Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár nekem így is szépen fut! 😊
nem értem meg a játék készítõket hogy miért nem optimalizálják a gémeket több kártyás rendszerre is,régebben még azt mondom hogy ok,de hogy 2008-at írunk és nem megy!érthetetlen!
zene egyenlő élet
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
(Nem is kellett hozzá crack amúgy sem)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Vicc!!
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
I want to be a mighty pirate ever!
Egyébként baromi sokan mondják,anno boxon toltam és tény monotonná vállik,egy idõ után nem történik szinte semmi új...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Kap egy utolsó esélyt, azért egy DL DVD-t megér, ha már ennyien töltik.
Next PC upgrade: 2022
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Next PC upgrade: 2022
Egyszerûbb, ha megvesszük pénteken a boltba, az a biztos <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy nekem tök mind1, h a mentéseket felismeri v sem, mert én úgyis végig fogom tolni újra az elejétõl a végéig.
Nothing is True, Everything is Permitted
A játék a vége felé elég uncsi lett...
szinte mindig ugyan azok a küldik.
Nincsenek kihívások.
DE nem rossz játék, el lehet vele szórakozni😊
Csak ajánlani tudom😊
Mert pl én vettem plusz 1 giga ramot múlt héten, de azt mondta haver h ne tegyem be, mert csak lassítja a gépet ha singleba van a 3. ram. Szal nekem 2x1 GB RAM dual channelbe megy most, de ha beteszek közé még egy giga ramot, akkor úgy veszi h single channel.
Nem?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Remélem jól fog futni rajta ez a verzsön!
Fõleg ha jövõ héten lecserélem a VGAmt 8800GTre <#nevetes1>#nevetes1>
http://www.freetvmaci.info/
Igaz, csak azoknál, akik például elfelejtik a megjelenített emrkék számát (mondjuk) visszavenni... Ugyanis az zaabálja a procit...
http://www.freetvmaci.info/
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
LE: MY OLD SAVES WORKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! You just need to rename them...
Megy itt minden kérem
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
bocsánat elöre is tom hogy most mindenki nekem támad 😄
Tényleg nem az optimalizálás mesterei. De nekem a Crysis pl. sokkal gyengébben futott. És hiába volt az részletesebb is, nem tetszett annyira a látványvilág mint ebben (nem maxon volt az sem természetesen, érdekes módon ez sincs, mégis szép).
Szóval sokat ne várjatok, de nem akadozik annyira, és nem lépett még ki, még mindig bennvagyok a játékban (a mentést is úgy írtam már h játékba voltam, még most is csak alt taboztam).
Saját tapasztalat: a hónapokkal ezelõtti verzió sokkal jobban futott mint ez , amit mûveltek az UBISOFTos srácok az gyalázat!! egyszerûen annyira szaggat már a tutorial pálya amikor két ember van a pályán mintha 10 évvel ezelõtti konfigom lenne, vagy egy ps3-as játékot akarnék elindítani ps2n! Jelzem hogy CSAK EZ a játék szaggat , minden más max grafikán pörög, még a crysis is jobban fut. Hát erre nyomtam egy UNINSTALT.
Maga a játék az KÍVÁLÓ , de ahogy optimalizálták az EGY KALAP SZ*R!!!!
ezek után nem kétséges hogy egy Ft-ot nem adok a játékért , örültem a lewarezolásnak de a pénzt félreteszem...