9242
  • MerlinW
    Én a főbejáraton kívül sehol sem tököltem ilyenekkel, mindig az akrobatikus bejutást választottam:) Megmásztam a falakat, majd "berepültem ":)
  • voksun
    A temetőben (kapu felé bal kézre) molesztálnak 1 "bácsit", ha a katonákat is "sírba teszed" akkor jönnek és nem kell ugrálni.
  • blackfire001
    Hát ez a jeruzsálem nagyon durva... Odaértem, először nem tudtam, hogy hogyan lehet bejutni, kerestem a papokat, de végül rá egy 10 msp-re észrevettem a gerendákat... :D
  • voksun
    A jel azt mutatja hogy ott van "elintézni valód", így akartak megkímélni a sok lovaglástol ha unod és rögtön bele akarsz vágni a küldetésekbe.
  • Dave0092
    Jerusalem után tartok közvetlen. amikor kimegyek a kiskapun megkérdi hova akarok mennyi. van mysalf. damascus jerusalem, kingdom meg cancle... kingdomnál nincs már ott olyan kis jel a töbnél ottvan. melyikre kattintsak? mert kingdomra kattintottam és kirkaott a lovagláshoz de a pontokon mind szürkén vannak jelölve. szval mitkéne csinálni
  • voksun
    Enyhén "életszerüre" sikeredett olyan formán hogy ha beszélnek veled nem nyomhatod el max mondhatod hogy elég ilyen gomb kéne a játékba is :D.
  • alert
    Hogy érted meg a történetet ha átugrod a videókat? Így is kell hozzá képzelőerő :D
  • voksun
    Sajnos az átvezetőket nem lehet elnyomni, ha eltudnád akkor a történetet sem ismernéd meg amit épp azokban mesél el(igaz kicsit hosszan).
  • Cyberdevil
    Lehet a játékban vhogy gugolva lopakodni?
  • pongi10
    hali! most kezdtem játszani és sztem nagon jó játék lenne de nagyon sok és hosszú a videóbejátszás.valahogy át lehet ugrani ezeket?mert én nyomtam már mindent de nem vesz be semmit.előre is köszi
  • alert
    Kössz így valóban jobb lett, de ezzel a PostFX kikapcsolásával romlott jónéhány dolog. Az árnyékok pixelesek lettek és néhol a karaktereken idegesítően villognak. Na mindegy, talán majd egy másik driver..
  • alert
    benne van a FAQ!-ban. Egybként fraps-el.
  • KaszaN
    kíváncsi vagyok az fps-re kilehet ezt valahogyan iratni?
  • voksun
    Az elején csak 5 aztán késöbbi fejlődésnél lesz több, de lopni csak 5 öt lehet 1 embertől.
  • davidka003
    5 a max.
  • KaszaN
    van egy bizonyos mennyiség a tőrökből amennyit össze lehet szedni vagy lehet akár 20 at is?
  • GiGa master
    Sziasztok megvettema gémet és eddig a törtel játszottam,de sajna rendszer okok miatt elúszott a mentésem ha valakinek lenne egy olyan Mentése ahol legelősször kell mernni jerusalembe megköszönném ha feltenné nekem!!!!
    ha túl van azona részen azi is jó!!!...előre is köszi!!
  • voksun
    Sok mászkál az utcán belőle de csak ha már megkaptad az acre-i küldetés után a dobó tőröket akkor tudsz lopni a korábban említett "izom emberektől". Nagy poén mikor az őrök gerendákon utánad ugrálnak és te ledobálod őket tőrrel, hulanak mint ősszel a levelek. :))
  • KaszaN
    Egy nagy kredencméretű ember?...Na ha megtalálom egésznap a dobótőröket fogom lopdosni aztán mindenkit azzal nyírok ki
  • davidka003
    Szerintem úgy menne.
  • voksun
    sajna az intróban látott számszer íj nincs azt én is hiányoltam, de a dobó tőrök így is nagyon jók, több infót csak ha konkrétat kérdezel, nem akarom lelőni a "poénokat".
  • Speedy86
    de azon elmegy? vagy azon is döcögve?
  • Pokerface86
    Köszi!!!
    Ja és van még valami ilyesmi infód??
    Íjjat nem lehet használni??
  • voksun
    Fegyvert nem lehet venni, lopni kell a tőröket 1 nagy konyha kredencméretü fazontól akinek táskák vannak az oldalán, kijelölöd és el lopod.
  • Pokerface86
    Eldobáltam az összes késem, és már egy ideje nincs!!! Hogy lehet újakat szerezni??Nincs valami hely ahol lehet fegyvereket vásárolni??
  • davidka003
    Elindul, de ultra low-on megy.
  • Speedy86
    csao!
    gondolom sokan rongálnak ilyen kérdésekkel titeket de egy 2400XT-n elmegy a játék? (laptop)
  • MerlinW
    Akinek nincs beszédhang 5.1-ben, az állítsa át a hangkártyát 4.0-ra és jó lesz.
  • reger
    Rájöttem hogy a gépem hallt meg .sorry a kérdésért
  • grebber
    Itt ennél nincs olyan!
  • shrike7973
    Vki nem tudja hogyan lehet xp alól aktiválni a dx10 et Assasinhoz ugy mint crysis al az unlockerrel lehetett anno?
  • Balumann
    Szinkronizálja a vízszintes sorokat :| Érdekes valamelyik játékba én se érzek különbséget, régi gépemen se volt semmi, most viszont némelyk játékba nekem nagyon rossz az nélkül. Nehéz elmondani h hogyan, de amikor így elfordulok, akkor a kép valamelyik része késik egy nagoyn kicsit, szétcsuszik (de csak nagyon gyors fordulatkor).
    példa1, példa2
  • grebber
    A Vsync az csak annyit tesz hogy nem megy az fps a fölé a szám fölé ahány hz-en van a monitorod.Ha 60hz-en van és vsync bevan kapcsolva akkor annyi lesz a max fps-ed.
  • KaszaN
    ja Télleg valaki nemtudja hogy az a vertikális szinkron(egy videóbeállítás) vagy mi mit állit be? Már nagyon érdekelne mert én nemveszek észre semmi változást mikor bekabcsolom
  • reger
    Az mitől van hogy egész nap jól megy a játék ,most elindítom megint erre kb 2 perc után szét esik a kép meg villog ,majd megfagy az egész ?
  • KaszaN
    Már nálam is volt ojan hogy a fények(fákják,ablakfén,napfény)átlátszik a falon. És eltüntettem úgy hogy van egy ojan beállitás a menüben ami ki be lehet kapcsolni én kikapcsoltam és már nemis volt ien IZÉ még talán jobb is vot hogy kikapcsoltam mert rohatt világos volt néha a kép és harcközben bevakultam és semmit se láttam. Szóval inkább ki kell kapcsolni. Most így hirtelen nem tudom a beállítás nevét de tudom hogy a graphich menüben ahol a videóbeállítások vannak ott bal oldalt van(ha rákattintassz egy piros és egy zöld jel van ott) remélem ez segít
  • alert
    más is tapasztalt már olyat, hogy a fények, lámpák, fényforrások minden tárgyon és a karakteren is átlátszódnak? 8800GT
  • Adam69852
    értelem szerüen amire nem tudunk válaszolni arra nem is fogunk...
  • davidka003
    Te vagy a láma. Ha tudnánk akkor segítenénk.
    Biztos szar a géped vagy az oprendszered. Még arra sem voltál képes, hogy leírd, hogy milyen konfigod van.
  • tommyg
    az csak trainig, azaz gyakorlásra való az csak