Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Amit tegnap feltettek a netre , ez a "Repack Reload" ez még nem a hivatalosan megjelent nem??
azthiszem tul sok csokit ettem máma :S sry
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
szal jöhettek folytogatni megint... 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy rossz topik 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Hi Mr. Bishop 😉
ON:
nemismeri fel a profilom!
a régi profilom a nemvégeleges verzióból
ÁÁÁÁ???
újra végigkell tolnom? WTF
http://www.youtube.com/user/kilipeti
az intel gma x3100hez hozzászólva elméletileg tudja sm3-at a kari, de én nem láttam AC támogatott kártyalistáján/bár csak vmilyen fórumon találtam ilyet/.
de ez a kihalytás dolog is több részbõl tevõdik össze,felbontás,élsimítás stb de most nem mennék bele!
über a gém! <#pias>#pias>
zene egyenlő élet
Kérdésem az lenne vki olyan felé aki rendesen tudna válaszolni nekem , hogy van a lapicsekem ami egy Intel Pentium DCP T2330(1.60 Ghz )2GB memó és egy Mobil Intel Graphic Media Accelerator X3100 ami asszem 400bm fölit a memó mert h a rendszer memóból veszi el és asszem támogat dx10 is, de nem abba akarom futatni, h a kari miatt nem engedi szerintettek a játék elindítását, azaz az intro lemegy, de utána kiírja h a program leáll és....?
Válaszokat elõre is köszönöm
u.i.:Amúgy van nagy asztali gépem is csak bent vok melóhelyen és ezért kérdezem 😊
TDU Nick:Stil_HUN
Még így is hogy 35-40%/ugye egy 5600+os órajelén megy/ körüli tunning van a procin így sincs kihajtva a videokari.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Volt jópár játék aminek hasonló mentési stratégiája volt, de ez messze föléjük emelkedik. Itt tényleg nincs olyan frusztráció, hogy nem tudod mikor hagyd abba, mert nem vagy biztos benne, hogy a következõ mentési pontig lesz -e elég idõd.
A mentések általában 5 percenkent követik egymást.
Autosaveszerûség. Ez annyit tesz, hogyha valami változás történik a játékban (pl. kiderítettél valami infót, megmentettél egy személyt, vagy felvettél egy játékot) akkor lementi az adott memória blokkot. Így hogyha belépsz ugyanazon állapotba lépsz vissza (a felvett zászlókat már nem látod újra, de az õrök akiket kinyírtál újrateremtõdnek ... kivéve a Templarok, mert õk részei a Templargyilkolós "mellékquest"nek.)
Továbbá mikor ment a játék szerintem csak azt menti melyik városba vagy, vagy melyik területen, a pontos pozíciód nem. Így mikor visszatöltöd a játékot, akkor nem garantált, hogy pont ugyanoda kerülsz, ahol kiléptél, de általában ez nem okoz gondot, mivel 1-2 perc alatt visszajuthatsz oda.
Remélem érthetõ voltam 😊
Nálam 1024*768ban majdnem minden maxon /samplin talán 2*van 3*os helyett/ jól megy egy 8800gt 2gb ram és egy 2800mhz-re húzott 4200+os x2 mellett.(és ez már nem egy csúcskonfig manapság).
Az rld verzió gond nélkül müxik 3-4óra játék után 1fagyás se volt nekem.
<#nemtudom>#nemtudom>
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Nem akarok vele szarakodni, úgyis van most 10 DLem.
Hogyan tehetem teljes képernyõre a játékot?
Hogyan hozhatom át a mentéseket a "demó" verzióból a véglegesbe?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"