Assassin's Creed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Amíg köröznek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem, SPACE-t nyomd le és úgy menj, akkor szép lassan baktat, de én általában átlovagolok rajtuk és nem érnek utol.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Vanek
na megvettem,mostmár minden tökéletes müxik😄
viszont bármikor amikor összekõtõ útvolnalon lovaglok,akkor megtámadnak azonnal az emberkék,hiába bujkálok,v imádkozva lovaglok,stb...ez végig igy lesz a játékban?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

CroftManor
Csak az az érdekes, h már én is próbáltam így nekifutásból átugrani...és nem jött össze.

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
<#taps><#taps> THX!

CroftManor
Na ezt a zászlót nekem se sikerült begyüjtenem

Sziasztok,

kezdem kapisgálni a játékot és kezdem megszokni a bill kombinációkat harcoknál.
Egy kérdésem lenne még: a játék szépen fut a gépemen, meg sem röccen, mégis nagyobb nyílt részeken vagy lovaglás és sprint közben hirtelen jelennek meg elõttem tereptárgyak emberek, növények...ezt mivel lehet kiküszöbölni? Vegyem magasabbra grafikát és az árnyékból vegyek le?
Vagy ne is foglalkozzak vele?😊

Köszi srácok

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

berczely

tommyg
<#nyes>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

CroftManor
Vegyél is, mert a 8800 GTdhez kevés a Pentium D procid...
Amugy nálam a 8800 GTvel, mikor az öreg dumál, a zászlók a falon, meg Altair ruháját olyan gyorsan lebegteti a szél, mintha vmi vihar kellõs közepén lennénk és eléggé természetellenes hatása van.

dronkZero
Na ja, de egy 2.4-es Quad van olyan árban, mint egy 3-as Duo, úgyhogy valószínûleg már nem fogok Duo-t venni...

Bár ez attól is függ, hogy a további kis házi tesztjeim alapján mennyire bírja a jelenlegi procim... Ha nem nagyon, akkor rohamosan fog fogyni a türelmem, és veszek valamit hamarosan.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

CroftManor
Sokat számít a proci+VGA. Ha van egy jó procid meg egy jó VGAd, mint a 8800 GTd, akkor nem lehet gond.
De ha van egy gyenge procid meg egy jó VGAd, akkor igen.

CroftManor
Tudtommal a mai játékok nem használják ki a 4 magos procikat, inkább a kettõt, de azt is csak egy pár játék, mint pl az Assassins Creed.

dronkZero
Core2Quad-ra fogok, de nem most. Igazából pont ez lett volna a teszt, hogy hogy mennek az új cuccok... 😊 Tegnap cseréltem alaplapot, videokártyát... Procit még hagytam függõben.

Na mindegy, köszi azért!

Na még annyit, hogy ennek nem kéne csillapodnia, ha leveszem a grafikát? Mert nagyon nem úgy néz ki, hogy izzadna, inkább valami memóriagondnak tûnik... Proci cache lenne kevés? De akkor is, menü, videók miért csinálják ugyanezt? Azok aztán tényleg nem igénylik a számítási teljesítményt...

Procid gyenge :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

elitehun
Nézd meg itt, hogy mit ír ki:
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
CroftManor
Nem azzal van a baj, h warez, hanem a prociddal. Sztem.
Válts Intel Core 2 Duora <#wave>

dronkZero
Pentium D 2x 2.66G, 8800GT, 2G RAM.

De az a gyanús, hogy intróban is, menüben is csinálja...

Ja, és tudom, hogy most küldtök el a p***ába, de warez(Reloaded-REPACK). De pont azért kaptam le, hogy leteszteljem, megy-e. Viszont ha így nem sikerül normális mûködésre bírnom, akkor tuti nem is veszem meg.

CroftManor
Milyen konfigod van?

dronkZero
Úgyhogy kérdezek is:
Van arra valami értelmes magyarázat, hogy miért akad meg percenként 10 másodpercre? Amikor normálisan megy, akkor semmi gáz, 30-40 FPS, aztán megáll a kép, 10sec pihi, majd ismét jó egy percig. Ami nagyon gyanús, hogy már az intró alatt és a menüben is csinálja...

dronkZero
FAQ-t mé' nem látom? Üres oldal...

elitehun
a 0-as gomb a bal egérgomb (azt hiszem 😛)
Vagy a bal vagy a jobb egérgomb xP

Elsõ tutorialban olyan kell h támadsz (bal egérgomb) és mikor épp hozzáér a kardod az övéhet megint megnyomod.

Sziasztok,

Nemrég kezdtem a játékot, most kaptam meg a kardot és a rejtett tõrt.....itt valami harc tutorialt kell csinálgatni...
Kérdésem: ha a combót akarom használni azt írja hogy a 0 azaz nullás gombot nyomjam, arra persze nem reagál, melyik gombbal tudom helyettesíteni? Vagy melyik a nullás gomb a gép szerint?😊

Köszi, remélem érthetõen írtam le....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DarkSector
Nemtuom, de amúgyis bugos volt már itt-ott.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommyg
faq

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

valki tudja miert nincs beszed a legelejen?
felkelek az agyon a doki beszel hozzam de semmi beszed, hang efektek vannak

May the force serve you well!

DarkSector
Crysis akkor szép csak ha fullba nyomod.
különben trágy ahhogy mondod.

tommyg
Amirõl te beszélsz az a logó!

Na már megvan kinyomtam a game-t de a skill-t még mindig nem tom😄
davidka003
De írja is, hogy mit csinálj.
Ülj le egy közeli padon és lock-old a célpontokat.
Ki kell hallgatni õket.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

eavesdrop
sit on a nearby bench
and lock on the target
to begin eavesdropping

az elején van 1 küldetés,,és ezt kéne csinálni,,na most akkor pontosan mit is??ott vagyok 2 falusinál de semmi.

hell

a defense break szinte a leguccsó skill- nél mit kell nyomni ? vagy egyáltlalán mit kell csinálni?
KaszaN
Kattincsatok rá úgy látni!

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

KaszaN

Itt az enyém!

w77d
az utóbbi lehetséges, a Crysis agyon ajnározását sem értettem 😞
helyenként a Colin: Dirt-ben volt olyan a visszajátszásoknál, amire azt mondom hogy valami...

CroftManor

macleody
CroftManor
Én Seritonak csináltam, 8800 GTvel minden maxon.

macleody
Feltöltési információk:
# JPG, PNG, vagy GIF típusú képet lehet feltölteni
# A maximális fájlméret:
- 200 Kbyte a VIP felhasználóknak
- 20 Kbyte a VIP joggal nem rendelkezõknek
http://media.proxnet.hu/

itt próbáld meg, vagy itt

http://www.sg.hu/galeria.php

KaszaN
Hogy kell képet feltölteni a fórumra? Mert má egy csomószor megpróbáltam de nemsikerült. Rámentem a képfeltöltésre, ott a tallózásnál kiválasztottam a feltöltendõ képet, oké, és a mehet szóra. Utána mivan nincs semmi. Kilehet választani egy olyat hogy feltöltött képek, amiket feltöltöttem de ott sincs amit feltöltök. Hogy kell ezt?

macleody
Az a baj, hogy hiába csináltok képeket, a játékbeli látványt úgysem adja vissza egy kép.
CroftManor

CroftManor
Fullon minden, kattints a képre a nagyobb képért.

CroftManor

DarkSector
Akkor valszeg mégsem fullon játszol, vagy túl nagyok az elvárásaid a mai játékokkal szemben.

serito
Hol õrzi a játék a mentéseket? Ha F.A.Q -ban van akkor bocs!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64