9242
  • tommyg
    Az Eagle Vision így néz ki! :)
  • tommyg
    Ugye? :)
  • wesker24
    Ahogy a filmben is szokták mondani: Ez hulla jó ötlet haver !!
  • CroftManor
    Dehogy folyton, akkor hogy csináltam volna olyan fasza videókat?
    Akkor, mikor az eagle vision (E gomb) megnyomom, akkor.

• tommyg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    dobd fel torrentre a bonust :D
  • overlocker
    akkor most végülisa gém végének mi az értelme?? valaki SPOLIERBE IRJA LE PELASE ME NEM ÉRTEM
  • elitehun
    folyton így látsz vagy hogy érted?
  • xido
    az fasza:((....mintha a Witcher meg Bioshock extrái is jól mentek volna..nem lett volna nagy rizikó:((..azért kösz
  • Miskolc88
    Nem tom hogy utolsó map -e
    tehát amikor körbevesznek lovagok azokat még le is verem de amikor jön egy sisakos után azt már nem birom
    ilyenkor olyat vernék a monitorra hogy beszakadna xD
  • w77d
    tehát bonus DVD:
    videók: trailerek, hogyan készült, alkotók véleménye
    Jóságok: Ikonok, MSN jelek, háttérképek, képernyővédők

hiányolom, hogy nincs külön zenei CD hozzá...
  • CroftManor
    Nem tudja vki, h amióta feltettem az új verziót, mért látom ezt a különleges látásmódban?

??
  • Prince23
    Ja
  • overlocker
    akkor n00b XD pedig nm olyan nehéz XD nekem elsőre sikerült
  • Miskolc88
    cheat van hozzá ???,
    trainer
    nem birom megcsinálni az ucscó mapot :sss
  • overlocker
    Sztem azért 10000FT.ot naon megért a Limited CE jobban mint a sima 8K-t
  • Prince23
    Hát ez lol
  • tommyg
    1??
  • w77d
    576-ban vettem, egyetlen példányuk volt. Azt mondta az eladó, hogy minden bolt kapott 1db-ot
  • w77d
    akkor megnyugodtam :)
  • xido
    CE itthon is kapható?..nem láttam cdgalaxis adatbázisban
  • tommyg
    Nincs CD-Key a játékhoz!
  • CroftManor
    Amúgy meg azért sem tudtam volna olyat beletenni, mert ahhoz új játékot kellett volna kezdenem,h hogy a kamera végigpásztázza a várost 1 kilométer magasságból. Én már akkor végigvittem a játékot, mikor a tört verzió kijött, így csak a mentéseket tettem át az eredetibe...
  • w77d
    még nem tudom, majd meglesem, de még nem az otthoni számítógépen vagyok.

amúgy egy kérdés: Lehetséges, hogy a játéknak nem kell serial? Itt nincs alkalmam kipróbálni, de nem találtam a dobozban sehol cd-keyt!
  • tommyg
    mi van a bonus dvd-n? :)
  • w77d
    gyerekek megvettem a collectors editiont :) Van benne az alap rendezői változat,egy bonus DVD, kis könyvecske és valami pre-order kártya..
  • SrAta
    Hát ember neked is van lóvéd mennyibe volt a config 450-500k???:D:P
  • CroftManor
    Igen, mert csak itt engedte tökéletes minőségben, csak emiatt regiztem fel oda.
  • CroftManor
    A másik videómban van olyan körbepásztzázós rész!
  • bajsz
    itt olvastam akit érdekel nézze meg.
  • bajsz
    Nem azért a 20 fillérért de ami a játég végén van, a szobájába a srácnak a képek.Ott Szerepel olyan számrendszer amit nem rég itt olvastam a sg.hu

0.0.0.0.0 ---Maják használták naptárként /világvágáről ír meg hasonlók.
    an játékban pedig a 13.0.0.0.0 van.

"A maja Hosszú Számítás naptár 2012. december 21-én éri el a 13.0.0.0.0 dátumot
    Tehát ha 0.0.0.0.1 egy napot jelent és 0.0.0.1.0 húsz napot, akkor 0.0.1.0.0 nagyjából egy évet, 0.1.0.0.0 húsz évet, 1.0.0.0.0 pedig megközelítőleg 400 évet. Ezzel a módszerrel jön ki az eredmény, mely szerint a maja naptár 2012. december 21-én 13.0.0.0.0-on fog állni. 0.0.0.0.0 és 13.0.0.0.0 között 5126 év van. Egyes kutatók azt bizonygatják, hogy ezen a ponton a naptárnak le kellene nullázódnia és újra kellene indulnia, míg mások szerint folytatódnia kell és az elvnek megfelelően el kell számlálnia 20-ig, majd ekkor nullázódik"

sztm erre utalhat valami a játék persze nem tudom ,hogy ennyire tájékozottak lenénnek az ubisoft emberei.Csak a játék kedvéért.
  • barmi
    Ohh, király! Az tényleg jó lenne!
  • grebber
    Leirja a game lényegét.És megmagyarázza mi micsoda a végén!
    Tehát sokat elmondana mindenkinek!
  • Prince23
    De ez videa:D
  • barmi
    Faca lett nagyon! Grat! 1 dolgot viszont hiányoltam! Valami borzalom magas helyen (pl Acre bazilika teteje) E gombos városban körbefordulás madártávlatból nem lett volna utolsó látványelem szeréntem ahogy a kamera végigpásztázza a várost 1 kilométer magasságból :) De egyébként tényleg überfasza lett!
  • barmi
    Ez egyébként mi akar lenni? A laborban megjennek ezek az ábrák?
    Más: Sikerült egyik visszatérésem alkalmával elcsórnim a doki tollát, zölden villog a vége ha jól láttam :) Kell az nekem vagy mire lehet használni? Azzal firkálom majd tele a falat? Csak azt ne mondjátok hogy dugjam a se**embe :D
  • grebber
    Valaki nem lenne oly kedves és lefordítani ezt a kérdezz feleleket??

Erről lenne szó Aztán mehetne a FAQ-ba mert sok embert érdekel szerintem!
  • overlocker
    Akkor én most végig is vittem ennyi? Az a vége hogy ott voka laborba !?
    Ez akkor kicsit fura legalább szöktem volna meg vagy vlamai izgibb rész

Bár majd a második rész.....
  • grebber
    Ez neked nehéz rész?? Alig vannak akkor mit fogsz a végénc sinálni.
  • mama2
    Vissza lehet menni a gépezetbe, És összeszedni a zászlókat, megölni az összes keresztest satöbbi. Amúgy rohadt nehéz részen járok: Ott tartok, hogy egy hajón van a főellen, és ilyen dokkon kell átkelni, cölöpökön ugrálva, azt ha eltévesztem, belefulladok a vízbe.(amúgy Altair hogyhogy nem tud úszni?)Na és ugye ott van három ör, azokat meg kell ölni, hogy átdujakmenni köztük, de állandóan lelöknek a dokkrol bele a vízbe:@. Már vagy 25x újrakezdtem, egyszer meg is öltem a főellent, de már vissza nem jutottam:@. Beleestem a vízbe:SS.
  • overlocker
    Amugy azt kell hogy mondjam sztem kurva jo gém és remélem PC-re is lesz a trilogia többi tagja alig várom 10/9.5