Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Sok küldetésnél kapok térképeket, amik álítólag az õrök helyzetét mutatja. Meg tudná valaki mondani azt hogy a viharba tudom megnézni, mert nem teszi ki õket az alap térképre.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Válasz: sehol se tudod megnézni, hogy hány %nál jársz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Tudna nekem valaki olyan letölthetõ verziót ajánlani , ami nem lép ki Jeruzsálemnél? Vagy esetleg egy javítást a hibás verzióhoz. Köszi elõre is...
MSI K9N Neo V2, GF 8600GT, 1 Gb RAM (800Mhz), AMD Athlon 64 X2 Dual Core
szóljatok ha hülyeséget írtam, mert igazából csak annyit tudok, amit itt olvasok. azért hezitáltam eddig, mert hiába a hangulat, hiába a környezet, ismerem magam, ha 5x is lényegében ugyanannak a küldetésnek kell nekiállni, és csak ugyanúgy tudom végrehajtani, tudom hogy nem lesz kedvem hozzá és abbahagyom.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
De ismételten ismétlem, h a hangulat és a környezet, ez a játék fõerõssége.
egész játék a diszkrét gyilkolászást sugallja, erre a végére átváltunk rambóba :\ várom a trilógia második epizódját 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Számora az egyetlen negatívum, az irányitás. A kameraálások az esetek 95%-ában tökéletesek, viszont kombóknál gyakran betakar valami, falhoz közel, nem lehet megfordulni a kamerával, egyebek.
Akiknek meg a GTA utánérzés hiányzik, azoktól kérdezem; Mégis mire számítottak? Teveversenyekre? Vagy mire? Mert azon kívül, gta is szabványküldikkel van felruházva! Védd meg ezt, lõdd le azt... Keress meg ezt, lopj el azt...
Szerintem írtó hangulatos játék! Ha a 4:3-as képarányt, és a feliratokat nem sajnálták volna ki belõle, már itt lenne a polcomon a Collectors Edition, ill megrendeltem volna.
Más. Akik a kiadót szidják, igazuk van! (többnyire) Ugyanis õk azok, akik kihajtják a fejlesztõkbõl a mihamarabbi kiadást, ezért van az az érzése az embernek mostanában, hogy összecsapott, félkész játékokat kapunk...
http://www.freetvmaci.info/
ui: de akkor is, a küldetések felépítése nulla <#csodalk>#csodalk> mert a májam nem veszi be azt a fonalat, ami Masyafban elkezdõdött, és ez a szinvonal, felépítés tartson végig, tö uyganazok a kihallgatások, megverések, stb... emiatt monoton... És különben is a mellék küldetések rohadtul rövidek, mindegyiket 1 perc alatt meglehet csinálni... Viszont a fõküldetések felvezetése és felépítése felé minden tiszteletem a fejlesztõk felé.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[merlinw.org]
már bocsesz mindenki de ez fáj
Létezik már mûködõ warez verzió a játékból?
Igen. Assassins.Creed.REPACK-RELOADED
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én speciel oda vagyok az ilyen bérgyilkosos cuccoktól 😄 tehát középkor, tör, gyilkolás és mindez egyben... én amugy nagyon vártam a játékot és szerintem nagyonjó... mivel ha az ember beleéli magát a játékba hogy õ az az ember akivel játszik és hogy mit tenne a helyében, máris megadja a hangulatot és az élvezetet... nem úgy mint azok akik csak azért játszanak vele hogy eztis letudják meg végig játszák és lehúzzák a játékot és sírnak igy meg úgy a küldetés felépítés miatt.. és ezt most nem csak rád értem hanem más emberekre is és más játékokra is
Amugy meg teljesen mind1, felesleges ezen vitázni.. mindig fog valakinek tetszeni és valakinek nem, ez van
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
amd 3000+
1 giga ram
x600
Min grafikán lenne esélyem?
Csak az elején volt gond míg nem tudtam olyan mozgásokat, amivel tudnák védekezni a hátbatámadás ellen.
Jah egy kicsit furcsa, hogy mindig csak 1 támad. Tehettek volna bele bonyolultabb kombókat, meg valami összetettebb harc rendszert mert így nagyon egyszerû.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
configom: intel dual core e6300 proci
1gb memoria
geforce 6600 256 mb shder pixel 3.0
asus p5p800 se alaplap
Újabb gondba akadtam.
Ott tartok, hogy vissza kellett menni Damaskusba (asszem memory block 4) és egy olyan küldetésem, hogy van két ilyen marketos ember a piacon, és meg kell semmisíteni valamit "Destroy the markets"
És nemtom mit tele van minden katonával azzal nem is lenne gond mert kinyírnám õket de nem tom hogyan kell megsemmisíteni azt a valamit köszi a válaszotokat
SrAta