Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert 2x kellett letölteni h jáchass jeruzsálemben xD
wesker24
Volt egy kis apritás !! <#vigyor>

berlinboy6329
A játék miért kapott sok helyen iéyen rossz értékeléseket,hogy 60,50 meg 70%?

Azt hittem,hogy jó játék(persz kipróbálom mjad én is),és hogy 85< kap majd százalékot minimum,de ere nem számítottam.Miért van ennyire lepontozva?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

kabel15
Hello!

Nekem az a gondom lenne hogy mikro animáció megy a karaktereknek nincs hanguk csak tátognak alata megy a zene kép minden csak beszédet nem hallok 😞
Tudtok segíteni?

BattleTag: kabel15#2672

elitehun
menj az assassin kastélyhoz és ott lehet vívni és írja hogy mivel kell
CroftManor
Különbözõ tornyokból látképekkel?
Jó, akkor kezd elõrõl helyettem a játékot, mert csak akkor megy körbe a kamera madártávlatba.
Köszi<#wave>

Nothing is True, Everything is Permitted

KaszaN
Kérdeznék valamit. Én már végigvittem a játékot de még nem is kombóztam! na nem azért de hogy kell kombózni?<#confused><#szomoru1><#buck><#ticking>
valaki mondja meg LÉCCI<#zavart1>
((biztos hogy én vagyok az eggyetlen aki nemtudja hogy kell deciki))

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

ZsZso
Köszi Hoz_Hun. Tisztában vagyok azokkal amiket leírtál az utsó két hozzászólásodba, csak TommyG hozzászólására reagáltam. Én is pont az általad leírt módszerrel kapdostam össze a zászlókat. Azért köszi a megerõsítést.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Ha a 8. ipse kinyirásának memoriablokkját rakod be és nem mész feladatot teljesíteni, akkor tulajdon képpen free rideolhatsz. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Természetessen az emlék részek újrajátszásával. A zászlók fixek, azaz újrájátszáskor ugyan úgy végleg "eltünnek" mint normál végigjátszásnál. Nem pakolja vissza a zászlókat újrajátszáshoz, mint a civilek megementését sem. (Csak akkor rezetelõdik, ha az egész játékot elörõl kezded).
De igaz, free ride így ilyen formában nincsen.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ZsZso
Ha rájössz hogyan (memória blokk újrajátszás nélkül) akkor kérlek oszd meg velem! Nagyon jó lenne! Elõre is köszi 😉.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ez a CoD4-es zenére készülõ fanvideóra volt komment😊
tommyg
?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Óóóó..dehogynem lehet erre😊))
Az eleje intro a jelenkori gép töltését mutatná..utána nyithatnál különbözõ tornyokból látképekkel...meg ahogy magányosan sétál a városok közötti kis falvakban meg nyílt terepeken...mondjuk nem közelharcos zene,ehhez inkább a magányos hõs a háztetõrõl kémlel képek a jók😊
Prince23
<#eljen>
várjuk😊

CroftManor
Készül a projekt...

tommyg
hát én azt olvastam hogy a game végén vissza lehet még menni összeszedni a zászlókat meg stb

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ZsZso
de akkor sincs free ride 😞. Ha tovább akarsz játszani, akkor sajna ki kell lõnöd egy emlék blokkod (azaz újra kell játszani). Örülnék neki, ha valaki meghazudtolna, mert ez nagyon nem tetszett 😞.

ZsZso
Ezek azok az emberkék, akik feltartják majd a katonákat, ha rádszállnának.

tommyg

ezmiez? <#vigyor>

oó...klassz..kösz😊
tommyg
de, visszaülhetsz a gépbe

de a zászlókat,templomosokat úgy csinálhatod,hogy elõlrõl elkezded..nincs utólagos free ride a vége után igaz?😊
tommyg
<#eljen>

KaszaN
ááá Ma végre hivatalosan is végigvittem az assassin's creed-et<#vigyor>
Ráadásul iskolaidõben 2 hét alatt úgy hogy közben felmásztam az összes torony tetejére megcsináltam az összes mellék küldetést és kinyírtam az összes katonát az összes városban <#taps>

(Most biztos azt gondolod hogy ki az a hülye az összes mellék küldetést megcsinálja!? Hát én meg még nem tom ki)
Na most megyek végig viszem mégegyszer csak most a zászlókat és a templomosokat gyûjtöm be<#vigyor3><#eljen>

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

ZsZso
Amúgy szólok, hogy az AC végét megmagyarázó oldal, ismét mûködik (az extra.hu ma egész nap karbantartott) - a link felül található.

ZsZso
A FAQ az én mûvem.

Köszöni szépen az emberiség ezt a remek windows shortcutot! A teljes képernyõ jelen esetben a szélesvásznú vs teljes képernyõ kapcsolatra vonatkozik. Az ALT+ENTER nem AC speckó ... sose volt az.

CroftManor
Közbe feltöltöttem a ready steady go videómat, ha vkinek kell letölthesse, de vmiért nekem nem tölt le semmit ha rámegyek a

linkre

Prince23
Gondoltam egy 10-15 secundumos zenei aláfestésnek reméltem,... vagy kezdeti aláfestésnek... és utána pedig egy másik zene jönne... de min1

CroftManor
Hát végighallgattam és azt kell h mondjam,, nem hiszem h erre a zenére tudok bármi jót összedobni, ez a zene nagyon komor, egyhangú, nem tudom mit lehetne alátenni...

Encore
Kipróbáltam a játékot és gondoltam írok egy kis véleményt.

Már régóta vártam egy olyan játékra, ami a középkorban játszódik, de nem fanatasy, mert azt sajnos nem kedvelem annyira.
A grafika nagyon szép és szerencsére egy közepes gépen is elfut maxon. A játék irányítása szintén eltalált, ám a harcrendszerrel nem vagyok kibékülve. Kb a játék felénél kezdenek el komolyabb számban jönni az ellenek és ott már nem nagyon kellett taktikázni. Két gombot (néha egy harmadikat) nyomtam felváltva és simán lekaszáltam egy kisebb sereget. Pedig eleinte még taktikázva harcoltam, néztem ki mikor készül támadni, stb.. Maga a hangulat szintén hagy kivánnivalót maga után. Nekem az egész "világ" túl mesterkéltnek tûnt, sajnos nem tudom miért. De valahogy nem éreztem élettel telinek a városokat. Nem biztos, hogy attól lesz valami élettel teli, hogy telepakoljuk NPCkel. De az is lehet hogy csak azért érzem ezt, mert nem nagyon szeretem az Unrel Engine 3-at, szerintem túl mûanyag hatása van minden játéknak, ami ezzel készül. A lényeg, hogy a hangulat nem volt olyan, amilyen lehetett volna.

Aztán voltak apróbb zavaró tényezõk, mint például, hogy bizonyos elemek minden városban ugyanazok. Például a két utolsó város bejáratánál õrök állnak, de jobbra fel lehet kapaszkodni egy rúdra és az õrök feje felett be lehet sunnyogni... Szóval ugyanazok az elemek különbözõ városban. És itt jött elõ a másik gondom is, hogy a városok közt nem látok nagy különbséget. Az akkori városok gondolom elég egyfomra felépítésüek voltak, de a játékban abszolút nem éreztem különbséget köztük, ennyi erõvel akár egy nagy városban is játszódhatott volna. Valami változatosság kellett volna a városokba. Zavaró volt, hogy a játék azzal próbálta nehezíteni a dolgom a késõbbiekben, hogy a tetõk tele voltak õrszemekkel és ha megláttak, már a nyakamba volt a fél város.

A legnagyobb negatívum azonban a sokak által elmondott ismétlõdés volt. Az elsõ két órában jól szórakoztam a fentebb leírt apróságok ellenére is, de mikor többedjére kaptam ugyanazt a küldetést, akkor unalomba fullad az egész. Hiába próbál szabadságérzetet adni a játék, mégis úgy érzem, hogy bizony kötött az egész játékmenet. Kb úgy, mint a STALKERben. Vannak mellékküldik, de csak azt érdemes megcsinálni, ami feltétlen szükséges, a többi nem éri meg foglalkozni vele. A célpontot csak egyféleképpen lehet elintézni, csak egyféleképp lehet társalgást kihallgatni, tehát a négyféle küldetés állandó jelleggel ismétlõdik. Ha legalább a gyilkoláshoz szabadkezet kapnék, de így... Minimális fizika kellett volna, felkapnék egy nagyobb követ és mondjuk fentrõl fejbenyomnám a célpontot.. vagy Hitmanesen felvehetném mások uniformisát és belopakodhatnék hozzájuk. Szóval a szabadságérzet nem igazán jött át, sem a hangulat. A fiatalabb korosztálynak biztos nagy élmény a játék, de engem nem nyûgözött le. Mindezek ellenére vannak elõnyei és az AC egy jó játék (inkább a közepes és a jó között ingadozik), de messze nem kiemelkedõ. Ha pontozni kéne, akkor nem tudom, hogy hatot vagy hetet adnék-e rá. Azt hiszem, inkább hat és felet. 6.5/10
CroftManor
Köszi szépen

tommyg
ez sztem is jólenne

Prince23
no feltettem neked...
cod4 coup intro
ebbõl a régiesen csengõ dallamra gondolok, ami "arabisztikus.

tommyg
-.-

Prince23
Gondolkoztam egy zene vágásra, pl ajánlanám a cod4 intrójának a zenéjét, tudod azt azenét, mikor az elnököt viszik kivégzére az arab stilusos bevágásra gomdolok én...

CroftManor
Ha kihallgatást tennék bele, meg püföléseket, üldözéses részeket, az már gameplay videónak számítana, nem trailernek.

CroftManor
zene2
nem értem mért nem hozza be

CroftManor
Ezek elég jónak tûnnek:
zene1
zene2

Prince23
Nem csak gyilkossági intrókra értettem, hanem pl kihallgatásokból is eg ykicsit meg püfölésekbõl is, és hajszákat is beleszerkesztve, tudod mikor megölünk valakit és uzsgyé... bár ez egyén kérdése, és stilus, hh készite el a trailert... egy jó kis pl rockos vagy arab (medieval total war elsõ részébõl ajánlanám) zenére...

CroftManor
Gyilkossági intrókat? <#whatever>
Mikor megölök egy fõellent, akkor átkerülünk abba a kék timeline-ba vagy mibe..azt tegyem bele? Nem hiszem h túl érdekfeszítõ lenne

CroftManor
Nehéz dió, kb két három napos munka. Majd meglátom mi lessz belölle.
<#nyes>

elitehun
télleg jó lenne!!
davidka003
Hopp nem ezt a szmájlit akartam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
De attól még a fekete csík alul felül ott marad.<#kocsog>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Prince23
Exactly!

CroftManor
Hogyne láttam volna film trailert <#vigyor>
Nekem ez a kedvenc trailerem ACbõl, vmi ilyesmire gondolsz h csináljak?
trailer

Prince23
Ill nemcsak a gyilkossági intrókat, hanem az azutáni hajszáákat is összevágdosnád pl.

Prince23
Csinálj sztem trailer formátumba, remélem láttál filmek bemutatóit... csak ez nagyon hosszú idõbe telne neked, h betöltsd kb 2-3 blockot, és annak gyilkossági bemutatóit vágnád össze...😊
de hidd el megérné, a zenét nem tudom, nem tudom ismered a medieval total war zenéjét, van arab hangulatú zenéje, ahol egy nõ nyögdécsel tök arabisztukus módon... az a zene illene... de sztem szvzs jó lenne ha egy velõs trailert csinálnál... most mellõznéd a városban járkálásokat, mert látom az neked van bõven😊

bocs elírtam alt+ENTER!!!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!