Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en is igy voltam vele : ) nekem egyik videokartyamhoz adtak ajandekba, aztan meg se neztem (mondvan ezek a ajandekba adott cuccok mindig szarok szoktak lenni) aztan egyszer veletlenul megneztem azota megy az AC fansag... hatalmas jatek es tortenet. foelg a vege es a vege amikor teljesen becsavarodik :o)
anti hero
Basszus! Nekem ez a játék eddig teljesen kimaradt, pedig megvan két éve. Elkezdtem játszani, mert nem volt mivel, és totál ráfüggtem... Már ott figyel a polcomon a fóliás 2. rész PS3- verzió, plusz a tört ps3-hoz már ott a vinyón a brotherhood. Asszem lesz mivel játszani az õszi release dömpingig 😄
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
akkor way to go!
anti hero
csak nehgoy MEG LETTÉL VILLÁMCSAPVA szintû legyen :o)))
anti hero
Írtam pm-et. 😊
Hidd el, biztos van olyan, akit érdekel. Fõleg, ha valaki még nem játszott a sorozat egyik részével sem, akkor neki jól jöhet. Meg vannak olyanok, akiknek az elsõ rész nem jött be (mert valljuk be, néhol elég unalmas) és emiatt nincsenek képben a sztorival. 😊
Jó lenne, ha fel tudnád venni. <#circling>#circling> Nem kellene az egészet, csak bizonyos részeket. Nekem most a tutorial rész végéig van meg, az 2 videó, annyit talán fel tudok tölteni. Viszont ennek külön YT csatornája lenne, ahhoz megadnám a jelszót meg a mail címet.
Jó lenne, ha fel tudnád venni. <#circling>#circling> Nem kellene az egészet, csak bizonyos részeket. Nekem most a tutorial rész végéig van meg, az 2 videó, annyit talán fel tudok tölteni. Viszont ennek külön YT csatornája lenne, ahhoz megadnám a jelszót meg a mail címet.
Én feltudnám venni a játék végigjátszását HDban és értek is a vágáshoz. Van is You tubeon csatornám, már egy jó ideje videókkal foglalkozom...
De szerintem most már nem nagyon érdekel senkit a játék magyar fordítása, már eltelt 3 év a játék megjelenése óta.
De szerintem most már nem nagyon érdekel senkit a játék magyar fordítása, már eltelt 3 év a játék megjelenése óta.
Nothing is True, Everything is Permitted
Hali.
Nemrégiben elhatároztam, hogy készítek a játékhoz végigjátszás (walkthrough) videókat és ezeket magyar felirattal látom el (a sztori miatt). Ehhez kérnék most segítséget.
Elsõsorban olyan személyek jelentkezését várom, akik fel tudják venni a játék végigjátszását videóra (pl. Frapsszel). Feltétel hozzá: legmagasabb grafikai beállításokkal és legalább 720p-ben fusson a játék (tehát a videókat HD minõségben kellene felvenni) és tudj videót vágni, konvertálni. Ezeket egy közös YouTube csatornára kellene feltölteni, én pedig idõzíteném hozzá a feliratot. Helyhiány és gagyi net miatt nem tudom megoldani a videók felvételét és feltöltését.
Másodsorban jó lenne, ha valaki tudna segédkezni a játék szövegkönyvének fordításában vagy a lefordított szöveg lektorálásában, utóbbi is nagyon jól jönne.
A játék elsõ 5 perce magyar felirattal. (Néhol rossz a fordítás, ezt azóta már javítottam, csak bele lett égetve a felirat a videóba és nem tudom cserélni.)
Aki szeretne segédkezni, az írjon itt nekem privát üzenetet.
Nemrégiben elhatároztam, hogy készítek a játékhoz végigjátszás (walkthrough) videókat és ezeket magyar felirattal látom el (a sztori miatt). Ehhez kérnék most segítséget.
Elsõsorban olyan személyek jelentkezését várom, akik fel tudják venni a játék végigjátszását videóra (pl. Frapsszel). Feltétel hozzá: legmagasabb grafikai beállításokkal és legalább 720p-ben fusson a játék (tehát a videókat HD minõségben kellene felvenni) és tudj videót vágni, konvertálni. Ezeket egy közös YouTube csatornára kellene feltölteni, én pedig idõzíteném hozzá a feliratot. Helyhiány és gagyi net miatt nem tudom megoldani a videók felvételét és feltöltését.
Másodsorban jó lenne, ha valaki tudna segédkezni a játék szövegkönyvének fordításában vagy a lefordított szöveg lektorálásában, utóbbi is nagyon jól jönne.
A játék elsõ 5 perce magyar felirattal. (Néhol rossz a fordítás, ezt azóta már javítottam, csak bele lett égetve a felirat a videóba és nem tudom cserélni.)
Aki szeretne segédkezni, az írjon itt nekem privát üzenetet.
Hello!
Akinek gondja van a játékkal,annak tudom ajánlani a GAME BOOSTER nevû programot.A játék folyton lefagyott,kilépett,és ami igazán idegesített,hogy a szereplõk csak tátogtak,nem volt hang.Eredeti,ráadásul az új,rendezõi változat,ami elvileg már javított verzió.A gépigény is bõven megvolt.Már azt hittem rossz a termék.Na szóval rátaláltam erre a programra,ami aztán orvosolt minden bajt.A lényege,hogy letiltja az összes feleslegesen (legalábbis a játék alatt)futó háttéralkalmazásokat,felugró ablakokat,mindent ami zavarhatja a játékot,és így RAM-ot szabadít fel.Lehetõség van még a játék fájlainak töredezettség mentesítésére is és egyéb hasznos alkalmazásokra.Nekem bevált!
Akinek gondja van a játékkal,annak tudom ajánlani a GAME BOOSTER nevû programot.A játék folyton lefagyott,kilépett,és ami igazán idegesített,hogy a szereplõk csak tátogtak,nem volt hang.Eredeti,ráadásul az új,rendezõi változat,ami elvileg már javított verzió.A gépigény is bõven megvolt.Már azt hittem rossz a termék.Na szóval rátaláltam erre a programra,ami aztán orvosolt minden bajt.A lényege,hogy letiltja az összes feleslegesen (legalábbis a játék alatt)futó háttéralkalmazásokat,felugró ablakokat,mindent ami zavarhatja a játékot,és így RAM-ot szabadít fel.Lehetõség van még a játék fájlainak töredezettség mentesítésére is és egyéb hasznos alkalmazásokra.Nekem bevált!
én elég profi angolos vagyok, de nekem is nehezemre esett megérteni 1-2 beszélgetést, de azért a lényeg megvolt. igen jól esett volna némi subtitles
sztem a játék is és a történet is szuper
sztem a játék is és a történet is szuper
anti hero
Sok köze van az elsõ résznek a másodikhoz azért... Ha komolyan érdekel a sztori, akkor mindenképpen vidd végig az elsõt is. Utána úgyis jó lesz látni, hogy menyit fejlõdtek a következõ részek 😄
Hát szomorú vagyok, egyébként nem is nagyon értem hogyan lehet ez, hogy nem tettek bele feliratot.Biztosan szándékos húzás, de azt akinek kipattant a fejébõl, nagy örömmel végigostoroznám Jeruzsálem utcáin<#hehe>#hehe>
Azt tudom, hogy az újabb részekbe már tettek feliratot, de én nem szeretek a közepébe vágni(bár állítólag az elsõ résznek nem sok köze van a másodikhoz).
Az ajánlást köszönöm, szerintem élni fogok vele a közeljövõben<#wave>#wave>
Azt tudom, hogy az újabb részekbe már tettek feliratot, de én nem szeretek a közepébe vágni(bár állítólag az elsõ résznek nem sok köze van a másodikhoz).
Az ajánlást köszönöm, szerintem élni fogok vele a közeljövõben<#wave>#wave>
Nem adtak ki patchet, nem is fognak... Teljes leírást sem találtam még, amiben minden benne lenne részletesen...
Szerintem kezdd el a játékot, aztán ha nem értesz valamit, akkor esetleg tudok egy olyat ajánlani, hogy írj nekem priviben, és elmagyarázom azt a részt. Aztán a többi részben már van angol felirat.
Szerintem kezdd el a játékot, aztán ha nem értesz valamit, akkor esetleg tudok egy olyat ajánlani, hogy írj nekem priviben, és elmagyarázom azt a részt. Aztán a többi részben már van angol felirat.
Üdv mindenki!Ahogy nézem, ebben a topicban már lerágott csont a felirat-kérdés.Elég régen kérdeztek errõl utoljára, csak reménykednék, hátha van egy patch hozzá, ami tartalmazza.Felõlem lehet angol is, mert van némi tudásom, de hallás alapján elég gáz.
Már vagy 2 éve kijátszhattam volna, mert unokaöcsém kölcsönadta, de mivel õt inkább a látvány érdekli, semmint a történet, õ már rég kitekerte.Én meg kétszer is elkezdtem, de iszonyat mód bosszant, hogy nem értem a történetet.Egyszer valahol találtam egy teljes leírást róla, de az is hiányos volt.Nos végül is emiatt nem nyomattam még az újabb részekkel se, pedig nagyon ütne nálam ez a gamma.
(mielõtt valaki ostorozna, ez a kérdés nincs benne a F.A.Q.-ben<#banplz>#banplz>)
Már vagy 2 éve kijátszhattam volna, mert unokaöcsém kölcsönadta, de mivel õt inkább a látvány érdekli, semmint a történet, õ már rég kitekerte.Én meg kétszer is elkezdtem, de iszonyat mód bosszant, hogy nem értem a történetet.Egyszer valahol találtam egy teljes leírást róla, de az is hiányos volt.Nos végül is emiatt nem nyomattam még az újabb részekkel se, pedig nagyon ütne nálam ez a gamma.
(mielõtt valaki ostorozna, ez a kérdés nincs benne a F.A.Q.-ben<#banplz>#banplz>)
Megpróbáltam az összeset, ami a linkelt oldalon volt. 😞
Egyértelmû volt, hogy a 9est a 9essel indítom 😊 De pont, hogy ez a trainer ölte meg a játékot. A többi pedig nem mûkszik 😞 Mondja, hogy aktív, csak éppenséggel nem megy... 😞
Egyértelmû volt, hogy a 9est a 9essel indítom 😊 De pont, hogy ez a trainer ölte meg a játékot. A többi pedig nem mûkszik 😞 Mondja, hogy aktív, csak éppenséggel nem megy... 😞
By: Syasya
Hát próbálj ki más trainereket is, így erre konkrétan nem tudunk mit mondani. nézd meg ezt. Olyan trainert válassz, amilyen típusú az ac exéje. pl 10.1, 1.02
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy letöltöttem ac1-hez két trainert. A dx9-et és a 10-et, de amikor f1-el szeretném aktiválni, meg hal a játék.
Tud valaki segíteni?
Köszi!
Lenne egy olyan problémám, hogy letöltöttem ac1-hez két trainert. A dx9-et és a 10-et, de amikor f1-el szeretném aktiválni, meg hal a játék.
Tud valaki segíteni?
Köszi!
By: Syasya
Azt azért megjegyezmém, hogy bár nemtudom mennyiért vetted az AC-t, de néhány ezressel többért már szert tehetsz egy új videókártyára a hátoldalon felsoroltak közül. Ezer éves kártyák, nem olyan drágák már.
nem fog menni! tessék venni új vga-t az ami neked van több mint 6 éves már... gondolom agp-s akkor a gép se sokkal jobb akkor pedig gép kell...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Megtettem. De sajnos nem lett jobb. Mindíg azt írja ki a monitor, hogy "invalid fraqvencia" az intrót meg lehet hallani.
(néhány napja vettem meg az AC-t, tehát eredeti)
Aztán utánna olvastam a doboz hátoldalán, hogy a kiadáskor támogatott vidókártyák: Ati Radeon: x1600/1650-1950/HD 2000 / 3000 sorozat.
Tehát az Én Asus Ati 9550-em (256) az pont nem támogatott.
És ehez mondjon már valaki valami okosat, hogy hogyan lehetne-e mondjuk szoftveresen kompatibilissá tenni a videókarimat.. ! Úgy játszanék már vele, de most v.kártya cserét meg nem akarok...
(néhány napja vettem meg az AC-t, tehát eredeti)
Aztán utánna olvastam a doboz hátoldalán, hogy a kiadáskor támogatott vidókártyák: Ati Radeon: x1600/1650-1950/HD 2000 / 3000 sorozat.
Tehát az Én Asus Ati 9550-em (256) az pont nem támogatott.
És ehez mondjon már valaki valami okosat, hogy hogyan lehetne-e mondjuk szoftveresen kompatibilissá tenni a videókarimat.. ! Úgy játszanék már vele, de most v.kártya cserét meg nem akarok...
elsõ lépésben tisztítsd ki a port a géped belsejébõl, mert így nagyon megerölteted a gépedet és kikapcsol. Hidd el, nekem is ez volt😊
every damn day
Hali!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor elindítom az AC-t akkor fut a hang, meg minden, de nem látok semmit, és olyan mintha kikapcsolna a monitorom. Fut az egész, de nem látok semmit. NYilván Videókari baja van, mert nem támogatott az Asus A9550 (256)-os videókarim. Tehát nincs a játékhoz valami patch, ami támogatná a videókártyámat? Vagy valahogy meg lehetne oldani ezt a problémát?!
Köszi elõre is a segítõ válaszokat! 😊
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor elindítom az AC-t akkor fut a hang, meg minden, de nem látok semmit, és olyan mintha kikapcsolna a monitorom. Fut az egész, de nem látok semmit. NYilván Videókari baja van, mert nem támogatott az Asus A9550 (256)-os videókarim. Tehát nincs a játékhoz valami patch, ami támogatná a videókártyámat? Vagy valahogy meg lehetne oldani ezt a problémát?!
Köszi elõre is a segítõ válaszokat! 😊
A magyarítások.hu-n írta az egyik gyerek most, hogy létezik a 3 AC-hez olyan angol végigjátszás, ami tartalmazza az összes párbeszédet, ismeri azt valaki? Segítsetek!
Semmi nincs, ha megvan az összes zászló, az csak ilyen béna próbálkozás, hogy több tartalom legyen. Ha ez mind megvan, akkor vége... Mehetsz a sokkalsokkal jobb második részre, és annak a folytatására 😊
Hûûû... Köszi szépen!!! 😊
Még annyit, hogy ha végig vittem, minden civilnek segítettem, összes nézõpont megnézve stb..., a zászlókeresésen kívül van más is??? És mi van, ha az összes zászló megvan?
Köszi! Z
Még annyit, hogy ha végig vittem, minden civilnek segítettem, összes nézõpont megnézve stb..., a zászlókeresésen kívül van más is??? És mi van, ha az összes zászló megvan?
Köszi! Z
Nyomd meg a kijelölés gombot, hogy visszavond a kijelölést az ellenségrõl, és kezdj el rohanni... Ekkor automatikusan elteszed a fegyvert.
Hali!!!
Egy kis csatározás közben a kör közepén állva hogy tudom elrakni a fegyvert, hogy elfuthassak??? mert nem igazán akarja... és mivel millió1en jönnek + 1241423 nyilas, így elég egyértelmû a halálom... :S
Köszi a segítséget! Zazu
Egy kis csatározás közben a kör közepén állva hogy tudom elrakni a fegyvert, hogy elfuthassak??? mert nem igazán akarja... és mivel millió1en jönnek + 1241423 nyilas, így elég egyértelmû a halálom... :S
Köszi a segítséget! Zazu
Köszi!
Úgy nézem,hogy a viewpontok,civil mentések egyéni küldetések megmaradtak,csak fõgyilok van. Zászlóknál a Mastyf-i bõl már csak 1 kell.😄
Úgy nézem,hogy a viewpontok,civil mentések egyéni küldetések megmaradtak,csak fõgyilok van. Zászlóknál a Mastyf-i bõl már csak 1 kell.😄
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Ha visszatöltesz egy memory block-ot, akkor csak a küldetéseket kell újracsinálnod (mellék küldiket, és a fõ gyilkosságot), a zászlógyûjtéseidet, és a viewpointokat elmenti.
Én úgy emléxem ha visszatöltöd akkor újra meg kell csinálni, de már nem tudom.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy végigvittem a játékot, de szeretném maxon kijátszani, mármint a rész küldetéseket (zászlók stb...) is megcsinálni. Ha visszatöltöm,ahogy engedi,akkor azt a memória részt teljesen újra kell csinálnom? Vagy megmaradnak az ott megcsinált dolgaim?
Köszi
Az lenne a kérdésem, hogy végigvittem a játékot, de szeretném maxon kijátszani, mármint a rész küldetéseket (zászlók stb...) is megcsinálni. Ha visszatöltöm,ahogy engedi,akkor azt a memória részt teljesen újra kell csinálnom? Vagy megmaradnak az ott megcsinált dolgaim?
Köszi
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
nekem eredeti van es gond nelkul mukodott (win7 64bitrol beszelunk)
anti hero
mitcsináljak?: D
az nagy baj?: D
azért nézz meg legújabb vga drivert,directx-et,ilyeneket..
nem : d
hy alll! : )
Az a problémám, hogy: felraktam az Assassin's Creed-et a gépemre (Win7) és-és amikor elindítóm fekete lessz a képernyõ és nem jön elõ semmmi.. valami tipp?: )
Az a problémám, hogy: felraktam az Assassin's Creed-et a gépemre (Win7) és-és amikor elindítóm fekete lessz a képernyõ és nem jön elõ semmmi.. valami tipp?: )
Nekem az ilyenekre általában windows reinstall szokott jó lenni... Ha túl régóta (kb egy éve) van fennt a windows a gépemen, hajlamos vagyok teletenni minden szutyokkal, és akkor belassul.
Feltettem a játékot egy kicsit nosztalgiázni. De valamiért nagyon rosszul fut. Amikor a városban járkálok kb 70fps megvan (DX9-ben), de amikor felmék a tetõre akkor lecsökken 20-ra. Pedig régen gyönyörûen futott a gépemen. 3 giga ram + E2200 + HD 3850
Mi lehet a probléma?
Mi lehet a probléma?
de van. Csak befekszel az animusba és kiválasztos mit szeretnél csinálni. Úgy emlékszem újra lehet játszani a küldetéseket is.
Sziasztok Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek.
Ugye itt Altair-nak hívják az assassin-t? 😄
Ugye itt Altair-nak hívják az assassin-t? 😄
Régen mintha olvastam volna itt erre a választ,de ugye nincs az utolsó küldetés után lehetõség szabad mászkálásra és gyûjtögetésre,célszerû ezt menet közben megcsinálni?
elõször én is😊
Elkapsz egy járókelõt/õrt, és azt vágod bele a standba...