9242
  • CroftManor
    Vegyél is, mert a 8800 GTdhez kevés a Pentium D procid...
    Amugy nálam a 8800 GTvel, mikor az öreg dumál, a zászlók a falon, meg Altair ruháját olyan gyorsan lebegteti a szél, mintha vmi vihar kellős közepén lennénk és eléggé természetellenes hatása van.
  • dronkZero
    Na ja, de egy 2.4-es Quad van olyan árban, mint egy 3-as Duo, úgyhogy valószínűleg már nem fogok Duo-t venni...

Bár ez attól is függ, hogy a további kis házi tesztjeim alapján mennyire bírja a jelenlegi procim... Ha nem nagyon, akkor rohamosan fog fogyni a türelmem, és veszek valamit hamarosan.
  • CroftManor
    Sokat számít a proci+VGA. Ha van egy jó procid meg egy jó VGAd, mint a 8800 GTd, akkor nem lehet gond.
    De ha van egy gyenge procid meg egy jó VGAd, akkor igen.
  • CroftManor
    Tudtommal a mai játékok nem használják ki a 4 magos procikat, inkább a kettőt, de azt is csak egy pár játék, mint pl az Assassins Creed.
  • dronkZero
    Core2Quad-ra fogok, de nem most. Igazából pont ez lett volna a teszt, hogy hogy mennek az új cuccok... :) Tegnap cseréltem alaplapot, videokártyát... Procit még hagytam függőben.

Na mindegy, köszi azért!

Na még annyit, hogy ennek nem kéne csillapodnia, ha leveszem a grafikát? Mert nagyon nem úgy néz ki, hogy izzadna, inkább valami memóriagondnak tűnik... Proci cache lenne kevés? De akkor is, menü, videók miért csinálják ugyanezt? Azok aztán tényleg nem igénylik a számítási teljesítményt...
  • Cat 02 #7414
    Procid gyenge :S
  • elitehun
    Nézd meg itt, hogy mit ír ki:
    http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
  • CroftManor
    Nem azzal van a baj, h warez, hanem a prociddal. Sztem.
    Válts Intel Core 2 Duora
  • dronkZero
    Pentium D 2x 2.66G, 8800GT, 2G RAM.

De az a gyanús, hogy intróban is, menüben is csinálja...

Ja, és tudom, hogy most küldtök el a p***ába, de warez(Reloaded-REPACK). De pont azért kaptam le, hogy leteszteljem, megy-e. Viszont ha így nem sikerül normális működésre bírnom, akkor tuti nem is veszem meg.
  • CroftManor
    Milyen konfigod van?
  • dronkZero
    Úgyhogy kérdezek is:
    Van arra valami értelmes magyarázat, hogy miért akad meg percenként 10 másodpercre? Amikor normálisan megy, akkor semmi gáz, 30-40 FPS, aztán megáll a kép, 10sec pihi, majd ismét jó egy percig. Ami nagyon gyanús, hogy már az intró alatt és a menüben is csinálja...
  • dronkZero
    FAQ-t mé' nem látom? Üres oldal...
  • elitehun
    a 0-as gomb a bal egérgomb (azt hiszem :P)
  • Cat 02 #7406
    Vagy a bal vagy a jobb egérgomb xP

Első tutorialban olyan kell h támadsz (bal egérgomb) és mikor épp hozzáér a kardod az övéhet megint megnyomod.
  • simonl #7405
    Sziasztok,

Nemrég kezdtem a játékot, most kaptam meg a kardot és a rejtett tőrt.....itt valami harc tutorialt kell csinálgatni...
    Kérdésem: ha a combót akarom használni azt írja hogy a 0 azaz nullás gombot nyomjam, arra persze nem reagál, melyik gombbal tudom helyettesíteni? Vagy melyik a nullás gomb a gép szerint?:)

Köszi, remélem érthetően írtam le....
  • DarkSector
    Nemtuom, de amúgyis bugos volt már itt-ott.
  • tommyg
    faq
  • Dns5000
    valki tudja miert nincs beszed a legelejen?
    felkelek az agyon a doki beszel hozzam de semmi beszed, hang efektek vannak
  • DarkSector
    Crysis akkor szép csak ha fullba nyomod.
    különben trágy ahhogy mondod.
  • Cat 02 #7399
  • tommyg
    Amiről te beszélsz az a logó!
  • matter
    Na már megvan kinyomtam a game-t de a skill-t még mindig nem tom:D
  • davidka003
    De írja is, hogy mit csinálj.
    Ülj le egy közeli padon és lock-old a célpontokat.
    Ki kell hallgatni őket.
  • bcrics
    eavesdrop
    sit on a nearby bench
    and lock on the target
    to begin eavesdropping

az elején van 1 küldetés,,és ezt kéne csinálni,,na most akkor pontosan mit is??ott vagyok 2 falusinál de semmi.

hell
  • matter
    a defense break szinte a leguccsó skill- nél mit kell nyomni ? vagy egyáltlalán mit kell csinálni?
  • KaszaN
    Kattincsatok rá úgy látni!
  • KaszaN

Itt az enyém!
  • w77d
    az utóbbi lehetséges, a Crysis agyon ajnározását sem értettem :(
    helyenként a Colin: Dirt-ben volt olyan a visszajátszásoknál, amire azt mondom hogy valami...
  • CroftManor
  • macleody
  • CroftManor
    Én Seritonak csináltam, 8800 GTvel minden maxon.
  • macleody
    Feltöltési információk:
    # JPG, PNG, vagy GIF típusú képet lehet feltölteni
    # A maximális fájlméret:
    - 200 Kbyte a VIP felhasználóknak
    - 20 Kbyte a VIP joggal nem rendelkezőknek
  • Cat 02 #7386
    http://media.proxnet.hu/

itt próbáld meg, vagy itt

http://www.sg.hu/galeria.php
  • KaszaN
    Hogy kell képet feltölteni a fórumra? Mert má egy csomószor megpróbáltam de nemsikerült. Rámentem a képfeltöltésre, ott a tallózásnál kiválasztottam a feltöltendő képet, oké, és a mehet szóra. Utána mivan nincs semmi. Kilehet választani egy olyat hogy feltöltött képek, amiket feltöltöttem de ott sincs amit feltöltök. Hogy kell ezt?
  • macleody
    Az a baj, hogy hiába csináltok képeket, a játékbeli látványt úgysem adja vissza egy kép.
  • CroftManor

• CroftManor
    Fullon minden, kattints a képre a nagyobb képért.
  • CroftManor

• DarkSector
    Akkor valszeg mégsem fullon játszol, vagy túl nagyok az elvárásaid a mai játékokkal szemben.
  • serito
    Hol őrzi a játék a mentéseket? Ha F.A.Q -ban van akkor bocs!