Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Bazz minek veszed meg, ha már a 6-os blocknál tartasz? xD A másik az, nincs is multija. a harmadik az, h nem is feliratozzák...😄 DE te tudod

overlocker
Egy kérdés nagoybn fontos lenne Hétfõn megveszema játékot De a wrez verzióban mára 6os Memory nál vok a mentések hol vannaka gépben(Vista home premium) És kompatibilisa tört a boltival??

CroftManor
Ulead Video Studio 11.
Hát eléggé összetett a dolog, mert ha olyan videót akarsz, hogy pont passzoljon a zene ritmusához, akkor vagy lassítani kell, vagy gyorsítani a jeleneten, ez a nagy munka, h jó jelenetet válassz, de engem most nagyon leköt ez a dolog 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

KaszaN
Ja a videó télleg nanyon állat<#eljen>!! Mivel szerkeszted a videókat mivel vágod meg meg iesmi??

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

lol
már nem futok el a katonák elõl hanem legyõzõm õket xD
jó játék ez,csak kicsit olyan fura,tehát mini küldik meg fõ küldik de jó ez igy is <#nevetes2><#wink>

CroftManor
Köszi! Hát sokat dolgoztam vele, míg ilyen lett, de majd még fogok vmit ügyködni <#vigyor>

KaszaN
Nemrossz helyet választottál a harchoz<#vigyor>
én egyszer egy szökõkútban vagy miben harcoltam<#nyes><#nyes><#vigyor><#vigyor>

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Sikátorban voltam xD

Ok,köszi,mondjuk már rájöttem magam is miután irtam az üzit és játszottam. 😄

lac111
Ha nem tudsz angolul, akkor igen! 😄 Ami +t a végén kapsz, az az eagle Vision a jelenbe. Nézz körbe egy kicsit, ámulni fogsz. És jó ha van egy kis rejtvényfejtõ képességed 😄

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

berczely
Jó kis videó!<#hehe>Mintha valami film lenne!

tommyg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

mama2
Ha arra gondolsz amikor elsõre kelsz fel a gépbõl, akkor nemaz a játék vége, hanem el kell menni a fürdõszobába és ki kell hallgatni mit beszélnek.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
1:igen
2: semmit csak járkálni lehet, ha teljesen kiakarsz láni akkor alt+f4-et nyomd meg.
3:fehér: információ, piros:katona,sárga:Fõcélpont. Asszem így vannak.

Japep
Ebben a játékban nem lehet menteni? Csak az van, amit magától ment?

És mit lehet csinálni akkor, mikor ki akarok lépni és felkell a gépbõl?

Még csak most kezdenék vele játszani... 😄
Ja, és valaki leírná nekem az "emberszíneket" - hogy mi mit jelent... 😄

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kinyírtam a nagy fõnököt meg mindenkit és utána felkelek a gépbõl, a nõ mega faszi elmegy én meg ott maradok és nem tudok ott semmit se csinálni!! Ez a játék vége???
CroftManor
Csináltam újabb videót.
Altair

tommyg
<#integet2>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

FlyHigh
Nyomorúlt csuklyás az utolsó ellenfélnek háttal állt és nem fordúlt volna meg semmi pénzért, megvárta még megdarálja, én meg itt lerotáltam a gombokat. Nem kell nekem az agypörkölés, jobb ez így, xbox verzió biztos jobb.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
1 hétig játszogattam vele napi 1 órákat kb, most meguntam a vívást😄, letöröltem, ennyi.

Thrash \'Till Death

én szerintem a készítök azért ilyen harcrendszert csináltak hogy ne nyirják ki teljesen az embert 😄 mert akkor is letudnak venni az õrök vagy 4 csikot hogy csak védekezni próbálsz, meg ez az egyenkénti ölés ad neki egy "filmszerü hatást" tekintve hogy csak emlék képeket játszol végig

mama2
Hát hogyha neked ennyitõl uninstall, akkor sajnálak. Nem csak abbol áll a harc hogy nyomod a jobb egérgombot, és várod mikor lendíti a kardját az ellen. Rá kell jönni a teknikájára, és máris változatosabb lesz a harc.

Abba a városba menj, aminek a neve mellett van egy jelzés (már amikor jönnél ki az assassin "központból" és a kapunál felajánlja hová mehetsz). Oda kell menned.
Amint odaértél nézd meg a térképet. A jobb felsõ sarokba kiírja mi a feladatod (beszélj a területi illetékessel). Megnyílik egy új terület a 3 közül amibõl a város áll. Egy olyan ahová korábban nem mehettél be. Na oda menj be, keresd meg a legelsõ magaslati pontot amit jelöl is neked a térképen. Felmászol, körülnézel és máris lesz mit csinálnod (infó gyûjtögetés, polgár mentegetés, azt ha elég infó összegyûlt, mehetsz a bureau-ba a meggyilkolandó fõmufti "címéért").

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Prince23
Én csak úgy mondtam ezt...

most nálam lehet választani melyik városba menjek de akármelyiket választom nem ad küldetétst :S
mit csináljak?

FlyHigh
Mekkora idegesítõ ez a harcrendszer már. bekaphatják, állanak öten körülöttem azt mindet csak gyomronvágja. Uninstall.

Thrash \'Till Death

davidka003
Elmenti.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

elitehun
a civilnél nem tom
lobig
aham, és van még ilyen mentési lehetõség? pl, ha megmentek egy civilt akkor is elentõdik ott?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

CroftManor
Hát figy, én nem néztem bele a videóba, nem tudtam h gányul harcol az illetõ... csak rákerestem, h AC final és linkeltem Shep-nek.

elitehun
ja
macleody
Mert a böngészõdben le van tiltva a felugró ablak.
elitehun
igen. pl. akkor ha találsz egy zászlót vagy kinyírsz egy templomos lovagot
lobig
sziasztok!

mostanában kezdtem játszani a játékkal és nagyon tetszik, egyedül a mentéssel van gondom. nincs olyan lehetõség, hogy egy adott pillanat elmentsem ott, ahol tartok? csak elõre meghatározott pontokban történik a mentés?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

elitehun
én azt elhiszem de nállam akkor se megy
tommyg
<#smile>

Most fejeztem be a játékot.

Ûberbrutálhetekigmégezengonolkodós 😊.

Várom a második részt :').

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

tommyg
Semmi baja a FAQ-nak! -.-

Prince23
hehehe, úgy látszik az illetõ csak kardozott, belevihetett volna egy tõrözést is, pl. mikor megragadják, de õ kivédi és a földhez csapja Mualimt, ott akkor illet volna letõrözni... xd

Shep
Közben már végigvittem ,azért kösz. A vége, hát olyan érdekes lett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CroftManor
Nézd meg ezt, hátha segít
öreg

Shep
Hogy a nyavaja törje ki ezt a szart, most nézem, hogy elvileg össze vissza kellene teleportálnia a csókának, de ez a tetüláda csak áll az erkélyen, óriási kezdhetem elõrõl, szar bughalom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mi a frászt kell csinálni a végén mikor a Mester elrakja a sárga gömböt, egyszer magcsapom és eltûnik,?

Kevés olyan játék volt amit többször végigjátszottam (HL2, Mafia) talán. De ez a játék megérdemli, h többször végigjátszam. Lenyûgözõ a hangulat. Így, h nálam minden felvan véve maxra grafikailag valami csodálatos. A játékmenettel nekem nincs nagyobb kivetnivalóm. Van még a végéig böven gondolom és nagyon bejön. Ha elakadok majd kérdezek:-). Én soha nem játszottam ilyen ugrálós öldöklõs játékkal de hamar belelehet jönni ebbe a harcrendszerbe.

berczely
Aha kössz!

Szega87
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

elitehun
ja...azt úgy lehet hogy kiválasztod a rejtett pengét és futás közben megnyomod a támadást és akkor felugrik és kinyírja az elõtte lévõ embert
berczely
ja az ...azt tudom...a trailerben van egy ugrás amikor az akasztós izénél kinyírja a lovagot olyat nem lehet?

elitehun
ha felmászol egy magas torony tetejére és van alatta egy szénakazal akkor jöbb egérgomb és space
berczely
Sasugrást hogy lehet csinálni?ha arra a mátrixos lábfelhúzottra gondolsz