9242
  • tommyg
    full grafikán nyomod vagy valamit lejjebb vettél?
  • CroftManor
    GPU memória 50 fok, GPU környezete 45 fok.
  • CroftManor
    ezen az oldalon bevan jelölve minden zászló pontos helye, ugyhogy még keresgélni se nagyon kell.
    A zöld pontok meg a templomosok.

• serito
    Miért ti/te összeszedtétek/ted az összes zászlót és megölttetek/tél minden templomost? Az az igazság, hogy megtaláltam úgy 60-65 zászlót és megöltem 30 templomost és van még 1 likvidálandó alany akinek a végére kell járnom :).,Nincs kedvem az összes várost és a Kingdom-ot átkajtatni néhány zászlóért.

Más:
    Nálatok működik a Fraps a játék alatt? Vista Ultimate X64 Englis-t használok de a fraps nem működik. Ezen kívűl mivel lehet pillanatképet készíteni a játékban? PrintScreen szintén nem működik! Volt egy pillanat amit meg akaratam örökíteni, ugyanis egy tisztáson 32katona hullája hevert egy kupacon. :) Szép kép lett volna!
  • macleody
    Az előbb kipróbáltam 82 centis lcd tv-n. Ó anyám borogass
  • tobias88
    8800 gt-nél a 80 fok is elfogadható még...
  • CroftManor
    Gyors lett minden, de kicsit melegnek érzem a gép oldalát, azért remélem nem fog elfüstölni a gépem.
  • elitehun
    lehet hogy hülyeséget mondok de azt a kódot amit a szekrényben talált arra kellett felhasználni hogy bejuss Lucy gépébe (az anymusnál)
  • bdani92
    A játéknak csak ez az egy fajta befejezése van ??? Mer tudom h lesz folytatása de akkor is. Xar h elkellett pl lopni a tollat a prof-tól meg h egy kódot talált a szekrényébe és nem használta fel semmire :\
  • CroftManor
    38é
  • KaszaN
    ÁÁ de jó neked! irigyellek még a Kingdom-ban se akad! Mennyiért vetted a 8800GT-t?
  • CroftManor
    Na tök jól megy a 8800 GTvel, a lovaglós részek nem akadnak már többé
    De az LCD monitorom scak 1280x1024be tud max felbontást, a 8800 meg vmi 1600x.. lehetett volna, de a monitorom miatt nem lehet.
    Lehet ez ellen tenni vmit?
  • CroftManor
    Ott a vége.
  • kalamboo
    hello tudja valaki hogy mit kell csinálni a stáblist után???
  • Cat 02 #7306
    Én nem tettem meg :)
  • CroftManor
    Ez egy nagyon jó kérdés.
  • serito
    Ha nem szedek össze minden zászlók és nem ölök meg minden templomost akkor mit történik a végén? Érdemes ezeket összeszedni illetve megölni?
    THX
  • barmi
    Szóval akkor a doki tolla azért kell hogy be tudjak lépni a gépébe? Mert én megszereztem a dokiét is ( Még javában teljesítgettem a küldetéseket amikor egy laboros lézengésem alkalmával csentem el a doki köpenyzsebéből a tollat :) ) és a csajét is (ott volt a gépe mellett) és mindhárom gépbe be tudok lesni de a 2 ajtóval akkorsem boldogulok.
  • hajis
    És dokitól hogyan kell? Akkor amikor még beszélget velem, mert nem találtam sehol, most egyedül vagyok a teremben, körbejártam mindent kb 3x, és toll sehol
  • rotator
    Na megvannak a King Richard flagek, az utolsót legalább 2 óráig kerestem.
  • tommyg
    Ne írkálj baromságokat és tanulj meg írni!
  • tommyg
    a dokitól is el lehet lopni a tollat
  • hajis
    hogy tudtad mindegyik gépen elolvasni? a csajszi gépe mellett ott volt a toll, de a másik kettőnél nem, és azt irja h nemférek hozzá! ajtókat passzolom, énsem tudtam kinyitni
  • davidka003
    Crowd density-t csökkentsd.
  • barmi
    Nálam a következő a szitu: megnéztem az összes mailt mindhárom gépen (bejövő, kimenő, törölt elemeket!) viszont a pihenőben található ajtón és a gépnél lévő egyik ajtón nem tudok bejutni.
    Ez a 2 ajtó lenne:

Be lehet jutni ezeken? Nincsen oylan kis kapcsoló sem az ajtó jobb oldalán ahol ki lehetne nyitni. :(
  • hajis
    halló! elakadtam picit, végigtoltam, megnéztem a képet a falon, lement a stáblista. a dokicsaj gépébe beléptem, elolvastam a levelezését,de a doki gépébe nemtudok belépni, illetve a kinti teremben lévőbe sem, nos most mi a teendő?
  • CroftManor
    Aha, hát ez tudom már hol van. Érdekes jelenség, majd megnézem, de elötte elmegyek megvenni a 8800 GTmet
  • HoReSz1975
    Végig vittem a játékot, akkor most ez a ége, hogy a falon meglátta az ábrákat és a szobában, gondolom vissza lehet menni szabadkoborlásra a zászlokat összegyüjteni, az irodákban nem lehet mást csinálni már, mi lett a dokival és a csajszikával
  • tommyg
    60 van
  • tobias88
    de nem 20 templomos van? mert itt ahogy összeszámoltam, ahogy emlékszem, több volt
  • xotyi
    Ahol pirossal be van karikázva ott találkoztam ezzel a problémával:)
    a #7282-as hsz-t pedig légyszi vki törölje. köszönöm.
  • CroftManor
    őő, nem erről kéne a kép, hanem a térképen, h tudjam a pontos helyét
  • marcias
    Nos, énis végigvittem a játékot, sztem nagyon jó volt. Bugokkal nem igen találkoztam. Viszont most a végén szeretném összegyűjteni a zászlókat, ezért betöltöttem az utolsó előtti memoryt (ahol megkapom a főnöktől a legjobb kardot), és ezek után folyton kifagy valahol a játék, pedig korábban 1x sem csinálta!
    Valakinél hasonló? :S
  • xotyi

pont szemben van az ominózus lépcső..
  • xotyi
    Alt + F4 megoldotta,újra elindítottam a játékot és azóta jó.De azért elég érdekes vol ahogy az emberek sorra tüntek el a lépcsőn xD
  • Cat 02 #7280
    Shifet tartsd lenyomva -.-'
  • davidka003
    Talán el kéne olvasni amit kiír a képernyőre.
  • zombeeka
    haha...szóval már a gyakorlópályán elakadtam!
    A hülye faszok folyton eldobják az edényeket amikor szeretnék szépen keresztülmenni a tömegen!
    Micsoda hülyeség!
    Még azért gyakorlom!
  • CroftManor
    Csinálj róla print screent, elég nagy a Middle rész Damában.
  • xotyi
    Belefutottam egy irtózatos nagy bug-ba Damascus Middle district-nél van egy challange de azon a környéken ha lemész a legközelebbi lépcsőn,vagy megpróbálsz felmászni egy falra akkor le esel a térképről. ez csak nálam van így valaki nézze meg legyen szives.