Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megoldódott minden :-) Balfasz voltam :-D
Sziasztok! Leszedtem az Assassin's Creed-et. Felraktam. Crack-eltem, majd valami Upgeraidung-olta magát. vagy mit csinált :-) És mikor rákattintottam, hogy indítsam, nem engedte. Valami Cd-t kért, de hogy?
Szerintetek?
Qwerty4
Majd pár év múlva kipróbálom. 😊

Qwerty4

nekem nagyon bejott ez a jatek, mert tenyleg eleg monoton tud lenni, de nagyon kivancsi voltam a tortenet a vegere es meg is erte vegignyomni, hatalmas volt : )

anti hero

CroftManor
próbáld ki a kettõt

Nothing is True, Everything is Permitted

Qwerty4
De, elég.
Eljutottam Jeruzsálembe.Már csak Acre városát kell megnéznem és törlöm is.De lehet azután is hagyom, a vizsgaidõszakra lehet pont jó lesz ez a nyugis, unalmas játék. 😊

Qwerty4

Atkamon
"Csak" ennyi van benne... Tán nem elég?

Qwerty4
Összesen hány város is van ebben a játékban?
Van az "utas pálya", az alapváros, Jeruzsálem, Acre, Damaszkusz és ennyi?
Vagy még van?Egyelõre ezek vannak jelölve a téképen.

Qwerty4

Atkamon
Hát, azért mondjuk van benne párbeszéd bõven, de ez nem RPG, mint a Witcher, szóval itt nem kell neked válaszolnod. De mondjuk a sztorit nem fogod megérteni angol tudás nélkül.

nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
lightjack
egyetértek az elõttem szólóval, valóban én is most ettem fel és elkezdtem vele játszani, de kb 3 óra múlva meguntam. semmi kihívás nincs benne, lenyomsz 2 gombot azt mindent megcsinál helyetted, az ugrálások pl nagyon unalmasak. nem úgy mint a prince of persiában. ott jókor kell megnyomni a jó gombot különben meghalsz. itt lenyomod a két beállított gombot és mindenen átugrik, mindenen felmászik. valóban szerintem is nagyon nagyon egyhangú, monoton a játék, és ezt úgy mondom hogy már az elején meguntam. sajnos tele van kihagyott ziccerekkel a játék. na mind1. pozitívum viszont hogy nagyon nagyon szép a játék, csak sajna a grafikánál sokkal de sokkal fontosabb a játékélmény.

CroftManor
annyira nem vészes sztem, Al Mualim beszél sokat, egy küldetés elõtt illetve után, ha visszamész hozzá. Ezen felül ha elmész a megadott városba, ott kell még beszélni a Buaróval (vagy kivel) aki kiadja neked a tollat. Ha visszaviszed véresen, azzal jelképesen jelzed, h az áldozatod halott...

És azt valaki meg tudja mondani, hogy mennyire van tele aktív párbeszéddel? Olyan mint a The Witcher?
Vagy azért ennyire nem bonyolult? Inkább a gyilkosságon van a hangsúly? Vagy a párbeszédeken is?
"Hogy balra menjek vagy jobbra? És nem mindegy melyiket választom..."
lolSL
A játékhoz nincsen magyarítás

Sziasztok! Egy nagyon fontos kérdésem lenne! Mégpedig az, hogy ha nekem a Seam-em Magyarra van beállítva, akkor ha én megveszem az Assassin's Creed nevü játékot, akkor Magyar lesze-e a feliratozás?
Ugyanis a Left4Death2 -nél, teljesen magyar lett a játék!
Valamint, hogyan tudnék hozzá magyarosítást leszedni és honnan?
Kérlek titeket segítsetek!
Írjátok meg a [email protected] e-mail címemre!!!
Köszönettel!!!
Qwerty4
Nem éppen.Amit felsoroltál azokat nem csak egyszerûen unom, hanem már utálom is. 😊
Én ezeket a stílusokat szeretem leginkább: lopakodós, túlélõ horror és egyéb horror, hangulatos (ízlésem szerint)/ötletes single TPS-ek, FPS-ek, RPG-k, kalandok.

Qwerty4

CroftManor
igazából ez attól függ, h milyen típusú játékok jönnek be. Nyílván ha mondjuk egy Battlefield BC fan vagy, vagy egy CoD, akkor nem ez a te mûfajod 😊 Ehhez türelem kell

Qwerty4
Az biztos, hogy ez a játék a legunalmasabb, azok közül amiket idén kipróbáltam.Nekem nem jön be.<#pardon1>
Jól optimalizált, gyönyörû is, de más pozitívumot nem nagyon látok ebben...

Qwerty4

Atkamon
Alt+F4... És mivel mindig ment a játék, ezért még attól sem kell félni, hogy elveszik.

Qwerty4
Ez sokat nem segít, ha unom a helyszínt vagy a játékmenetet.Még a kilépés is olyan hosszú procedúra...pff

Qwerty4

lolSL
ezért kell átolvasni röviden a storyt és a 2. vagy 3. résszel kezdeni a játékot.

Qwerty4
Én tegnap próbáltam ki a játékot.Hát mit mondjak, arra számítottam, hogy elsõ pillantásra érdekes/esetleg izgalmas lesz, majd egy idõ után megunom.
De úgy tûnik, hogy ez az egész inkább egyszerûen csak halálra untat.<#szomoru1><#zavart2>

Qwerty4

lightjack
már megoldottam!

biomage
egy jó tanács, menj és vedd meg csak 3000FTba kerül az MMben

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

lightjack
üdv! tudna vki segíteni? az lenne a kérdésem, hogy letöltöttem a game-t és amikor játszok vele valamiért az egész egy gyorsított film! minden szupergyors, a beszéd meg az egész játékmenet! tudna vki sgeíteni? így nem lehet játszani! a konfigom: AMD Athlon X2 Dual core processor 4200+ 2.19Ghz, 1.50Gb RAM, Nvidia Geforce 8600 GT Silent.

helpet elõre is kösz!

Atkamon
Hát szerintem azért nem elindíthatatlan a játék ezen a konfigon... Max nem tudsz vele maxon játszani. Processzorod pont az ajánlott, videókarid is pont az ajánlott, RAM-ból 3 giga az ajánlott, 2 giga a minimum, szóval az is megfelel...

biomage
nézd a gépemet, ott van az aláírásban.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Atkamon
Miért elindíthatatlan?
Amúgy közepesen jó játék... Gyönyörû a grafika, meg az animációk, szépek a városok, meg jó bennük járkálni, csak a küldetések elég monotonná válnak egy idõ után. Viszont ha másért nem, a sztoriért megéri végigvinni, hogy aztán érts mindent a 2-ben, ami meg már iszonyat jó játék 😊

biomage
A játék 3000FTért az MMben kapható

Menyire jó játék? jelenleg elindíthatatlan a számomra ez az olcsó játék ami elszomorító.

KollerN
rossz topik bocsesz a 2-ben van ez

KollerN
Helló
Problémám merült fel a játékkal. Harc közben a kijelölt katonák teljesen vakító fehérek, kivehetetlen szinte az alakjuk. Eddig minden jó volt, most akartam másodszor kijátszani (Velencében tartok). Már amikor elindítottam a játékot furcsák voltak a fények alapból minden olyan vakítóan fényes volt,de hétvégén még nem volt baj. Nagyon remélm hogy tud valaki valamilyen megolást.

Atkamon
Alt+Enter

Azt hogyan csinálhatom meg hogy a játék teljes képernyõn fusson? Most nem a felsõ sávokra gondolok, hanem hogy látszik a start menü, meg minden!
Parancsikon testreszabtam már<#nemtudom>

every damn day

CroftManor
az csak a kettõben van

Ha a high profile-t nyomom mászás közbe, akkor gyorsabban mászik, vagy az csak a kettõben van?
oppá😄
bocsi😊

every damn day

Atkamon
Nézd már meg, melyik topicban vagy...

hát akkor hogy lehet aktiválni az angol meg az olasz feliratot ha nincsen?

every damn day

Atkamon
Nincs felirat... nem csak az a helyzet, hogy nem tudjuk bekapcsolni, nem létezik...

Nade ez azért télleg pofátlanság: ezt közzétehetnék hogy hun vanak és hogy nyithatók meg😞

every damn day

Atkamon
Nincs felirat a játékhoz.

Hello!
Érdeklõdnék, hogy PC-n be lehet-e állítani feliratot dialógusokhoz?

Más:
Olvastam, hogy hanghibák esetén hardveres gyorsítást alapra kell rakni dxdiagban. Ez konkrétan mit csinál? Ha nincs hiba, de alapra állítom, vesztek valamit (teljesítmény, ilyenek)?

Elõre is köszönöm a válaszokat!
Nasim
Az baj, de mind1 akkor XBOX, vagy Ps3 lesz, mert a laptopról ez miatt asszem nem mondok le 😊

Atkamon
Öh, maxon? Nem tudom... Biztos van, többszázezerért😊 Múltkor a nõvérem Vaio-ján próbáltam ki a 2-t, háát... Menni ment, de nagyon lassú volt még 1024x768-ban is úgy, hogy egy-két beállítás mediumon volt a többi low-on.

Nasim
Lehet, hogy hülyét kérdezek, de szerintetek van olyan laptop ami simán viszi a játék elsõ 2 részét? Persze egy korszerû új laptopra gondolok, 4 GB memóriával, Dual Core procival és egy jófajta videókarival.

Hali!
én feltettem de amikor elindítom nincs kép pedig jó a gépem hózzá mit tegyek?
<#eljen><#eljen><#eljen>

every damn day

CroftManor
hát manapság már szinte mindenkinek van internete. fõleg aki PC-s játékokkal játszik. na mindegy

Dead
Lehet nem fórum tag. Ilyenen nem kell fennakadni.

CroftManor
akkor mért nem teszi fel a kérdést az, aki játszik vele..?