9242
-
#6914 Az Eagle Vision így néz ki! :) -
#6913 Ugye? :) -
#6912 Ahogy a filmben is szokták mondani: Ez hulla jó ötlet haver !! -
#6911 Dehogy folyton, akkor hogy csináltam volna olyan fasza videókat?
Akkor, mikor az eagle vision (E gomb) megnyomom, akkor.
-
#6910 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dobd fel torrentre a bonust :D -
#6909 akkor most végülisa gém végének mi az értelme?? valaki SPOLIERBE IRJA LE PELASE ME NEM ÉRTEM -
#6908 folyton így látsz vagy hogy érted? -
xido #6907 az fasza:((....mintha a Witcher meg Bioshock extrái is jól mentek volna..nem lett volna nagy rizikó:((..azért kösz -
Miskolc88 #6906 Nem tom hogy utolsó map -e
tehát amikor körbevesznek lovagok azokat még le is verem de amikor jön egy sisakos után azt már nem birom
ilyenkor olyat vernék a monitorra hogy beszakadna xD -
#6905 tehát bonus DVD:
videók: trailerek, hogyan készült, alkotók véleménye
Jóságok: Ikonok, MSN jelek, háttérképek, képernyővédők
hiányolom, hogy nincs külön zenei CD hozzá... -
#6904 Nem tudja vki, h amióta feltettem az új verziót, mért látom ezt a különleges látásmódban?
?? -
#6903 Ja -
#6902 akkor n00b XD pedig nm olyan nehéz XD nekem elsőre sikerült -
Miskolc88 #6901 cheat van hozzá ???,
trainer
nem birom megcsinálni az ucscó mapot :sss -
#6900 Sztem azért 10000FT.ot naon megért a Limited CE jobban mint a sima 8K-t -
#6899 Hát ez lol -
#6898 1?? -
#6897 576-ban vettem, egyetlen példányuk volt. Azt mondta az eladó, hogy minden bolt kapott 1db-ot -
#6896 akkor megnyugodtam :) -
xido #6895 CE itthon is kapható?..nem láttam cdgalaxis adatbázisban -
#6894 Nincs CD-Key a játékhoz! -
#6893 Amúgy meg azért sem tudtam volna olyat beletenni, mert ahhoz új játékot kellett volna kezdenem,h hogy a kamera végigpásztázza a várost 1 kilométer magasságból. Én már akkor végigvittem a játékot, mikor a tört verzió kijött, így csak a mentéseket tettem át az eredetibe... -
#6892 még nem tudom, majd meglesem, de még nem az otthoni számítógépen vagyok.
amúgy egy kérdés: Lehetséges, hogy a játéknak nem kell serial? Itt nincs alkalmam kipróbálni, de nem találtam a dobozban sehol cd-keyt! -
#6891 mi van a bonus dvd-n? :) -
#6890 gyerekek megvettem a collectors editiont :) Van benne az alap rendezői változat,egy bonus DVD, kis könyvecske és valami pre-order kártya.. -
#6889 Hát ember neked is van lóvéd mennyibe volt a config 450-500k???:D:P -
#6888 Igen, mert csak itt engedte tökéletes minőségben, csak emiatt regiztem fel oda. -
#6887 A másik videómban van olyan körbepásztzázós rész!
-
bajsz #6886 itt olvastam akit érdekel nézze meg. -
bajsz #6885 Nem azért a 20 fillérért de ami a játég végén van, a szobájába a srácnak a képek.Ott Szerepel olyan számrendszer amit nem rég itt olvastam a sg.hu
0.0.0.0.0 ---Maják használták naptárként /világvágáről ír meg hasonlók.
an játékban pedig a 13.0.0.0.0 van.
"A maja Hosszú Számítás naptár 2012. december 21-én éri el a 13.0.0.0.0 dátumot
Tehát ha 0.0.0.0.1 egy napot jelent és 0.0.0.1.0 húsz napot, akkor 0.0.1.0.0 nagyjából egy évet, 0.1.0.0.0 húsz évet, 1.0.0.0.0 pedig megközelítőleg 400 évet. Ezzel a módszerrel jön ki az eredmény, mely szerint a maja naptár 2012. december 21-én 13.0.0.0.0-on fog állni. 0.0.0.0.0 és 13.0.0.0.0 között 5126 év van. Egyes kutatók azt bizonygatják, hogy ezen a ponton a naptárnak le kellene nullázódnia és újra kellene indulnia, míg mások szerint folytatódnia kell és az elvnek megfelelően el kell számlálnia 20-ig, majd ekkor nullázódik"
sztm erre utalhat valami a játék persze nem tudom ,hogy ennyire tájékozottak lenénnek az ubisoft emberei.Csak a játék kedvéért.
-
barmi #6884 Ohh, király! Az tényleg jó lenne! -
#6883 Leirja a game lényegét.És megmagyarázza mi micsoda a végén!
Tehát sokat elmondana mindenkinek! -
#6882 De ez videa:D -
barmi #6881 Faca lett nagyon! Grat! 1 dolgot viszont hiányoltam! Valami borzalom magas helyen (pl Acre bazilika teteje) E gombos városban körbefordulás madártávlatból nem lett volna utolsó látványelem szeréntem ahogy a kamera végigpásztázza a várost 1 kilométer magasságból :) De egyébként tényleg überfasza lett! -
barmi #6880 Ez egyébként mi akar lenni? A laborban megjennek ezek az ábrák?
Más: Sikerült egyik visszatérésem alkalmával elcsórnim a doki tollát, zölden villog a vége ha jól láttam :) Kell az nekem vagy mire lehet használni? Azzal firkálom majd tele a falat? Csak azt ne mondjátok hogy dugjam a se**embe :D -
#6879 Valaki nem lenne oly kedves és lefordítani ezt a kérdezz feleleket??
Erről lenne szó Aztán mehetne a FAQ-ba mert sok embert érdekel szerintem!
-
#6878 Akkor én most végig is vittem ennyi? Az a vége hogy ott voka laborba !?
Ez akkor kicsit fura legalább szöktem volna meg vagy vlamai izgibb rész
Bár majd a második rész..... -
#6877 Ez neked nehéz rész?? Alig vannak akkor mit fogsz a végénc sinálni. -
#6876 Vissza lehet menni a gépezetbe, És összeszedni a zászlókat, megölni az összes keresztest satöbbi. Amúgy rohadt nehéz részen járok: Ott tartok, hogy egy hajón van a főellen, és ilyen dokkon kell átkelni, cölöpökön ugrálva, azt ha eltévesztem, belefulladok a vízbe.(amúgy Altair hogyhogy nem tud úszni?)Na és ugye ott van három ör, azokat meg kell ölni, hogy átdujakmenni köztük, de állandóan lelöknek a dokkrol bele a vízbe:@. Már vagy 25x újrakezdtem, egyszer meg is öltem a főellent, de már vissza nem jutottam:@. Beleestem a vízbe:SS. -
#6875 Amugy azt kell hogy mondjam sztem kurva jo gém és remélem PC-re is lesz a trilogia többi tagja alig várom 10/9.5