9242
-
xmacx #7155 van magyarítás? felirat? vagy felirat akár angolul?
köszi köszi -
#7154 hát a movie. Ez egy gameplay volt. -
Cat 02 #7153 De ütögettek folyamatosan, szal gyors kinyírtam a csávót és spuriztam, aztán útközben kinyírtam még pár embert, volt egy dagadt kereskedő aki csunyán nézett rám, azt is kinyírtam, volt egy ember aki utolért, azt hozzávágtam a falhoz és meghalt és volt egy íjász, azt csak lelöktem a tetőről -
#7152 Türelem... ez a legfontosabb... inkább várj sokat míg a betegek eltávolodnak tőled... -
Cat 02 #7151 Pfff, megakarom ölni azt az orvost, tök egyedül van, erre kis csicska betegek elkezdenek lökdösni, orvos meg elkiáltja magát h "Assassin" és mindeki betámadt :D -
#7150 Jó lett a zenével együtt:)
akkor estére ki jön? :DD -
#7149 Köszi szépen! Örülök! -
#7148 Nanyon állat lett a videó 6szor néztem végig -
#7147 Ha megölöd a kijelölt célszemélyt, utána visszamész a bérgyilkos irodába..aztán automatikusan rákérdez, h visszaakarsz-e térni a főhadiszállásra, avagy sem. ha nemet nyomsz, akkor szépen visszalovagolhatsz Masyafba és közbe elvégezheted a mellék küldiket + zászlók...
-
Madmano #7146 Egy kérdés a hozzáértőkhöz:Damascusban kinyiffantottam a célszemélyt.De még voltak ott zászlók,küldik,stb.Vissza tudok menni vhogyan?Úgy értem,mikor a memory block-ot ki tudom választani,ott ki tudom választani a másodikat,de replayt ajánl fel...Vagyis az egészet újra kellene nyomnom?Vagy hogy van ez? -
#7145 Talán itt egy picit jobb minőségbe van
spitfire -
#7144 köszi .) -
#7143 thx :)
A másik ha minden igaz, estére lessz késsz...
-
#7142 Great Job !! -
#7141 -
#7140 szép jó reggelt :) -
#7139 Jah a vége az eszméletlen jó volt. Tényleg lehettek volna változatosabbak a küldetések. Remélem a következő részben lesz több és nehezebb kombó, tehát bonyolultabbá is teszik kicsit a harcot, illetve több fajta küldi. Bár én így is nagyon élveztem, már csak a mászkálást is. -
santibi #7138 Fraps nekem 55-65 fps-t ir 1280x1024 felbontásban minden grafikai beállitás fullon van. -
#7137 Végére értem. Ha olyan lenne a játék amilyen az utolsó kettő blokk, akkor elővenném még egyszer. Jó játék volt, de így kuka. Azok a fránya unalmas egyhangú küldetések.. jájj. Remélem a következő rész nem ilyen lesz. -
#7136 Hehe, tisztára -
#7135 Jól csinálja :) Már a beetetés megy ... jó jel :)
DEMÓT akar a nép! :) -
#7134 Majd meglátod -
#7133 Halálra tossza magát -
#7132 Ezt nézzétek meg Bug a javábol :)Bug -
#7131 Ma ki jön? :DD -
#7130 Ha eredeti akkor várd meg a javítást hozzá.
-
#7129 Vedd meg az eredetit.
-
#7128 Coming Soon... -
#7127 Hello!
Egy olyan problémámlenne, hogy a játék menet közben egyszer csak fogja magát és lehagy. megáll a kép-->fekete lesz-->nem lehet vele semmit sem csinálni:(
Mi lehet a gond?? A gép minősége tökéletes hozzá.
PLS HELP!!! -
barmi #7126 Bakker ezt jól elmagyaráztam :) A lényeg hogy engedélyezned kell a rejtett mappák megjelenítését az oprendszeredben :) -
barmi #7125 Az application data mapa rejtett mappa! engedélyezned kell a rejtett, rendszer mappák megjelenítését az orendszeredben és egyből látni fogod! -
#7124 Annyi bőven elég neki !! Ugyanis a játék 6,6 Gb-ot foglal !!
Tehát nyugodtan felrakhatod !! -
#7123 telepítve mekkora helyet foglal a game? most akarom telepíteni, de nem akarok mást letörölni ( 11 giga hely van a gépemen) -
#7122 vki segítsen!!meg néztem a faq-ban hogy hol vannak a mentések de nincs sehol application data nevű mappa!! -
xido #7121 akkor jó:) -
#7120 nemkell semmi levelet adni, kiszebeled és szia -
xido #7119 én jobbat kérdezek...szintén az elején,nagyjából ahol Japep jár..volt egy manus..kosár árus..vitázott egy csajjal...aztán követni kell,kizsebelni..és valami levelet a csajnak odaadni..akit sehol nem találok utána..valami fánál kéne lennie:))..mondjuk enélkül is továbbenged,semi gond..csak bosszantott:) -
#7118 előtte nézd meg a faq-t... -
#7117 Helyes, legalább élénkül a téma -
#7116 ok, kösz...azt hiszem fogok én még ide jönni kérdezősködni... :D