Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem,hogy jó játék(persz kipróbálom mjad én is),és hogy 85< kap majd százalékot minimum,de ere nem számítottam.Miért van ennyire lepontozva?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nekem az a gondom lenne hogy mikro animáció megy a karaktereknek nincs hanguk csak tátognak alata megy a zene kép minden csak beszédet nem hallok 😞
Tudtok segíteni?
BattleTag: kabel15#2672
Jó, akkor kezd elõrõl helyettem a játékot, mert csak akkor megy körbe a kamera madártávlatba.
Köszi<#wave>#wave>
Nothing is True, Everything is Permitted
valaki mondja meg LÉCCI<#zavart1>#zavart1>
((biztos hogy én vagyok az eggyetlen aki nemtudja hogy kell deciki))
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De igaz, free ride így ilyen formában nincsen.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Az eleje intro a jelenkori gép töltését mutatná..utána nyithatnál különbözõ tornyokból látképekkel...meg ahogy magányosan sétál a városok közötti kis falvakban meg nyílt terepeken...mondjuk nem közelharcos zene,ehhez inkább a magányos hõs a háztetõrõl kémlel képek a jók😊
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ezmiez? <#vigyor>#vigyor>
Ráadásul iskolaidõben 2 hét alatt úgy hogy közben felmásztam az összes torony tetejére megcsináltam az összes mellék küldetést és kinyírtam az összes katonát az összes városban <#taps>#taps>
(Most biztos azt gondolod hogy ki az a hülye az összes mellék küldetést megcsinálja!? Hát én meg még nem tom ki)
Na most megyek végig viszem mégegyszer csak most a zászlókat és a templomosokat gyûjtöm be<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Köszöni szépen az emberiség ezt a remek windows shortcutot! A teljes képernyõ jelen esetben a szélesvásznú vs teljes képernyõ kapcsolatra vonatkozik. Az ALT+ENTER nem AC speckó ... sose volt az.
linkre
Már régóta vártam egy olyan játékra, ami a középkorban játszódik, de nem fanatasy, mert azt sajnos nem kedvelem annyira.
A grafika nagyon szép és szerencsére egy közepes gépen is elfut maxon. A játék irányítása szintén eltalált, ám a harcrendszerrel nem vagyok kibékülve. Kb a játék felénél kezdenek el komolyabb számban jönni az ellenek és ott már nem nagyon kellett taktikázni. Két gombot (néha egy harmadikat) nyomtam felváltva és simán lekaszáltam egy kisebb sereget. Pedig eleinte még taktikázva harcoltam, néztem ki mikor készül támadni, stb.. Maga a hangulat szintén hagy kivánnivalót maga után. Nekem az egész "világ" túl mesterkéltnek tûnt, sajnos nem tudom miért. De valahogy nem éreztem élettel telinek a városokat. Nem biztos, hogy attól lesz valami élettel teli, hogy telepakoljuk NPCkel. De az is lehet hogy csak azért érzem ezt, mert nem nagyon szeretem az Unrel Engine 3-at, szerintem túl mûanyag hatása van minden játéknak, ami ezzel készül. A lényeg, hogy a hangulat nem volt olyan, amilyen lehetett volna.
Aztán voltak apróbb zavaró tényezõk, mint például, hogy bizonyos elemek minden városban ugyanazok. Például a két utolsó város bejáratánál õrök állnak, de jobbra fel lehet kapaszkodni egy rúdra és az õrök feje felett be lehet sunnyogni... Szóval ugyanazok az elemek különbözõ városban. És itt jött elõ a másik gondom is, hogy a városok közt nem látok nagy különbséget. Az akkori városok gondolom elég egyfomra felépítésüek voltak, de a játékban abszolút nem éreztem különbséget köztük, ennyi erõvel akár egy nagy városban is játszódhatott volna. Valami változatosság kellett volna a városokba. Zavaró volt, hogy a játék azzal próbálta nehezíteni a dolgom a késõbbiekben, hogy a tetõk tele voltak õrszemekkel és ha megláttak, már a nyakamba volt a fél város.
A legnagyobb negatívum azonban a sokak által elmondott ismétlõdés volt. Az elsõ két órában jól szórakoztam a fentebb leírt apróságok ellenére is, de mikor többedjére kaptam ugyanazt a küldetést, akkor unalomba fullad az egész. Hiába próbál szabadságérzetet adni a játék, mégis úgy érzem, hogy bizony kötött az egész játékmenet. Kb úgy, mint a STALKERben. Vannak mellékküldik, de csak azt érdemes megcsinálni, ami feltétlen szükséges, a többi nem éri meg foglalkozni vele. A célpontot csak egyféleképpen lehet elintézni, csak egyféleképp lehet társalgást kihallgatni, tehát a négyféle küldetés állandó jelleggel ismétlõdik. Ha legalább a gyilkoláshoz szabadkezet kapnék, de így... Minimális fizika kellett volna, felkapnék egy nagyobb követ és mondjuk fentrõl fejbenyomnám a célpontot.. vagy Hitmanesen felvehetném mások uniformisát és belopakodhatnék hozzájuk. Szóval a szabadságérzet nem igazán jött át, sem a hangulat. A fiatalabb korosztálynak biztos nagy élmény a játék, de engem nem nyûgözött le. Mindezek ellenére vannak elõnyei és az AC egy jó játék (inkább a közepes és a jó között ingadozik), de messze nem kiemelkedõ. Ha pontozni kéne, akkor nem tudom, hogy hatot vagy hetet adnék-e rá. Azt hiszem, inkább hat és felet. 6.5/10
nem értem mért nem hozza be
Mikor megölök egy fõellent, akkor átkerülünk abba a kék timeline-ba vagy mibe..azt tegyem bele? Nem hiszem h túl érdekfeszítõ lenne
<#nyes>#nyes>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nekem ez a kedvenc trailerem ACbõl, vmi ilyesmire gondolsz h csináljak?
trailer
de hidd el megérné, a zenét nem tudom, nem tudom ismered a medieval total war zenéjét, van arab hangulatú zenéje, ahol egy nõ nyögdécsel tök arabisztukus módon... az a zene illene... de sztem szvzs jó lenne ha egy velõs trailert csinálnál... most mellõznéd a városban járkálásokat, mert látom az neked van bõven😊
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!