9242
-
#6500 Tényleg, erről le lehet ugrani? PLS, ha igen, akkor nihány pikcsört :D -
#6499 Ez a torony nagyon durva... Én is most tartok itt, 2 embert kinyírtam, és most jöttem a keresztesekhez. A tornyot még nem láttam, mert még nincsen meg ez a rész, de valami nagy magas holyájt látni lehet.. :D
Egyszóval király, majd holnap játszok vele, ma kihagytam valamiért. :( -
barmi #6498 Azthiszem Acreban, egy óriási templom legteteje volt :) Fél óra volt mire felértem kb. :)) :D
-
#6497 Ezek régi képek nah -
#6496 nem feltétlen, a 2. memória cellától asszem már ha kimész a fővárból akkor megkérdezi hogy 'elteleportáljon-e" téged az egyik városba... -
#6495 te miért játszol még az orosz verzsönnel? :) -
#6494 melyik mappából lehet elmenteni a mentéseket? -
#6493 Na akkor én is mutatok pár képet plusz elkészült a kombo kill videóm is
-
#6492 A 3. képen a ló, ahogy így felizéli a lábait, na arra én most jöttem rá nemrég hogy azt hogy kell. Belobagoltam a városba, nekimentem egy örnek, elkezték kaszabolni a lovat, én meg ezt csináltam mint te, azt eldölt a lóXDD. -
#6491 Acreban -
#6490 A vak is látja, h Acraben -
#6489 Sztem Jeruzsálem. -
#6488 az 1. kép hol készült? -
#6487 őőő férre nyomtag egy gombot -
#6486 8600 GT 512MB DDR2-t írt múltkor. -
xido #6485 hatalmas kösz ezért az oldalért...zseniálisan megcsinálták,hogy fölémenve screenshot is van..nagy segítség...:) -
#6484 Milyen géped lett?
Gondolom valami 8800GT(s) -
#6483 Hát jah. Eddig csak egy buggal találkoztam, az elején, azóta egy se:D.
KaszaN: az milyen az hogy maxon ben? Amúgy én is maxon tolom, rohadt szép. -
#6482 Ez a játék is csak azért hosszú, mert sokat kell lovagolni, és perceket dumálnak skippelés nélkül :/ -
#6481 Én teljesen maxon ben játszok -
Adam69852 #6480 és hogy bevoltál már szarva :D
hogy olyan fos a bolti verzió meg igy meg ugy :D -
#6479 Hát ez a játék valami Isteni:D:D!! -
barmi #6478 Készítettem pár képet, dx9, minden maxon, 1024x768. Prímán megy szeréntem! (Repack Reloaded)
-
#6476 a 0=bal egérgomb -
#6475 Ha kizsebelek valakit h tom megnézni h mit loptam??? Vagy csak fegyvert lehet???
MELYIK A 0-ás gomb??????
Mert nem a nulla a billentyűn
Köszi a válaszotokat -
#6473 Ez tök jó! Köszi h szóltál -
voksun #6472 Ha valaki szeretné az összes zászlót és lovagot megtalálni itt van hozzá 1 kis segítség, www.assassinscreed-maps.com . -
#6471 Én is beléptem Jeruba yeee:D. Mingyá linkelek képet, csak még nem töltötte fel:P:D. -
#6470 Menj a szónokló pasi mögé,úgy két méter távolságban és és ott nyomd meg az F-et. Miután elmondta mondókáját, utána addig ütöd, míg beadja a derekát.
-
#6469 Ha valakit kizsebeltem akkor mivan nem lesz semmim vagy honnan tom azt megnézni h mit loptam???? -
#6468 De nekik kardjuk van nekem meg csak kazam és mindig kinyiffanok:D:D:D -
#6467 ha jól emlékszem akkor meg kell verni őket de nem biztos -
#6466 Sziasztok!
Megakadtam annál a résznél ahol elvesztettem mindenem a 2 emberkét már kihallgattam most egy ilyen ököl jelnél vok a térképen és F-et kell nyomnom egy ilyen csövesnél aki full ugyanazt mondja mindig. Egy katonát jelöl ki, ha megnyomom az F-er. Elvileg a misszió az, hogy "Interrogation"-oljam őket, ami azt jelenti ha jól tudom, hogy Kihallgassam, vallassam őt(ket) de nem tudom mit kell csinálni PLS HELP
Köszi
SrAta
(Nem volt benn a FAQ-ban)
-
#6465 aha
-
#6464 altF4: ez a megoldás, szinte minden játékból így lépek ki :) -
#6463 Az feltűnt nektek is, hogy a tanítás rész alatt az egérre vonatkozó részt azt magyarul írja ki? Pl. "Press and hold 1-es gomb (vagy 0-as gomb)"
-
#6462 Jaj, majdnem kimaradt!
Egyébként tényleg valakinek jó az irányítás valakinek nehéz!
Na, tehát kimaradt az, hogy kilépés! Az a legszebb :D
Esc, majd kilép kérdezi tényleg arra igen.
Tölt, bejön egy menü esc majd kilépés itt is megkérdezi tényleg? igen
A legszebb most BE KELL LÉPNI a profilommal, hogy exitre tudjak menni! :D Na itt már ALT+F4 ez már sok! :D -
razor322 #6461 Sziasztok! Nekem egy olyan gondom lenne, hogy egész végig a játék alatt, nincs az emberknek hangja :( Se Altairnak, se másoknak :( Mi lehet a baj??
Pls Help! -
#6460 Nálatok is van olyan gond, hogy kb 2 percig röccenés mentesen megy a játék, de aztán ha a várost nézem (tetőkön ugrálok stb.) akkor nagyon belassul az egész? -
#6459 Ja ésa zászlókat alig lehet megtalálni.