenn (tudom h még nem végleges sp3) már 4-5 hónapja, és ez is nagyon stabil ^^
  • Adam69852
    helyesirástól eltekinteni mert bevok állva a fözöcskézés közbeni füsttöl XD

amugy meg ON:
  • Adam69852
    sztem a vista stabilabb... nekem kb mostmár 1 és fél éve van a gépemen és még csak le se fagyott... csak 1szer de az is az én hibámból :D(megrugdostam a gépet XD)
    igaz néha szerentsétlenkedik de sztem xp-hez képest sokkal stabilabb

ez csak magán vélemény
    és ennek tekintetében ha valaki beszól olyan ipari cukkorépát dugok a seggébe hogy a lába nem fogja a földet érni....
    béke XD
  • Martins15
    Sztem menj fel ilyen kilátokra v mik azok...Szoal magas helyekre ahol körül tudsz nézni és igy kapod meg feladatokat.
  • Balumann
    Úgy kell megölnöd őket, hogy ne bukj le, hogy bérgyilkos vagy (és más katonák előtt sem bukhatsz le). Rejtett kést használd
  • elitehun
    sztem beszélni klne velük
  • Tocika
    Hali!
    Tud valaki segíteni?
    Elakadtam annál a résznél amikor Damascus-ba Jeruzsalem-be meg acre- ba beszélni kell a beraue-val.
    ezt meg is teszem és nem történik semmi
    mi a teendő ilyenkor?
    előre is köszi!
  • tumpi
    Helló!Segitségre lenne szükségem.Jeruzsálembe vagyok, ahol egy küldetésnél beszélek egy "informátorral" majd megjelenik a térképen két pont. Két embert jelöl, ha bántom vagy megölöm őket akkor failed. :S
    Segitséget előre is köszönöm!
  • Prince of Máté
    Ne légy agresszív
  • gery36
    Nekem csak annyi a problémám h, mikor megütök valakit megfagy a gép kb. 15-20 mp-ig....de amúgy nagyon jó játék
  • voksun
    Üdvözletem.
    Én letöltöttem korábban mind két törtet és kipróbáltam milyen is orgyilkosnak lenni, ahogy 3 részben a tolvajt is játszottam.
    szerintem hatalmas élmény mászkálni a tömegben a látvány magáért beszél a hangulat nagyon jó, kisebb hibáktól meg el lehet tekinteni mert hisz emberek csinálták , előfordul erre van a patch (persze ne windows mennyiségü (pl:xp)legyen. Így a mai nap el is mentem megvenni kifizettem érte a 7990 ft. mert ennyit még meg ér.
    Irányíttással nem volt gondom még a kép aránnyal sem pedig csak 4:3 as lcd-m van.
    Talán sablonossá válnak a küldetések de a környék és az emberek részletessége a kis utcák változatossága élvezhetővé teszi, persze ha nem végig a tetőn közlekedünk.
    1 gondom volt a repack-kal bizonyos idő(1,5-2 óra) után kék halál.
    Grafikailag maxon csak a saple nincs(1 es-en van).
    Amd 4200+, 2gb ram, 8600gt, meg se rezzen.
    Jó játékot mindenkinek.
  • bgabor
    Akkor meg minek szenvedni a Vistával? Felraksz egy sp2-es XP-t és ugyanott vagy. A kérdés mi az amiben a Vista több, jobb, amiért érdemes lenne váltani rá? Igazából egyetlen ilyet se lehet mondani. Nem véletlen hogy már maga a Microsoft is kihátrál a vista mögül, újraindították az XP eladását, és gőzerővel dolgoznak a Vista utódján.
  • Balinthun
    A probléma megoldódott! Egyébként van abba valami hogy keresztes hadjárat csak Krisztus után volt! A játék kurvanagy aki szidja hogy monoton hát... Ő még a gta 4-et is szidni fogja szvsz!
  • CroftManor
    Engem marhára nem érdekel, h hány fps-t ír ki játék közben, csak az érdekel, h gyorsabb legyen a játék.
  • rotator
    "Ne harizzatok, de nem éri meg a mostani datálásra került pénzbeli HUF értéke."
    Kinek mi éri meg. A másik meg, hogy az odáig egy dolog, hogy warezolsz, de hogy még lobbizol is mellette? Csak aztán ne legyen sírás, ha bejelentik, hogy "No AC2 for the PC"!
  • Skyline
    Anélkül hogy bármiféle kinézetbeli különbség lenne vagy komolyabb működésbeli különbség a felesleges dolgokat kikapcsolva a vistában dx10-el kb 1-2 fps különbséggel lehet hozni xp szinten,szóval ezt lehet úgy nevezni hogy semmivel sem lasabb...Csak a vérpistik szídják akik feltették és szarul ment...Először nekem is szar volt (még tavaly vmikor)..Aztán kb 2 hónapja feltettem,javítások,beállítgatás,felesleges,terhelő cuccok kikapcsolása,és a az eddig legtöbb játék amit teszteltem maximum 3 fps különbséget mutatott fel az xp-hez képest,ami lófax,a memóriazabálás nincs (tudnikell mitkell kikapcsolni Superfetch mond valamit?:) )és minden ugyanúgy néz ki ahogy alap állapotban,csak gyorsabb...
  • tommyg
    figyelj én 1 éve használom, eddig semmi gondom nem volt vele, sztem próbáld meg
  • Gunner
    Off: úgyse fogsz felrakni vistát
    jól menne egyébként
  • CroftManor
    Off: Érdemes Vistát tenni a gépre?
    Asus 8800 GT 512 MB GDDR3 256 bit-es karival meg a konfigommal hogy menne Vistán az AC?
  • Gunner
    Nemtudom... szerintem krisztus születése elött nem volt keresztes hadjárat...
  • tommyg
    jaja :)
  • bgabor
    Azt jelenti, hogy a doboz magyarítását végzőknek halvány fogalmuk sincs a történelemről. Mellesleg te is elírtad, a borítón időszámításunk előtt 1191 van, nem 1911. Így is úgy is hibás.
  • bgabor
    Szerintem magyarország bőven a 'lecsúszó ország' kategóriába sorolható.
  • CroftManor
    Nekem egyáltalán nem lett gyorsabb a másik verziónál, sőt a repack-ba a lovaglós részek nagyon szaggatnak nálam, a többi ugyanolyan.
  • Skyline
    Felirat egyálatlán nincs,szóval aki nemért angolul az bambán nézheti végig a videókat,beszélgetéseket....Amúgy angol...
  • krys002
    jó ez a repack!!:D nem fagy ki sehol, még gyorsult is nálam, nem kicsit. Nekem semmilyen hiba nem jött elő, van hang, nincsenek kifagyások, a mentést is simán megcsináltam. Nekem naon tetszik ez a játék!!! Mindenkinek ajánlom!!!!
  • Balinthun
    próbáltam felrakni másik drivert a videokarihoz de így ez se oldotta meg a problémet! valaki help plz!
  • CroftManor
    Pontosabban attól is függ, h xp v Vista van a gépen, mert pl nekem hiába h a karim támogatja a dx10et, nem érek vele semmit, mert a gépemen xp van, a dx10 meg Vistán indul el.
  • beyczy
    még nem szereztem be a játékot de lenne egy kérdésem
    magyar nyelvű (a feliratok, menük stb...)a játék vagy csak angol?
  • Prince23
    Nekem is repack van, én is most értem damaszba, de eddig nem fagyott ki... eddig igaz csak egy tornyot másztam meg a városban
  • tommyg
    már megint hülyeségeket beszélsz

"a dx9-es a Winfoshoz, a dx9 meg a Vistához való"

????

miért talán a vista nem windows gyártmány???

és amúgyis a dx9-el is lehet vista alól futtatatni, az a kártyádtól függ melyikkel indítod, ha dx10-es kártyád van akkor azzal, ha dx9es akkor azzal...
  • Prince23
    Ne harizzatok, de nem éri meg a mostani datálásra került pénzbeli HUF értéke. A HU kézikönyvet meg bárhonnan belehet szerezni, azért meg nem érdemes kiadni annyit... és mondom ezt úgy, h közben maga a teljes játélményre gondoltam... az első masyafi küldetések hangulatosak, SŐT! De ezutáni küldik már... nem mondom/írom már ki:DD Ezért nem ér semmit... talán az Év csalódása a küldetések felépítése terén!!!!!!!!
  • Balinthun
    hi egy kis help kéne! a repack verzió van telepítve de az a baj hogy damaskusban mindig kifagy! előtte amíg a másik városban voltak a küldetések semmi de damascusnál fagy. A vas megvan alá maxon játszom a legújabb catalist driver van fenn! Kontrollerrel játszom de ha átváltok billre akkor is egyanez a helyzet! Tudnátok segíteni mert már lerágtam emiatt a bal gyűrűsujjam :)! előre is thx
  • mama2
    Igen, ennek már semmi baja, ez a végleges verzió. Amúgy meg: Megtudtam, hogy a játéknak volt bétája, csak zártkörű. Lehet az került fel a netre 1 hónapja, azért lépett ki Jerunál. Ha "VOTMÁ" akkor sry.
  • painkiller25
    Hy all!
    A kérdésem ugyanaz lenne mint a #6074 es...
    Érdekelne hogy ezzel a verzióval télleg nincsen semmi gond eg hasonlók érdekelnének a tapasztalatok... mert letöltöttem az előző rilízt és nem éppen volt jó érzées megtudni h jól megszívtam vele mert nem megy jeruzsálem után csak kacifántos megoldással.... ettől szeretném megkímélni magam mert 1 mb os nettel nem éppen kellemes letölteni 6.34. DB ot.
    Előre is THX
    BYE ALL:D