9242
-
#6954 Hát én toll lopás nélkül vittem végig. Arra emléxem, h Lucy laptopjába olvasgattam az e maileket, meg a doki íróasztlán is van egy gép...
A szobámban a szekrényből is felvettem vmit..kb ennyi. -
#6953 válaszolna valaki a #6936-os kérdésre? (mert nekem is ez lenne a kérdésem) -
#6952 Az odaáig oké, h felregiztem az extra.hu oldalra, de ahhoz h közzétegyek videókat, felkéne töltenem a weblapomat, ami jelenleg a kanyarba van, mert én utoljára gimis koromban tanultam weblapszerkesztést, az meg nem tegnap volt... -
#6951 Dehogyisnem! -
giba #6950 Megtudná valaki mondani,hogy AGP-és Geforce 7600 GT 256Mb-val menne e mert a dobozon azt írják csak PCI-E támogatott. Mert amig nem tudom kár vele vacakolni mert nem tudom miért nem megy.Ha valaki még nyomja AGP-vel jó lenne ha megírná.Köszi. -
#6949 hát jah
nekem is jöhet -
Cyberdevil #6948 Ilyen pulcsi nekem is kell. :) -
#6947 Ki ez a fekete páko?? -
-
#6945 Van egy csomó ingyenes tárhely. -
#6944 Hamarosan jön a patch!!!!!!
méretesnke fog igérkezni, leginkább a vista fososoknak fogják ajánlani a dx 10-es kártya aktiválása miatt, meg fagyások ellen. -
#6943 Ezek a tárhely létrehozások nem ingyenesek ám -
#6942 egyet értek -
#6941 Nekem is jól jönne kiváncsi vok -
#6940 Mint már írták a fellököd és agyon csapod (2-3 ütés ha erőssel nyomod). Ha a védelmedet kiütik el tudsz még ugrani, ha jók a reflexeid, a vége felé már tényleg gyilkológép vagy. Ha el akarnak lökni, kicsavarod a kezét és te teszed. Ha kiütik a védésed, elugrasz. Ha támadnak kicselezed és kinyírod... tiszta terminátor :-D -
the1gabor #6939 cső!
Végigvittem a gamét... miután lepotyognak a betük lehet még valami értelmeset csinálni? (a gépek nézegetésén kivül) -
#6938 pedig feltehetnéd -
#6937 Amikor elkezdesz harcolni, válts közben hidden blade-re, és nyomj egy counter attackot. Hidden Bladenek csak insta killje van, és rögtön megölöd a csávót. -
barmi #6936 Elloptam a doki tollát LoL Kell az nekem a késöbbiekben? A tollopás után visszamentem a "gépbe" majd mikor meguntam megint ki a dokihoz de a toll megint ott volt a zsebében :) Hogy a pi*sába lehet ez? több tolla is van a rohadtnak? :) Ja és azt majdnem elfelejtettem hogy villog a vége zölden :D Egy dolog lenne még nagyon jó ebben a játékban, ha át lehetne öltözni és alaktomosan be tudnék szivárogni olyan helyekre is ahova jelenleg nem igazán tudok 600 harcos lekaszabolása nélkül eljutni. Beöltöznék az egyik katona rucijába és leszúrkálnék mindenkit aki él és mozog :DDDD -
#6935 blindelj oldalról közelitve, és szúrd hátba, ennyi az egész. -
#6934 Bocs elírtam a neved: Zszso -
#6933 Nem akarok semmit sehova feltölteni, márf eltöltöttem amit akartam és nincs szükségem tárhelyre...
Zsozso, kössz a hosszas leírásod, de magam is értek a gépekhez!
-
#6932 Igény 100% hogy van rá! Előre is köszönjük! -
#6931 1. Legyél türelemmel. A játék végére Teis megerősödsz, és több kombó közül válogathatsz.
2. Ami nekem be szokott jönni, hogy ellököm, és a földön agyoncsapkodom -
#6930 Hé valaki nemtud egy nagyon tuti de ha nem tuti akkorsem baj csak valami gyors és hatásosabb módszert a templomosok megölésékez mert kegyetlen erősek. És hiába védekezek átütik a védelmemet, és leveszik az életemet 1 2 re valaki tud orvosságot a bajra? Jól jönne -
#6929 Hányszor átnéztem pedig ... bamba én:
"Az Abstergo egy vállalat" ... dehogy vállalat ... csoport!
Tehát helyesen:
Mi is az az Abstergo?
Modern templomos lovagok (templars). Az Abstergo egy csoport, mely célja a világ meghódítása. Világbékét szeretnének, de a módszerek, amikkel ezt a célt el szeretnék érni, gonoszak. Meg vannak győződve róla, hogy az emberiség irányításával - és azon emberek eliminálásával, akik nem hódolnak be nekik - érhetik el a hőn áhított békét. Egyébként a nevükben is ott van elrejtve ez az eszme: latin megfelelője a tisztogatás" szónak.
Bocsesz...
-
#6928 A doki az ún. Abstergo egyik tagja.
Lefordítottam egy kérdést az oldalról ... szabadfordítás. Aki fikázza, írjon jobbat :).
Mi is az az Abstergo?
Modern templomos lovagok (templars). Az Abstergo egy vállalat, mely célja a világ meghódítása. Világbékét szeretnének, de a módszerek, amikkel ezt a célt el szeretnék érni, gonoszak. Meg vannak győződve róla, hogy az emberiség irányításával - és azon emberek eliminálásával, akik nem hódolnak be nekik - érhetik el a hőn áhított békét. Egyébként a nevükben is ott van elrejtve ez az eszme: latin megfelelője a tisztogatás" szónak.
Angolul:
"Who are Abstergo?
A. Modern Templars. Abstergo are a company intent on world domination. Their 'aim' is for world peace, but the methods with which they wish to achieve this can be considered mad. They think that by controlling mankind, and killing those that aren't influenced by their power, they can achieve peace. Even their name betrays this secret: it's Latin for 'cleanse'." -
#6927 Ja, én is így vélekedek...és remélem a kövi része már nem középkor lesz, és nem Altair, hanem új hős, és mondjuk London, Párizs városával megáldva az AC2:D
Viszont most mondok bizonytalanságot:
Ugyebár a dokiék elrabolták Desmond Miles átlag állampolgárt, szerencsétlen múltja miatt. Kérdésem: a doki most templomos lovagrendhez tartozik vagy az AC rendhez? sztem előbbi, nem? a doki rossz
Meg felfedeztem egy valamit. Tudjátok mikor kiszállunk az Animusból, akkor mindig egy kis cseverészezés után be kell menjünk szobánkba aludni. Na szal, mikor van ez a The following morning(köv. reggel), akkor mikor írja mindig összeáll bennünk valami rebdesődő kép a felirat felett, pl az utolsó előtti vagy az utolsó felébredésünknél, én már láttam ezt számot, vagy bibliai vagy mittomén: 22:13, egy szemvillanásra csak... szal Desmondban még valami lejátszik, s lehet ezért is kapta meg ilyen könnyen a sasszemet, álmok gyötörték... stb. -
#6926 Pici OFF:
CroftManor mennyire értessz a gépekhez? Ha nem igazán, egyedül nem hiszem, hogy menni fog a dolog: keresni kellene egy engine -t, ami segítségével tudnál feltölteni videókat (FTPn feltölteni a fájlokat, jogosultságokat beállítani, stb.), ezt telepíteni (adatbázát beállítani, stb.), aztán felküldeni a videókat (ez az amit youTubeon is csinálsz)...
Sajna direkt erre szolgáló engine -kről nem tudok, de gondolom macleody nem egy ilyet ismer, ha már ilyen jó 5letekkel áll elő. Egy CMS telepítése emiatt pedig szerintem nagyon nagy túlzás lenne ...
Tovább a tárhelyekre gyakran van fájlméretkorlát (utoljára 10-15 MBra emléxem az extra.hu esetében). Ha engine nélkül használnád az extra.hu tárhelyet(, vagy akármi mást), akkor pedig csak úgy feltölthetnéd a fájlokat (FTPn), aztán linkelgethetnéd őket az oldalon. Így persze nem lenne online nézhető. (élvezhetőbb lenne? hát nem tudom ...)
CroftManor fontold meg hogy döntessz. De az is lehet szivesen segít macleody, hisz ő olyan szuper oldalt hozott össze, hogy csak no! -
#6925 Utánanéztem a dolognak, és azon doksik alapján hibás következtetéseket vontál le. (én leírom én mit olvastam, aztán dönt, a nagyérdemű)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felvetődhet a kérdés, hogy az Eagle Eye képességet mért csak a végén kapta meg a főszereplő? A válasz egyszerű ... a doki említi a játékban, hogy az aki sokat ül a számítógép előtt ... khm... belsejében annak bizonyos emlékei összekeveredhetnek a régi énjükével (az előző alanyokkal is előfordult, de ott többnyire teljes megkergülés lett a végeredménye). Tehát, ha jobban belegondulunk, rájövünk, hogy a végefele elég sokat gépeztünk ... hogy pont a végén kaptuk meg a képességet nem több
mint puszta szerencse/szerencsétlenség.
Tehát akkor most Altair = Desmond? Nem nem ... Desmond és Altair emlékei (képességei) csak picit összekeverdtek az Animus használata során (The Bleeding Effect ... azaz Vérzés effekt).
Ki írta a falra azt a sok cuccot? Az 16. alany hagyta hátra ...
Ha lesz rá igény (és időm), megpróbálom lefordítani a teljes cikket, ami beszámol arról, hogy mi mit jelent a játék végén. -
#6924 [szín=grey]Oda sehogy, mert az az én tárhelyem. Azért mondtam, hogy csinálj egyet magadnak.[/szín] -
#6923 Na és ide h töltsem fel? -
#6922 Elvileg látnom kéne a padon ülő embereket is körvonallal, de te is láthatod, h a nagy fehérségen kívül semmit se látok. -
#6921 Na gondoltam, h ezt fogod mondani...
Ha te beállsz egy fal mellé, ahol padon ülnek emberek, akkor ugye ezt látod
de nem hiszem, h eagle visonban ezt kéne látnom utána:hm? -
#6920 [spoiler]Lucy miatt a kivégzésedet megusztad, a rejtély megoldódott Al Mualim eliminálásával, megkaptad Animus által Altair "sasszemeit"... és összeesküvés tanúi lehetsz, ha bemész az alvószobádba... és várhatjuk a 2. részt valahol az 1600-as években játszódóan:DDDDDDDDDDD[spoiler] -
#6919 [szín=grey]Csinálhatnál egy tárhelyet, hogy oda told fel a videókat. Élvezhetőbb lenne.[/grey] PL. -
#6918 oksa -
#6917 ha lessz holnap egy kis szabadidőm, igen :) -
#6916 ha segítek feldobod? -
#6915 nem tudok torrentelni :(