9242
-
Bazz minek veszed meg, ha már a 6-os blocknál tartasz? xD A másik az, nincs is multija. a harmadik az, h nem is feliratozzák...:D DE te tudod -
Egy kérdés nagoybn fontos lenne Hétfőn megveszema játékot De a wrez verzióban mára 6os Memory nál vok a mentések hol vannaka gépben(Vista home premium) És kompatibilisa tört a boltival?? -
Ulead Video Studio 11.
Hát eléggé összetett a dolog, mert ha olyan videót akarsz, hogy pont passzoljon a zene ritmusához, akkor vagy lassítani kell, vagy gyorsítani a jeleneten, ez a nagy munka, h jó jelenetet válassz, de engem most nagyon leköt ez a dolog :) -
Ja a videó télleg nanyon állat
!! Mivel szerkeszted a videókat mivel vágod meg meg iesmi??
-
Miskolc88 #6745 lol
már nem futok el a katonák elől hanem legyőzőm őket xD
jó játék ez,csak kicsit olyan fura,tehát mini küldik meg fő küldik de jó ez igy is

-
Köszi! Hát sokat dolgoztam vele, míg ilyen lett, de majd még fogok vmit ügyködni
-
Nemrossz helyet választottál a harchoz 
én egyszer egy szökőkútban vagy miben harcoltam

-
Miskolc88 #6742 Sikátorban voltam xD
-
Miskolc88 #6741 Ok,köszi,mondjuk már rájöttem magam is miután irtam az üzit és játszottam. :D -
Ha nem tudsz angolul, akkor igen! :D Ami +t a végén kapsz, az az eagle Vision a jelenbe. Nézz körbe egy kicsit, ámulni fogsz. És jó ha van egy kis rejtvényfejtő képességed :D -
Jó kis videó!
Mintha valami film lenne!
-
-
Ha arra gondolsz amikor elsőre kelsz fel a gépből, akkor nemaz a játék vége, hanem el kell menni a fürdőszobába és ki kell hallgatni mit beszélnek. -
1:igen
2: semmit csak járkálni lehet, ha teljesen kiakarsz láni akkor alt+f4-et nyomd meg.
3:fehér: információ, piros:katona,sárga:Főcélpont. Asszem így vannak. -
Ebben a játékban nem lehet menteni? Csak az van, amit magától ment?
És mit lehet csinálni akkor, mikor ki akarok lépni és felkell a gépből?
Még csak most kezdenék vele játszani... :D
Ja, és valaki leírná nekem az "emberszíneket" - hogy mi mit jelent... :D
Előre is kössz! -
Pokerface86 #6734 Kinyírtam a nagy főnököt meg mindenkit és utána felkelek a gépből, a nő mega faszi elmegy én meg ott maradok és nem tudok ott semmit se csinálni!! Ez a játék vége??? -
Csináltam újabb videót.
Altair -
-
Nyomorúlt csuklyás az utolsó ellenfélnek háttal állt és nem fordúlt volna meg semmi pénzért, megvárta még megdarálja, én meg itt lerotáltam a gombokat. Nem kell nekem az agypörkölés, jobb ez így, xbox verzió biztos jobb. -
1 hétig játszogattam vele napi 1 órákat kb, most meguntam a vívást:D, letöröltem, ennyi. -
Adam69852 #6729 én szerintem a készítök azért ilyen harcrendszert csináltak hogy ne nyirják ki teljesen az embert :D mert akkor is letudnak venni az őrök vagy 4 csikot hogy csak védekezni próbálsz, meg ez az egyenkénti ölés ad neki egy "filmszerü hatást" tekintve hogy csak emlék képeket játszol végig -
Hát hogyha neked ennyitől uninstall, akkor sajnálak. Nem csak abbol áll a harc hogy nyomod a jobb egérgombot, és várod mikor lendíti a kardját az ellen. Rá kell jönni a teknikájára, és máris változatosabb lesz a harc. -
SaGa Jr #6727 Abba a városba menj, aminek a neve mellett van egy jelzés (már amikor jönnél ki az assassin "központból" és a kapunál felajánlja hová mehetsz). Oda kell menned.
Amint odaértél nézd meg a térképet. A jobb felső sarokba kiírja mi a feladatod (beszélj a területi illetékessel). Megnyílik egy új terület a 3 közül amiből a város áll. Egy olyan ahová korábban nem mehettél be. Na oda menj be, keresd meg a legelső magaslati pontot amit jelöl is neked a térképen. Felmászol, körülnézel és máris lesz mit csinálnod (infó gyűjtögetés, polgár mentegetés, azt ha elég infó összegyűlt, mehetsz a bureau-ba a meggyilkolandó főmufti "címéért"). -
Én csak úgy mondtam ezt... -
Miskolc88 #6725 most nálam lehet választani melyik városba menjek de akármelyiket választom nem ad küldetétst :S
mit csináljak? -
Mekkora idegesítő ez a harcrendszer már. bekaphatják, állanak öten körülöttem azt mindet csak gyomronvágja. Uninstall. -
Elmenti. -
a civilnél nem tom -
aham, és van még ilyen mentési lehetőség? pl, ha megmentek egy civilt akkor is elentődik ott? -
Hát figy, én nem néztem bele a videóba, nem tudtam h gányul harcol az illető... csak rákerestem, h AC final és linkeltem Shep-nek.
-
ja -
Mert a böngésződben le van tiltva a felugró ablak. -
igen. pl. akkor ha találsz egy zászlót vagy kinyírsz egy templomos lovagot -
sziasztok!
mostanában kezdtem játszani a játékkal és nagyon tetszik, egyedül a mentéssel van gondom. nincs olyan lehetőség, hogy egy adott pillanat elmentsem ott, ahol tartok? csak előre meghatározott pontokban történik a mentés? -
én azt elhiszem de nállam akkor se megy -
-
moralosan #6713 Most fejeztem be a játékot.
Űberbrutálhetekigmégezengonolkodós :).
Várom a második részt :'). -
Semmi baja a FAQ-nak! -.- -
hehehe, úgy látszik az illető csak kardozott, belevihetett volna egy tőrözést is, pl. mikor megragadják, de ő kivédi és a földhez csapja Mualimt, ott akkor illet volna letőrözni... xd -
Közben már végigvittem ,azért kösz. A vége, hát olyan érdekes lett.