Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rucinho
mert nem mûködik alatta a CF!
bár nekem így is szépen fut! 😊
nem értem meg a játék készítõket hogy miért nem optimalizálják a gémeket több kártyás rendszerre is,régebben még azt mondom hogy ok,de hogy 2008-at írunk és nem megy!érthetetlen!

zene egyenlő élet

rucinho
már megvan! 😊

viszont hogyan lehet gyorsmentést alkalmazni?

zene egyenlő élet

rage
A régi mentések az átnevezõs módszerrel valóban mûködnek,köszi a tippet.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

ezt nem értem mért nem lehet fullba tenni?
rage
Most már jó a Jerusalem file is, rendesen scimitar bejegyzéssel indul. Tuti, hogy nem csak a cracket javították
(Nem is kellett hozzá crack amúgy sem)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

grebber
Sehogy!

Next PC upgrade: 2022

rucinho
hogyan tudom full screenbe tenni a gémet?

zene egyenlő élet

AMD Norbee
Azt nem értem hogy élsimító nélküli max grafon hogy lehet kb 30-35fps a lenti konfiggal??
Vicc!!

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

HeadHunter86
Minek ide dual layer DVD, mikor ki lehet írni DVD5-be is.

sparrow35
Vegyél még egy 1G-set (a mai ram árak ismeretében javaslom...), és akkor lesz 4G dualban, viszont buherálni kell majd hogy a Win. mindet kezelje is...

I want to be a mighty pirate ever!

Grebber már régebben is mondta hogy "mocskosmód unalmas"..😊
Egyébként baromi sokan mondják,anno boxon toltam és tény monotonná vállik,egy idõ után nem történik szinte semmi új...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Prince of Máté
Na holnap i take a try...
Kap egy utolsó esélyt, azért egy DL DVD-t megér, ha már ennyien töltik.

Mr Bishop
OK. Te tudod.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

grebber
Nemtudom te mit néztél véletlenül sem imádtam.Egynek elment de unalmas nagyon ennyi.

Mr Bishop
Nemrég még imádtad...

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

mama2
Na ez se veszem meg ha ennyire mindenki mondja hogy uncsi😛.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

grebber
"A játék a vége felé elég uncsi lett..." Már kb a 3. órától hot unalom ugyanaz mindig.Szerencsére végigtoltam azt el is felejtettem.

CroftManor
Hát akkor még hányszor fogjuk letölteni? <#whatever>
Egyszerûbb, ha megvesszük pénteken a boltba, az a biztos <#nevetes1>
Amúgy nekem tök mind1, h a mentéseket felismeri v sem, mert én úgyis végig fogom tolni újra az elejétõl a végéig.

Nothing is True, Everything is Permitted

De egyértelmûen nem az a mérföldkõ, amit vártunk.

CalebJoe
Valami olyasmit irtak az nforce-on hogy ez az elõzõ verzió csak javítva lett a crack, ez még mindig nem a végleges, de lehet hülyeség.
Véleményem a játékrol:

A játék a vége felé elég uncsi lett...
szinte mindig ugyan azok a küldik.

Nincsenek kihívások.

DE nem rossz játék, el lehet vele szórakozni😊
Csak ajánlani tudom😊
Mr_no_NaMe
Nekem még mindig rossz ez az új verzió...beszédnek/trappolásnak nincsen hangja és kérem nehogymár ki kelljen kapcsolni a hardwares gyorsítást, hogy tudjak ezzel játszani mert befosok. Most akkor ez ugyan az az 1-2 hónappal ezelõtti verzió csak javítva van jeruzsálem? Mert elsõ ránézésre ugyan olyan bugos és szar...
CroftManor
Látom van akinek itt 3 GB memója van, de azzal gyorsabb lessz az AC?
Mert pl én vettem plusz 1 giga ramot múlt héten, de azt mondta haver h ne tegyem be, mert csak lassítja a gépet ha singleba van a 3. ram. Szal nekem 2x1 GB RAM dual channelbe megy most, de ha beteszek közé még egy giga ramot, akkor úgy veszi h single channel.
Nem?

tommyg
köszi

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

DarkSector
KB 20h - végtelenig

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommyg
mennyi a játékideje körülbelül?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Rage47
Bannert majd pénteken átírom.
CroftManor
Enyém is olan 😄
Remélem jól fog futni rajta ez a verzsön!
Fõleg ha jövõ héten lecserélem a VGAmt 8800GTre <#nevetes1>

tommyg
nem

Dante73
Hasonló gépen, mint a Tied, 1280x mittoménhány, (szélesvászon miatt nemtudom) minden maxon, röcc nélkül szaladgál. A procim egy C2D E6550

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Persze!
Igaz, csak azoknál, akik például elfelejtik a megjelenített emrkék számát (mondjuk) visszavenni... Ugyanis az zaabálja a procit...

http://www.freetvmaci.info/

overlocker
Nah majd az én gépem hogy birja mglátjuk holnap irom az eredményeket XD

mama2
Na most, akkor ez szaruabb mint a régi "béta" verzsön(optimizálás terén)?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

overlocker
I've played about 3 hours with reloaded.... after Jerusalem... Smile All worked fine.... no at least one crash apperead Smile So.. gg reloaded!

LE: MY OLD SAVES WORKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! You just need to rename them...

Megy itt minden kérem

Balumann
Én ezt sokkal jobban élvezem mint a Crysis-t (még a Crysis multijánál is) (meg még sok más játékot is).

Na végre köszz,egy pinanyalatra azt hittem már hogy a CRYSIS fórumon vagyok, de lehet hogy ha ott kérdezem meg elõbb kapok választ?! 😊
Magiszter
Nekem a "demó" tett rá hogy milyen beállításra nyomtam. Fullon Low-on is ugyanúgy nézett ki és ugyanúgy szagatott, bizonyos helyeken. De a játékélmény az nagyon el lett találva.... Crysis is tetszett, de.... jó volt csak ahhoz hogy élvezhetõen játszadozzak vele nagyobb vas kellene. Azért mert az a grafikával és a játékmenettel hódit, ez meg itten a játékélményre és a játékmenetre építkezett. Eltudnám játszani ezt egy HL1-es motorral is mert olyan jó :-P

Lehet hogy rosszul kezdtem a kérdést: CRYSIS,NUKE-olt,optimalizálás,stb. FULLSCREEEEEEEEEN?
TDC Geronimo
Az kizárt dolog, mert nem tudom.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

CroftManor
Teljesen egyetértek!

elhárápom a torkod😄 amugy crysis elsõ fele sztem nagyon jo volt a második annyira nem tetszett, de végigtoltam

Prince of Máté
Azért a Crysis sztem sokkal jobb mint ez

de mér mindenki a grafikára ugrik??? én általában azért játszok egy játékkal mert leköt. Pl: Crysis csilli villi és még is egy kalap x*r

bocsánat elöre is tom hogy most mindenki nekem támad 😄

Balumann
Nekem a korábbi verzió (reloadedes) az idõnként beszaggatott, árnyékot például nem tudtam bekapcsolni se mégha többi lowon volt. Most közepesen van az árnyék, multisampling is bekapcsolva, és több minden, és teljesen mértékben játszható.
Tényleg nem az optimalizálás mesterei. De nekem a Crysis pl. sokkal gyengébben futott. És hiába volt az részletesebb is, nem tetszett annyira a látványvilág mint ebben (nem maxon volt az sem természetesen, érdekes módon ez sincs, mégis szép).
Szóval sokat ne várjatok, de nem akadozik annyira, és nem lépett még ki, még mindig bennvagyok a játékban (a mentést is úgy írtam már h játékba voltam, még most is csak alt taboztam).

tobias88
jelzem Kane & Lynch, Bioshock maxon ment... Crysis is közepesen, a patch nélküli 1.0ás...
tobias88
nálam minden minimumon 1024*768ban, és hát nem ezt vártam, hasonlóan fut mint az elõzõ, tán egy nagyon picit jobban, DE OLYAN RONDA LETT, hogy csak a játékélmény miatt játszok! unpotimalizálták...
tobias88
ezt tuti szándékosan csinálták, hogy megváltoztatták a nevét
CroftManor
Hát ez nem jó hír, már bánom h letöröltem a régi verziót, inkább lépegessen ki, mint szaggasson egyfolytában. :S

NEM!!!!

Saját tapasztalat: a hónapokkal ezelõtti verzió sokkal jobban futott mint ez , amit mûveltek az UBISOFTos srácok az gyalázat!! egyszerûen annyira szaggat már a tutorial pálya amikor két ember van a pályán mintha 10 évvel ezelõtti konfigom lenne, vagy egy ps3-as játékot akarnék elindítani ps2n! Jelzem hogy CSAK EZ a játék szaggat , minden más max grafikán pörög, még a crysis is jobban fut. Hát erre nyomtam egy UNINSTALT.
Maga a játék az KÍVÁLÓ , de ahogy optimalizálták az EGY KALAP SZ*R!!!!

ezek után nem kétséges hogy egy Ft-ot nem adok a játékért , örültem a lewarezolásnak de a pénzt félreteszem...

Balumann
Tényleg sokkal optimalizáltabb lett a játék!