9242
-
barmi #7275 Hello!
Ezen a két ajtón át lehet jutni valahogy?
Köszi. -
#7274 Valószínűleg nem jó városba mentél, a memory block 4től rákérdez, h melyik városba akarsz menni, és nyílván abba kell menni, ahol van gyilkolni való feladat. Ezt jelzi egy iylen fekete x-jel szerűséggel. -
Wild007 #7273 Hali segítsetek nekem légysziii! Az lenne a gondom, hogy idáig adott küldit a játék de most valahogy nem! Minden városban voltam de sehol nem ad semmit, a térkép sem jelez semmi, kivéve a faszit akihez mindig be lehet menni( aki adja a tollakat a gyilkoláshoz) de az sem ad küldit. Pedig van még egy csomó olyan terep amit nem lehet bejárni!!! Mi a probléma oka szerintetek?? Légyszi segítsetek! -
#7272 Megnéztem, minden zászló helye stimmel, ami a térképen bevan jelölve.
Nyílván nem néztem végig mindegyik helyét, de 10et igen, és az pontosan ott volt, ahol a térképen is.
Az nagy segítség amugy, h szét van osztva poor, middle, rich részekre. -
#7271 hát akkor sajnállak ha úgy se találod meg -
#7270 Váó, és eddig szerinted mi alapján néztem végig őket, okostojás :| -
moon21 #7269 Megvan. Lucy gépébe be tudok, de először csak a dokiéba próbáltam :) -
#7268 Na szóval én is végig vittem ezt a remek játékot !! De a Credits után mit kell csinálni ?? Ugyanis Lucy Pc-hez hozzá lehet férni de további 2 Pc-hez nem lehet hozzáférni mert Acess Denied-ot ir !! -
#7267 A zöld pontok a templomosokat jelenti, de ott a kép is ha ráviszed a kurzort.
-
#7266 Ahhoz nyílván kell a fraps is, máskülönben hogy csináltam volna olyan jó videókat? :) -
Cat 02 #7265 Nah, nem is volt olyan hosszú
Aki végigtolta már olvassa el, csak h jól értelmeztem-e
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tehát Al Mualim vagy ki a többi 9 emberrel akarta birtokolni a szent földet, de kilépett és megalapította az Assassin okat és kiírtotta a többbi 9-et h ő uralja ezt a cuccot ?
És a jövőben végülis ez kellett ?
-
#7264 nemtudom. miért jó a zene? -
Kromka #7263 KaszaN mi volt az a szám ami a videó alatt ment? -
#7262 Grat a videókhoz, mint lentebb írtátok - Ulead Video Studio 11-el csináljátok (legalábbis 1 ember biztos). Azzal játékon belül is lehet felvenni, vagy azt más programmal (pl. Fraps)? -
#7261 kattints rá -
#7260 a zöld pöttyök mit jelentenek? -
#7259 faq csodákra képes -
#7258 Na várjá csak, csinálok én még egyszer olyan pöpec videót, h csak na! -
#7257 Én pont Damaszkuszban szopok egy darab zászlóval. Már kétszer végignéztem az összeset, és nem találom. -
#7256 De, ha cancelt nyomsz... -
Cat 02 #7255 Mikor a főnöktől jössz ki kattolj a Kingdom-ra. De sztem jó ez így :D
-
#7254 Még az elején én mehettem el lóval a városokba, de most, mikor a "határra" érek, már nem tudok...csak kijön egy menü és ki kell választanom, hogy hova tegyen ki.
Ez ellen nem lehet tenni? :D -
#7253 Nézzétek már meg lcd milyen a minőség plíz: Assassin teszt -
Cat 02 #7252
sablonkép -
#7251 És itt is van az új videó http://www.videoplayer.hu/videos/play/163064
csak a minösége nem az igazi nézzétek meg -
#7250 Köszivanmég pár videóm ha lesz időm feltöltöm őket -
mikrofonhead #7249 Nagyon pöpec ugrások :) -
mikrofonhead #7248 Skacok kérdés!
Nekem elég gyenge a gépem, szóval nem tudom.Akinek van árnyék, annak mozog?Úgy értem h a nap mindig 1 helyről süt vagy dinamikus az időjárás. -
#7247 huha, nagyon merész vagy és ügyes :O
-
#7246 [link]http://www.videoplayer.hu/videos/play/162542[link] -
moon21 #7245 Igen, shift-et nyomva tartva kiskéseket tudsz tőlük lopni. (Számszerint 5-öt) -
#7244 Mikor "sétálgatok" az utcán, néha vannak ilyen nagydarab emberek, akik fehérek, ha megnyomom az "F"-gombot, akkor "rájuk koncentrálok", és olyan, mintha tisztelegnének nekem.
Velük kapcsolatban van valami? :D -
moon21 #7243 a számítógépbe hogy lehet belépni? nekem access denied-ot ir :( -
Gascan #7242 Lehet még valamit csinálni a játék végeztével, amikor "lemennek a betűk" a csaj meg az öreg faszi kimegy a teremből, aztán találok egy tollat az asztalon amin feküdni szoktam, belépek abba a számitógépbe, kijutok a konferencia terembe és aztán semmi....???? -
#7241 Királyság, köszi! :) Lehet, kinyomtatom, és akkor 100%-ra viszem végig a játékot. Viszont akkor zicher, hogy még egyszer nem veszem elő egy jó darabig (talán soha). -
#7240 Azért van még némi remény, ezen az oldalon bevan jelölve az össze zászló és templomos pontos helye:
map -
#7239 Nekem még egyszer se fagyott ki, több óra folyamatos játék után se. A grafika és a játéktér egyszerűen döbbenet... Amikor felmáasztam Acre nagytemplomának a tornyán levő keresztre, majdnem elhánytam magam a magasságtól (mivel magasságiszonyos volnék). :D
Van olyan, aki összegyűjtött minden zászlót? Masyafet megcsináltam, de a többi esélytelen... -
himpike #7238 Hát, pár órát játszottam vele eddig, de ez nekem eléggé monoton játékmenet. Az irányítás még elmegy, a kameramozgatás viszont nagyon gázos. Buggal/kressel nem találkoztam 6-8 óra alatt. Idegesítő az is hogy nincs 4x élsímítás, így LCD TV-n játszva halszálkás a kép. Maga a játéktér szép nagy, de semmi egyéb. 10-es skálán 6-os.. majd meglátom lesz-e türelmem végig vinni, de szerintem nem. -
#7237 F.A.Q. -
#7236 Nincs erőm végigolvasni a több mint 7200 hozzászólást, de kéne egy kis segítség. A monitorom felbontása (natíve) 1920*1200. de ha erre állítom a játékot, akkor sem áll be teljesképernyősre. Valaki tudja, hogy lehet ezt megoldani?