9242
  • Prince23
    Bazz minek veszed meg, ha már a 6-os blocknál tartasz? xD A másik az, nincs is multija. a harmadik az, h nem is feliratozzák...:D DE te tudod
  • overlocker
    Egy kérdés nagoybn fontos lenne Hétfőn megveszema játékot De a wrez verzióban mára 6os Memory nál vok a mentések hol vannaka gépben(Vista home premium) És kompatibilisa tört a boltival??
  • CroftManor
    Ulead Video Studio 11.
    Hát eléggé összetett a dolog, mert ha olyan videót akarsz, hogy pont passzoljon a zene ritmusához, akkor vagy lassítani kell, vagy gyorsítani a jeleneten, ez a nagy munka, h jó jelenetet válassz, de engem most nagyon leköt ez a dolog :)
  • KaszaN
    Ja a videó télleg nanyon állat!! Mivel szerkeszted a videókat mivel vágod meg meg iesmi??
  • Miskolc88
    lol
    már nem futok el a katonák elől hanem legyőzőm őket xD
    jó játék ez,csak kicsit olyan fura,tehát mini küldik meg fő küldik de jó ez igy is
  • CroftManor
    Köszi! Hát sokat dolgoztam vele, míg ilyen lett, de majd még fogok vmit ügyködni
  • KaszaN
    Nemrossz helyet választottál a harchoz
    én egyszer egy szökőkútban vagy miben harcoltam
  • Miskolc88
    Sikátorban voltam xD
  • Miskolc88
    Ok,köszi,mondjuk már rájöttem magam is miután irtam az üzit és játszottam. :D
  • lac111
    Ha nem tudsz angolul, akkor igen! :D Ami +t a végén kapsz, az az eagle Vision a jelenbe. Nézz körbe egy kicsit, ámulni fogsz. És jó ha van egy kis rejtvényfejtő képességed :D
  • berczely
    Jó kis videó!Mintha valami film lenne!
  • tommyg
  • mama2
    Ha arra gondolsz amikor elsőre kelsz fel a gépből, akkor nemaz a játék vége, hanem el kell menni a fürdőszobába és ki kell hallgatni mit beszélnek.
  • mama2
    1:igen
    2: semmit csak járkálni lehet, ha teljesen kiakarsz láni akkor alt+f4-et nyomd meg.
    3:fehér: információ, piros:katona,sárga:Főcélpont. Asszem így vannak.
  • Japep
    Ebben a játékban nem lehet menteni? Csak az van, amit magától ment?

És mit lehet csinálni akkor, mikor ki akarok lépni és felkell a gépből?

Még csak most kezdenék vele játszani... :D
    Ja, és valaki leírná nekem az "emberszíneket" - hogy mi mit jelent... :D

Előre is kössz!
  • Pokerface86
    Kinyírtam a nagy főnököt meg mindenkit és utána felkelek a gépből, a nő mega faszi elmegy én meg ott maradok és nem tudok ott semmit se csinálni!! Ez a játék vége???
  • CroftManor
    Csináltam újabb videót.
    Altair
  • tommyg
  • FlyHigh
    Nyomorúlt csuklyás az utolsó ellenfélnek háttal állt és nem fordúlt volna meg semmi pénzért, megvárta még megdarálja, én meg itt lerotáltam a gombokat. Nem kell nekem az agypörkölés, jobb ez így, xbox verzió biztos jobb.
  • FlyHigh
    1 hétig játszogattam vele napi 1 órákat kb, most meguntam a vívást:D, letöröltem, ennyi.
  • Adam69852
    én szerintem a készítök azért ilyen harcrendszert csináltak hogy ne nyirják ki teljesen az embert :D mert akkor is letudnak venni az őrök vagy 4 csikot hogy csak védekezni próbálsz, meg ez az egyenkénti ölés ad neki egy "filmszerü hatást" tekintve hogy csak emlék képeket játszol végig
  • mama2
    Hát hogyha neked ennyitől uninstall, akkor sajnálak. Nem csak abbol áll a harc hogy nyomod a jobb egérgombot, és várod mikor lendíti a kardját az ellen. Rá kell jönni a teknikájára, és máris változatosabb lesz a harc.
  • SaGa Jr
    Abba a városba menj, aminek a neve mellett van egy jelzés (már amikor jönnél ki az assassin "központból" és a kapunál felajánlja hová mehetsz). Oda kell menned.
    Amint odaértél nézd meg a térképet. A jobb felső sarokba kiírja mi a feladatod (beszélj a területi illetékessel). Megnyílik egy új terület a 3 közül amiből a város áll. Egy olyan ahová korábban nem mehettél be. Na oda menj be, keresd meg a legelső magaslati pontot amit jelöl is neked a térképen. Felmászol, körülnézel és máris lesz mit csinálnod (infó gyűjtögetés, polgár mentegetés, azt ha elég infó összegyűlt, mehetsz a bureau-ba a meggyilkolandó főmufti "címéért").
  • Prince23
    Én csak úgy mondtam ezt...
  • Miskolc88
    most nálam lehet választani melyik városba menjek de akármelyiket választom nem ad küldetétst :S
    mit csináljak?
  • FlyHigh
    Mekkora idegesítő ez a harcrendszer már. bekaphatják, állanak öten körülöttem azt mindet csak gyomronvágja. Uninstall.
  • davidka003
    Elmenti.
  • elitehun
    a civilnél nem tom
  • lobig
    aham, és van még ilyen mentési lehetőség? pl, ha megmentek egy civilt akkor is elentődik ott?
  • CroftManor
    Hát figy, én nem néztem bele a videóba, nem tudtam h gányul harcol az illető... csak rákerestem, h AC final és linkeltem Shep-nek.
  • elitehun
    ja
  • macleody
    Mert a böngésződben le van tiltva a felugró ablak.
  • elitehun
    igen. pl. akkor ha találsz egy zászlót vagy kinyírsz egy templomos lovagot
  • lobig
    sziasztok!

mostanában kezdtem játszani a játékkal és nagyon tetszik, egyedül a mentéssel van gondom. nincs olyan lehetőség, hogy egy adott pillanat elmentsem ott, ahol tartok? csak előre meghatározott pontokban történik a mentés?
  • elitehun
    én azt elhiszem de nállam akkor se megy
  • tommyg
  • moralosan
    Most fejeztem be a játékot.

Űberbrutálhetekigmégezengonolkodós :).

Várom a második részt :').
  • tommyg
    Semmi baja a FAQ-nak! -.-
  • Prince23
    hehehe, úgy látszik az illető csak kardozott, belevihetett volna egy tőrözést is, pl. mikor megragadják, de ő kivédi és a földhez csapja Mualimt, ott akkor illet volna letőrözni... xd
  • Shep
    Közben már végigvittem ,azért kösz. A vége, hát olyan érdekes lett.