9242
  • barmi
    Ülj le a hozzájuk közeli padra aztán nyomd meg a e gombot (eagle vision) majd az f gombot és szépen kihallgatod a beszélgetésüket ennyi az egész!
  • Japep
    Hello!
    Most kezdtem el játszani vele, de rögtön az elején akadt egy kis problémám... :D

Miután megszúr az az öregember, visszakerülök az asztalra, aztán megint visszamegyek az emlékeimbe. Itt megint beszélek azzal a feketeruhás öreggel aztán a térképen megjelenik egy beszélő ikon - odamegyek (lent a faluban egy kút mellett), ott áll 2 ember de nem tudok semmit csinálni, beszélni sem... Mit kell csinálni? :D
  • davidka003
    FRAPS
  • santibi
    Hogy írja ki az fps-t?
  • barmi
    Nálam frankón megy 1024-ben minden maxon.

Acre legmagasabb pontján ahonnan mindent látok ott is 33 fps :) FRANKÓ!

• davidka003
    Nálam 1280x1024 minden max élsimítás: nulla
    Így azért általában megvan a 30 FPS.
  • Snexi
    Mi az a Crysis-os buhera? :D Egyébként Med-High környékén futni fog
  • simonl #7108
    Sziasztok,

Játszik vki. HD2600 (512) -as videokarin? Mit tapasztalt milyen beállításokkal fut szépen a játék?
    Nem "Crysisos" buherákra, csak a játékon belüli beállításokra gondolok....

Köszi
  • Bil Ur Sag
    Sziasztok bérgyilkos elvtársak :)

A játékról szeretnék egy rövidebb véleményt írni. Nekem nagyon tetszik. Még akkor is ha tulajdonképpen végig ugyanazokat a dolgokat kell benne csinálni. A látvány pazar, a hangok nem külömben. Most először éreztem azt hogy egy "veszélyes ember"-t alakítok, pedig nem ez az első kezembe akadt game. Tehát a hangulat a tetőfokán van. A városok modelljei csodásak. Valahogy így nézhetett ki az akkori Damaszkusz, Jeruzsélem... De a legszívdobbantóbb érzés az volt amikor Acre városában felkapaszkodtam a katedrális legmagasabb fokára és a háttérből elindítottam zene gyanánt, a "Monks Of The Abbey Of Notredame" kórus által előadott gyönyörű anyagot... Leírhatatlan. Ha tehetitek szerezzétek be és csak egy perc erejéig is de indítsátok el ott a katedrális tetején háttérzenének. Akkor majd megtudjátok miről beszélek ;)
    Minden jót nektek! Jó játékot.
  • Synit HUN
    Ez nem megy 4:3-ban? Akkor azért van a faqban a teljes képernyős kérdés?
    Eddig nem értettem. Nekem wide van... ezt most nem dicsekvésből, mivel ugye ez nem elérhetetlen dolog már...
  • tobias88
    a felsőn nem valószínű, az alsón meg akkor, ha dobsz bele ramot
  • norbi56
    alul láthatjátok a 2 configomat (nem hardcore gépek de a core2-es még fejlesztésben van)fog futni a játék mind2-n?
  • gregtom6
    és tudja vki,h a nyílpuskát végül miért szedték ki a játékból? mert elvileg az a tőr ugyanazt tudja. Mind2 ugyanolyan feltűnő.
  • gregtom6
    Hy mindenki!
    Azt olvastam egy régi előzetesben,h AC-ben 200-al több animációja van Altairnak,mint a Perzsa hercegnek.Ahhoz képest a karddal alig tud bánni, és oldalirányban falon szaladni se,stb,stb. Mondjuk az is igaz,h én még csak Memory Block 3-nál járok.
    a Counter attack után kapunk még képességet?
  • Miskolc88
    De vissza az időbe már nem lehet menni.
  • Prince23
    de
  • tommyg
    nem lehet visszafeküdni a gépezetbe?
  • elitehun
    hát csak az E betűvel nézelődhetsz Eagle Vision-ba
  • tobias88
    ha lefut a credits, akkor utána vége a játéknak? lehet még valamit csinálni azon kívül, hogy elolvasom az emaileket?
  • xido
    elején nem tudsz másik profilt létrehozni?
  • elitehun
    mert ott nem tününk fel nekik a sok ember között vagy mittomén
  • Wild007
    Sziasztok, Nem rég kaptam meg ezt a Game-t. A F.A.Q.-ba nem találtam meg a választ remélem ti tudtok válaszolni. Nah szóval PS3-ra van meg, én is játszok vele, meg fater is. Csak az a gond hogy nem tom hogy lehet 2 karriert indítani??? Mert csak egyel tudunk játszani és így nem tom hogy miről maradok le ha fater játszik. Légyszi válaszoljatok!!! ELőre is köszi!
  • Prince23
    Igen persze, de akkor a városban miért nem kiabálnak utánunk... innetől no comment részemről...
  • elitehun
    a ruhájáról ismerik fel hogy assassin
  • darkman1
    Jól mondta Dragooon...
    A kombó az több ütésböl álló sorozat, amit úgy tudsz elérni, hogy abban a pillanatban mikor ütsz egyet, és összeér a két kard (penge), akkor újra ütsz...és egészen addig csinálod, amíg megnem öli vmi látványos mozdulattal.
    A counter attak pedig az, mikor visszatámadsz...mikor megütne - amellett hogy nyomvatartod a védekezést - teis ütsz egyet. Nem biztos, hogy megöli...ha erősebb ellenfél, akkor csak földredönti...az a poén, hogyha főenemy, akkor ilyenkor nemlehet megsorozni.
  • KaszaN
    nem az a Counter attack nekem a kombó kell
  • tommyg
    Nem mert a kártyád nem támogatja az SM 3.0-át! :(
  • Takimate
    Sziasztok ! Megvan végre a játék...
    Az installnál kaptam két piros X et.. az egyik a Pixel Shader 3.0.. :(((
    Radeon X800XL-em van.
    Egy nagy feketeség és hangok a jutalmam mikor elindítom.
    Kérdés: Sehogy nem tudom elindítani ?
    Köszi előre is...
  • CroftManor
    Hát munka mellett kicsit necces hétköznap ilyesmit csinálni, de igyekszem mielöbb megcsinálni, összecsapni nem akarom.
  • Prince23
    Hát már nagyon várjuk, legalábbis én:)
  • CroftManor
    Köszi, volt rá 10 percem h megcsináljam :)
    ...de a várt mozi ennél sokkal jobb lessz!
  • Prince23
    Klassz lett a háttérzenéjével együtt, arab stilus élénkült füleinben.D szép... ezért AC
  • Dragooon #7082
    pontosan akkor kattintasz az egérrel, amikor a pengék összeérnek és akkor jön a kombó.
  • KaszaN
    nemtudom hogy kell kombózni a kiképzésnél azt írja nullás gombna de azzal nem kombózik csak esetleg ellentámadláttam ojan kombókat is pl. tőrrel az embert orbavágja majd orbakönyököli aztán tőrrel levágja
    na én ojasmit még soha sem csináltam de hogy? le írná valaki a folyamatot? léci
  • CroftManor
    Jelenleg is fejlesztés alatt áll az új videóm, idő hiányában gyorsan összedobtam egy rövidke videót kárpótlásul.
    AC - without fight
  • tommyg
    semmi baj :D
  • macleody
    Akkor bocsi.
  • tommyg
    vótmá
  • macleody
    LÓL
  • CroftManor
    Jaja, vannak hibái. Sztem az a legviccesebb, mikor beállsz a szerzetesek közé elbújni és ott látni a hátadon a tőrt, meg oldaladon a kardot :D
    "csöppet sem feltünő"