9242
  • barmi
    Ha megjeleníted a rejtett fájlokat és mappákat akkor ott kell lennie a mappának!

Itt egy kis segítség:

;)
  • KaszaN
    Én megtaláltam a mentéseket! Csak beirtam a keresőbe,(startmenü, keresés)
    Saved Games és nekem azt adta ki. Érdekes télleg ott volt ahol írják a faq ban de ha a sajátgépben keresem nemlátszik a mappa, az a Application. fura
  • tommyg
    milyen vga-d van??
  • Princeman
    Nah, feltettem a legújabb drivert, service packot(vista1) és elindítottam a gamet, mindent maxra vettem(ha a brightnesst növeltem az semmi jó, a részletesséet kellet) de ig sem lett jó. De valahogy kijutottam a fényre a városba és ez fogadott:
    [/url]

Érdekes hogy az árnyékommal simán, akadás nélkül közlekedni tudtam, sőt még emberkék arnyát is láttam, meg a hangok tökéletesek voltak. És egy két tereptárgy jól tálszott: pl:oszlop, kút.

meg néha bevillan a játék, igaz kék pixelekkel.:

Szóval szerintem a játék rosz, de nem vagyok benne biztos.
  • tommyg
    mivel rejtett mappa
  • simonl #7529
    A FAQ ban olvasott C:/ Doc and setti/ Usernév/"application data" mappát nem nagyon találom.....
  • CroftManor
    Lehet h az AC 2 itt fog játszódni többek között.
    Én élvezném
  • MerlinW
    Én is megmásztam egy tornyot, nem kell hozzá assassin-nek lenni:)

(A fotót Cairo-ban készítettem)
  • simonl #7526
    Sziasztok,

hol találom a játék mentéseitalaphelyzetben?
  • mikrofonhead
    Köszi h kitörölted a hsz-em akárki is volt...hát nem egy csúcs vga de azért csak nem kéne már szaggatnia egy ilyen gépen legalább minimumba ne...majd nemsoká lesz új gép de addig meg felkötöm magam...
  • Vanek
    lefutattam a tesztet,mindenből "átmentem" de igyis fagyogat a játék:S eredeti...
  • davidka003
    7300 GT nem egy csúcs VGA. Meg a proci is nagyon gyenge.
  • bubu13
    nincs benne felirat
  • littleNorbi
    A feliratokat be lehet valahogy kapcsolni?
  • w77d
    amúgy a memóriák betöltésénél és a tutorialnél mindíg csak fehérség van körülötted, mivel csak a "virtuális térben" vagy. Csinálj képet ott, ahol szerinted nem jó a kép és tudunk konkrétabbat mondani.
  • w77d
    videokártya driver problémára tippelnék... bár nem tudom. nálam minden tökéletesen látható..
  • Princeman
    Ja meg az elején, amikor a prof. befektet abba a gépbe minden fehér, csak néhány dolog körvonala látszik...
  • Princeman
    Hali!

Van egy kis gondolm. Már az első pályán. (tutorial után, valami templomba) :) Az hogy nagyon nagyon sötét. nem látok szinte semmit, nem tudom merre kellene menni. Nem hiszem hogy a monitor van rosszul beállítva, mert a menük, az ikonok, térkép, utasítások jól láthatóak.. Hogyan kell megcsinálni azt, vagy nektek látható volt? Please help, már nagyon játszanék vele ,,látható módban"
  • dronkZero
    Aha, akkor az gyanús... Az a gond, hogy halvány tippem sincs, mi lehet a baj... :(
    Just Cause csinált ilyet, de az mindenkinél, és messze nem volt ilyen súlyos. Na és az megerősítetten memory leak probléma volt...
  • davidka003
    Repack az maga a bolti játék.
    Mivel már volt egy release a játékból ezért nem lehetett ugyanazon néven kiadni. Ezért rakták a nevébe a repack jelzőt.
    Én simán végigvittem és semmi hiba nem volt vele.
  • tommyg
    arty nagyon gyorsan fejezd be az offolást, most szóltam először és utoljára
  • dronkZero
    Hát, torrenten valami repack van fenn, azt szedtem le. Ha minden igaz, az valami prerelease cucc (amiben nem lehetett bejutni Jeruzsálembe, mert fagyott), aztán belepakolták azt is, így lett repack... Vagy mi.
  • davidka003
    Az se fog működni, ha a warez nem megy.
    A bolti verzió totál ugyanaz, mint ami a neten van.
  • dronkZero
    Na, akkor...

Rászántam magam, megveszem, végülis már csak 8 rugó... 12-ért nem kellene.

Ha esetleg az eredeti példányom sem működne, lenne valaki, aki megvenné tőlem?
  • CroftManor
    Ez se rossz:
  • bcrics
    épp 1 gyilkosság előőt történt:D
  • Looooser
    alulról a második az kegyetlen kép
  • simonl #7505
    Sziasztok,

Nincs valahol egy magyar nyelvű játékleírás v. "végigjátszása" a játéknak ?? Esetleg a kéziköny magyarul, pdf. ben??

Köszi ha tudtok valamit linkeljétek már ide.....

Csóközön:D
  • hajis
    Na és azt hol találom? Tényleg jó lenne oda valami tipp, mégis hogy ugrottatok fel, mert nemlehet megmászni az oszlopot, ráugrani eddig nem sikerült, és már csak a zászlókat kell össezsezdnem, meg néhány templomost likvidálni. Amúgy most idegesít igazán, hogy megkell nézni az átvezető vidiket, mert először még úgymond érdekes volt, annak ellenére h nem értettem miről karattyolnak, de most már unom hogy pofázik a fekete csuhás
  • dronkZero
    Minimum: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+
    You Have: 2 processors running - Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.66GHz
    PASS
    System RAM
    Minimum: 1 GB Windows Xp / 2 GB Windows Vista
    You Have: 2.0 GB
    PASS
    Operating System
    Minimum: Windows® XP/Windows Vista® (only)
    You Have: Microsoft Windows XP Professional (Build Szervizcsomag 22600)
    PASS
    Video Card
    Minimum: 256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (NVIDIA GeForce 6800+ / ATI Radeon X1600+)
    You Have: NVIDIA GeForce 8800 GT (GeForce 8800 GT)

A recommended-ről is csak a proci miatt csúszok le.
  • bcrics
    pár kép..

• Dante73
    Keresd meg a mókus-főzetet, ott van nem messze!
  • hajis
    ÉÉÉÉÉs milenne ha megmondanád hogy sikerült? én próbáltam az eggyel magasabbról ráugrani, de placcs lett a vége, többszőr is, nem repkedésre termett Altair
  • Looooser
    minimumhoz követelmények :S
    Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 2.0
    Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 2.0
    Video RAM: Required - 256 MB , You have - 128.0 MB
    Minimum: 1 GB Windows Xp / 2 GB Windows Vista
    You Have: 511.2 MB
    pedig icceg a minimumhoz...
  • rvn
    Nekem elfut az alul lévö konfigon...
  • CroftManor
    Sztem próbáld ki ezt a tesztet
  • Vanek
    az lehet hogy én meg 0.2 ghz-n szivok( állandóan kifagy),mert nekem intelcore dual 2ghz van,és 2.2 a minimumgépigény?
  • dronkZero
    Oké, akkor demó van?

De elvileg valami korán kilopott pre-releasezzel voltak gondok, hogy nem lehetett bemenni Jeruzsálembe... Na, nekem nem ez a bajom...
  • dronkZero
    Egyébként annyiból igazad van, hogy tényleg a BF3-ra gyúrok... :) De az még odébb van.
  • dronkZero
    Ja, persze. És ha az sem megy, akkor vegyek egy másik példányt belőle, nem?