9242
  • Dante73
    Szerintem, ebből a játékból inkább rpg-t kelett volna csinálni, gyüjthető növények, és varázslat nélkül. Magyarán beletenni valami nyomozós szálat. Nem csak annyit, hogy menj ide, esetleg oda, és nyírd, halgasd, zsebeld ki. Párbeszédek, nyomozás, karakterfejlődés HP-alapon, stb...
    így a hangulata maradt volna, (ami lenyügöző) viszont a küldetési rendszere nem lenne kissé lapos...
  • Pokerface86
    Ahol bejöttél!! Nem logikus!!
  • mama2
    Megöltem Jeruban akit kellett, és a gép felajánlotta, hogy abba a városba visiz, ahova kell mennem(Masyaf vagy mi). Én mondtam hogy no, mert még hülyülni akartam Jeruba, de most már elakarok menni, de nem tudok. Mert ugye van egy vár. Az a vár, elálja az utam, hogy kimenjek a városból, megmászni meg nem tudom. Hogy jutok ki?
  • Voltan
    Lehet. Bár elszúrták, mert nehéz lesz később kijátszani a manapság divatos "előzmények" alcímet :D
  • Skyline
    azértkellett a jelenkori történet hogy majd az assasins creed 3 alcíme Codename 46 lehessen:D
  • Voltan
    Mondjuk sokaknak van bajuk ezzel a játékkal. Mondják, hogy monoton a játékmenet, unalmassá válik, stb. Tény, hogy játékmenet szempontjából nem egy San Andreas, és mondjuk számomra is pl. a Bioshock sz*rrá alázza, de. És itt jön a DE. Én a magam részéről imádom ezt a korszakot, és a keresztes hadjáratok témájába eléggé bele is ástam magam anno. Ez az a terep, amiben a játék verhetetlen. Hihetetlen hangulatot teremt. Még a külső részek is nagyon jók, a városok meg aztán tényleg elképesztőek. A játékos úgy érzi magát, mintha tényleg a szentföldön járna. Ott van a nyüzsgő város, a prédikátorok, a különböző lovagrendek, besz*rás.
    Ez a játék a hangulatról szól, és abban a topon van. (Bár azt nem értem, hogy a "jelenkori" kerettörténetet minek kellett, de mindegy...)
  • Voltan
    Mondjuk szerintem jobban jársz, ha az árnyékot felviszed és kicsit lefaragsz a grafból. Szebb és élethűbb úgy.
  • BlackShadow
    nos én elvileg végigjátszottam..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor meglátom a falat, és lefut a credits onnan vége az egésznek? csak mert visszarak a jelenbe utána azt mászkálhatok szabadon..

összességében: történet király
    játék is fasza..
    egyedül a vége ÚGY EL LET BASZVA AHOGY AZT KELL
    ilyen játékot ennyire arcade-ba átrakni a végére.. undorító
  • DarkSector
    Valamelyik paraszt...
  • inter94
    Ki járhotott erre felé?
  • KaszaN
    mikor lehet megtanulni a combo killt??
  • gregtom6
    nyomkodd össze-vissza azt a 3 gombot,ha nem megy másképp.És ''move''-kor jobbra menj.
  • santibi
    Amikor elöször repülnék ott nem tom mi van de nem megy nekem. 1 gombot nyomd majd tartsd aztán space és move de semmi nem történik. Hogyan kell ezt csinálni helyesen? THX
  • tommyg
    Köszönjük Emese!
  • Martins15
    Jah nekem is má majdnem tériszonyom volt xD
  • CroftManor
    Köszike :)
    Egy órámba telt, míg összevágtam az egészet :)
    Amúgy a Fraps nélkül sokkal gyorsabb a játék...
  • Prince23
    A legvégi befejezés tetszett:DD
    Jó neked, te legalább árnyékkal tolod, nekem a hülye vga-m nem bírja a shadowot:( csak a max beállításokat a grafnál.
  • Prince23
    Ok, thx
  • CroftManor
    A counter killes videóm, vmivel jobbra sikeredett a combosnál.
    Íme
  • CroftManor
    Vedd le teljesen a hardveres gyorsítást, amugy ha más játékkal játszol,a kkor elötte rakd vissza
  • Prince23
    Ja. van egy gondom a játék hangjával kapcs. Csúszik, késik, mászik a bevezetőknél. Mondták vegyem le a hangy hardveres gyorsitását. De most akkkor eljesen kapcsoljam ki, vagy alapra vagy szabványosra állítsam???
    Ja és ha módosítom, akkor egyéb játékoknál nem lesz gond a hangoknál, ha leviszem a dxdiagban a gyorsítást?
  • Broafka
    egyébként észrevettük, én legalábbis egyből, szerencse hogy nem nehezek, csak erősek...
  • Broafka
    hülye! :D
    a spoiler azt jelenti, hogy elárulsz valamit amit nem szabadna, szal iylen hangulat romboló dolgot mondasz (vagy ez esetben mutatsz) :)
    amire te gondolsz szerintem az a fake lesz :)
  • CroftManor
    Na csináltam combo kills videót, ellnézést a minőség nem a legjobb.
    Combo kills
  • Prince23
    Azért utálnak, mert valószínűleg futva hagytál egy menekülő katonát, és így ezáltal informáltabb lett, és a társak között el pletyózott:D Ez a gondod. A Szentföldi lovaglásoknál már alapból utálnak, ha paripáddal vágtatsz, ott is használd a space gombot, blindeljél. Csak oda türelem kell. xD
  • blackfire001
    Köszi. Amúgy tényleg, ezek a katonák miért utálnak engem alapból. Ha futok, akkor az nem tetszik nekik. lehet, hogy nem vettem meg a Rámát , és azért futok. Ezt nem nagyon csípem. Nah meg a lovaglásnál is ugyan ez a helyzet. Kár, hogy ők olyan hülyék, és gyalog követnek, jönnének legalább lóval. :D
  • CroftManor
    Ja, bocs, félreértettem. bocsi
  • Prince23
    Nem hiába Prince a nevem:DD
  • Prince23
    valszeg nem másztátok meg a tornyokat, mindet. Lebuktatok!!!!!! XD
  • elitehun
    de biztos
  • Prince23
    Ja, azt tudom, h te csináltad...
    mind1
  • elitehun
    olyat még én se láttam
  • CroftManor
    Nem spoiler kép, magam csináltam!
  • Prince23
    Íjászokat kell eliminálni információ cserében, stb.
  • Prince23
    A 2. képben tévedek e?
  • blackfire001
    XD A térképen mi az a nyílvessző? Ilyet még nem láttam... Milyen fajta küldetés?
  • Prince23
    Persze, h le lehet... mikor először onnét leugrottam azt gondoltam, lemegy vagy 4 csik az életemből, de kutyabajom lett:DDDDD
  • CroftManor
    Tévedsz!
  • CroftManor
    Ez is a bazilikánál készült
  • Prince23
    A 2. képed spoilerkép:DDDDD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amúgy nem tom, h ki vette észre, vagy is inkább megfelelő szóval éljek: ki tapasztalta meg, h a legvégén mikor Mualimmal harcolunk, akkor megidézte a relikvia segítségével azokat a górékat, akiket mi már megöltünk főküldetzésünk során. Na erre azt mondtam: sablonos klisé. Mi szükség volt erre? most nem fikáztam, csak má a könyökömön jön ki... ld. pl. Jade Empire, The Witcher, stb. nem kérünk ...