9242
  • Blacksheep77
    Szerintem egy eredeti játék sokat segítene a probléma megoldásában. Ha meg az van akkor nincs ötletem. Ilyen hibával nem találkoztam.
  • dronkZero
    Újraraktam a videokártya drivert, semmi változás... Igazából nem szaggat, van vagy 40-50 FPS, de amikor harc kezdődik vagy küldetés, autosave, vagy, ami a legidegesítőbb, hogy akkor is, amikor meghal egy katona, akkor megáll az egész játék olyan 5-10 másodpercre. A 10 sec már igen-igen az őrület határa harc közben...

Ennél durvább gépet már nem tudok alárakni basszus! :P :D (CanYouRunIt-en messze a recomended fölött vagyok már)
  • dronkZero
    Hm, elvileg kapásból a legújabbat szedtem netről, a gyári CD még nem látott számítógépet belülről.

Háttérben semmi nem fut, erre figyelek nagyon. Volt időszak, mikor még a windows GUI-t is le kellett állítanom, amikor játszottam... :)

Mindegy, amúgy is ki akarom próbálni a 64bites XP-t is, a Vistát is, majd ha sehogy nem megy, majd csak akkor szúrom magam tökön...
  • xido
    fut valami a háttérben?..letöltés vezérlő..akármi,ami eheti a memóriát és ír közben a vinyóra?
  • Prince23
    Vga drivert frissitsd... nekem is akadt a gyárival, de probléma megoldva.
  • dronkZero
    Üdv.

Volt egy olyan problémám, hogy percenként 10 másodpercre leállt a játék. Lecseréltem a procim, végülis ez konkrétan ezt megoldotta, most már csak úgy magától nem szaggat be. Ellenben valami még mindig nem kerek, hasonlóan megakad, amikor valami "dolog" történik, csata, küldi kezdete, akármi.

Kapjon azért egy új windowst, reinstallt, ilyesmit? Van értelme valami 64-bites oprendszert feltennem? AC kihasználná?
  • SERg
    megoldva
  • SERg
    Nem tudna valaki mást javasolni a hang problémára mert a f.a.q.-ban leírt nem vált be.
  • davidka003
    Érdemes, mert Nvidiád van. Atisoknak nem érdemes.
  • Prince23
    Nekem is 8800 gt van... és akadás mentesen fut, fullon minden, max felbontás...
    amúgy ezt a 1.02-t érdemes felrakni?
  • barmi
    Nálam is hasonló volt a config és ment High-on olyan 33- 35 fps volt 1024*768 felbontáson dx9-ben. AMD 4800+ X2(2.65 Ghz), HD2600XT 256MB GDDR4, 4x512MB Kingston 800Mhz.
  • davidka003
    Mi a f*szért akarsz high-on játszani? Medium-on sem csúnya a játék.
    Ilyen kártyával ne is álmodj róla. 512MB valszeg DDR2-es, reménytelen. Procid is nagyon gyenge. High-hoz kell egy 8800 GT vagy HD 3870 3 GHz-es procival.
    Tápegységed meg ajánlott lenne márkásra cserélni.
  • CroftManor
    Köszi :)
    Csináltam Altairnak Hotdogon profilt :)
  • Rage47
    sztem is:)
  • macleody
    Szerintem semennyi. Nekem ezen fut 30fps-sel high-on: AMD 4800+ X2(2.5Ghz), HD2600XT 512MB, 2x1GB Kingmax 800Mhz. És mindez dx9-ben.
  • gergobaby
    Sziasztok ! Mennyi esély van rá hogy az alant látható configon High-on DX10el, 1024ben fusson a játék? 30 fps elkélne...
  • macleody
    F.A.Q --> Technikai dolgok.
  • SERg
    Sziasztok!
    Lenne egy olyan problémám, hogy beszédnél nincs hang :S.Tudna valaki segíteni ?
  • Prince23
    Na mien lett az 1.02 javítás? érdemes letölteni?
  • CroftManor
    Biztos nem bírja Ő se a nagy meleget
  • KaszaN
    há há! Ez tök jó! Felvett egy rövidgatyátmegunta a hosszút
  • PunkZoli
    szerintem lowon eldöcögne:(
    nekem 7600 gt-n és sokkal erősebb vason lowon elmászott... sok sikert azét:)
  • kryst
    Köszi! A célpontokat látom persze, csak nem tudtam, hogy miként kell megölni őket. Így tőrrel már sikerült megölni őket, hogy senki ne vegye észre. Thx Még 1x.
  • macleody
    Mi bajod van vele? Nyári ruci
  • CroftManor
    Na ezzel se találkoztam még
  • elitehun
    http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
    válaszd ki az assassin's creed-et
  • robert200611
    Császtok
    Milyen beállításokkal futna nekem a játék?
    Gépem:Intelp4 3.2 ghz,1.5gb ram,nvidia 7600gs.
  • DarkSector
    Jah nálam ijen nem volt
  • KaszaN
    ja és mondták hogy a dx10 és a dx9 között szinte semmi különbség nincs. CSak a fények voltak kicsit másak
  • KaszaN
    nem viccel mert én és észrevettem
  • CroftManor
    Nem esnek szét a textúrák, egyszerűen csak arrébb megy néha Altair feje egy kicsit.
  • CroftManor
    Mért viccelnék?
    Néha egy centivel arréb ugrik Altair feje.
    Annyira hihetetlen?
  • DarkSector
    Csak viccel szerintem.
  • Grifidos
    Nem túl feltűnő neked a "radaron" a célpontok jelölése?!?

Úgy kell kinyírni a tetőn leledző íjászokat úgy hogy ne vegyen észre senki téged. Dobótőr ajánlott...
  • macleody
    Meg kell ölni az íjászokat asszem.
  • kryst
    Ennél a résznél mit kell csinálni?

Köszi.
  • tommyg
    szétesnek a textúrák vagy hogy érted?
  • CroftManor
    Nem tom kinek van még ilyen, de nekem néha Altair feje egy kicsit arréb megy egy centivel. Vagy hogy mondjam.
  • DarkSector
    Mien lehet dx10-es???
  • berczely
    Ezt én is észrevettem!