9242
-
#7748 hát nem toom értelem az nulla de ez a hátulról nyakba nekem nagyon prince of persia t2t feeling -
Cat 02 #7747
Akkor is ez a best :D Aki talál benne bármiféle értelmet, kérem jelezze =) -
#7746 húúú, jól van akkor, kissé megillyedtem. -
#7745 Csá, nekem is 8800 GTm van.
Nekem is így váltakozik az árnyék/világosság, mert mozgásban van az ég. -
#7744 Persze h nincs. -
#7743 Helló! akinek 8800 gt-je van, és minden fullon van, és főleg az árnyékolásra értem... na szal... a kép elhalványul, olyan mintha a játék érzékelné a nap és a felhő mozgását. Ha éppen a nap elbúj a felhők közzé akkor a az árnyékolás is csökken ugyebár. nekem ezt csinálja, kicsit zavaró. Ha meg kikapcsolom az árnyékolást minimumra kkor minden OK. de ha be van kapcsolva, akkor...mondom mintha a napot eltakarná a felhő... meg is néztem a napot, s felhőt, de semmi... -
Blacksheep77 #7742 Ok!!! Ezt tudtam, de ott csak az van hogy hány darabot találtam meg. A helyek nincsennek jelölve hogy az ami megvan azt hol találtam. -
#7741 A játékon belül asszem a Memory Log-ban nézheted meg, h menyni zászlót szereztél és hány templomost öltél már meg.
Én már mindet megszereztem -
Blacksheep77 #7740 Sziasztok! Egy kérdés a játékon belül jegyzi valahol a zászlók és a lovagok helyét? Akár a megtalált vagy Akár a még meg NEM talált dolgokat! Mert jó hogy van egy csomó netes, meg letőlthető térkép, de 2-3 nap múlva már nem biztos hogy emlékezni fogok arra hogy melyik zászlót gyűjtőttem már be, vagy melyik lovagot öltem meg. Vagy marad a Jegyzetelés? És az elbaszott mentés után ezért is kep egy feketepontot az UBISOFT! -
darkman1 #7739 Védekezés és elugrás egyidőben. Miután felüti a kardodat, a következő ütése elől kilehet térni. Lehet tréningben gyakorolni (Az angol kifejezést most hirtelen nemtudom). default jobbgomb és space -
#7738 kajánul vigyorog..... -
Grifidos #7737 Bakker!
A te konfigodat már csak a reset gomb lassítja le.
-
#7736 Nálam nem lassult a játék semmit az 1.02 patch felrakása után!
Graf u.a sok változást nem vettem észre. -
Grifidos #7735 Nehogy feltedd ezt az 1.02-es szemétséget. Én kipróbáltam...
Pár graf bugot javít ugyan és kikapcsolja a postfx-et, de rettenetesen lelassítja az ATI kártyákat.
-
simonl #7734 Sziasztok,
Melyik az a bill kombináció amivel megfogom a faszit ellököm és utána kardozom le? Az F és SHIIFT ?? Vagy nem? milyen sorrendben?
Köszi -
#7733 Csak a jeleket mond melyiket kell aktiválni (nyomni) amik a jobb felső sarokban vannak. Az alapirányítás u.a ( W. S. A. D.=irányok, Space=ugrás
Shif=kijelölés, F=lopás/fogáshárítás, Attack=BalEgér, Váltás futás/séta és támadás/védekezés=JobbEgér, E=Eye
Nagyjábol ennyi, ha valamit kihagytam akkor bocsi. -
#7732 és mi honnan tudjuk akkor hogy nálad mi van beállítva?? -
#7731 A végén vagyok ...gondolom mert Robert-et kellene kifingatnom, de elfelejtettem a kardfelütés kivédését. Már nem tudok visszamenni Masyaf-ba, hogy gyakoroljam ezért kérdezem:
Hogy lehet védekezni a kardfelütéses támadás ellen?
Az a szemét Robert csak azzal a technikával támad.
Kérlek. ne azt írd. hogy xy gomb mert lehet, hogy nálam nem ugyanaz van beállítva mint nálad!!!
THX -
#7730 Köszi, már nem most csináltam. -
#7729 Nagyon jó lett. -
#7728 köszi! -
#7727 linkeld -
#7726 Na mikor kapom meg azt a megtiszteltetést, h kirakod újra a videómat?
-
#7725 na megvan végre az a fránya zászló is -
#7724 Ezt azután tudod megszerezni, hogy visszakaptad a kapaszkodás képességet (ugrás közben shift). -
berimre #7723 Kösz h belinkelted a videót sztem már tudom mi a gond, hogy nincs meg a kesztyűm bár kétlem h igy olyan könnyű lenne megszerezni,de sztem nálam akkor a kesztyű a fő gond.Mind1 majd ha megölöm a hármas számú célpontot ujra megprobálom.Mégegyszer kösz!
üdv -
#7722 Az attól függ, milyen messze vagy a kiszemelt célponttól. Ha pl csak egy- két méter magasságra, akkor ha megnyomod az F-et, akkor utána bal egér gomb és ráugrik rejtett tőrrel, de ha nagyon magason vagy, akkor hiába jelölöd ki F-el, nem fog ráugrani. -
#7721 Én már minden zászlót megszereztem, szal ha vkinek esetleg segítség kéne, az írjon.
-
Cat 02 #7720 Igazából nem lehet :D Simán leugrasz a tetőröl és közben megnyomod az F et és az attackot. -
simonl #7719 Szép jó reggelt,
Mi a technikája annak, hogy mondjuk egy tetőről kiszemelt célpontra ugorjak és a rejtett tőrrel eret vágjak a nyakán?:) Nem fő célpontra gondolok, hanem mondjuk templomosra vagy csak egy katonára?
fejlődnöm kell hozzá??? vagy csak billentyű kombináció...
Gyakorlott, tisztességben megőszült assissinok válaszát várom:) -
#7718 Térképek és Leírások! -
#7717 Én felszedtem azt a zászlót, de fogalmam sincs hogy sikerült átugrani. Kb 20x próbáltam. Youtube videó -
#7716 nincsmit -
berimre #7715 Mind1 azért kösz, hogy megpróbáltad
-
berimre #7714 Jah én se szarakodnék a zászlókkal csak most ma ez jött rám:D amerre mentem zászlókat gyűjtöttem és ezt az egyet nem tudom felszedni. -
#7713 végigvittem már de a zászlókat nem szedtem fel mindd, ja ha valami okos rájön beírhatja :) -
berimre #7712 azt hittem te már kiakasztottad?:DNem gon majd csak lesz vmi:DAzért kösz!
ha mégis sikerülne azért beírhatod majd a fórumba:D -
#7711 hm énse bírom megszerezni -
#7710 köszi, megnézem mit tehetek -
berimre #7709 Ez lenne a térkép remélem elég lesz.