9242
-
noxon #6194 Kössz, hogy válaszoltatok. Nyomjátok itt a szánalmas szarjaitokat, de segíteni nem tudtok, nagyon színvonalas ez a fúrum ahogy látom... -
#6193 Ma vettem egy új gamepadot, Speedlink Stirke2, minden faszán működik, csak a vibráció nem. Speedlink-es driverbe tesztelem, akkor rezeg, tehát nem hardveres a probléma. Megnéztem AC beállításait, ott láttam olyat hogy Vibration, de az meg szürke, és nem tudom átállítani. Vmi ötlet, miért? Van akinek működik egyáltalán? -
#6192 2vel lejjeb -
#6191 valaki segitsen már nekem is...23-al lejjeb:D:
eéőre is kösz -
HUmanHunter #6190 azzal énis próbálkoztam, de nincs semmi amiben megkapaszkodhatnék vagy csak én vagyok béna? -
adammmmmmm #6189 ok. Akkor a 2. részben is ez a vissza emlékezés lesz. -
#6188 én arra lennék kiváncsi hogy az eleje fele amikor aza feladatt hogy kardozni kell az 2m őrrel akkor mit kell csinálni mert akárhányszor földre teritem mindig felál és ne m hall meg...
segitsetek
-
Skyline #6187 Felkell mászni a jelölt kilátókba a városokban,körültekinteni a látszerész gombbal:) és a térképen megjelennek a feladatok..Eligazítás (buró vagymi:) ) ezután 2-3 feladat (főként kihallgatás) vissza eligazítás,és megkapod a célt..:)
-
HUmanHunter #6186 hy al
elkezdtem már énis játszani, ott járok hogy vmi nagyobb városban vaygok, az "elején" a csávó meg adott vmi papírt hogy 8 embert le kell ölnöm, csak nem nagyon tudok kiigazodni a városban:S -
#6185 Úgy lesz, hogy a második rész Altair fia vagy unokája fog szerepelni, a 3. rész pedig csak a jelenben/jövőben fog játszódni.
Most nem találom az erről szóló gamekapocs cikket, de tudom, hogy ott olvastam ezt -
#6184 ok, azóta már rájöttem, kicsit piás voltam mikor az előző kommentet irtam. szóval legalább nem az angol tudásommal van a gond, abból egyetemi diplomám van :D -
#6183 a játékok szépségéről beszél, nem a windows szépségéről, lol itt az első probléma sokan csak azért használják a vistát mert hogy fúúú de szép-.- -
#6182 "aligalig szebb (szinte észrevehetetlen) xp-hez képest..."
Sokkal szebb. Aero nagyon jól néz ki. -
Skyline #6181 A vistát nem játék miatt éri meg feltenni mert nemgyorsabb nemlassabb és aligalig szebb (szinte észrevehetetlen) xp-hez képest...
-
noxon #6180 Hello! A következő gond adódott. A játék állandóan leáll ( feladatkezelőben a program nem válaszol ) van valami ötlet mi miatt lehet ez? -
adammmmmmm #6179 Arra lennék kiváncsi hogy folytatják. Nem a múltban hanem a jelenben. Egy kicsit megvéltozna a hangulata. Kiváncsi vagyok hogyan oldják meg. -
#6178 Megéri feltenni a Vistát a játék miatt? Meg pl más játék miatt is, hogy Dx 10 es. Valaki segítesn. Más azt mondja fps-ben nincs különbség, valaki meg nagyon sok fps külömbség van. Az alábbi gépen lenne használva -
#6177 THX! -
#6176 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!menj a szobába és nézz szét (ugy amikor a tornyoknál kell) és utána kijön a credits és lehet visszamenni -
#6175 Lenne egy kérdésem a végén elakadtam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor a végén kivesznek a gépből és megbeszélik hogy a szándékuk velem akkor mondják hogy még visszajönnek és otthagynak és nem tudok semmit, sehol csinálni. PLS help! -
#6174 Köszi, jól hangzik. :) -
Skyline #6173 Feltünt amúgy már valakinek hogy harc közben a zene qrvamód terminatorosra sikeredett?:))))
Legalábbis a terminator sorozatban soxor feltűnik egy maxihasonló zene,a stílus pedig ugyanaz..:) -
#6172 3 részesre tervezik -
adammmmmmm #6171 Na végigvittem. Úgy összevéve nekem tetszett a játék csak a végével van bajom. A befejezés nagyon nem tetszett több kérdést kaptam mint választ. Ugye lesz 2. rész? -
#6170 ki kell hallgatni a beszélgetésüket és utána lehet -
Pokerface86 #6169 Acre-ban vagyok és van ott egy zsebtolvajos küldetés!!
Föntről kell bemászni egy csarnokba, mert a bejáratot katonák őrzik!!!
Bemászok nyomvatartom a shiftet oda megyek a célszemélyhez de nem történik semmi!!! Valaki tudna segíteni????
-
#6168 Music 50% Voice/Sounds 100% -
#6167 Jaja ... és hogy rohadjanak meg a beszéd alatti zenével. Gyakran azért nem értem a kulcsfontosságú dialógusokat, mert olyan hangosan megy a muzsika, hogy nem lehet hallani mellette az emberi hangokat (vagy épp egy hangos effekt hangja nyomja el - mint Beliczai Balázs stand-up comedyjében - 1:22től) - nem tudom lehet -e halkítani külön-külön a zenén, effekteken, stb. lusta voltam hozzá, hogy megnézzem :) -
zsotesz #6166 Amikor az átvezető közben valami ilyesmit ír ki, hogy push any button to see a glitch akkor az mi, mert én hiába nyomok bármit nem veszek észre változást. Meg valaki írja már le legyen szíves, hogy az elején miért ölik meg Altairt? Azt nem értettem. -
#6165 Na jól tettem, hogy adtam az AC-nek egy utsó esélyt.
Megtetszett:D
Még nem sokat nyomtam, de szerintem Jeruzsálemben tartok, legalábbis 1km-nyi lovaglás után beértem egy új városba.
-
KOVU #6164 hali
amit most adtak ki az már jobban van optimalizálva?
elöre is thx ^^ -
#6163 Letoltam angolul, egész jó kis játék, csak túl erősen sikerült úgy befelyezni hogy várja az ember a 2. részt.
Gondolom a magyarországon boltokba került DVD-ken is angol hang van mindenféle felirat nélkül. Vagyis felirat gondolom nincs mert akkor más nyelvekhez is lenne, egy magyar szinkron meg túlzás lenne, de ki tudja... -
gaspijoci #6162 Így már érthető. Köszi. -
#6161 Sziasztok nincs valami nvidia driver ehez a játékhoz? -
Skyline #6160 Játékok szempontjából a vista sp1 nélkül max 2-3 fps-el lemaradva de hozza az xp teljesítményét,csak be kell állítgatni a vistát....
Sp1 teszt alapján amúgy nem javított játékteljesítmény téren szinte semmit,viszont a rendszer sokkal gyorsabb lett.. -
szurop #6159 Nem értem miért írod most ezt ide? Mittudomén, nem próbáltam a vista sp1-et. Meg nem sokat jáccottam az alap vistával sem. Most ezt azért írtad, mert az sp1-ben benne van a direct sound támogatás, vagy mi? -
#6158 OFF
Ha már itt vagyunk, játékok szempontjából mennyit segített az SP1 a Vistán?
ON -
Adam69852 #6157 nah jóvan elég lesz már a harcbol (xp vs vista)... menjetek át az erre alkalmas topicba
A VISTA AKKOR IS JOBBBBBB MUHAHAHAAAAA XD -
szurop #6156 Én is beszállok már offolni, had szaporodjon a hsz-ek száma. Nekem nagyon bejön a vista, egyetlen problémája, hogy csak az új drága openal-es hangkarikkal támogatja az 5.1-et. Ha működne az én kis sound blasteremmel, természetesen már rég átváltottam volna, de így csak egyszer felraktam kipróbálni, láttam hogy milyen jó és fasza, de hagytam a fenébe, mert nem akarok sokezret költeni egy új hangkártyára. -
#6155 Nem fake ha arra gondolsz. Tökéletesen fut.
Annyi a trükk, hogy jobban be van csomagolva a játék, tehát a telepítés kb dupla annyi ideig tart.