9242
-
ricsa008 #9042
itt mit kell csinálni? valamit a kereskedőkkel kapcsolatba kell -
#9041 másrészt meg ez az ac1 topik. -
gyonax #9040 Ne az orosz verziót töltsd le... -
JasonXXX #9039 Sziasztok!
Megvan a 2. rész csak az a baj, hogy telepítéskor a betűk olvashatatlanok, mert minden csupa értelmetlen jel meg kérdőjel. Ezzel mit kezdjek??? Légyszi segítsetek! -
KOVU #9038 szejja
köszi azt tudom de van a játéknak 1 szöveges filéja valahol és annál még kevesebbet be lehet irni O.o
csak mert nem birja a gépem ^^ -
#9037 az optionsban tudod beállítani most meg nem mondom melyik beállítás az, de tudom h lehet állítani. -
KOVU #9036 hali
valaki megtudná nekem mondani hogy mit kell átt irni ahoz hoy kevesebb ember legyen a pályákon O.o
elörre is köszi ^^ -
owen20 #9035 írtam privátot olvasd el -
#9034 dehát ebben a vidiben is ez a szitu, ott a vidi elején magyaráz a szónokló és lét őr mellette. ha nem ez van akkor más ötletem nincs, csinálj róla képet ha tudsz -
owen20 #9033 Nem itt vagyok szerintem az Jeruzsálem szerintem!
Nem teljesen ilyen a szitu
rengeteg ember van és egy ősz hajú pasi magyaráz két őr meg mellette
más ötlet?
hy -
#9032 jó igaz ez Jeruzsálem de nem ilyen a szitu? -
#9031 véletlenül nem itt vagy? -
owen20 #9030 helló
Lehet én hagyok ki valamit de nem vágom
memory block 3
Acre szegény negyedébe van ez a küldetés a térképen egy nyíl jelzi azt.
Odamegyek a tömeghez de az F-el nem tudok kijelőlni sehogy a tagot aki beszél csak a mellette álló két őrt.
már 10perce ott vagyok beszél majd abbahadja majd megint beszél már kezdem unni
mit tegyek? -
#9029 de amugy ezt már előtted is kérdezte valaki: #9018, #9019, néha nem árt ha visszaolvasol mielőtt kérdezel -
#9028 ja értem, ha beszél egy csávó a téren és sokan vannak körülötte, akkor jelöld ki F-el (gondolom PCn játszol) és várd emg míg elmondja a dumáját aztán besétál egy sikátorba ahol kevesebben vannak és ott jól verd meg addig amíg el nem kezd beszélni. -
owen20 #9027 helló
de kit kell kinyirni azt a két őrt aki a pasi mellett áll és magyaráz?
feltünés nélkül egyszerre két őrt azt hogy?
Mint írtam a csávó magyaráz és rengeteg ember van ott:)
kicsit nehéz lenne feltünés nélkül:D -
#9026 hát nyírd ki rejtett tőrrel, aztán gyere el onnan feltünés nélkül -
owen20 #9025 Sziasztok
Acre szegény negyedébe vagyok és van egy küldetés:4)Informer Assassination Challenge: Két őrt kell megölnünk anélkül anélkül, hogy azt más észtrevené, nincs időkorlát.
Itt mit kell csinálni le van írva de én odamegyek és a csávó beszél mellette két őr és rengetegen vannak körülöttük
Mit tegyek?
sziasztok -
#9024 a kettőt konzolon mivel pcre még nem jelent meg -
syberia2 #9023 Konzolon vitted végig?
Nekem biztos meglesz, 2000 fttal olcsóbb, az is számít:) -
#9022 hogyne tudnám :D már végig is vittem a kettőt. Pl dupla rejtett tőr lesz Eziónak. vagy pl tudsz majd benne repülni is Leonardo Da Vinci repülő szerkezetével. Váltogathatod Ezio ruháját stb. ha érdekel a téma nézd meg you tubeon az AC2 . vidijeimet -
syberia2 #9021 Mit jelent aZ hogy ez RENDEZŐI VÁLTOZAT?
Valami újítás lehet benne? Adtak hozzá egy 2000 ftos kupont a 2.-höz
Erről jut eszembe: valaki tudja, milyen újítások lesznek benne? -
syberia2 #9020 Kösz;D -
#9019 nem az hogy vigyük el... megvárod míg elmondja a szövegét, aztán besétál egy sikátorba, ahol kevés ember mászkál, na és ott rátámadsz, DE csak ütni lehet kardot nem használhatsz -
syberia2 #9018 Jerusalemben, az egyik első küldetés az, hogy a templom épület előtt kiabáló embert verjük meg, aztán vigyük el. Nekem mindíg megszökik... -
syberia2 #9017 :(
És hogy fullscrennben menjen?
Mert így ott a startmenü -
#9016 nem készült magyarosítás és nem is lesz, sajna nem úgy oldották meg hogy a duma feliratozva legyen angolul, azt lehetne fordítani. így nem :( -
syberia2 #9015 Hello
valaki tud küldeni nekem magyarosítást az első részhez? -
#9014 Hát ne hadonássz, jelölj ki valakit F-el és állj védekező állásba (counter attack) és ha épp megakarna valamelyik ütni, akkor nyomsz egy bal egér gombot. -
kelly7 #9013 Tud valaki mondani valamilyen kombinációt amivel nagyot lehet kardal ütni?Mert ha jönnek rám vagy hárman akkor hiába hadonászok,leszúrnak! -
kelly7 #9012 Na nagy nehezen sikerült.Nyomva kell tartani közben az f-billentyűt is úgy jó lett,viszont hogy kell kombót ütni a kardal?Mert csak hadonászik és ha hárman rám jönnek akkor megölnek -
#9011 talán azért mert túl közelről próbálod, ha kb fél méterre vagy tőle, akkor próbáld nyomni a shiftet és tartsd nyomva -
kelly7 #9010 Hát én akár mit csinálok csak hessegeti az embert! -
#9009 ha észrevesz, akkor nem tudod kirabolni. -
kelly7 #9008 Kijelöltem f-el meg megyek is utánna de mikor megnyomom a shiftet,csak hessegeti magától,aztán meglök és el kell kezdeni ujból az egészet -
#9007 jelöld ki először akit ki akarsz rabolni -
kelly7 #9006 Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni a játékkal kapcsolatban,hogy a memory block 2-nél járok és ahol ki kell halgatni az embereket és meglopni őket,nem reagál semmit a shift-re.Magyarán nem tudom kirámolni őket.Mi lehet a gond? -
#9005 plug and play a cucc, de azért mondom felrakok neki egy drivert. Lett rezgés a játékban végül is, pl ütésnél, de nem mindegyiknél, szóval nem értem. -
#9004 Ja hogy PCn tolod xbox360 kontrollerrel. Azt hittem te is boxon tolod. Akkor elképzelhető, h pcn nincs vibráció. -
#9003 Hát ez elég érdekes, mert nálam meg sem mozdul. De ahogy olvastam írták többen is, hogy pc nincs vibráció. Ezt a joyt ma vettem, mert az előző ugyanilyen már szétugrott, de sajna azzal nem próbáltam az ac-t. Szerintem feldobok egy dirt-öt, ha ott sem rezeg akkor tuti a joy szar.