9242
-
#7195 Nincsmit! -
#7194 Valaki elmondaná hogy hogy kell ijen szép díszes neveket készíteni? -
#7193 Tommyg, köszi h feltetted! -
#7192 Hát ja.
Holnap nyugdíjazom a gépem. Vettem egy 4800+ X2-t meg egy Sapphire HD2600XT-t. Holnap meg jön a Gigabyte alaplap meg a 2x1GB ram. Végre én is elkezdhetem az Assassint. Remélem. Mert SATA vinyóra már nem futotta, nem tudom mennyire fogja bírni a régi HDD. -
sorrow #7191 2600+ Barton...
aha, akkor AZ lesz a ludas, (ahogy anno a Lost Planet se indult, pont e miatt) -
#7190 Megtiszteltetésnek venném :) -
#7189 Milyen procid van? Nekem a 3200+ bartonnal nem megy mert nem támogatja az SSE2-t. -
simonl #7188 Sziasztok,
Megkérdezhetem, hogyan lehet linket másolni a hozzászólásomhoz? Köszi....
Biztosan tudjátok mire gondolok.....:D -
sorrow #7187 Köszi,
újraraktam a gépet, drivereket cserélgettem de semmi változás, repack-reloaded verzió lenne, de akkor tovább pihentetem a projectet.
-
#7186 http://www.youtube.com/watch?v=9wXzL_dciaY Ez tök jó videó
-
#7185 nekem 6600GT n fut szal neked is mennie kellene...nekem az leözö verzion csinált ijeneket de miota kint a rendes azota fut normalisan -
#7184 a 7169-es hsz-ban lévő trailert !! -
#7183 oksa, és melyiket tegyem ki?? -
#7182 tommyg, pls szedd már le az Assassin's Creed - In The End linket felülről, aztán kerüljön már ki helyette topikunk fő Assassin rendezőjének egyik klippje! CroftManor for president! :) -
#7181 Elég jó:D csak ne ezzel vonulj vissza:D -
#7180 Megnéztem mind, ez az utolsó lett messze a legjobb videó. Ügyes.
Ez az asztalos jelenetet mikor van a játékban? Nem találkoztam vele. -
#7179 Teszteld le itt, hogy megfelelő-e a konfigod hozzá. -
sorrow #7178 Sziasztok.
AGP-s, 128Mb-os 7300GT-vel szeretném futtatni a játékot, de hibát észlel ezért leáll üzenetet dobál. Feltétel a legalább 256MB memória??
(egyenlőre backup verzió...de lehet hogy az is marad... nem szívesen fejlesztenék a gépen...még bioshock, GOW, Crysis is mediumba eldöcög rajta) -
#7177 Ha felevszel msnre vagy írsz privátba, elmagyarázom hogyan lehet ilyen fazsa videókat összerakni
Abban biztos lehetsz, h nem egy és nem is két órámba tellett míg ilyenek lettek. -
#7176 Köszi, köszi köszi
Amugy igen, Ulead Video Studio 11. -
#7175 CroftManor:
Megnéztem mindkét klippet ... egy baj van velük: nem tudom eldönteni melyik tetszik jobban! Akkora királyság lett, hogy az hihetetlen ... gratula, gratula, gratula! -
#7174 nagyon király lett!!!!!!!! -
#7173 Nagyon durva lett, grat... :D
Pont azt akartam csinálni, hogy mivel/hogy csinálod - de látom most írta KaszaN, hogy Unlead VideoStudio-val. -
#7172 Télleg nagyon király lettKár hogy nem csinálsz többet de majd megpróbálok én is csinálni vieót csak jöjjek má rá hogy működik az a Unlead VideoStudió szerintem bonyolultra csinálták -
#7171 Hát akkor meg köszi, de tényleg nem csinálok többet :) -
#7170 Még hogy nem jó a videó !! Csak 1 szavam lenne rá !!
Ez a trailer nagyon KIRÁLY !! Perfect JOB !!
-
#7169 Elkészült a trailerem, ami egyben az utolsó videóm is.
Már kicsit emguntam az állandó ki/be lépegetéseket a játékból a fraps miatt...
Ez nem lett a legjobb, de nem is rossz, akinek meg nem tetszik, az csináljon jobbat!
trailer -
Cat 02 #7168 Dikk, itt a logom xP -
#7167 ez jó :D -
Cat 02 #7166 Arról tud valaki leírást (akár angolt is) h az áldozatok miről beszélnek mikor meghalnak ? Nagyrészt értem de nem pontosan.
1ébként jó ez az assassin's creed sztori leírás !!! eddig sose értettem miért villannak be ilyen piros képek :D -
#7165 he he egy nyúl
-
#7164 Én Alt+F4-gyel szoktam -
#7163 Köszi! :D -
Cat 02 #7162 Városban ha kilépek viewpont után akkor a viewpont már megvan csinálva, csak az assassin irodába rak ki. (tehát kiléphetsz, én mindig ctrl+alt+del el szoktam mert gyorsabb :D) -
#7161 Amúgy ja kiírja hogy mentés, akkor már ugye kiléphetek?
Mert néha betöltés után teljesen más helyre tesz ki.
Amúgy a kilépés az lényeges, hogy hogyan csinálom?
ESC a játékban, akkor kilép az asztalhoz, ott megint EXIT aztán felkell az asztalról...és utána megint ESC és kilépés? Vagy van rendes exit is?
:D -
#7160 Mindegy, csak legyen má meg trailer.D -
#7159 basszus nálam a game szó nélkül kifagy néha, de úgy, hogy a monitor is lekapcsol :( -
#7158 lehet h azt már nem fogom megcsinálni, elég sok macera van vele...nem tudom ugy megcsinálni a másikat, h a cod4 zene után belesimuljon a videóba az általm választott gothic power -
xmacx #7157 hmmm...
köszi azért -
Cat 02 #7156 Egyik sincs.