9242
-
#7320 full grafikán nyomod vagy valamit lejjebb vettél? -
#7319 GPU memória 50 fok, GPU környezete 45 fok.
-
#7318 ezen az oldalon bevan jelölve minden zászló pontos helye, ugyhogy még keresgélni se nagyon kell.
A zöld pontok meg a templomosok.
-
#7317 Miért ti/te összeszedtétek/ted az összes zászlót és megölttetek/tél minden templomost? Az az igazság, hogy megtaláltam úgy 60-65 zászlót és megöltem 30 templomost és van még 1 likvidálandó alany akinek a végére kell járnom :).,Nincs kedvem az összes várost és a Kingdom-ot átkajtatni néhány zászlóért.
Más:
Nálatok működik a Fraps a játék alatt? Vista Ultimate X64 Englis-t használok de a fraps nem működik. Ezen kívűl mivel lehet pillanatképet készíteni a játékban? PrintScreen szintén nem működik! Volt egy pillanat amit meg akaratam örökíteni, ugyanis egy tisztáson 32katona hullája hevert egy kupacon. :) Szép kép lett volna! -
#7316 Az előbb kipróbáltam 82 centis lcd tv-n. Ó anyám borogass -
#7315 8800 gt-nél a 80 fok is elfogadható még... -
#7314 Gyors lett minden, de kicsit melegnek érzem a gép oldalát, azért remélem nem fog elfüstölni a gépem. -
#7313 lehet hogy hülyeséget mondok de azt a kódot amit a szekrényben talált arra kellett felhasználni hogy bejuss Lucy gépébe (az anymusnál) -
bdani92 #7312 A játéknak csak ez az egy fajta befejezése van ??? Mer tudom h lesz folytatása de akkor is. Xar h elkellett pl lopni a tollat a prof-tól meg h egy kódot talált a szekrényébe és nem használta fel semmire :\ -
#7311 38é -
#7310 ÁÁ de jó neked! irigyellek még a Kingdom-ban se akad! Mennyiért vetted a 8800GT-t? -
#7309 Na tök jól megy a 8800 GTvel, a lovaglós részek nem akadnak már többé
De az LCD monitorom scak 1280x1024be tud max felbontást, a 8800 meg vmi 1600x.. lehetett volna, de a monitorom miatt nem lehet.
Lehet ez ellen tenni vmit? -
#7308 Ott a vége. -
kalamboo #7307 hello tudja valaki hogy mit kell csinálni a stáblist után??? -
Cat 02 #7306 Én nem tettem meg :) -
#7305 Ez egy nagyon jó kérdés. -
#7304 Ha nem szedek össze minden zászlók és nem ölök meg minden templomost akkor mit történik a végén? Érdemes ezeket összeszedni illetve megölni?
THX
-
barmi #7303 Szóval akkor a doki tolla azért kell hogy be tudjak lépni a gépébe? Mert én megszereztem a dokiét is ( Még javában teljesítgettem a küldetéseket amikor egy laboros lézengésem alkalmával csentem el a doki köpenyzsebéből a tollat :) ) és a csajét is (ott volt a gépe mellett) és mindhárom gépbe be tudok lesni de a 2 ajtóval akkorsem boldogulok. -
hajis #7301 És dokitól hogyan kell? Akkor amikor még beszélget velem, mert nem találtam sehol, most egyedül vagyok a teremben, körbejártam mindent kb 3x, és toll sehol -
#7300 Na megvannak a King Richard flagek, az utolsót legalább 2 óráig kerestem. -
#7299 Ne írkálj baromságokat és tanulj meg írni! -
#7298 a dokitól is el lehet lopni a tollat -
hajis #7297 hogy tudtad mindegyik gépen elolvasni? a csajszi gépe mellett ott volt a toll, de a másik kettőnél nem, és azt irja h nemférek hozzá! ajtókat passzolom, énsem tudtam kinyitni -
#7295 Crowd density-t csökkentsd. -
barmi #7291 Nálam a következő a szitu: megnéztem az összes mailt mindhárom gépen (bejövő, kimenő, törölt elemeket!) viszont a pihenőben található ajtón és a gépnél lévő egyik ajtón nem tudok bejutni.
Ez a 2 ajtó lenne:
Be lehet jutni ezeken? Nincsen oylan kis kapcsoló sem az ajtó jobb oldalán ahol ki lehetne nyitni. :( -
hajis #7290 halló! elakadtam picit, végigtoltam, megnéztem a képet a falon, lement a stáblista. a dokicsaj gépébe beléptem, elolvastam a levelezését,de a doki gépébe nemtudok belépni, illetve a kinti teremben lévőbe sem, nos most mi a teendő? -
#7289 Aha, hát ez tudom már hol van. Érdekes jelenség, majd megnézem, de elötte elmegyek megvenni a 8800 GTmet -
#7288 Végig vittem a játékot, akkor most ez a ége, hogy a falon meglátta az ábrákat és a szobában, gondolom vissza lehet menni szabadkoborlásra a zászlokat összegyüjteni, az irodákban nem lehet mást csinálni már, mi lett a dokival és a csajszikával -
#7287 60 van -
#7286 de nem 20 templomos van? mert itt ahogy összeszámoltam, ahogy emlékszem, több volt -
#7285 Ahol pirossal be van karikázva ott találkoztam ezzel a problémával:)
a #7282-as hsz-t pedig légyszi vki törölje. köszönöm. -
#7284 őő, nem erről kéne a kép, hanem a térképen, h tudjam a pontos helyét -
marcias #7283 Nos, énis végigvittem a játékot, sztem nagyon jó volt. Bugokkal nem igen találkoztam. Viszont most a végén szeretném összegyűjteni a zászlókat, ezért betöltöttem az utolsó előtti memoryt (ahol megkapom a főnöktől a legjobb kardot), és ezek után folyton kifagy valahol a játék, pedig korábban 1x sem csinálta!
Valakinél hasonló? :S -
pont szemben van az ominózus lépcső.. -
#7281 Alt + F4 megoldotta,újra elindítottam a játékot és azóta jó.De azért elég érdekes vol ahogy az emberek sorra tüntek el a lépcsőn xD -
Cat 02 #7280 Shifet tartsd lenyomva -.-' -
#7279 Talán el kéne olvasni amit kiír a képernyőre. -
#7278 haha...szóval már a gyakorlópályán elakadtam!
A hülye faszok folyton eldobják az edényeket amikor szeretnék szépen keresztülmenni a tömegen!
Micsoda hülyeség!
Még azért gyakorlom! -
#7277 Csinálj róla print screent, elég nagy a Middle rész Damában. -
#7276 Belefutottam egy irtózatos nagy bug-ba Damascus Middle district-nél van egy challange de azon a környéken ha lemész a legközelebbi lépcsőn,vagy megpróbálsz felmászni egy falra akkor le esel a térképről. ez csak nálam van így valaki nézze meg legyen szives.