9242
-
#9122 ezért kell átolvasni röviden a storyt és a 2. vagy 3. résszel kezdeni a játékot. -
#9121 Én tegnap próbáltam ki a játékot.Hát mit mondjak, arra számítottam, hogy első pillantásra érdekes/esetleg izgalmas lesz, majd egy idő után megunom.
De úgy tűnik, hogy ez az egész inkább egyszerűen csak halálra untat. -
#9120 már megoldottam! -
#9119 egy jó tanács, menj és vedd meg csak 3000FTba kerül az MMben -
#9118 üdv! tudna vki segíteni? az lenne a kérdésem, hogy letöltöttem a game-t és amikor játszok vele valamiért az egész egy gyorsított film! minden szupergyors, a beszéd meg az egész játékmenet! tudna vki sgeíteni? így nem lehet játszani! a konfigom: AMD Athlon X2 Dual core processor 4200+ 2.19Ghz, 1.50Gb RAM, Nvidia Geforce 8600 GT Silent.
helpet előre is kösz! -
#9117 Hát szerintem azért nem elindíthatatlan a játék ezen a konfigon... Max nem tudsz vele maxon játszani. Processzorod pont az ajánlott, videókarid is pont az ajánlott, RAM-ból 3 giga az ajánlott, 2 giga a minimum, szóval az is megfelel... -
#9116 nézd a gépemet, ott van az aláírásban. -
#9115 Miért elindíthatatlan?
Amúgy közepesen jó játék... Gyönyörű a grafika, meg az animációk, szépek a városok, meg jó bennük járkálni, csak a küldetések elég monotonná válnak egy idő után. Viszont ha másért nem, a sztoriért megéri végigvinni, hogy aztán érts mindent a 2-ben, ami meg már iszonyat jó játék :) -
#9114 A játék 3000FTért az MMben kapható
Menyire jó játék? jelenleg elindíthatatlan a számomra ez az olcsó játék ami elszomorító. -
#9113 rossz topik bocsesz a 2-ben van ez
-
#9112 Helló
Problémám merült fel a játékkal. Harc közben a kijelölt katonák teljesen vakító fehérek, kivehetetlen szinte az alakjuk. Eddig minden jó volt, most akartam másodszor kijátszani (Velencében tartok). Már amikor elindítottam a játékot furcsák voltak a fények alapból minden olyan vakítóan fényes volt,de hétvégén még nem volt baj. Nagyon remélm hogy tud valaki valamilyen megolást. -
#9111 Alt+Enter -
syberia2 #9110 Azt hogyan csinálhatom meg hogy a játék teljes képernyőn fusson? Most nem a felső sávokra gondolok, hanem hogy látszik a start menü, meg minden!
Parancsikon testreszabtam már -
#9109 az csak a kettőben van -
tenthrodil #9108 Ha a high profile-t nyomom mászás közbe, akkor gyorsabban mászik, vagy az csak a kettőben van? -
syberia2 #9107 oppá:D
bocsi:) -
#9106 Nézd már meg, melyik topicban vagy... -
syberia2 #9105 hát akkor hogy lehet aktiválni az angol meg az olasz feliratot ha nincsen? -
#9104 Nincs felirat... nem csak az a helyzet, hogy nem tudjuk bekapcsolni, nem létezik... -
syberia2 #9103 Nade ez azért télleg pofátlanság: ezt közzétehetnék hogy hun vanak és hogy nyithatók meg:( -
#9102 Nincs felirat a játékhoz. -
tenthrodil #9101 Hello!
Érdeklődnék, hogy PC-n be lehet-e állítani feliratot dialógusokhoz?
Más:
Olvastam, hogy hanghibák esetén hardveres gyorsítást alapra kell rakni dxdiagban. Ez konkrétan mit csinál? Ha nincs hiba, de alapra állítom, vesztek valamit (teljesítmény, ilyenek)?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
#9100 Az baj, de mind1 akkor XBOX, vagy Ps3 lesz, mert a laptopról ez miatt asszem nem mondok le :) -
#9099 Öh, maxon? Nem tudom... Biztos van, többszázezerért:) Múltkor a nővérem Vaio-ján próbáltam ki a 2-t, háát... Menni ment, de nagyon lassú volt még 1024x768-ban is úgy, hogy egy-két beállítás mediumon volt a többi low-on. -
#9098 Lehet, hogy hülyét kérdezek, de szerintetek van olyan laptop ami simán viszi a játék első 2 részét? Persze egy korszerű új laptopra gondolok, 4 GB memóriával, Dual Core procival és egy jófajta videókarival. -
krisz97 #9097 Hali!
én feltettem de amikor elindítom nincs kép pedig jó a gépem hózzá mit tegyek? -
syberia2 #9096 -
#9095 hát manapság már szinte mindenkinek van internete. főleg aki PC-s játékokkal játszik. na mindegy -
#9094 Lehet nem fórum tag. Ilyenen nem kell fennakadni. -
#9093 akkor mért nem teszi fel a kérdést az, aki játszik vele..? -
DonSzykla #9092 Én tudom hogy úgy egyszerűbb lenne de én tőlem is úgy kérdezték és nekem nincs fent a gépemen a játék úgy hogy nem tudtam megnézni hogy tudjam a választ.
De azért kösz.
-
#9091 Nem egyszerűbb szétnézni az Options-ben, mint írni egy fórumra és megvárni a választ? Fél perbe sem telt, hogy megtaláljam. Játék közben Options-General... -
DonSzykla #9090 Üdv all.
Lenne egy olyan kérdésem hogy, hol kell vagy hol lehet kikapcsolni a vért?
-
Brad33 #9089 Bocs, megnyitottam az OFF topicot is és véletlenül rossz helyre írtam. -
#9088 Bannerig eljutottál itt a topicban?... -
Brad33 #9087 Hello. Volt egy kis gubanc a játékkal, valami netes dolog miatt nem ment. Most az egyik ismerősöm azt mondta, hogy az általa javasolt crack-kel működni fog, és le van írva a txt-ben, hogy pontosan hogy kell. Jó esetben nincs gond a crack-keléssel, de itt inkább segítséget kérek.
Van egy UPDATE és egy SKIDROW mappa. Előbbiben egy exe, utóbbiban pedig egy dll fájl. Nos, hogyan csináljam? Előre is köszi. -
#9086 Hát igen, a másodikban totál más az egész rendszer, abban már spontánabbak a gyilkolások is. -
#9085 Nah meg is tettem. Valóban mindenben jobb viszont egy dolgot nagyon hiányolok belőle. A fő emberek gyilkolásának a saját magam általi megtervezését, mint az 1-ben. Ott az összeszedett adatok alapján mindig előre bejártam a helyszínt. A térképek nyújtotta adatok alapján bejártam, hogy hol fogok bejutni az adott helyre és hol ki. Melyik őröket kell leszednem, hogy ez sikerüljön stb. Aztán gyakorlatban is jó volt látni az előre tervezésem sikerét.
Itt meg sajnos nagyon GTA-s lett minden küldetés. Szóval előre megvan a dolog mente csak végig kell rajta küzdeni magunkat. De ezt leszámítva tényleg a polcon a helye. -
#9084 sztem a második rész össze sem hasonlítható az 1el. Nagyon sok mindent belepakoltak. Igaz kis újítások, de sztem jók. A hülye zászlógyüjtést felváltották a katakombák. Ha jól emléxem összesen 6 darab van belőlük, amiért cserébe megkapod Altair pálncélját...de ami nekem nagyon tetszett a kettőben, az az olaszos hangulat, a zene nagyon jó lett pl. Mindenképp próbáld ki! ;) -
#9083 Kezdd el a második részt is mindenképpen, az ugyanolyan szórakoztató, mint az 1, és az első rész hiányosságait nagyon jól kijavították.