9242
  • elitehun
    én speciál szinte mindenkit törrel ölök meg (csak néha váltok át kardra) azért mert sztem a kard sokkal lassabb
  • Magiszter
    Nem tudom nekem adta magát az eddigi összes küldi. Mindig előbb letudom a mellék küldiket, aztán jöhet a fő gonosz. Amúgy én a koldusokat bírom nagyon. "jaj egy kis pénzt..." én meg előrántom a tört, és rögtön menekül a szentem. A részeg kötekedőket, meg a bolondokat, ha fellöknek akkor kinyírom. Nekem a hangulat úgy a legjobb ha egyszerűen tőrrel ölök meg mindenkit, aki rám támad, de volt hogy egyszerűen azzal a "rugós késsel" nyírtam ki vagy 10 őrt. Hangulat van, csak tudni kell játszani is, meg beleélni.
  • elitehun
    ja de szerintem a legtöbben megcsinálják a mellék küldiket is
  • Prince23
    ja, ha csak a főküldire koncentrálunk, akkor kb még 5 óra sincs kihozva:(
  • Prince23
    Több mint kb. 20 óra, ha minden tornyot megmászol, beleértve a szentföldi királyság tornyait is, és az azt feloldó küldetések végrehajtásával együttvéve.
  • voksun
    Max pár óra.
  • Prince23
    Figy: városonként egy-egy főküldetés van, szal a tagok legyilkolása, a 9 név.
    Leszedni megéri, de h eredetibe a polcodon csücsüljön azt már nem. Legalábbis szvsz. Inkább vedd elő a GTA valamelyik részét, mert sokkal jobbak. Természetesen küldetés felépítés terén.
    Mert ami van az AC-ben, az nem méltó hírnevéhez, ahogy beharangozták, és képzeltük tök GTA szerüség lesz belőle. SAJNOS NEM! Antiochot simán belerakhatták volna, helyette pl 3 rendtagot egyszerre egy ugyanazon városban kellett megölni. Szal ez a 3 város is kevés, édeskevés. Legalább 5 várost képzeltem el. A legszebb Acre. Viszont a játék legerőssége a hangulat és a környezte. Ennyi az egész!
  • IgH
    Mennyivel több a játékidő a csak a főszálra koncentrálás,vagy a fullos memory block végigjátszás között?
  • davidka003
    Most van a DunaTV-n Damascus. Tök olyanok a tornyok, mint a játékban.
  • tommyg
  • davidka003
    Jelzik a térképen az ikonok, hogy hova kell menni és mit kell csinálni:
    Pl. pickpocket
  • voksun
    Ha felderíted a városrészt akkor megjelennek.
  • tommyg
    hmm akkor nemtom, nekem mindig jöttek egymás után a küldetések
  • voksun
    Megint infót gyüjteni az emberektől akiket megversz kizsebelsz az új frissen megnyílt városrészben, ilyenkor megnyílik a "kék fal" 1 része.
  • elitehun
    lehet hogy már volt...

http://www.youtube.com/watch?v=ifDHMeegTLY
  • mama2
    Igen.
  • tommyg
    Olyan tornyokra mászol amit egy sasfej jelöl?
  • mama2
    Oké azthittem, de akkor mit kell csinálni?
  • tommyg
    Nincs!
  • mama2
    Az-az. Itt mit kéne csinálni? Vége a játéknak? Vagy mi?
  • Prince of Máté
    Kb én is itt tartok:/
    Ki lehetett választani, hogy melyik városba menjek, aztán ott semmi főküldi, pedig már 9 tornyot megnáztem, és nézelődtem is...
  • mama2
    Elakadtam: Ott tartok, hogy kinyírtam minden városba a fő embereket, a kép átment a jövöbe, mert meg hibásodott a gép. Aludtam egyet, a professzor, meg beszzalad a szobába, azt hablatyol valamit. Majd visszafekszek a műszerre, azt kész. Vissza tértem, Masyaf-ba vagy hova(oda ahol a játék kezdődik), a Mester adott egy feladatot. Ahogy léptem volna ki a várból, a gép megkérdezte, melyik városba akarok menni. Mondom Jeruzsálem, oda teleprtált, beszéltem az ottani AC bázis főnökével, kizsebeltem egy embert, felmásztam vagy két toronyba, megmentettem 3 civilt és ennyi. Innen hova tovább? Ha megnyomom az ESC-et, ott se ír semmi feladatod, csak valami investation 0/6, vagy ilyesmi. Mit kell itt csinálni?
  • voksun
    Harmadik alkalommal játszom végig a játékot de én sem tudtam meg unni, sőt külön öröm ha végig sétálsz az utcákon és nézed hogy változik az arculat a különböző negyedekben, ha nem mindíg a ház tetőkön ugrál az ember hanem le megy a nép közé, az fantasztikus. Hallod ahogy a kofák kínálják portékájukat beszélgetnek az emberek, szóval a város "zaja" és a kis utcák hatalmas hangulatot teremtenek. Néha 1 kis párbaj 1 szemtelen őrrel és be is idul a hangulat, persze a "munka" végeztével megmarad ugye a nép aki sipákol hogy gyilkos vagy de te elsétálsz és 2 utcával odébb megint minden nyugodt és csendes, ott a "tudatlan nép" nem sejti mit rejt a csukjád így élik minden napjaik tovább.
    Szerintem ez a játék a hangulat terén lebilincselő, talán kevés amit kínál küldetések terén de bízunk a folytatásban.
  • elitehun
    aha
  • Adam69852
    jó én meg nem tudtam hogy megvan-e vagy nincs vagy érted :D
  • elitehun
    amúgy meg láttam és a játék is megvan. én is ilyen térkiesős dologra gondoltam csak megkérdeztem
  • Neoncsoves
    Az ember saját magának teszi monotonná a játékot. A harcokban próbálj variálni (ne csak a counter attackra várj, hanem dobáld őket, támadj, használj dodge-t, stb...) már a végén járok de még mindig nem unom... a célpont kinyirására pedig van pár mód, de lehetett volna több... Simán élvezhető játék, a grafika is szép.
  • Adam69852
    pedig csak annyi hogy tartsd magad távol töle és mikor megáll fuss neki és ugorj a gyerekre :D
  • Adam69852
    mikor nyakon szúrod akkor mind2-en " kiestek a térböl" és a kék térben mondja el... mint mikor töltés van. nehéz elmondani ha még nem láttad..
  • elitehun
    ez mind szép és jó de az első megölést el ba***am és az őrök már rég szabdostak amikor kinyírtam a csávót
  • Magiszter
    Egyszerű pedig a válasz. Az őrök mikor meglátják hogy csurom vér a góréjuk sokkot kapnak. Aztán mikor átölelve leteszed a földre akkor meg a zsepijükbe zokognak meghatottan. Elmondja amit akar, addig Altair nyomókötést tesz a sebére, nehogy mondat közben vérezzen el. Miután kimúlt felébrednek az őrök meghatottságukból és rájönnek hogy mégis csak te ölted meg a szeretett XY-t, ezért rád támadnak.
  • elitehun
    csak azt nem értem hogy amikor megölsz egy főembert akkor hogy van időd végighallgatni amit mond? mert beszél 30-40 másodpercet és csak azután miután meghalt jönnek az őrök addig nem
  • elitehun
    és hol tanuljuk meg hogy kell harcolni?
  • Dante73
    Azt írtam, nincs varázslat, és növénygyűjtés. Valamint a keresztes háborúk idején játszódik a szentföldön. Én ezeket valahogy nem így vettem észre a Witcherben....
    Lehet, rosszul csináltam?
  • mama2
    Tulajdon képpen csak annyi, hogy elmész a városokba,elmész a Assassin'S bázishoz, beszélsz ott a főnökkel, az azt mondja, menj fel a legmagasabb toronyba a városnál, felmész, körbenézel, amit kiad a térkép azt megcsinálod, majd amikor az Assassins bázis ikon a térképen villogni kezd elmész oda, a főnök ad egy tollat, te elmész oda, ahol a megölendő személy van, megölöd, ő elmondja halála előtt amit tud, leveszed a vért a tollal bizonyítékként, Lerázod az őröket, vissza mész a bázisra, odaadod a véres tollat a főnöknek, és kész. Ebböl áll a játék. De nagyon jó:).
  • koschwarz
    sőt, elég csak 8000 is a megvásárlásához, legalábbis az 576-ban.

végülis milyen a játékmenet? ahogy eddig értem, van a főszál, amihez kapod egymás után a küldetéseket, és mellette vannak mindenféle mellékküldetések?
  • mama2
    Jó télleg, hülye kérdés volt, azóta már meg van. Dante: Ilyen játék már van: The Witcher:). Koschwarz: Vedd meg a játékot,megéri!!! Mondjuk nekem még nem eredetibe van meg, mert elment a pénzem az új gépre, de amint lesz 9000 forintom, rendelem megfele:).
  • Sephi
    Amiutan megtanulod , hogy kll harcolni azutan akar 40 enemyt is meg lehet olni egy huzamban.
  • KaszaN

Találtam néhány olyan térképet amin megvan jelölve a fellelhető térképek helye!he he he!
  • koschwarz
    még nem játszottam a játékkal, de igazából engem is egyedül a szentföldi hangulat miatt érdekelne. pont nemrég néztem meg megint a mennyei királyságot, és majdnem elmentem megvenni a játékot. de még hezitálok, amit olvastam a játékmenetről, az nem tetszik, őszintén szólva.