9242
-
#7235 A konferencia terembe (ahova az elején a Dokiék elvonultak társalogni), hogyan lehet bejutni? Az 5. memory block legvégén vagyok. -
#7234 Sziasztok!
A napokban volt egy XP telepítésem. Kimentettem az AC játékmentésem, ami áll egy Saved games mappából, egy DARE.ini és egy Assassin.ini fájból. Visszamásolom őket oda, ahova kell a játék nem látja a profilom.
Mi lehet a gond? -
#7233 nézzétek meg az assassin's creed-es ugrálós videóm ahol hihetetlen magasságokból ugrok le és nincs alattam szalmakazal
http://www.videoplayer.hu/videos/play/162542 -
asd16 #7232 én éppen most fejeztem be a játékot.
nekem bejött minden.
várom a folytatást. -
#7231 Köszi! :D -
#7230 Akkor szerintem az az Assasination Informant küldetés lesz hogy megadott időn belül nyirj ki x célpontot !!
Ott az a lényeg hogy észrevétlenül kell megölni a célpontokat a hidden blade (rejtett tőr) használatával !! Csak arra vigyázz hogy ne akkor szúrd le őket ha örök is vannak a közelben mert akkor bukta az egész !! Ki kell várni a megfelelő alkalmat !!
-
#7229 Damascusban vagyok, és el kell mennem egy fal mellett álló" emberhez, akivel beszélek és utána van 3 percem. A térképen megjelenik 2 figura (ember), de nem tudom mit kell velük csinálni... :S
Előre is köszönöm a segítséget! :D -
#7228 Nálan semmi fagyás nem volt a gém közben. Egyszersem. (Vista)
A harcnál tényleg idegesítő a konzolos irányítás, és ha ez még nem volna elég, a "művészi" be-zoomolások miatt nem egy találatot bekaptam. Ugyanis közelről néztem egy ellen hátsóját, miközben bezoomolt a kép, majd sikeresen visszaugrott egy fába, vagy a lovamba, etc... Nagyon zavaró volt. egyre zavaróbbá vált a vége felé. Viszont a történet, hangulat, az élő, nyüzsgő városok, és nem utolsósorban a látvány, kárpótolt érte bőven.
Nálam erős kilences az értékelés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jól láttam a vége elött, hogy Lucynak hiányzott egy ujja? Mert utána meg a helyén volt, akárhogy néztem...
Dante. -
#7227 Télleg sok bug van. -
Cat 02 #7226 Váváváv
Templomos: odamek, szúrni akarok, visszalök, elkezd nevetni és gyors hasbaszúrom :) best moments of the game -
#7225 no gyerekek ma igen sokat toltam az assasint és sajnos meg kell állapítsam, hogy idegesítően sok benne a bug. Egyszerűen irtózatos hibák vannak.
A másik meg az irányítás kegyetlen szar. Nem a billkiosztásról beszélek, hanem hogy pl: megtámadnak, leugrok a lóról, erre azonnal vissza is pattan, mivel mellette áltam és előrét nyomtam.
No meg ha fal mellett vagyok, akkor nem tudok mást nézni, csak a falat. Egyszóval eleinte érdekes és jó játék, de minél többet játszik az ember, annál idegesítőbb.
Az állandó fagyásokról és kilépésekről nem is beszélve. Így utólag elgondolkozva lehet hogy nem a CE-t, hanem csak a sima rendezőit kellett volna vennem :( így nálam ez a játék egy 5-6 pont a 10-es listán. -
#7224 Az bug, amiről meg én beszélek az meg nem. -
Martins15 #7223 Nem lepődöm meg ezeken én legutóbb egy fába ragadtam bele és muszáj volt alt+f4-elni -
#7222 Érdekes módon a PostFx kikapcsolásával megjavult az eagle vision:
elötte
utána -
#7221 Köszi! :D -
#7220 nyomod a space-t menet közbe -
#7219 Köszi! :D
Amúgy olyankor, amikor piros az a jel a balfelső sarokban és elkezd pislogni (ez ugye azt jelzi, hogy megtámadhatnak) és akkor egyszer csak jelez, hogy támadnak...szinte mindig.
Ezt el lehet valahogy kerülni - azaz, hogy ne támadjanak meg, hanem simán tovább tudjak menni, ne kelljen menekülni/harcolni? -
#7218 Szerintem csak a tudat hogy megvannak !! Maysaf-ban még összeszedtem az összes zászlót de a többit már hanyagoltam !! -
#7217 Van értelme összeszedni a zászlókat (kapok valamit értük), vagy csak hosszabb lesz a játék és a tudat, hogy megvannak? :D -
#7216 Valamien beállítás ami a fénnyel kapcsolatos szebb lesz a napfény csak van benne pár hiba pl. némeik fényforrás átvilágít a falakon és nemnéz ki túl jól ha világít a fal -
mikrofonhead #7215 Jah meg még 1 kérdés az előzőhöz pluszba.Options-be mi az a PostFX? -
#7214 Hát gondoltam most játszok egy jót az ACvel a sok videóvágás után..erre belefutok két bugba:
Utána elbújtam katonák elöl egy pavilonba, erre nem jött ki belölle Altair, semmire nem reagált, csak a kamerát lehetett forgatni.
Nem elég a bug, két és fél óra után fogta magát és kilépett hibaüzenettel (repack reloaded)
-
mikrofonhead #7213 Valaki tudna segíteni? 7205-ös hsz! -
#7212 8 bőven elég -
#7211 Valószínű, de nv9xxx-sem ártana, akkor biztos. -
Cat 02 #7210 #7203 -
#7209 nah az alsó configomon 2-es grafikai beállításokkal fut szépen sztetek ha még vennék bele 2gb ramot futna 3-on vagy 4-en? -
#7208 oké majd felveszlek msn-re csak most nem működik -
#7207 FAQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ!!!!!!!!!!!! -
reznák #7206 És azt melyik gombbal lehet?
Köszi -
mikrofonhead #7205 Hello skacok!
Tudtok segíteni?Ott tartok, hogy most nyírtam ki Damascus-ba a fő fő fő vkit és most megint a "szomámba" vagyok bezárva.Sajnos szar a kongifom és szétlaggol a játék, és így elég nehéz megkeresni h mit tudok kezdeni most magammal.Hogyan tudok tovább menni?Nemtudok kimenni a szobából :( pls help. -
#7204 ki kell zsebelni -
Cat 02 #7203 Ha a kosárfonóra gondolsz akkor követni és shiftet lenyomva tartatni. -
reznák #7202 Hello!
Még az elején vagyok és ott az árusnál amikor kiírja ,hogy megkell nyomni az F-et akkor elindul valamerre és nekem követnem kell és ott mit kell vele csinálni ,mert én már ellöktem,megütöttem de mindig elfutott.
Hozzáteszem nincs ott fegyverem csak ütni lehet támadásként.
Kérlek segítsetek!
Köszi -
#7201 Oké, nem mondtam el mindent, eszembe jutott még "pár" dolog, ha gondolod vegyél fel msnre ha akarsz vmit kérdezni.
-
#7200 Amugy ha vki nem értené...sg fórumon CroftManor a nickem, you tubeon meg Enhaton, ezért szerepel a videók végén az Enhaton név.
-
#7199 Elolvastam igen:D és Hamarosan Hamarosan (ha sikerül feltöltenem) -
#7198 Elolvastad a levelem? Remélem hamarosan tőled is láthatunk vmi pikáns videót -
#7197 Photoshop+ImageReady -
#7196 Logóműhelyben tudsz kérni!