9242
  • Prince23
    3000 ft-ért egy 7300 GT.
  • davidka003
    Elvileg jó lenne, de szerintem az nem megy bele a gépedbe, mert nem AGP-s.
  • marcuc
    a 8400 gs nem jóó mi??? xdxdxd lol mert csak az van itthon
  • davidka003
    7600GT AGP.
  • marcuc
    és tudtok mondani egy olyan vidi kártyát ahol minimum beállitásoknál elmegy a game??
    mert sajnos pénz szűkébe vok
  • marcuc
    kösz
  • davidka003
    "minimum gépihény megvan" 9600 egy szar 4 éves kártya. Ötven ezerszer le volt írva, hogy azzal semmilyen új játék nem megy.
  • marcuc
    Szaisztok!
    Kéne egy kis segitség. Megvan a játék, feltelepitettem, rákattintok a parancsikonra elkezd vmit frissiteni, quit, aturán elindul a játék. Az introk nem jönnek be, mert lehet h rossz a vidi kártyám. De a menü se jön be!! csak fekete kép van, a lefel nyillall meg az enterrel belépek vmi menüpontban, szal a menü van, csak a fekete kép, van hang minden ok csak kép nincs.
    a minimum gépihény megvan (két magos proci, 256 megás vidi kártya, pointosabban egy ati raedon 9600, ezen minimumon futnia kéne nem? mit lehetne csinálni?)
  • Bale123
    Proci: AMD Sempron 2.2 GHZ, 1GB RAM
  • Bale123
    GForce 7600 GT; Minketőővel ugyan ez....
  • Matte088
    Köszi, megvan:)
  • bubu13
    Menj a szobádba és "nézz körül" (gépen nem toom melyik) és vége. Utána visszamehetsz és járkálhatsz a városban
  • Matte088
    Helló! Kis helpre lenne szükségem: a játék legvégén tartok, mikor is megöltem mind a 10 főellenfelemet, és bennt vagyok az Animus gépet tároló szobában, egymagam, a két emberke kiment az egyik ajtón és maguk mögött hagytak. Mit kel itt csinálnom? Bárhol próbálkoztam nem tudtam semit sem mozdítani, semmit sem tudok használni. Előre is köszi
  • Prince23
    Peccselt vagy alapjáték a gondod? Ha peccselt, akkor gyárilag próbáld.

ui: mien a videokártyád?
  • Bale123
    3X volt reinstall
  • Bale123
    Hidd el nem én írtam le kétszer
  • Prince23
    Akkor peccseld fel 1.02-re, és az 1.02-es cracked használd.
    vagy ha így van, akkor reinstall
  • tommyg
    és ezt miért kell 2x leírni?
  • Bale123
    Így sem megy
  • Bale123
    Megtörtént
  • Prince23
    Szedd le a frissített cracket...
  • Bale123
    Olyan problémám van hogy ahogy elindítom a játékot egyből ki is lép....
    Semmi nem jön be csak az adatai elvestek címűű ablak. Vot másnak hasonéó problémája?
  • CroftManor
    persze hogy az?
    Én nem kérdeztem semmit
  • w77d
    persze hogy az...
  • Narxis
    Hát nem tom, nekem nincs sasszemem, de nem látok nagy különbséget.
  • CroftManor
    Egy pár kép Vista alatt, dx10ben:
    kép1
    kép2
    kép3
  • CroftManor
    Na tegnap óta nekem is Vistám van ( Ultimate 64 bit)
    Sztem szebb és gyors is.
  • Broafka
    részben egyetértek veled, úgy az elejével tlejesen
    de a végével: szóval ne várj tőle oblivion jellegű hanulatot, mert teljesen más kategória a kettő, oblivion az szerepjátékos, olyan mint a gothic azokat meg nagyon könnyen lehet nyújtani, akár szar grafikával is, és ugynaolyan szórakoztatóak maradnak.
    (Egyébként én utáltam az obliviont, mert borzalmasan szaggatott volt nekem a játék, mármint futott rendesen, de mire elkezdődött volna már meg is untam)
  • tdu Toyota
    már nem azért de az oblivion rosszab mint a gothic széria és a assassin is jó de a gothic veri sajna
  • RNadal1203
    Hagyd gyárilag
  • Prince23
    Akkor most érdemes felpeccseljem? vagy hagyam úgy, gyárilag? :)
  • Lantee
    Haaat...Nem rossz kis jatek, a grafikaja es a fizika tenyleg fantasztikus, de a jatekmenet elegge..khm..egysiku. Engem leginkabb az zavar, hogy az amugy 3-4 ora alatt vegigtolhato jatekmenetet ilyen szanalmas "Gyujts ossze 200.00 zaszlot", "Olj meg 3 millio templomost", "Ments meg csilliard civilt" szintu hulyesegekkel probaljak elnyujtani. Mert sajnos ha csak a fosztorit jatszanank vegig, tenyleg le lehetne csavarni ugy 3-4 ora alatt. Tegnap egesz este zaszlokat gyujtogettem es templomosokat gyilkolasztam a Kiralysagban...teljesen ertelmetlenul.
    Persze, vegig fogom jatszani TELJESEN a jatekot, de egy kicsit parasztvakitasnak erzem, hogy a csiri-viri grafika ala megint nem sikerult egy - legalabb OBLIVION szintu - jatekelmenyt dobni. A sansz megvolt, elszurtak!
  • Kulee
    LoL nagyon komooly XD
  • Solten

• tommyg
    Vistán max 2-3 fps eltérés van, azt meg úgyse veszed észre.
  • CroftManor
    Hát én nem tom, hogy melyiken gyorsabb, én Xpn nyomtam végig, de sztem az is számít, h milyen a VGA-d. Szal nekem pl 8800 GT-m van és nem éreznék különbséget a két op rendszer között.
  • Balumann
    Nálam XP-n gyorsabb sokkal.
  • CroftManor
    Én is most töltöttem le a Vistát, bár haver szerint xpn gyorsabb
  • Nick01
    olvastam hogy directx10-ben gyorsabb a játék ,mint directx9-ben ,mennyi fps növekedést tapasztaltatok ?? mert akkor lehet h felrakom a vista-t
    ugy is van hozzá sp1
  • Novus
    Segítsen vki plizz....Acre-ban van egy küldetést,amikor egy zsebtolvajhoz kell menni,de ott nem tom mit kell csinálni (Memo block 3ban van)