Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
viszont bármikor amikor összekõtõ útvolnalon lovaglok,akkor megtámadnak azonnal az emberkék,hiába bujkálok,v imádkozva lovaglok,stb...ez végig igy lesz a játékban?
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Nothing is True, Everything is Permitted
Xboxos de lehet hogy ez segít
kezdem kapisgálni a játékot és kezdem megszokni a bill kombinációkat harcoknál.
Egy kérdésem lenne még: a játék szépen fut a gépemen, meg sem röccen, mégis nagyobb nyílt részeken vagy lovaglás és sprint közben hirtelen jelennek meg elõttem tereptárgyak emberek, növények...ezt mivel lehet kiküszöbölni? Vegyem magasabbra grafikát és az árnyékból vegyek le?
Vagy ne is foglalkozzak vele?😊
Köszi srácok
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Amugy nálam a 8800 GTvel, mikor az öreg dumál, a zászlók a falon, meg Altair ruháját olyan gyorsan lebegteti a szél, mintha vmi vihar kellõs közepén lennénk és eléggé természetellenes hatása van.
Bár ez attól is függ, hogy a további kis házi tesztjeim alapján mennyire bírja a jelenlegi procim... Ha nem nagyon, akkor rohamosan fog fogyni a türelmem, és veszek valamit hamarosan.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
De ha van egy gyenge procid meg egy jó VGAd, akkor igen.
Na mindegy, köszi azért!
Na még annyit, hogy ennek nem kéne csillapodnia, ha leveszem a grafikát? Mert nagyon nem úgy néz ki, hogy izzadna, inkább valami memóriagondnak tûnik... Proci cache lenne kevés? De akkor is, menü, videók miért csinálják ugyanezt? Azok aztán tényleg nem igénylik a számítási teljesítményt...
Válts Intel Core 2 Duora <#wave>#wave>
De az a gyanús, hogy intróban is, menüben is csinálja...
Ja, és tudom, hogy most küldtök el a p***ába, de warez(Reloaded-REPACK). De pont azért kaptam le, hogy leteszteljem, megy-e. Viszont ha így nem sikerül normális mûködésre bírnom, akkor tuti nem is veszem meg.
Van arra valami értelmes magyarázat, hogy miért akad meg percenként 10 másodpercre? Amikor normálisan megy, akkor semmi gáz, 30-40 FPS, aztán megáll a kép, 10sec pihi, majd ismét jó egy percig. Ami nagyon gyanús, hogy már az intró alatt és a menüben is csinálja...
Elsõ tutorialban olyan kell h támadsz (bal egérgomb) és mikor épp hozzáér a kardod az övéhet megint megnyomod.
Nemrég kezdtem a játékot, most kaptam meg a kardot és a rejtett tõrt.....itt valami harc tutorialt kell csinálgatni...
Kérdésem: ha a combót akarom használni azt írja hogy a 0 azaz nullás gombot nyomjam, arra persze nem reagál, melyik gombbal tudom helyettesíteni? Vagy melyik a nullás gomb a gép szerint?😊
Köszi, remélem érthetõen írtam le....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
felkelek az agyon a doki beszel hozzam de semmi beszed, hang efektek vannak
May the force serve you well!
különben trágy ahhogy mondod.

Ülj le egy közeli padon és lock-old a célpontokat.
Ki kell hallgatni õket.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
sit on a nearby bench
and lock on the target
to begin eavesdropping
az elején van 1 küldetés,,és ezt kéne csinálni,,na most akkor pontosan mit is??ott vagyok 2 falusinál de semmi.
hell
helyenként a Colin: Dirt-ben volt olyan a visszajátszásoknál, amire azt mondom hogy valami...
# JPG, PNG, vagy GIF típusú képet lehet feltölteni
# A maximális fájlméret:
- 200 Kbyte a VIP felhasználóknak
- 20 Kbyte a VIP joggal nem rendelkezõknek
itt próbáld meg, vagy itt
http://www.sg.hu/galeria.php
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB